Enkel seger

Vid halv 9 var jag i skolan idag (skulle egentligen börjat vid 12) men ÅIF skulle spela Trippelbolls-final i DM. Vi väntade och väntade på att det andra finallaget skulle komma men tror ni de gjorde det? - Nej. Så det blev en enkel seger för vår del! haha. Nu sitter jag hemma och vänta på att min sånglektion ska börja vid 12. Ikväll blir det fest med mina underbara vänner!

Grattis mamma på födelsedagen också! ♥


Konsert + shopping

Skoldagen var ganska lugn idag. Vid halv 1 drog vi några stycken till Folkets Hus - Kristallen för att ha konsert. På bilden under ser ni klänningarna vi sångare fick ha på oss. Snygga hattar också! haha. Det gick hursomhelst väldigt bra och vi fick sluta efter det. Runt 4 åkte jag in till Kalmar med mamma, pappa och Noah. Vi skulle titta på massa nya grejer till badrummet (vi ska riva ut det) och så hittade jag lite att ha på mig tills imon på Valborg!


Mikka, Jessi och jag!


Strumpbyxor från Kappahl.


Skjorta från MQ.


SALTLAKRITS

Har suttit i en timme och bara läst engelska, känner mig som en engelskman nu haha. Skulle ropa på pappa nyss och höll på att säga "daddy". Rätt läskigt att det blir så! Nu ska jag sätta mig med mitt andra plugg - spanska. HATAR DET SPRÅKET! Men vet ni vad som räddar mig? Min älskade saltlakritsglass. Det är sjukt gott! Mums

Vilken är er favoritglass?

GRATTIS FIALOTTA

Grattis plutteluttan på 17-årsdagen! ♥

Old memories

Var inne på min gamla bilddagbok tidigare idag och hittade en massa gamla bilder på mig, mina kompisar och Tobias bland annat.. Shit, vad tiden går fort eller vad säger ni?

(KLICKA FÖR ATT FÖRSTORA)






Wierd day

Den här dagen har inte varit helt kul. Började sjukt dåligt och humöret har i princip legat på botten hela dagen. Därför har jag inte så mycket att skriva om förutom att jag har övningskört en långrunda med pappa och det gick super faktiskt! Och så vill jag tillägga att jag har världens bästa vänner.


Har blivit tokkär i detta linne, ingen som vet vart man kan få tag på ett sådant?


Yesterday in pictures


Jessica och jag


Sötfia


Grabbarna


Jag och Sofia


Tack allihop för en trevlig kväll!

Tonight's gonna be a good night

Snart kommer lite folk till mig, grillning står först på listan. Sen ska jag bjuda på min cheesecake jag bakade igår, he he. Får väl se vad de tycker! Senare blir det förmodligen en runda ner till stan där garanterat mer folk kommer att vara efter cruisingen. Kvällen avslutas hos min älskling!

Ha en jättetrevlig lördagskväll ♥


Såhär ser jag ut ikväll!

1, 2, 3 - cheesecake!


Ni behöver: (för er som inte ser vad det står på bilden)
8-10 portioner
• 2 dl socker
• 4 ägg
• 400g philadelphiaost
• 2 tsk vaniljsocker
• 4 dl vispgrädde
• 6 digestivekex (ca)


Ta fram tre bunkar/skålar så att du kan fördela de olika ingredienserna. Häll i vispgrädden i en bunke, ägg-gula i den andra och ägg-vitan i den tredje.


Börja med skålen med ägg-gulan i. Häll i sockret och vispa tills det blir pösigt!


Skölj av visparna för nästa steg är att vispa äggvitan. Vispa länge, tills du kan hålla bunken uppochner utan att den fluffiga äggvitan rinner ut. Det är som om du ska göra maränger i princip.


Skölj av vispen återigen för nu ska bunken med grädden fram. Vispa inte för länge!


Ta sedan fram bunken med den vispade ägg-gulan och sockret. Häll i philadelphiaosten och rör om så det blir en hyfsat jämn smet.


Börja efter det smula ner digestivekex i så många formar du tror att du kommer att behöva.


Häll i alla ingredienser i en stooor bunke och rör om. (Jag gjorde dubbel sats, så om ni följer detta receptet blir det hälften så mycket).


Till sist häller du i smeten i formarna, lägger över plastfolie och sedan in i frysen!
Du kan även göra cheesecake'n lite godare genom att toppa med lite daim, hallon eller andra saker!

Börjar helgen med..

.. boxning! Vanligtvis på fredagar brukar jag cykla hem från skolan och slänga mig i sängen. Så trött är jag egentligen nu också men jag har lovat mami att följa med och träna ett boxningspass på friskis. Ikväll ska jag faktiskt för en gångs skull bara vara hemma med familjen och titta på Talang, äta god mat m.m.


M U S I C ♥


Pitbull - Pearly Gates


Timbaland & Katy Perry - If We Ever Meet Again

A lovely night with a lovely boy

Idag har jag och Tobias 23 månader, helt sjukt! Vi har mysit hela kvällen och käkat kladdkaka & glass.
Nu ska vi ner och titta på en film och sen krypa ner och nana.
Hoppas alla har haft en bra dag! ♥



I DON'T WANNA LOSE YOUR LOVE!

One question

Finish! Har precis kommit ut ur duschen efter att ha tränat med Maddis idag. Blir spinning på torsdag och boxning på fredag också, yummie. Jag ska snart bege mig ner i köket för att baka något gott tills imorgon för då ska jag och Tobias faktiskt lite smått fira vår dag (23 månader) hihi, nästa månad har vi TVÅ år. Det är sjukt vad tiden går.

Tänkte ställa en fråga till er idag:
Är ni singlar eller i ett förhållande?



Just nu..

Kom alldeles precis hem från skolan, det har varit en ganska slapp dag. Ska iväg med Madde och Linn och träna på gymmet snart, skönt! Just nu sitter jag och äter gott mellanmål hihi.


Back to school

Idag var min första skoldag på över två veckor. Kändes på ett sätt riktigt skönt att vara tillbaka och träffa alla underbara vänner igen. Gick iallafall tills klockan 5 idag och det var inte jobbigt för en gångs skull. Nu ska jag plugga lite matte och senare ska jag förmodligen till Tobias en stund.


Cool ring(ar) från farfetch.com


Nytt i garderoben

Eftersom sommaren sakta börjar närma sig beställde jag hem en supergullig bikini från ginatricot nyss.
Vad tycker ni? ♥


En vecka i Fjällen

Som de flesta vet vid detta laget har jag varit i fjällen en vecka. Tänkte nu lägga in bilder och berätta lite om veckan!


På bilden ser du stugan vi bodde i, det fanns minst tio rum i den, skitstor. Vi kom fram vid fyra-tiden på eftermiddagen efter en lååång bilfärd. Det var soligt och flera plusgrader (alltså varmare än vi förväntat oss)


Efter att ha fått i oss lite mat åkte några utav oss som var i stugan för att hyra skidor osv. Tobias och jag gick in i en sportaffär och provade lite grejer he he. (vi är ganska trötta på bilden haha)


Andra dagen, efter att ha sovit jättegott, steg vi upp tidigt och åkte till backen direkt! Vi åkte snowboard och efter några bra åk gjorde jag en rejäl vurpa med typ tre volter.. Gjorde sjukt ont men det måste sett riktigt fult ut haha! Jag vågade inte åka mer efter det iallafall haha så jag lånade Tobias mammas skidor lite..


.. och det gick genast mycket bättre. Lärde mig efter 2 åk! Så nästa dag åkte vi och hyrde skidor till mig så jag kunde ha det resten av veckan.


Nästa dag åkte jag, Tobias och hans mamma till backen själva för de andra skulle åka snö-skooter. (Yngve, Tobias mammas pojkvän, fyllde år denna dag). Så vi hann inte vara i backen så länge för vid fem hade vi bokat bord på Lammet&Grisen. Riktigt gott var det men DYRT. Min måltid kostade över 600kr och då var det ändå en av de billigare måltiderna..


När vi var hemma där ifrån var klockan närmare halv nio på kvällen. Tobias och jag var helt slut så vi gick ner på undervåningen för att basta och bada jacuzzi. Jättemysigt och härligt. Somnade gaaanska skönt efter det.


Nästa dag (Onsdag) var vi i backen hela dagen och jag började faktiskt bli riktigt duktig på skidor! Ramlade bara en gång tror jag he he. Dock tvingade Tobias upp mig i en SVART backe och det hela slutade med att jag fick ner från hela backen vilket tog mig en halvtimme... hahah


På kvällen drack vi lite bubbelvin (vi glömde det dagen innan på Yngves födelsedag) så det blev lite kalas den dagen också!


På torsdagen var det riktigt fult väder. Det regnade och snöade på samma gång så vi åkte bara fyra åk i backen ungefär för vi blev helt genomblöta! Istället åkte vi iväg till en simhall för att basta, simma och bara ta det lugnt.


På fredagen var det finare väder, solen sken, men det var svinkallt uppe på backarna! Ungefär såhär trötta i benen var vi denna dag haha (söt-tobban på bild). Vi åkte iallafall hela dagen och vi grillade även!




Man brukar ju säga "undvik första och sista åket" haha, dumt men ändå smart för Tobias och jag skulle ge oss på den här backen med massa gupp sista åken.. Ni kan ju tänka er hur det gick. Jag vurpade minst 3 gånger första åket men gav mig fan på att jag skulle klara den en gång utan att ramla. (Lyckades efter 4 åk) haha. Tobias ramlade också rejält måste jag bara nämna, det var inte bara jag som ramlade ;)


Utsikten från vår stuga. Sista dagen (lördag) steg vi upp vid 8-tiden för att städa och packa ihop sakerna för att sedan bege oss hemåt. Vid 11 började den långa bilfärden och vi gjorde några stopp under resans gång för att äta osv. Runt 9 var vi hemma och det var riktigt skönt måste jag säga.

TACK till Tobias, hans mamma, Yngve och hans släkt för en helt underbar resa till Fjällen (Sälen). 

Back on track!

Hej allihop!
Nu är jag äntligen hemma efter en bilfärd på över 10 timmar.. Är riktigt sliten nu. Dock har jag tänkt svara på några av frågorna ni ställt till mig just nu. Ni undrar säkert när bilderna från resan till fjällen kommer? Svaret är: Imorgon, är alldeles för trött nu för att fixa med det.

Har du någon fobi? Vad? - Ja, jag har klaustrofobi (att vara instängd) och kräkfobi.. haha
Tror du på något övernaturligt? Vad? - Nja, möjligtvis andar. Men det är väl mest om man sett någon skräckfilm.
Om du var tvungen att byta kropp med någon permanent, vem skulle du välja? - Jessica Alba!
Favoritfilm/filmer? - Avatar, olika äventyrsfilmer osv.
Favorit låt? - Har ingen speciell, gillar faktiskt det mesta.
Varför bloggar du? - Jag tycker om att skriva helt enkelt och få ut nånting utav det.
Hur mycket shoppar du för i månaden? - Det är olika, nu har jag ju precis fyllt år så då har jag ju gjort av med några tusen.
Var har du köpt jeanskjolen på bilderna i förra inlägget? Snygg!!! - Den är köpt på Carlings!
Har du någon tanke på att flytta ihop med tobias? - Klart jag har haft en tanke på det och vi pratar om det lite då och då. Det skulle inte bli än isåfall.
Vad är det bästa med att var dig? - Tuff fråga! Jag kan vara mig själv och jag är sjukt glad att folk accepterar det.
Gör du bloggdesigner till andra? - Nej, det skulle ta alldeles för mycket av min fritid.


Fler bilder kommer som sagt imorgon.

When I'm gone

Jag kommer som sagt vara borta nästan hela nästa vecka. Kommer hem på fredag eller lördag förmodligen. Under den tiden kommer jag inte kunna ha tillgång till en dator knappt nånting, eller ja, ingenting rättare sagt! Utan jag åker snowboard och skidor i backen med min pojkvän och hans familj, badar jacuzzi osv istället.

Så under tiden jag är borta tänkte jag ha en frågestund, ställ alla möjliga frågor! Så lovar jag att svara på de så fort jag kommer hem. Ha en underbar vecka allihop, för det ska iallafall jag ha! ♥


Lyckad kväll hos Jesper

Runt sex-tiden igårkväll trillade det in lite folk hos mig på förfest! Det blev några trevliga timmar innan vi drog oss vidare till Jesper.


Min outfit igårkväll

 
Bild 1 - Madde, jag och Linn. Bild 2 - Sofia, jag och Linn.


Madde och Linnie


Mackeboy

 
Grabbarna

 
Madde och jag? hahah


Jonte, Sara, jag, Nisse och Emelie hos Jesper!


Kenny & Captain Morgan haha


Så tycker jag vi avslutar med denna underbart fina bild på Marcus ;) hahah

Håll utkik!

Ursäkta för dålig uppdatering igår! Madeleine kom till mig vid två-tiden och efter det hade vi jättemycket att göra inför kvällen då det blev party. Kvällen blev lyckad hursomhelst, och i eftermiddag senare lägger jag ut bilder. Så, håll utkik!

Ball eller för mycket?

En ganska ovanlig ring från noirjewelry.com. Vad tycker ni? Är den ball eller lite för mycket?



Vad döljde sig i paketet?

Fick ju ett paket tidigare idag och jag lovade ju att lägga ut vad som döljde sig i det. Det var en supertrendig och snygg ring från cocoo.se. Jättenöjd, verkligen!



Paket på posten

Wiiie visst blir man överlycklig när det kommer hem ett paket på posten? ♥



Dock tänker jag vara lite elak genom att inte berätta förrän ikväll vad det var där i! he he. Nu ska jag gå ner och äta och senare ta en promenad med min underbara vän Sofia. Ha en bra dag allihop!

Full rulle

Hann inte uppdatera mer igår, hade mycket att göra. Tobias och jag stack för det första och tränade med hans bror, Kenny, efter min sånglektion. Efter det var vi och fixade våra snowboards och det tog ett antal timmar, sen orkade vi inte laga mat så vi beställde en pizza (igen..) duktiga vi är! Sen när vi kom hem sent på kvällen var vi helt döda och la oss och kollade på film även då med Kenny. Sen somnade vi bums!

Idag kom Tobias mamma inrusande i rummet och väckte oss vid elva. "TOBIAS, du måste följa med!! Du har fått jobb!". Haha, jag har nog aldrig sett han resa sig så snabbt upp ur sängen. Jag stannade kvar en stund i huset, åt lite frukost och begav mig senare hem. Här är jag nu!


Imorgon blir det lite party, hoppas på en solig och varm dag!

Me today

Ska alldeles snart bege mig till min sånglektion som varar i en timme. Efter det möter Tobias upp mig och så drar vi till gymmet en sväng. Hoppas alla får en bra dag så hörs vi lite senare! ♥



Me today

Tisdagskväll

Vill ni veta vad jag har gjort nu ikväll? Pluggat! I hela 3 timmar har jag vrålpluggat och kommit en jäkla bit på mitt samhällsarbete faktiskt. Känns riktigt skönt. Beställde hem en ring förut också från cocoo.se, finns en hel del fina grejer där faktiskt.

Vad ska jag göra imorgon då? Jo, jag ska på sånglektion vid 3-tiden och efter det ska jag (om jag lyckas) släpa med mig Tobias till gymmet för att träna ett hårt pass haha. På kvällen ska vi gå igenom packning och vad vi ska ha med oss när vi beger oss på söndag! Fick reda på att vi tydligen ska bo ett 10-tal personer i en stooor stuga med jacuzzi och allt möjligt, inte fel eller vad säger ni?


En veckas lov till?!

WOHO!!! Fick reda på tidigare idag att jag måste ta ledigt hela nästa vecka med eftersom jag blev medbjuden av min pojkväns familj till FJÄLLEN! Är det inte underbart? Dock måste jag sitta och plugga i x antal timmar nu på lovet men det gör inte mig någonting hihihi. Är verkligen skitglad nu!


En bild sen vi var i Hestra


Vinst på trisslott

Igår bestämde jag och Tobias att varje gång vi får vårt studiebidrag ska vi köpa 2 trisslotter var och skrapa. Vinner exempelvis jag 10.000kr ska jag ge honom 3.000kr och jag får behålla resten och tvärtom! Vinner vi däremot 15.000kr och uppåt ska vi bjuda varandra på en resa hihi.
Vi köpte två trisslotter var igår och han vann 25kr och jag 75kr! Det "firade" vi genom att köpa en pizza och dela på haha.


Måndag 5/4

Underbart med lov nu! Brukar vanligtvis gå till klockan 5 på måndagar och det är jag riktigt glad över att jag slipper idag haha. Har nyss varit och tränat med Amy på gymmet, var helt slut efteråt! Snart kommer Tobias till mig och vi vill hitta på något kul! Men det är pissigt väder ute och det är en röd dag så inget är ju typ öppet heller. Vi får se vad dagen har att erbjuda helt enkelt.

Nu ska jag hoppa in i duschen, ha en bra dag! ♥

Juste, har ni några bra filmtips?


Hur bra som helst..

"Remember me" var hur bra som helst! Fällde till och med några tårar på slutet hihi. Man är ju van vid att Robert Pattinson ska vara vampyr efter Twilight-filmerna men nu lyckades man faktiskt få en annan bild av honom i denna filmen. Sjukt bra!

Just nu befinner jag mig hos min pojkvän som ligger i sängen och är sjuk (fortfarande). Så ska ner och blanda till honom en alvedon nu och sedan krypa ner bredvid honom.

Ha en fortsatt bra söndagskväll/natt allihop! ♥


Jag är lika dum jag! haha

Jag skrev ju i mitt tidigare inlägg att min pojkvän åker iväg till Elmia trots att han har feber (både jag och hans mamma sa till han att stanna hemma). Jag tror jag suddar ut det för jag ska göra samma sak nu.. Åkte på feber förut men trots det åker jag in till Kalmar för att se på bio med mina tjejer! Man måste ju offra lite hihi. Jag försöker få lite energi genom att äta kebabtallrik (kanske inte så bra egentligen? haha). Sen tar jag en tablett eller två innan vi åker, så det blir nog bra! Vi ska se "Remember me" med den läckra Robert Pattinson he he.


Sliten

Kvällen/natten igår var helt okej! Jag hamnade hos Tobias inatt för han hade jättehög feber och ville ha någon som tog hand om honom hihi. Trots nästan lika hög feber idag på morgonen så beger han sig snart till Elmia så jag kom hem nu för en stund sen, sliten är vad jag är nu!! Ska nog gå och lägga mig en stund till sen ska jag ut och gå en långrunda har jag bestämt. Ikväll blir det bio med mina tjejer!

 


SHOPPING

Kom nyss hem från Kalmar där jag varit med min kusin Emma och syster Lina. Hittade en heeel del!


Bustier från H&M, hög jeanskjol från Carlings, skinnjacka med nitar från Aima.


Top från H&M, solglasögon från H&M, öronhängen från H&M.


Strumpbyxor från H&M, militärgröna jeansleggings från Ginatricot.


Jacka från Ginatricot.

Köpte två linnen från BikBok och ett halsband från Glitter också men jag hann inte ta kort på de sakerna. Måste rusa iväg till Linn där även Jessica är snart och senare blir det P-A-R-T-Y!


Ska jag, eller ska jag inte?

Ska jag eller ska jag inte beställa denna kavaj? Kan inte bestämma mig.. Den är så läcker ju hihi.
Vad tycker ni? ♥

 


En tripp i Nunnedalen

Förlåt att jag inte skrev något igårkväll. Kameran var urladdad och jag hann inte ladda den och Tobias & jag stack hem till honom direkt efter kalaset så. Men jag kan säga att jag hade en trevlig kväll och fick fina presenter.

Sov som sagt hos Tobias och vi vaknade tidigt idag. För ovanlighetens skulle gick vi ut och gick en långrunda i det fina vädret, superhärligt! Runt tolv kom familjen och hämtade mig för vi skulle vidare till Öland och Nunnedalen. Det är en stooor skog med häftiga träd och branta backar osv, jättemysigt. Så det blev återigen en långrunda för min del!






Snart...

Snart är det dags för släktkalas för mig här hemma. Det firas med bland annat gott påskbord och cheesecake till efterrätt! Det är härligt med släktkalas tycker jag, mysigt! Speciellt när man själv fyller år hihi. Bilder kommer ikväll från kalaset I guess. Hörs då.

Har en fortsatt bra torsdag allihop och April April! ♥



Jag har minsann världens bästa vänner!

Sista skoldagen idag och den gick hyfsat snabbt. Vi slapp två lektioner faktiskt så fick sluta tidigare. Mitt engelskaprov gick superbra idag kände jag, vill verkligen få MVG på allt inom det nu in i det sista så jag håller kvar mitt betyg! På lunchrasten överraskade Jessica och Sofia mig med två presenter haha. I det enda paketet var det en brun banan hahaha och i det andra var det en burk...




.. och i burken var det dumlekakor som de hade bakat till mig hihi.

Jag måste bara skriva att jag älskar alla mina underbara vänner hur mycket som helst. Allihopa! Vad skulle jag göra utan er? Det skulle inte gå utan er, inget skulle fungera. Ni är B Ä S T!

RSS 2.0