Helgen slutade bra ändå

Ja, helgen slutade bra ändå.
Igår blev det fest även att jag kände mig sjuk. Jag, Tobias och Albin stack till Västerräng på fest där det var lite trevligt folk. Men det blev kallt och Tobias och jag som redan var sjuka föreslog att vi skulle dra hem till honom.
Så där var vi hela kvällen och hade det trevligt. Fick träffa efterlängtade Amy med!
Iallafall, har inte så mycket mer att säga om det förutom att det blev en bra kväll.
Idag har jag varit inne i Kalmar en sväng med mami och köpt massa kläder. Välbehövligt ju!
Efter det drog jag till Tobias för jag hade min cykel där som jag var tvungen att få hem, men jag orkade inte cykla hem direkt iumed att vädret inte var helt på topp heller. Så jag stannade och tittade på en film först.
Men nu sitter jag här och nu kommer lite bilder från igår:


I västerräng var bl annat dessa människor


Albin, Asse och Pk också!


Sofia och Sara


Älskling och jag


Albin och Asse var på g..


Haha Tobban and me


Sofia, Maja, Jessica och Amy


Amy och jag. hmm... haha!


Jag och mina två gangsters.

TACK FÖR EN TREVLIG KVÄLL :)


Sjukling!

Kvällen igår blev totalt misslyckad!
Jag hade hög feber och var riktigt förkyld så det blev inget festande för min del.. Och ja, resten behöver jag inte ens nämna.
Idag mår jag superbra! Hmm, eller inte. Jag är helt död men det blir nog en sväng bort till Tobias sen iallafall för jag tror minsann att jag råkat smitta honom.
Så den här helgen blir det bara till att ta det lugnt, ligga och kolla på film osv. Men det kan ju vara ganska skönt det också. Eller hur?
Hoppas alla andra fick en trevlig kväll igår iallafall!


Vill tillbaka..

Äntligen helg!

Hej allihop.
Har inte skrivit på ett tag nu.. Men igår hade vi iallafall skattjakten i skolan som höll på ända till kvällen. Det var väl sådär, men sen på kvällen drog jag, Jessica och Sofia ut med Markus, Robin och dom.
På natten sov jag hos Tobias. Idag på morgonen när vi vaknade var vi inte helt pigga. Jag var skitförkyld och han var bakis. ;) Men vi tog oss upp ur sängen och tvingade oss själva till skolan.
Men idag har jag mått dåligt hela dagen och det slutade med att jag slocknade hos Tobias. Fick hoppa över matchen idag också iumed att jag har ont i halsen och har lite feber.
Men ikväll kanske jag ska ut iallafall, man lever ju bara en gång! haha.
Aja, skriver kanske lite senare.
Puss


Vinnare, för en gångs skull..

Haha så jävla komiskt.
Idag hade vi en långdag i svartbäckssmåla med alla 1:orna. Jag hamnade i grupp 30 av 30 sammanlagt och ja, det blev jag, fanny och alla teknik-killarna. ;) Så dom var de smarta i gänget haha.
Hursomhelst, man kunde skaffa 2 poäng på varje staition och vi fick 2 på alla utom på en där vi fick 1p.
Så ja, vi vann av alla 30 grupper så dom ropade upp oss och vi fick pris tillochmed.. Alkoholfritt vin och tacogrejs typ? Haha, vad tänker man med då? Hmm..
Aja iallafall, det har varit en rolig dag ändå tycker jag! Och idag känner jag mig ännu mer nöjd med klassen.

Snart ska jag ner och käka lite mat och sen ska jag nog lägga mig och kolla på en film för jag är helt slut.
Idag kommer Tobias hem också! Så sitter och väntar på ett sms från honom att han har landat i Sverige.
Kanske ska träffa han när han kommer hem, beror på hur sent det blir såklart iumed att han åker från Stockholm.
Imorgon blir det vanlig skoldag hursomhelst med idrott på morgonen.. Haha.
Pussss

Första skoldagen!

Jahani, då var första skoldagen avklarad och det gick väl helt okej. Var väl inte speciellt mycket som hände mer än att vi träffade klassen och åt med alla andra 1:or. Sen gick vi på rundtur i skolan och att hitta där kommer nog fan bli svårt alltså..
Imorgon blir det svartbäckssmåla med alla 1:or och vi ska göra massa aktiviteter. Tur att jag fick Fanny i min grupp iallafall!
Hmm, vi får väl se hur det går.
Jag väntar på att pannkakorna ska bli klara där nere nu, och vid 4 samlas jag för att sedan åka vidare till Högsby och spela match. Just nur är jag inte speciellt sugen på det men..
Nähe nu måste jag ner och kika till Noahs kompis där nere, hon brukar alltid hitta på nåt lurt.. åh

Och nu saknar jag Tobias jättemycket, har knappt haft kontakt alls på 3 dagar och det suger :(


Dagen innan skolan

Ja, ni känner väl igen det där? Dagen innan skolan, då man går runt och funderar på hur allt ska bli. Speciellt nu när man börjar gymnasiet och ny skola också.. Ny klass med nya klasskamrater.
För er som inte vet ska jag gå SP på åkrahäll och jag är jättenöjd med min klass! Fast schemat kunde ju varit bättre tycker man. Måndagar slutar jag liksom vid fem och har världens längsta rast emellan, toppen!.. Fredagar är bra varannan vecka iumed att vi har naturkunskap varannan vecka. :)
Tur att jag och Jessica har samma schema iallafall, så har man ju alltid någon!
Näheni, detta blir säkert bra.
Idag kommer nog Amy hit efter att jag har fixat lite.
Jag måste:
- Ta ut 200kr för jag ska nu varje månad spara undan det till en resa med Tobias som ska ske framöver.
- Fixa gymkort
- Beställa nya p-piller
- Laga armbandet (som gick sönder igår, buhu)
- Gå till stan och kolla om jeans-jackan jag ville ha finns kvar



Back in Sweden!

Hej på er!
Nu är jag tillbaka i Sverige och i lilla Nybro igen, suck.. Hade gärna stannat 1 vecka till alltså.
Hursomhelst, jag har haft det hur bra som helst på Mallorca och det har varit fint väder varenda dag!
Tobias, hans mamma och Yngve kom ju upp i Tisdags med så dom lyckostarna stannar ju tills tisdag i nästa vecka.
Jag tänkte ladda upp lite bilder så berättar jag mer då:
(om ni vill se fler bilder så får ni checka in min bilddagbok - juliakjellin)

Vi kom till vårt hotell sent på natten mellan lördagen och söndagen.
Så vi gick i princip och la oss direkt!



På söndagsmorgonen steg vi upp vid 9-tiden redan och gick en runda i Alcudia och checkade läget, he-he.
Det var jättemysigt men det bästa av allt var stranden! Vattnet var precis blått med, (längtar redan tillbaka..)
Vårt hotellrum låg knappt 20m från stranden som ni ser på bilden nedan.
 

Vi solade och badade heeela dagen, köpte den godaste melonen jag någonsin ätit av "melonmannen" som stod och skrek/sjöng "coooooco loco - annanaaaaaas vitaminaa cocoloco och melooon" haha häftig kille!
På kvällen gick vi ut och åt på en lite halvamerikansk restaurang, Dakota, och tråkiga jag tog en supergod hamburgare (brukar vara löjlig med att testa nya saker och sådär dåva).
  


Nästa dag åkte vi in till gamla stan i Alcudia. Där åt vi glass och gick runt och tittade och det fanns en hel del att kolla på. Vi gick och gick och det kändes som om det bara blev varmare och varmare. Det var 39 grader ute och då var klockan ändå halv sju på kvällen! Puh, det var riktigt varmt.
Vi åt även ute den kvällen på en fin restaurang som låg precis vid en strand i Alcudia centrum. Jättemysigt!
Den kvällen köpte jag mig två skittjusiga klockor, en lite finare klocka med små pärlor på och en lite mer "tuffare" och den var stor.
    


På Tisdagsmorgonen steg vi upp vid 9-tiden igen och solade och badade halva dagen sen vid 2-tiden gick jag och mötte Tobias på stranden för dom hade precis kommit. Dom bodde ca 2 km ifrån vårt hotell så det var ju en bit att gå på stranden, men det var bara skönt!
Han och jag badade lite och myste i vattnet sen på kvällen åkte både hans och min familj in till Alcudia centrum igen och åt där. :) Kom hem hyffsat sent för vi gick runt och kollade i affärerna sen också.



Nästa dag (onsdag) steg vi som vanligt upp och solade och badade på morgonen. Tobias, hans mamma och Yngve kom bort till vår strand och var där med oss. Framåt kvällen åkte min familj in till Alcudia centrum och tog varsin glass och gick runt och tittade lite.
När vi kom hem därifrån sen var klockan runt 7 och vid 8 kom Tobias och dom till vårt hotell och vi gick till Dakota och åt. Vi satt där ett bra tag och vi blev bjudna på drinkar av huset! Jag följde med Tobias och dom hem till deras hotell och på natten var Tobias och jag ute och gick på stranden, det var nog det mysigaste på länge. Sen sov jag hos dom.



På torsdagen var det bara som vanligt, sol & bad! Tobias kom till mig på kvällen och han, jag och Lina gick ner till baren och tog oss varsin drink. Sen gick Tobias och jag ner en runda på stranden och drack lite grann.
 


Haha, bilden säger ju allt!
På fredagsmorgonen mötte jag Tobias och han kom bort själv till oss. Han var helt galen i vattnet, snorklade i princip hela tiden! Så jag tänkte att jag skulle hoppa på honom och ja.. det gick ju som det gick. Fick ju ett antal kallsupar efter att ha gett sig på honom.. ;)


Lite seriösa kan vi faktiskt också vara.. ;)¨
Denna dag hade vi 15 månader också.
Vi åkte in till Alcudia centrum den kvällen och där var det marknad så vi gick runt och tittade en massa. Tobias köpte ett jättefint silverarmband till mig där mitt namn var ingraverat och hans namn var ingraverat på baksidan. Snacka om att jag blev glad då eller! Hihi. Vi åt på en restaurang där också. Vid tolv tiden var vi klara inne i stan och vi tog en taxi hem. Han sov i vilket fall hos mig den natten (sista natten för min del).



På lördagen steg vi faktiskt upp redan vid åtta och vi åt lite frukost sen gick vi ner till stranden direkt. Vi letade lite snäckor i vattnet och sådär. Vid tolv tiden var det dags att checka ut och Tobias åkte till sitt hotell..
Vårt plan idag gick vid 16.10 och hemresan gick ovanligt snabbt idag! Men jag ville verkligen inte hem och att veta att skolan börjar på måndag gjorde ju inte saken bättre.. Men jag längtade efter Noah här hemma så det var skönt att komma hem på ett sätt. Hmm, ibland önskar man att Sverige hade det liiite varmare, right?

Sitter pa mallis nu...

Har drygt 2 min kvar att sitta vid datorn sa skriver bara lite kort..
Det ar hur fint och varmt som helst har i Alcudia.
Pa tisdag kommer aven Tobias och dom o gor oss sallskap!
HA DET BRA :)

Mallllis

Jahani, nu stack Tobias precis hem ifrån mig. Vi käkade nyss lite pizza och så..
Och ändrade planer! - Tobias och hans mamma kanske ändå har hittat en resa nu, fast på tisdag istället. Så vi hinner ju iallafall vara lite där nere (om det nu blir så). Men det lär ju blir så hoppas jag!
Haha, lite skrattretande är det att det kommer vara pissigt väder i Sverige under tiden jag ligger på stranden och njuter av solen. (a) När vi sitter på planet lär jag ju somna för jag har knappt sovit någonting inatt.

Aja, detta är det sista jag skriver på ungefär en vecka.
Ni får ha det så bra här hemma och ja, jag ska sola lite åt er! ;)
Men glöm inte att tänka på mig när jag ligger på en vaaaaarm strand, hihi.
(nu tänker Tobias "jaha? care.." så han lägger nog det i sin care-låda som han gjort till mina ord och tankar..)


                                            


Snart åker vi...

Om cirka 6 timmar åker vi till flygplatsen och ja.. jag är ganska nervös just nu.
Har aldrig flugit på natten så det ska bli en upplevelse faktiskt. Iallafall, nu sitter jag hos Tobias och jag tror faktiskt tyvärr inte att han får tag i någon restresa.. Men vi bestämde oss istället för att åka utomlands på typ sportlovet nästa år för då är han ju 18 med! Och då får vi åka alldeles själva också. :)
Har kollat upp vädret för hela veckan med och det ska inte bli molnigt knappt någon dag alls utan bara massa sol!
Nehe ni, nu ska jag mysa lite med Tobias för det kommer jag inte att få göra på en vecka sen..
Skriver innan jag ska åka sen med.
Puss

Tjejkväll!

Har haft en trevlig tjejkväll hos Sofia. Vi åt god mat (blev inte pizza som jag skrev tidigare) utan ris och någon kycklingröra med någon jättegod sås. Det var verkligen jättegott! Och till efterrätt fick vi marabou-tårta och Linns&Maddes cheesecake.
Vi satt och pratade och hade hur trevligt som helst, men det har vi ju alltid. :)
Iallafall, innan så försökte jag mig på att göra "Lady Gaga - frisyren" men den blev ju inte direkt lika bra iumed att jag gjorde den på knappt 10 minuter (hade bråttom).
Såhär blev det:





Ni är bäst tjejer! (sofia saknas på bilden)

Imorgon åker vi!

Hejdär!
Var inte riktigt på humör att skriva igårkväll, dels för att vi förlorade matchen.. Dålig förlorare som jag är. ;)
Aja, i vilket fall som helst ska jag äta lite frukost nu och ta mig en dusch för sedan kommer Nettan, Magnus och Emma hit och vi ska käka raggmunkar. Mums!
Sen ska jag göra mig lite i ordning för ikväll blir det tjejkväll hos Sofia. Vi ska äta lite pizza och bara umgås, det blir ju inte så ofta det händer längre..

Och vet ni? En glad nyhet är att Tobias + hans mamma och Yngve kanske också ska med oss till Mallorca nu. Det är något jag får reda på ikväll tror jag och jag hoppas verkligen det går!
Sen får jag väl packa i det sista ikväll.


                                                       
                                                                                  Alcudia, here we come!


                                                      
                                                                    Och här ligger jag om ungefär 2 dagar!


                                                      

En lång natt

Hello,
inatt klockan 1 frågade Tobias mig om jag ville hänga med ut och åka inlines en runda.
Haha och min första tanke var "kan jag verkligen åka det? det var ju typ 5 år sen sist?". Men det kunde jag ju inte erkänna för honom så jag hängde med! ;) Det gick väl till en början inte speciellt bra, Tobias fick bromsa mig vart jag än åkte, men det gick framåt hela tiden sen.
När vi åkt i ungefär en timme blev jag trött (ovanligt) och vi åkte hem och myste och pratade lite. Sen somnade vi gott.

Idag vaknade vi runt halv tolv av att hans mamma skrek på oss, rätta takter!
Men Tobias blir alltid lika sur, haha.
Jag ska snart börja göra mig i ordning och ta mig en dusch och så kommer han till mig igen.
Sen samlas jag vid 17.30 inför matchen som sedan börjar vid 18.45 på madesjövallen.
Vi möter Timmernabben och vi åker fan inte därifrån utan vinst!

Jag skriver senare hur matchen gick.


Regnbåge

Ja, vädret är ju inte direkt på topp just nu, men mitt i allting kom en vacker regnbåge fram.
Så var tvungen att gå ut o fota. Haha, kommer ihåg när man var liten och trodde att man kunde klättra på den och när man kommit till andra änden så fanns där en kista med guld, eller något liknande!


Den var precis över vårt hus med, tjusigt!

Fullproppad dag

Idag har jag en massa att göra..

1. Städa rummet
2. Sola (måste få lite färg innan jag åker, annars bränner jag mig)
3. Packa min väska (har inte tid någon annan dag innan lördag)
4. Handla med mami
5. Springa en långrunda

Snacka om att jag känner mig stressad eller?
Iallafall, imon har vi match. ÄNTLIGEN. Hoppas vädret är hyffsat imon bara, annars är det inge vidare.
Jag är shoppingsugen idag, behöver verkligen nya kläder till skolstarten.. Varför kan inte jag få vinna typ sisådär 5 miljoner kronor? Gud vad mycket kläder jag skulle köpa då!


En liknande klocka vill jag ha, riktigt snyggt!



Älskar randigt, och den här måste jag bara ha.

"Budgetvarianten"

Igår hade Tobias och jag filmdag faktiskt, iumed att vädret inte var på topp!
Vi åt även god mat och efterrätt med hans familj + hans mormor och morfar. På kvällen skulle jag iväg och sola och Tobias blev tjurig för att jag tvingade med han in i rummet där solariet var, haha. Så när jag hade lagt mig i solariet så sa han "får jag lägga mig bredvid dig?" och till svar fick han "hmm, går det?.. mjaa, okej kom då!" och det fick faktiskt plats. Så där låg vi i 16 minuter och solade tillsammans.
Snacka om att tjäna pengar, he-he eller ja, den här gången var det han som sparade iumed att det var jag som betalade!

Om ungefär en timme börjar min träning så jag ska väl ta mig nånting att äta nu.
Efter träningen ska jag träffa Amy och jag sover hos henne!



Kalas... igen!

Hejhej!
Inatt sov Amy hos mig och jag vaknade ganska tidigt idag av min äckliga mensvärk..
Jag duschade och gjorde mig i ordning för att åka på kalas ute i Klippingsbo.
Kändes som om hela släkten var där men riktigt så många var det ju inte haha. Men det var trevligt iallafall. Jag, Rasmus och Tobias satt mest och pratade och sparkade boll (eller ja, dom försökte) haha!
Imorgon åker vi tre till havet och badar iallafall, lär ju vara borta hela dagen. Sen på kvällen skulle vi nog hitta på något skoj. :)
Jo, sen kan jag ju tala om att det gick bra o sova i det nya rummet. Inte riktigt lika läskigt som källarn och det saknar jag lite. På något konstigt sätt gör jag det! haha.
Ojdå, nu fick jag besök av världens finaste pojk! Hörs imorgon.
Puss


Grattis papi

Idag fyller min pappa hela 39 år! Grattis till honom :)
Familjen + Amy åkte iväg till en sjö och badade och solade hela förmiddagen sen åkte vi hem och åt lite tårta osv.
Sen har jag och min syster faktiskt bytt rum idag. Så nu är det hon som bor nere i källarn och jag på övervåningen!
Imorgon blir det att åka ut till Klippingsbo och ha storkalas för min kusin Emma, hon har fyllt år och är precis hemkommen från USA så vi ska fira det lite.
Just nu sitter Amy och jag här och käkar lite godis! ;) Vi ska ner och kolla på en bra film som går nu på 5an..
Idag är det bara en vecka kvar tills jag och familjen åker till Mallorca!
Vi tänkte dela med oss av en skön låt till er nu, så hörs vi imon.
Puss




Rix Fm och fest!

Hallå där,
nu sitter jag med Tobias i lägenheten i Kalmar.
Igår kom alla tjejerna till mig runt 4 och vi förfestade innan vi skulle med tåget in till Kalmar.
Det var riktigt trevligt faktiskt så länge det varade för redan vid 18.41 gick tåget.
På vägen till stationen läckte en cider i väskan där alla mina ömtåliga saker låg så min mobil funkade inte på hela kvällen.. Iallafall! Väl inne i Kalmar gick vi till Mc Donalds för de flesta var jättehungriga och kissnödiga.
Sen gick vi in i stan där alla var och där träffade man ju såklart på en massa roligt folk som man inte sett på ett tag.
Ja, hela kvällen gick vi runt i Kalmar helt enkelt och Linn blev typ strypt av en med! Men han bankade vi på som fan haha! Runt halv ett - ett så gick jag och mötte Tobias och det slutade med att han, jag och mathias gick runt på stan sent på natten. Sen sov Tobias och jag i lägenheten.
Bilder kommer senare!

Inbrottstjuv?!

Igårkväll var Tobias hos mig och vi kollade på film. Vi hade planerat att sova hos honom men klockan blev mycket så jag orkade inte följa med. När klockan började närma sig 3 cyklade jag dig iallafall för att jag inte kunde sova.
När jag kom fram till Tobias satt han vid datan medans alla andra i huset sov..
Han berättade att han för ungefär en kvart sen hade hört ett ljud utanför hans fönster precis som om någon skulle bryta sig in i huset.
Vi tänkte inte så mycket mer på det utan satt koncentrerade vi datorn. Tio minuter senare hör vi ett ljud utanför fönstret igen så Tobias sa till mig att släcka lyset i rummet.
Han kollade länge utanför fönstret och då såg han att någonting rörde sig på tomten så han tog ett basebollträ och gick ner och väckte sin bror. Jag låg uppe i Tobias rum och skakade av rädsla.
De gick ut och smög på tomten och mycket väl var det en man där, och så fort han såg Tobias och Kenny så sprang han fort iväg.. Efter ett bra tag kom Tobias upp till mig igen och jag var vettskrämd!
Det tog lång tid för oss att somna sen för vi låg bara och lyssnade efter ljud och jag frågade hela tiden "Tror du han kommer tillbaka?". Som tur  var gjorde han inte det! Men detta var nog den läskigaste natten på länge..
Men i Tobias närhet känner jag mig ändå säker :)



Nu sitter jag här med Amy och vi ska snart iväg till Simon en sväng.
Imon är det fest!


Kalmartripp!

Hejdär!
Idag har Tobias och jag varit i kalmar en sväng, bokstavligt talat tvingade jag med honom, haha.
Ville hitta någonting att ha på mig på torsdag, men hittade verkligen ingenting.
Men vem tror ni hittade något? JO, Tobias.. Han som inte ens ville följa med från början haha!
Runt sex kom vi iallafall hem från kalmar och just nu är han hemma hos sig och gör sig i ordning och jag ska snart börja göra mig lite i ordning för vi ska träffa Albin och Lina ikväll. Lite film-mys! :)
I morgon kommer Amy till mig och vi ska fixa med lite tills på torsdag.
Ciaooo!

Mycket på gång...

Halluu,
är precis hemkommen från Öland. Har däremot hunnit redigera lite bilder som jag och Madde tagit där.
Så tänkte lägga in några om en stund.
Imorgon blir det förhoppningsvis en liten tripp till Göteborg med Tobias, hans mamma och hans bror, Jimmy.
Vi tänkte gå på liseberg och lite sånt. Men det fanns vissa hinder, så det kanske inte blir så..
Den här veckan drar träningarna igång också, men missar nog tyvärr båda två pga att jag ska iväg osv.
Iallafall, sen ser jag fram emot torsdag också, för då är det rixfm och fest! :)
 

Julia


Madeleine


Julia


Madeleine


Julia


Madeleine

Öland!

Godmorgon,
idag mår jag mycket bättre, har haft lite biverkningar inatt, precis som doktorn sa. Har mått illa osv.
Men idag är jag pigg, fast bulan är fortfarande kvar.. haha, så går det när man är klantig som jag!
Jag vaknade för en stund sen så ska snart upp och käka lite frukost, göra mig i ordning sen ska jag ner till torget med lillbrorsan och köpa glass. Runt 3 åker vi till Öland idag och Madde följer med mig.
Ikväll hade vi tänkt åka ner till stranden och ta lite fina kort, så de kommer väl in någon gång i veckan.
Jag kommer hem imon-kväll igen så ni kan ju kika in min blogg då igen. :)
Puss


Hjärnskakning...

... är precis vad jag har fått idag.
Igårkväll bjöd jag Tobias på bio i kalmar. Därefter drog vi till hans brors lägenhet som
också är i kalmar, hämtade en cykel och cyklade ut till burger king och åt. Vi sov sedan i lägenheten.
Idag vaknade vi rätt sent, jag hade ont i huvet och mådde allmänt dåligt. Runt två käkade vi frukost och under frukosten började vi skojbråka lite.. Jag tog en pet-flaska och slog han lite lätt i huvudet med den, vi började jaga varandra och helt plötsligt sprang jag in i en dörrpost med huvudet före.
Jag ramlade ihop, huvudet dunkade och det snurrade runt runt..
Tobias var så gullig och tog hand om mig, jag fick lägga mig i sängen, men ibland fick han hjälpa mig upp på toa för jag mådde så jävla illa. Han fick ringa min mamma och hon kom och hämtade mig i kalmar.
Vi åkte hem till nybro först, men jag blev bara sämre och sämre. Jag låg i sängen och varannan halvtimme sprang jag på toa av illamåendet. Jag såg svarta prickar och det oroade min mamma så hon ringde till akuten och vi fick åka in.
På vägen in till kalmar igen började jag piggna till, och väl inne så sa doktorn att jag hade fått en lätt hjärnskakning och han kunde lägga in mig på observation om jag ville, men det ville jag inte! haha.
Nu är jag hemma och jag mår redan mycket bättre, efter att ha tagit en alvedon och fått i mig lite mat.
Jag får egentligen inte sitta vid datorn, för det anstränger hjärnan för mycket..

Haha, nu efteråt skrattar man bara åt det. Måste sett riktigt kul ut!
Och så fick jag en fin bula på köpet med.. Najs!


Det var mysigt så länge det varade! haha


RSS 2.0