Nyförälskad

.. i den här skönheten! ÅH jag bara måste ha den :( dock kostar den närmare 7000kr så den möjligheten är ju inte speciellt stor nu. In my heeeeeeeeeeart jag vill verkligen ha denna! Får fortsätta tjata på pappsen..


Samsung pixon 12 <3 <3 <3

Trötter

Vaknade upp med magont idag.. Gick till skolan och dagen började med geografi. Sen rullade allt på och jag har haft ont i magen i princip hela dagen :( Hade luciaövning idag med och imorgon får vi reda på vem som blir lucia. Klockan tio kommer det in två män i det klassrum som lucian är i och talar om det. Så jag kommer vara hyfsat nervös imorgon mellan 10-11 asså! Aja, det är bara att vänta o se.
Nu måste jag sätta igång med min svenskaredovisning som jag, Jessica och Sofia ska ha imorgon också.


Jessica och Jag innan Insparken för ett tag sen!

Lucia

Kom för en stund sen hem från stan, har varit där med luciakandidaterna och sjungt inför massa folk och sen fick vi presentera oss själva och lite sånt. Jag frös som en idiot när vi äntligen var klara så jag cyklade hem direkt. Nu har jag pluggat lite och blev precis klar med historiainlämningen! Så jag tänkte bege mig till min älskade pojkvän nu som har en film på G till oss där hemma nu ;) haha. Imorgon är det skola igen, suck..
Btw på tisdag får vi reda på vem av oss alla nio som blir lucia!




Jag är..

i Kalmar just nu med Tobias och vårt tåg går vid 11.57 så vi ska snart kila ner till stationen. Vid två ska vi luciakandidater mötas och sen vid 15.30 ska vi sjunga på stan och svara på lite frågor osv.. Nästa "uppträde" är vid 16.30. Vi får väl se hur det går, haha.
Pusss

Party

Igår var det lite party först hos Linn sen i Emmaboda. Det blev en hyfsat bra kväll :)

 



Lägger in fler bilder en annan dag, för nu ska jag till Kalmar med Tobias. Vi ska sova i hans brorsas lägenhet inatt, käka ute och lite sånt där! Hoppas alla får en trevlig dag/kväll. Puss

Jag känner mig duktig!

Idag gick jag till skolan, kände mig mycket piggare. Körde ett riktigt hårt idrottspass på morgonen och sen rullade skoldagen på. Geografiprovet på slutet var sjukt svårt men jag tror det gick hyfsat bra iallafall! Efter skolan cyklade hem och åt sen mötte jag Tobias utanför solklart för vi skulle sola. Efter en varm och skön solning cyklade vi hem till honom och duschade och så tränade vi faktiskt också!

Bildbevis:
 

Sen hade faktiskt hans mamma köpt världens gosigaste (och största?) kudde till oss :) hihi. Tänkte nana hos han inatt (enbart för den stora kuddens skull) he he he ;)

BiVeRkNiNgAr

Igår fick jag cykla hem lite tidigare från skolan för jag mådde skit av sprutan. Cyklade hem till Tobias för jag orkade inte ta mig ända hem till mig, där sov jag i ca 1,5 timme. När jag kom hem la jag mig direkt i soffan med världens huvudvärk.. Somnade inte förrän sent heller för armen gjorde så in i helvetes ont. Natten har varit den värsta på länge, har vaknat hela tiden antingen av att jag legat på den onda armen eller att jag frusit.
Pappa väckte mig lite efter halv sju idag och jag gick ner för jag var inställd på att gå till skolan idag, med världens huvudvärk försökte jag få på mig lite kläder och jag började svettas o sånt shit.. Så jag tog febern och såklart hade jag det! Så det blev ingen skola för mig idag..
Har legat i sängen hela dagen nu i princip, och nu är min snälla mamma påväg o köper glass till mig :) Fårse hur jag mår imorgon, är jag sjuk så måste jag ändå cykla till skolan o göra geografi-provet!

Nu ska jag nana vidare.. Natti!



@ Sofias place!

Sitter just nu hemma hos Sofia! Vi tog ju sprutan förut så vi är faktiskt lite sega nu.. Nu har vi ca 2,5 timmes rast kvar, så vi ska snart börja plugga lite. Men nu har vi roat oss genom att ha tagit massa kort :D

   

 

 








A little bit scared

Yes I am! Haha, imorgon är det vår tur att ta sprutan mot svininfluensa. Tänk om man får jättestarka biverkningar? Hmm.. Vill inte bli sjuk nu + att jag måste göra omprov i matte denna veckan, annars är det typ kört? :( Hoppas jag håller mig frisk iallafall!
Sofia var här nyss och vi gjorde klart vårt historia arbete, skönt. Snart kommer bias till mig och vi ska kolla på "shooter" som går på tv'n. Superbra film faktiskt.


Kanye West - Never let me down

Dagen blev..

.. väldigt lyckad faktiskt :) I kalmar hittade vi ingenting men det var trevligt att gå runt lite. Vi höll på att somna i varsin bio-stol inne på elgiganten med för att vi var så trötta av att ha gått i alla klädbutiker! Vi åt på burgerking och jag avslutade faktiskt mitt godisförbud (inklusive läsk-förbud).. Haha jag klarar det bara inte. ;) Men jag har bestämt mig för att bara få äta på lördagar nu!
Efter kalmartrippen åkte vi hem till Tobias och bastade ett bra tag, och sen begav vi oss hem till mig och lagade tacos och kollade på Robinsson. Vi kom nyss hem till Tobias mamma och vi ska mysa lite nu :)

1 och ½ år

Jag och min underbara pojkvän har varit tillsammans i ett och ett halvt år idag. Det är verkligen sjukt vad fort tiden går! Men du har gett mig de bästa stunderna i mitt liv. Jag vet att jag har sagt det innan men du är inte bara min pojkvän, du är min bästa vän också. Jag menar, vi gör allting. Vi bråkar, låtsasfightas, myser, skrattar, hittar på bus, ja allting.. Jag har så jäkla kul när jag är med dig :) Och det är precis en sån pojkvän jag velat ha hela tiden. Inte en sån som man bara ska vara seriös med hela tiden utan med dig kan jag bjuda på mig själv och definitivt vara mig själv.

Ibland blir jag förbannad på dig likadant som du blir förbannad på mig. Allt handlar om förtroende och att man måste kämpa. Och tro mig jag kämpar med båda delarna.. Allt för att det ska bli bra liksom.

Idag ska vi först in till kalmar och shoppa lite sen åker vi tillbaka till nybro och hittar på nåt bus :) Skriver mer ikväll om hur dagen blev!


Lasergame!

Hade som sagt bara två lektioner idag, sen begav jag mig hemåt och gjorde mig iordning lite. Vid fem samlades fotbollslaget vid madesjövallen och vi åkte till kalmar! Väl inne så fick vi reda på lagen och vi bytte om. Lag 1 och 3 (mitt lag) var först ut.. Vi spelade i 45 minuter och det var sjukt jobbigt! Lyckades ta basen ett antal gånger :D Ändå slutade det med förlust haha, men det var kul som fan!
Efter vi hade spelat så åt vi pizza och sådär :) Var hemma lite efter nio och då var jag helt slut!

Imorgon ska jag och älskling in till kalmar och shoppa lite i think, sen blir det en rejäl myskväll för vi har faktiskt 1 och ett halvt år imon :) <3


Fr-fr-fr-fridayyyy

Nu ska snart iväg och ha sånglektion, direkt efter det är det luciaövning. Sen slutar jag för dagen :)
Ikväll blir det lasergame med gamla fotbollslaget. I hope it'll be fun!


Suris

Det här har verkligen inte varit min dag! + att mitt sockersug har gjort att jag varit tjurig typ hela tiden, haha. Tur att jag har så snälla kompisar med som sitter och dricker läsk bredvid mig!
Mer om denna dagen har jag väl egentligen inte att säga. Så, puss!


Jessica, surpuppan & sebbe.

Pluggis

Haha dagen började bra med att Robin kommer in på spanskan:

Lärare: Buenos días! (God morgon!)
Robin: Cómo te llamas? (Vad heter du?)

Är vi ens värda G? haha.. Iallafall, dagen fortsatte och vi hade naturkunskapsprov. Gick det bra? - njaa. Lite konstiga frågor? Och när man frågar Eva (vår otroligt omtyckta lärare) vad hon menar med en viss fråga så skäller hon bara på en. Jag blir galen på sånna lärare. Det finns inga dumma frågor, bara dumma svar!
Hursomhelst så sitter jag hos Bias nu, han sitter i sängen och dampar på sin läxa, så jag ska nog gå och hjälpa till lite! Ha det bra :)
Puss

Äckel måndag

.. har det bokstavligt talat varit idag. Har varit massa äckliga lektioner, äckliga håltimmar och äcklig mat var det också! Sen har det hänt lite incidenter som irriterat mig till 1000.. Inte nog med det, påväg hem från skolan började jag må äckligt illa så jag kunde knappt cykla hem. Istället cyklade jag hem till en tröstande Tobias o låg och vilade i sängen ett antal minuter. Sen ringde jag mami så hon fick komma och hämta mig (a)
Nu är jag iallafall hemma och efter att ha fått i mig lite god mat mår jag lite bättre MEN nu ska jag sätta igång med massa äckligt plugg.. he he som sagt, äcklig måndag var det ja!


Gulligast idag!

Är hemma hos Tobias nu och han var världens gulligaste nyss.
(Tobias ligger i sängen och jag sitter vid datorn)

Tobias: det här är livet!
Jag: vadå?
Tobias: att ligga här i sängen och ha världens finaste flickvän.. *njuter*
Jag: naaaaaaaaw

Han fick en hel del pussar vill jag lova! :) Sånna stunder minns man extra väl.

                               


Vad händer ikväll?

Var ju på bio igårkväll, såg 2012. Den var sjukt bra och det var nog fan den bästa filmen jag har sett! Så den får betyget 5/5 :)

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer.. Jessica och jag skulle ju in till julkul i emmaboda men vet inte om jag är så sugen på det idag iumed att madesjö inte gick vidare! Så kanske om man hittar någon fest? Men det är sånt som märks. Nu på dagen ska nog jag och Tobias sola iallafall. :)


Välbehövlig helg

Äntligen är det fredag. Jag har varit hur trött som helst idag hela dagen och Jessica & jag har skrattat åt precis allting! haha. Mitt barn i framtiden ska tydligen heta Fadima och Jessicas Rögger! Hahhaha vår tråkiga humor.. ;)
Iallafall, nu ska jag ta mig en dusch för vid 16.38 tar jag, älskling, syster Lina och kusin Emma tåget in till kalmar. Först ska jag in en sväng på H&M och kolla om den tjusiga klänningen med dragkedja finns kvar där inne.. Den är ju slutsåld på internet! :/ Efter det blir det bio - 2012!
Jag skriver senare ikväll vad jag tyckte om den :)

HELT SLUT

.. är precis vad jag är just nu! Började klockan 9.35 och då repade vi först alla låtarna med musikprofilen ända till klockan 12. Därefter hade vi engelska och sen samhällskunskapsprov. Det kändes som om det gick hyfsat bra iallafall :) Vid fyra tiden gick vi till matsalen där vi fick mat (de som skulle vara med på öppet hus) och vid 6 började vi sjunga och spela inför folk som kom på Öppet hus för skolan. Ända till klockan åtta höll vi på och efter det var man rättså slut kan jag ju säga. Men jag har haft kul idag faktiskt och det gick riktigt bra!

Längtar tills imon nu, för då ska jag på bion "2012" med älskling, syster och min kusin emma! Sen ska jag ha myskväll med tobban he he

Men nu finns det inget annat för mig att säga än G O D N A T T


Borde kanske sova?

Har hållt igång hela dagen - och då menar jag med pluggande.
Så nu ska jag hoppa i säng faktiskt!
Godnatt :)



Får bli en bild sen igår, får ju inte äta godis så jag köpte god glass istället
medans Tobias köpte godis och julmust, he he.


Trött och sur

För det första har det varit en riktigt jobbig dag i skolan med jobbiga lektioner. Inte nog med det, plugget måste fortsätta när man kommer hem med.. Har prov i samhällskunskap imon och jag kan knappt ingenting.
+ att jag har VÄRLDENS godissug :( Har ju godisförbud i 7 månader nu..
Sen dampade min dator just med så jag sitter vid syrrans nu. Måste intstallera om min, den är sjukt seg och bara stängs av ibland? Jag som måste öva på låtarna tills imon (öppet hus) då vi ska sjunga massa låtar, o dom låtarna har jag på min dator. Kan inte hälften av dom? Aja.. Jag måste nog fortsätta med mitt nu.
Ha en bra kväll!


Be strong

Man kan göra slut och skiljas pga många anledningar. Otrohet och svek kan vara orsaker till det. Det kan vara jobbigt och stridigt till en början och det kan kännas som att allt hopp är slut. Vet ni vilka som är starkast? - De par som som är envisa nog att gå igenom det tillsammans! Att inte ge upp är starkt och jag ser upp till alla som kämpar in i det sista.
I vissa fall räcker det inte till och man orkar inte kämpa mer, vilket kan vara både positivt och negativt.

Tack älskling för att du kämpar med mig genom allting.



 

  



  



Fars dag!

Måste börja inlägget med att säga grattis till världens bästa pappa! Den här gången bestämde familjen sig för att stanna hemma och äta lite gott o så.
Kvällen igår blev lyckad förutom vissa incidenter. Bilder kommer så fort jag fått tag i dom :) Nu ska jag ner och kika film I think, är sjukt trött idag.. haha


Partyyy

Nu har jag precis gjort mig iordning och ska snart ner och käka en snabbis, för om en stund ska jag möta upp Lina, Sara och några till och vi ska förfesta lite hos en av tjejerna :) Senare drar vi oss vidare till Albin där grabbarna är! Känner på mig att denna kvällen kommer bli lyckad.
Ha en underbar kväll! - För det ska iallafall jag ha. :D



This is it

.. filmen om Michael Jackson såg jag, Tobias, mamma och min syster Lina på bio idag. Personligen tyckte jag inte den var något vidare, hade haft högre förväntningar faktiskt. Men det rörde när man såg hur mycket han verkligen brydde sig om andra.
När vi kom hem kollade vi på idol och tyvärr fick Rabih lämna tävlingen ikväll.. :( Nu hejar jag iallafall på Erik, för han var grym ikväll!



Rädd för spindlar?

Min dag har varit åt helvete, har knappt kunnat gå osv. Har inte ätit sen frukost så jag ska ner och käka nu tänkte jag. Sen blir det sängen! Hittade en äcklig bild förut som jag bara var tvungen att lägga ut!

 
                                                         Jag bara ryser när jag ser denna bilden..
                                         Och för er som varit i min källare, visst liknar det taket och allt?!
                                                  Är faktiskt ganska glad att jag bytte rum nu haha.
                         


Något är fel..

Ända sen jag svimmade i tisdags har jag mått dåligt. Igår i skolan hade jag riktigt ont i mina knä-leder eller vad det heter så jag kunde knappt gå, utan benen bara vek sig ibland. På kvällen blev det bara värre så jag låg i sängen hela tiden, hade även ont i handlederna, mådde illa och var yr. Så något är alltså fel.. Mådde likadant i morse så jag vågade inte ta mig till skolan. 
Ska gå och bädda ner mig i sängen nu en stund igen, hoppas jag blir bättre till helgen bara! :( 


"En liten olycka"

Vaknade vid halv sju idag och klev upp med ångest av att gå till skolan.. Men jag pallrade mig iväg, trött som jag var. Jessica och jag hann ha spanska i 20 minuter för sen skulle vi på lucia övning. Vi sjöng några låtar och med tiden började jag känna mig yr och illamående, till slut började det svartna för ögonen och då tog jag tag i Jessica, det är det enda jag kommer ihåg. Sen vaknade jag upp av att alla luciakandidater kollar på mig och jag ligger på golvet? Så hör jag Åsa (min sånglärare) säga "Ta det lugnt Julia, du svimmade". Det bara tjöt i huvudet och jag höll på att spy.. Jessica berättade att jag hade tagit tag i henne och mumlat och sen bara stirrat på henne. När jag föll ihop så tog hon och någon till emot mig och jag hade stirrat på henne hela tiden! Så ringde Jessica min mamma och bara "Hej Lisa, det har hänt en liten olycka.." haha så söt. Iallafall så fick jag åka hem från skolan och här är jag nu.

Snart kommer mamma hem med pizza till mig hihi, sen ska jag sova en stund!
natti



Skolan drar igång igen..

Första skoldagen efter lovet och det sög ganska rejält! Undra hur jag ska orka med vårt nya schema den här terminen? :( Går sent typ varje dag nu.. Och gissa vad jag har gjort ända sen jag kom hem med? - pluggat såklart. Jag behöver lov igeeeen känner jag nu. Det är ju ett tag kvar till jullovet, men jag ska fasen stå ut.
Imorgon är det en jobbig dag och efter skolan ska jag träna spinning med Linn!
Usch, kan det inte hända ett mirakel? Kan jag inte få vinna typ 3miljoner kronor..

Måste faktiskt gratulera min älskling på namnsdagen idag med - Tobias!



Jag för mer än ett år sen!

Picknick

Igår var det som sagt kalas för min moster och hennes kille, det var mycket trevligt och vi kom hem runt halv tre på natten. Idag sov Tobias och jag länge och när vi steg upp bjöd hans underbara mamma på ägg&bacon m.m. :) Sen blev vi sugna på att gå en långrunda i skogen han och jag så vi tog med oss lite fika och hittade ett mysigt ställe!
Nu är det så att ikväll blir det en pluggkväll för jag har sparat allt mitt plugg till sista dagen.. :(

 

RSS 2.0