Happy Halloween!

Idag är det, som de flesta redan vet, halloween och idag ska vi fira min moster Nettan och hennes kille Magnus för de har fyllt 40 år nyligen. De har hyrt en lokal någonstans, minns inte namnet, och där ska vi vara hela kvällen och halva natten haha. Mycket folk ska det komma med, både släkt och vänner så det ska bli kul faktiskt :) Tobban hänger med mig också!
Ni får ha en bra dag allihop, och se upp för ungarna som är ute och ränner och vill ha godis ;)


Hahaha satt och skrattade åt den här omgjorda bilden i typ 2 minuter, tillslut fick Tobias dampet för han tyckte inte att den var ett dugg rolig.. :( Hoppas någon får ett gott skratt nu iallafall!
Ha det fint!


Fest

Igår var det fest och kvällen blev lyckad faktiskt :) Tyvärr slutade den redan runt 1 pga vissa anledningar men det gjorde inget. Det var några som stannade kvar till 2 och när alla tillslut kommit ut så skulle jag och Tobias hem till honom och sova där. Vi tog sällskap med Macke och Nojje och det tog lååång tid att komma hem, var hemma hos honom vid 3 haha.
TACK ALLIHOP :)


Jessica, Lina, Madde, Amy & jag innan alla kom :)


Jessica och jag


Jag och älskling


Sofia och jag dansar, haha


Jonathan, Michaela, Simon & Maddis :D


Jag och Madde


I bakgrunden ska Tobias visa sin talang - armhävningar. hahah

Mys

Nois och jag har lite mys här innan allt drar igång!
Ligger framför en brasa och käkar lite godis, hihi. Ha en bra kväll allihop, för det ska minsann jag ha! :D


Svårt att ta sig upp

Kvällen igår blev (som vanligt) inte som planerat. Jag och Madde gick ut och gick en runda med Sofia, blev massa prat osv. Runt åtta stack båda hem och så tänkte jag att då skulle jag få lite gjort med engelskaboken och sådär så jag läste några sidor men det slutade ändå med att jag satte mig vid datorn, haha.
Vid halv elva ungefär skrev Amy och frågade om jag ville komma till henne och Aqvelina så det gjorde jag en stund och vi kikade lite på skräckfilm och snackade. :)
Jag var hemma från dom vid ungefär tolv och då ringde jag Tobias.. Sen har natten varit ett helvete, men som vanligt slutade det bra! Sovit 5 timmar inatt och ikväll blir det fest på det! Vi får se hur länge jag orkar hålla ögonen öppna ;) haha, nä men det ska nog bli en kul kväll/natt!
Nu ska jag fixa lite, vi hörs senare. PUSS

(det är Tobias hand) hahah
 
So baby don’t worry
You are my only
You won’t be lonely
Even if the sky is falling down

Onsdag

Idag kom Madde till mig vid ett-tiden och vi har bara slappat i princip hela dagen. Vi bakade marabou-kladdkaka, var ute och gick med Sofia, fixade lite musik tills imon osv. De stack hem för en stund sen så nu har jag legat och läst i min engelskabok som ska vara klar tills tisdag. Och det är rätt skönt att få det gjort så man slipper sitta med allt de sista dagarna..
Nu längtar jag iallafall tills imon, för då är det FEST! :D


Tråkig dag!

Vaknade upp hos Tobias och vi har bara degat hela dagen.. Stack hem vid 5-tiden och då övningskörde jag och pappa lite. Sen har jag bara varit hemma och haft tråååkigt. Kan det inte hända något kul?
Imorgon ska jag iallafall träffa Madde :) Vi får väl se vad vi hittar på!
På kvällen vet jag inte vad som händer? Är sugen på fest, så jag får se om jag lyckas ragga till mig något. Aja, nu ska jag ner och hjälpa mami att gröpa ur pumpor!
Take care

Ut i trafiken!

Kom precis hem från Tobias, var tvungen att passa Noah. För jag ska börja tjäna ihop lite pengar till nästnästa helg då jag ska till Stockholm! :) Iallafall, jag ska som sagt passa Noah här nu i några timmar, sen ska jag övningsköra med papi.
För er som undrade hur bilen såg ut så kan jag lägga in några bilder på den:






Ny bil

Idag vid två-tiden gick jag och Tobias ut och gick, efter det stack vi hem till mig och åt och lite. På kvällen fick min pappa värsta rycket och sa att vi skulle åka till Vetlanda för att kolla på en bil och förmodligen köpa den. Tobias och jag hängde med och väl framme hamnade vi på en bilfirma med massa bilar. Det var en audi a4 vi skulle kolla på och den var hur fin som helst faktiskt (för att vara för det priset)! Så vi köpte den.
Nu är jag hos Tobias i vilket fall som helst och vi ska ner och duscha nu, sen kolla på film :)


<3

Tack Madeleine Mellström.

"Håll inte tillbaka dig själv, du är allt du har"


Survivor - Destiny's child


The cure - Jordin Sparks

Ett tips, ta fram texten och verkligen lyssna. Man blir helt tagen, speciellt på den sista låten.
Man vet vad som är värt att kämpa för och inte. Uppskatta det du har!

"Just Come With Your Heart
And Leave The Press To Me
And I Promise I Will Be
And I'll Be Your Cure
Show Me Where It Hurts
And I Know That I Can Be
The Medicine You Need
Baby, I'll Be Your Cure
Your Cure
"

Shopping!

Kom nyss hem från Kalmar, var där med mamma och mormor på det nya köpcentret som öppnade igår. Hittade en hel del faktiskt ändå, skulle ju egentligen bara köpt skor!
Ikväll ska jag träffa Jessica, Linn och kanske Sofia :)


Armband från Ginatricot



Skor med nitar från Skopunkten



Tunika från Ginatricot



Skor från Skopunkten



Tunika från Cubus


mys..

.. med min älskade just nu. :) Vi har just kollat på idol och nu ska vi mysa massa och titta på film. Han är jättegosig av sig ikväll, det gillar vi hihi. Skönt att slippa "stimmiga tobban" ibland, he he.
Imorgon bär det av till Kalmar vid tio-tiden för att shoppa skor bland annat!
Men nu ska jag krypa ner hos min gosiga pojkvän, ha en underbar kväll gott folk.
PUSS PUSS PUSS


<3 <3 <3


Så kan dom ju inte göra?

YES.. den här dagen började verkligen bra. Eller inte! Fyfan vad jag är sur. Fotona på lucia-kandidaterna kom ju idag i tidningen, och dom har redigerat bilderna så man ser helt jävla retard ut, helt sjukt :( Jag bara slängde iväg tidningen när jag såg detta.. Denna lilla saken har just förstört mitt "höstlovs-humör".
Det som känns illa är att ALLA ser ju detta, och det är ju kul när man ser ut sådär? :( :( :(

Aja, får väl leva med det där.. Idag har jag två lektioner, en sånglektion och en musik-lektion. Sen är det höstlov, inte för att jag direkt kan göra något glädjerop nu men.

Jullan är glad

Haha min skoldag vill jag inte ens prata om, proven var ju inte de bästa. Men whatever för DET ÄR BARA EN DAG KVAR TILLS HÖSTLOVET. Och vår klass är inte liiiite värda det nu eller? Efter allt slit med allt plugg.
Efter skolan stack jag till Tobias, var inte där så länge men vi lagade mat och lite iallafall.

Don't forget!!! Imorgon är jag med i tidningen som lucia, och jag skulle bli väldigt glad om ni röstade på mig :) hihi. Det kommer så småningom komma upp en "modellbild" på alla lucia-kandidater i skyltfönstret i fotobutiken bredvid willys.
Iallafall, det ska bli riktigt skönt med höstlov och det ska ske en massa festligheter och roligheter!

Nu ska jag ge er lite musik tips som gör en på bra humör (iallafall mig) :
> Down - Jay Sean
> I gotta feeling
> Miss independent - Ne-yo
> Sweetest girl - Wyclef Jean ft Akon


Skolfoto

Sov hos min älskade Tobias inatt och idag har vi faktiskt 17 månader. :) Tiden går fort!

Skoldagen såg ut som det brukar en vanlig onsdag förutom att vi hade rugby på idrotten och det var faktiskt riktigt kul! Resten har sett ut som vanligt, bara massa plugg och skit.
Iallafall, efter skolan hängde jag med Tobias till tandläkaren för han skulle fylla igen sin charmiga glugg.. Han visste att jag inte ville det och att jag älskade hans glugg men det är ju hans val. Så jag satt och väntade på honom i ungefär 40 minuter sen var människan äntligen färdig, haha. Det blev faktiskt fint, bara det att jag är ovan vid det nu.
När jag kom hem idag hade äntligen skolfotot kommit!


TRÖTT!!!

Klockan är typ åtta och det känns som jag precis stigit upp, fast jag har varit vaken i lite mer än en timme.. Jag orkar knappt gå någonstans! Jag vill bara lägga mig i sängen igen och soooova :(
Tur att musik finns så man blir lite piggare..
Den här låten på hög volym har räddat mig idag (annars hade jag garanterat somnat)
Nu ska jag iväg till skolan, YES! :(


Fotografering

Riktigt lång och seg dag idag, men vid 14 gick jag och Jessica för att träffa "lucia-gänget" för att öva lite stämmor osv. Vid fem slutade skolan och då blev det fotografering. Så på fredag får ni kolla i tidningen då är vi med i tidningen och röstningen kör igång.
Imorgon är det en kort dag men jag ska hinna med en jävla massa. Plugga, kanske träna och sen träffa Tobias. Men plugget går ju tyvärr först nu, måste få bra på spanskan på torsdag!


Jessica och jag i våra fina blusar som vi skulle ha på oss, haha :)


Godmorgon!

Som sagt så blev kvällen igår lyckad. Jag orkade inte cykla hem så sent så jag sov hos Tobias igen :)
Och inatt vaknade jag av att jag inte hade något täcke..
Jag: Tobias, jag fryser (så kröp jag under hans täcke)
Tobias: men du tar ju allt, ta ditt egna täcke
Jag: men jag hittar inte mitt..
Tobias: jo det ligger på golvet eller nåt! (lite smått irriterad)
Jag: (kollade och kände efter på golvet) Nej, det ligger inte här?
Tobias: Amen.. har du käkat upp det eller?
Jag: ha-ha skärp dig. (kände efter i sängen) AMEN DU HAR JU TVÅ TÄCKEN!

Kul att man har en sån otroligt snäll pojkvän och så.. :)
Iallafall, idag blir det en slappdag. Sedan är det bara en vecka kvar i skolan nu, så får stå ut. För sen är det HÖSTLOV!


Natti

Bowlingen gick upp och ner hela tiden. Jag ledde ett bra tag men det slutade med att Simon vann, Tobias kom tvåa, jag kom trea (med bara sju poäng efter he he) och amy tyvärr sist.. haha, men det var kul iallafall! Efter det stack vi hem till Amy och kollade på tv ett tag och när vi började bli lite hungriga så beställde vi pizza.
Amy och jag tvingade iväg Tobias och Simon för att hämta pizzan och medan de gjorde det så dukade vi det jättefint med ljus och allt (a) haha. Sen kollade vi på en långfilm och nu kom precis jag och Tobias hem till honom.
Tror vi ska ladda ner ännu en film nu sen sova, så godnatt!

Bowling!

Yes, ni hörde rätt! Det blir bowling med Tobias, Amy och Simon ikväll och jag tänkte att jag skulle utklassa dom, haha. Får väl se hur det går med den saken ;)
Efter det ska vi iallafall hem till Amy och käka pizza, mysigt!
Skriver mer sen. Pusss


F R E D A G

Var i skolan vid 9 idag för jag, Jessica och Sofia skulle öva på vår redovisning. Hade inte övat ett skit och det gick väl inte så värst bra heller, sur som läraren alltid är!
Iallafall, har varit på bra humör hela dagen så den har gått fort. Slutade vid 14.15 och då cyklade jag hem direkt. Och det snöade! :o Det är oktober och det snöar?! Det är inte okej.. Därför ska jag och Tobias ha film mys hela kvällen/natten med chips, dipp och massa gott. Ska äta tacos och sånt med.
"Johan Falk - filmerna" rekommenderar jag verkligen! De är ungefär som Beck fast mycket bättre (enligt mig).

Idag hälsade jag, Sofia och Jessica på på Paradisskolan, vår gamla skola. Vi träffade våra gamla lärare och det blev nästan lite sorgligt haha. Ja, vissa saker saknar man och ibland ångrar man att man inte tar vara på det bättre..


Sofia, jag och Jessica i annexet idag.
Tror faktiskt det är fler som saknar det!


Resultatet blev:

Klockan halv åtta hämtade Jessica mig här och vi åkte till madesjö där det skulle vara en audition. Vi fick vänta i flera timmar men när klockan var efter tio någon gång var det äntligen min tur.. Det var endast 9st som skulle gå vidare. Väl inne i rummet där jag skulle sjunga blev jag jättenervös, men det gick hur bra som helst iallafall!
Hursomhelst, vi skulle få besked ikväll om vi gick vidare eller inte, fick man ett samtal så gick man vidare, fick man inte så gick man inte vidare..
Har gått och väntat hela kvällen och vet ni? För en kvart sen ringde dom och sa att JAG HADE GÅTT VIDARE! :D Så på måndag ska vi fotograferas och de fotona ska hängas upp lite varsomhelst. Så RÖSTA RÖSTA RÖSTA!


Nu ska jag dra till Tobban o sova där, GODNATT


Såhär glada är jag och Jessica som också gick vidare just nu :D


Nervös..

.. är jag just nu! Om en timme ska jag vara på audition till lucia i nybro.. Endast 7 går vidare så ja, det är inte så många. Men jag ska försöka sjunga så bra jag kan, sen får vi se vart det leder.

Iallafall, idag efter skolan cyklade jag hem till Tobias för jag orkade verkligen inte cykla ända hem till mig i pissvädret. Så vi låg och pratade lite sen till slut somnade vi bara? haha, vaknade vid halv sex typ och då gick vi ner. Bettan var så snäll och körde hem mig (a) blir kanske en fika med henne sen efter auditionen, hon var visst påväg att baka bullar så, haha!

Får reda på ikväll om jag gick vidare eller inte, så skriver mer då.
Pusss

Ny design

Vad tycks om min nya design på bloggen? :)
k o m m e n t e r a

Påbörja ett nytt liv

Det är precis vad jag ska göra. Efter inatt kände jag att nu får det fan ta mig vara nog, så det måste ske en förändring! Blev ingen skola för mig idag, sov ca 3 timmar inatt..

Från och med nu ska jag försöka planera bättre och inte ta allt i sista sekund, och det gäller allt.
Jag är så uppstressad jämt, och det leder till att jag tar illa upp för varenda liten småsak. Det är jobbigt och jag brukar inte vara sån annars. Jag måste lugna ner mig först innan jag påbörjar nya saker.

Ikväll ska jag träffa Amy, hon är ganska efterlängtad nu faktiskt.. Vi har en hel del att prata om, det har vi verkligen. Så det ska bli riktigt skönt att få träffa henne.
Det känns en aning lättande att det är höstlov om lite mindre än 2 veckor. Då ska jag verkligen bara göra saker som jag tycker är roligt, försöka koppla bort skola osv.


Mammor kan vara rätt bra ibland ändå.. :)


Godkväll

Hade 3 timmars svenska uppsats idag på morgonen, gick riktigt bra faktiskt. Sen åkte jag med Markus och Robin i Markus epa till Mc Donalds, vilket jag ALDRIG gör om.. För det första blir man typ döv, för det andra är dom jämt så elaka!
Det roligaste idag var iallafall musiken :) Fick reda på att jag ska sjunga solo på "Come together". (Vi ska ha en 69-talsshow). Och då var ju den en av de bästa låtarna!
Får se om jag får med mig Tobias och Rasse ut och springa nu.. Tobias verkar ju banga? Jag fixar nog det, haha.


vinter 08


Godmorgon

Kvällen igår var äckligt jobbig. Jag har inte känt mig så väderlös och ledsen som då.. Så vid tio cyklade jag iväg till Tobias där han ryckte upp mig lite iallafall. När klockan började närma sig halv tolv cyklade jag motvilligt hem igen och la mig direkt.
Idag steg jag upp vid halv sju, har i princip gått runt på morgonen som en jävla robot. Skoldagen lär ju bli jobbig as always. Efter skolan ska jag, Tobias och Rasse ut och springa!
Hörs ikväll. Puss


Deprimerande

Kan det bli mer deprimerande nu? Vädret är kallt och regnigt, det finns absolut inget folk ute i nybro längre, det går knappt inte att hitta på något. Och så tillkommer läxor och plugg på det..
Hösten är tråkig! Jag längtar tills vintern kommer då det börjar närma sig julen och det. Det är så mysigt :)
Fast förra året var det ju knappt någon snö, bara blask! Får hoppas att det blir lite kallare iår.
Sen längtar jag tills man kan baka pepparkakor som man kan dricka mjölk till, det är nog det godaste som finns! haha.
En nackdel är ju att det är ganska svårt att ta sig fram med cykel, speciellt till skolan. Jag brukar vara rätt duktig på att cykla omkull nämligen.. Kanske borde använda skydd eller något? hahah. Nejmen, det ska nog gå fint. ;)
Aja, nu väntar boken på mig *suck*

Lördagsmys

Inatt sov som sagt Madeleine här och vi hade det trevligt igår :) Idag stack hon hem hyfsat tidigt för både hon och jag skulle plugga. Jag ringde nyss en nyvaken bakis Tobias som inte var på humör, haha!
Får väl se när jag sticker till honom sen, för vid halv sju - sju ska vi träffa Lina och Albin. Vi ska titta på fotbollen och ha det mysigt. :)
Nähe, nu ska jag sminka mig och sådär, skriver mer ikväll!
Puss

En kväll/natt med Maddis

Nu har vi precis kikat idol! Inatt ska vi ut och gå en långrunda hade vi tänkt. Sen sover hon hos mig faktiskt :)
Jag fyndade nyss lite saker från H&M:


Compact powder 49,50:-




Ögonskugga 69,50:-



Leggins 149:-

Så kan det gå..

När man har mycket i skolan (då menar jag mycket) och ska hinna med att göra massa andra saker runt i kring det så blir man otroligt stressad. Idag gick min gräns så jag kräktes och har varit utmattad hela dagen.
Så jag fick stanna hemma från skolan, visserligen hade jag ingen lång dag så jag missade inget.
Jag har hursomhelst vilat upp mig lite nu och ska nog fortsätta med det i några timmar till, satt förresten i badkaret i minst 45 minuter förut. Helt död var jag!
Ikväll kommer förhoppningsvis Madde hit, och vi ska bara ta det lugnt! Kolla på idol, laga mat och prata en hel del.
Det känns skönt att man har så bra vänner i ens närhet hela tiden.

Sitter och lyssnar på musik och några av mina favoritlåtar just nu är:
> Hurtful - Erik Hassle
> Sexy bitch - David Guetta, Akon
> Beautiful - Eminem
> Nu måste vi dra - Ken Ring

Dålig uppdatering..

Jag vet, jag vet.. Men har riktigt mycket plugg nu så jag hinner knappt sitta vid datorn alls.
Iallafall, idag gick skoldagen ovanligt snabbt. Men fick reda på mitt geografi prov och det blev jag verkligen inte nöjd med. Fick 3 poäng över godkänt, och det är inte likt mig.. Visst, det är ett G men jag satsar egentligen högre än så. Så jag får ta nya tag imon på samhällskunskapsprovet!
Imorgon har jag bestämt mig för att inte plugga ett skit. Jag ska vara med Tobias :) Kanske läsa lite i boken på kvällen, men annars inget annat. Sen är det äntligen helg! Och då ska jag träffa Madddde :) väldigt länge sen sist! Så vi har nog massor att prata om. Dessutom är vi alone at my place! he he.


Detta saknar jag! Midsommar 09

Nu är jag trött på skiten!

Jag är trött på allt plugg vi har! Liksom, tar det ALDRIG slut? Jag fick t ex tillbaka mitt matteprov idag. Max poäng var 29 och godkänt var 12. Jag fick precis 12 poäng.. Jag menar, är det inte illa då? :(
Åh, och idag hade jag redovisning med som jag knappt övat på men det gick bra iallafall.
Dagen idag har varit riktigt stressig. Gick till 5, träning vid halv 6, hem och duscha sedan plugga.. Har förberett ännu en redovisning som jag ska ha imorgon, försökt mig på matteläxan (gav upp efter ca en timme) och så har jag pluggat på engelskan. Det känns inte som man har någon fritid längre!
Imorgon när jag kommer hem måste jag även plugga på Samhällskunskaps provet som är på torsdag, sen ska jag fan ta mig hitta på något kul!

Världens bästa bror

Noah Karl Kjellin
Du är speciell, det är du verkligen. Men på ett unikt sätt.
17Q21microdelitionssyndrom är du den enda i Sverige som har. Och för er som inte vet så är Noah förståndshandikappad. Han har en lätt utvecklingsstörning med autistiska drag, vilket innebär att ibland "stänger han in sig i en bubbla", alltså är allt utanför "bubblan" är helt borta för honom. Man kan knappt få kontakt med honom. Han säger ibland precis vad han tycker om saker, vilket kan bli både negativt men också positivt.
Han charmar många med sitt leende och sin godhet. Han är så snäll mot alla. Smart är han också, han kan komma med kommentarer som ingen någonsin hade kunnat tänka sig!
Han fäster sig lätt vid personer, och en som han verkligen tycker om är min pojkvän, Tobias. Nästan varje dag när jag kommer hem frågar han "vart är Tobias?". Och när Tobias väl kommer så blir Noah helt överlycklig och det visar han på alla möjliga tänkbara sätt. Han älskar också mina kompisar, och han kan nästan varenda namn på alla! (Alltså har han bra minne) inte bara när det gäller sånt utan annat också.

Noahs dröm är att en dag få vara med i musikkåren, att få spela trummor. Allt jag vill är att få uppfylla hans dröm, det skulle betyda så mycket för både mig och för honom. Tro mig, jag vet hur glad han blir när mamma säger "den här veckan kommer musikkåren till stan". Och han tjatar om det ända tills dagen då det gäller. Och alltid när han kommer hem så säger han "Julia, kan du hjälpa mig att öva" (han vill bli lika bra som dom).

Du är världens bästa bror, det är du verkligen. Och hur annorlunda du än är mot alla andra så kommer jag alltid älska dig. Jag kommer alltid skydda dig! Jag ska följa med dig hela livet och vara en så bra storasyster som möjligt. Tänk om alla hade en sån gosig lillebror som dig?


Nu är det verkligen höst

Ja, hela dagen har det i princip ösregnat och blåst! Hösten är inte direkt min favoritmånad om man säger så. Iallafall inte när det regnar och blåser. Annars är det rätt mysigt när löven börjar falla från träden och sådär.
Iallafall, Linn och Jessica åkte för en stund sen. Vi har haft en trevlig kväll och kollat på massa gamla filmer från när vi var små.
Inatt ska jag vara lite busig och cykla till Tobias för att sova där, hihi. Bara det inte regnar alltför mycket.. Äh, skitsamma, det finns inget bättre än att somna bredvid sin pojkvän :)

Iallafall, nästa vecka ser jag inte fram emot! Jag har två redovisningar, ett engelskatest och ett stort Samhällskunskapsprov. :( Jessica och jag blir sånna här av för mycket plugg.. ha-ha


Tjejkväll!

Igår blev det en mysig kväll hemma hos Tobias. Vi var först och åt hos hans pappa och efter det stack vi hem till hans mamma där vi var hemma själva och kollade på idol. :) Vi låg i soffan i princip hela kvällen ända tills vi somnade. Vaknade mitt i natten av att jag var vrålhungrig och då var Tobias jättegullig och gjorde lite "nattmat".
Idag vaknade jag vid nio av att han kramade mig stenhårt, så jävla söt! haha, så har vi legat och pratat hela morgonen och kollat på film o sådär.
Ikväll kommer Linn, Jessica och Amy hit. Vi ska bara ta det lugnt och kolla på lite gamla filmer från när vi var små! Käka lite gott och sådär. Så det blir nog en trevlig kväll :)
Nu ska jag fixa lite.
Pusss

"Jag vill ha"

Brukar man höra från mig ganska ofta. ;)
Dessa saker ligger på min "vill ha - lista" nu:


1. En riktigt snygg kofta från Ginatricot. 249:-


2. En BH från H&M som inte bara ser bra ut utan också ska vara bekväm! 129:-
 

3. Milano jeans från Nelly. 699:-



4. Everest jacka från Stadium. Har faktiskt redan beställt en sådan! 1299:-

Kort uppdatering!

Har bara haft två lektioner idag. Först historia och sedan hade vi 3,5 timmes håltimme. Så först åt jag lunch med Tobias sen cyklade jag hem och pluggade lite. För när håltimman var slut så var det dags för geografiprov! Det kändes som om det gick hyfsat bra iallafall. Jag kan inte säga att jag kunde alla uppgifter, för det kunde jag verkligen inte. Men ett G är jag nog iallafall värd. (Det var riktigt svårt alltså)
Hursomhelst, jag köpte en parfym idag med - "Calvin Klein Euphoria". mums! Luktar hur gott som helst verkligen. Så den rekommenderar jag!
Nu blir det träning med Linn och Sofia. PUSS



RSS 2.0