Känslomässig kväll

En heldag med Sofia blev det idag ja! Vi blev klara med vår engelskaredovisning *pust* så vi hann med o köpa lite glass o gotta oss lite med. Jag följde henne hem och svängde förbi Tobias en sväng med. Det blev att vi kollade på en film "My sisters keeper" som alla mina kompisar tipsat mig om - ska tydligen ha varit en mycket sorglig film.. Och såklart, mina kinder var knappt torra ett dugg under hela filmens gång, det var verkligen sjukt! Det gick inte att hålla inom sig.. När jag cyklade hem fick jag en massa tankar på huvudet, ni vet sånna där som verkligen tar kål på en?.. Jobbigt iallafall så jag har suttit och pratat med min älskade mamma ikväll, haha. Riktigt skönt..

Imorgon börjar skolan igen och nya känslor dyker upp.. Är inte helt sugen på det kan jag ju säga, men.. vad har man för val?

Kanonlördag

Yes, igår hade jag en kanondag i Kalmar med Tobias och hans mamma! Vi åkte först ut till giraffen och det för att gå i de affärerna. Sen åkte vi vidare så att Tobias fick köpa sin efterlängtade rakapparat! haha, vi hälsade även på Tobias bror som är kökschef på Scandic och vi fick kolla runt lite i köket. Efter det åkte vi till IKEA, vi drömde oss bort om egen lägenhet osv.. haha! Vi åt mat och god efterrätt där innan vi drog vidare en sista gång till mode-huset. Tobias och jag tog tåget hem och det blev en kväll framför tv'n och framför filmen "Upp". Jättebra film ju :)

Snart kommer Sofia till mig, vi ska ha en hel pluggdag tillsammans.. Och ännu mer deprimerande är det att skolan börjar imorgon!


Superfina jeansshorts

Snälla ge oss sommar nu? Så man kan ha på sig alla fina vår/sommarkläder som kommit nu!


Ett perfekt exempel på varför man vill ha sommar nu.. *suck*

Utmärkt dag

Hela dagen igår blev helt utmärkt! Först pulkaåkning i Svartbäckssmåla och på kvällen bowling. Linn och jag "förlorade" men vi körde verkligen inte seriöst haha.. ;) Efter bowlingen gick vi och beställde pizza, hyrde film och gick hem till Marcus. Där hade vi det mysigt hela kvällen. Runt halv elva stack jag och Tobias hem till honom och vi somnade ganska fort.


Tobias, jag och Marcus!

Nu ska jag iväg och möta upp Tobias, det blir bowling ikväll igen fast denna gången med hans mamma och Yngve! Idag ska jag fan vinna ;) haha


Pulkaåkning & bowling

Låter inte det som en alldeles utmärkt onsdag? Dagen spenderas med Linn, Tobias och Marcus och det superfina vädret gör ju bara saken bättre! Linn och jag ska spöa grabbarna i bowling ikväll igen, haha förra gången skuttade jag och Linn hem medans två sura killar gick i slowmotion bakom oss, haha! Ska bli kul att se deras "happyfaces" ikväll igen.. *host* ;)
Nähe nu ska jag hoppa i termobyxorna! Puss på er


Vet att Linn älskar den här bilden.. hihi

Bara tisdag!

Det är sjukt vad skönt det är med lov! Och det är bara tisdag än? Vilket betyder att lovet knappt börjat! Man kan göra vad man vill om dagarna och bara slappna av. Igår hade jag och Tobias filmkväll/natt och kollade på massa filmer. Den roligaste var nog ändå "Another gay movie". Hahah man skrattar ju hela tiden (Tobias blev lite irriterad till slut) haha! Men men, idag har jag knappt gjort ett skit, ska iväg till gymmet snart med pappa! Eftersom planerna för idag inte blev som de blev idag så blir det nog ännu en filmkväll med Tobban.. suck! haha nejdå :)

Imorgon ska jag, Linn, Tobias och Marcus först iväg och åka pulka :D Senare på kvällen blir det även bowling!


Skottning = $

Steg upp vid tio-tiden idag och var förberedd på att gå ut och skotta på taken! Det tog mig hela fyra timmar att få bort all snö, först på skjultaket och sen på garagetaket.. JOBBIGT! Men jag gjorde det och jag tjänade 260kr :D he he. Noah och jag hade lite kul samtidigt med:

 

Fredag/Lördag

Kortfattat om igår:
Jag och Tobias åkte in till Kalmar efter skolan. Vi gick lite på stan och jag köpte en present till Lina. Efter det gick vi och köpte lite gott som vi skulle ha till bion - "Shutter Island". Sjukt bra film, det var en sån "aha-film" om ni förstår? Haha. Skitbra hursomhelst. Vi var i Niclas lägenhet resten av kvällen och vi spenderade även natten där.

Idag:
Vi åkte hem hyfsat tidigt och efter lite strul kom jag hem.. Det var dags att fixa till sig lite eftersom det skulle vara kalas för Lina. Gästerna kom runt fem, halv sex och vi åt god mat osv. Resten av kvällen har jag, Rasmus, Lina och Emma suttit och kollat på Avatar :) Nu är jag skittrött och funderar faktiskt på att krypa ner i sängen.
Imorgon ska jag ha en "pluggdag".. och det låter ju inte helt kul! Men hellre en hel söndag än lite utspritt nästa vecka, right? ;)

 


GRATTIS

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA LILLASYSTER - 15 år idag!

  
 


Blodig olycka!

Hej!
Hann inte skriva nånting i bloggen igår för jag hade en fullsmockad dag med plugg! Det hände även en liten olycka på kvällen då jag passade mig lillebror.. Mamma och pappa var på föräldrarmöte och min syster var hos en kompis. Noah och jag satt här uppe vid datorn och tittade på lite roliga youtube-klipp tills jag fick höra "Julle, vad är detta? AAAAAAAAAAAAAJ". Gissa vad han fått tag i? Jo - min rakhyvel?! Hela handen var helt nerblodad och Noah kutade ner för både han och jag fick ju panik. Han skrek att han inte ville öppna handen och sprang därför ifrån mig när jag försökte få tag i honom.. Och jag kan inte vara "elak" så jag vågade ju inte direkt tvinga ner honom på golvet för att titta i handen.. Jag försökte få tag i både mamma och pappa men ingen svarade ju. Så jag fick ringa Tobias mamma och hon kom hit och hjälpte oss som tur var! Hon lurade i honom "tummetått, slickepott... och lilla vickevire" :) Haha, det hade jag ju aldrig kommit på! Det slutade med att han fick ett litet gulligt plåster iallafall, och jag fick gå och torka upp allt blod som hamnat på golvet (tro mig, han sprang runt i hela huset och kladdade) ;) haha.

 
Hahaha han satt och skrattade åt denna bilden (till höger) i minst 5 minuter igår.. Så sa han "jag liknar honom lite nu när jag tappat min framtand!" så jag fick ta ett kort när han härmade honom. hahah tycker det blev vääldigt likt! ;)


Skoltrött

Jag vill ha helg och LOV nu!!! Jag är så sjukt skoltrött så det finns inte.. Har prov imorgon och på torsdag och egentligen skulle jag bara vilja lägga mig ner och skita i allt. Men nej, det går ju inte! Utan det gäller att kämpa på denna sista veckan och sen göra sig välförtjänt av lovet. På fredag ska min älskade bjuda mig på bio + kinarestaurang, gull! På lördag blir det kalas för syrran som fyller femton. Ser med andra ord ut att bli en bra start på lovet.


Någon mer än jag som...

Någon mer än jag som vill ha sommar nu!? När man kan sitta ute och festa, sola&bada, ja helt enkelt bara gå ut barbent? Men det är ju bara februari så det är ett tag kvar..

 

Jag är så fruktansvärt..

.. HUNGRIG!! Och frågan är, varför gör jag inget åt det? - jag pallar inte hahaha. Någon där ute som skulle vilja laga lite god mat till mig? Jag brukar inte vara speciellt hungrig ofta, men s.k. bakisdagar är nåt speciellt! Det skulle sitta fint med tacopaj nu, eller nygjorda kroppkakor.. Nej usch nu får jag inte sitta här och plåga mig själv! Matlagning står som nummer ett på listan nu. :)

Alla ♥ Dag

Förfesten igår hos Maja var jättetrevlig och rolig! Kul att träffa alla igen :) Runt tio drog vi till chili men det tog ett jävla tag att komma fram.. Väl framme fick vi stå i kö. Efter många omständigheter kom vi in på chili iallafall och ja, kvällen/natten började bra men slutade väl desto sämre. Aja, sånt händer.
Idag ska jag och min pojkvän fira alla hjärtans dag. Detta fick jag iallafall av honom:



Hihi, så söt. Vi har precis ätit kebab och ska nu fortsätta dagen med slapp. Vi blev tillfrågade att följa med o åka pulka med Tobias bror och hans kompis, men vi orkade inte det. ;) Haha, slappdag ska det va!


Kalmar - sen PARTY

Hej!
Precis hemkommen från Kalmar och är en aning stressad. Mamma och jag delade på mcd's nya grej på menyn - "team box" eller vad den hette.. 18st chicken mc nuggets i den. Nu ska jag snart möta upp Tobias för att fixa lite grejer, sen drar jag till Linn för att göra oss iordning. Senare blir det förfest med tjejerna hos Maja! :) Chili står sist på listan - LET'S GET THIS PARTY STARTED!






Äntligen fredag

Min skoldag var enligt mig onödig idag! Hade bara två lektioner. Men den gick hyffsat snabbt iallafall. Efter skolan kom Tobban till mig och han ska vara här hela kvällen :) hihi. Vi ska nog bort till coop snart för att köpa lite gott tills ikväll, blir en äkta myskväll!
Imorgon lite innan tio åker jag och mamma in till Kalmar, dels för att köpa presenter till syrran som fyller år nästa helg och dels för att jag ska få lite smått o gott he he. På kvällen ska jag hem till Linn först och göra mig iordning tillsammans med henne, sen drar vi vidare till förfest med favorittjejerna! :D Ser fram emot en myyyyycket kul kväll.


Tre i en smäll

Okej, kanske ska börja med att förklara rubriken. Idag på morgonen ringde jag mamma som var på jobbet och sa att jag mådde piss. Sov inte ett dugg inatt pga min dumma förkylning! Så jag fick stanna hemma, det fick även min syster Lina som är lika förkyld som jag och min lillebror Noahs mage krånglade. Så alla vi tre var hemma idag. Fast jag åkte till skolan till mattelektionen för att göra provet, glad att jag gjorde det för det gick bra. :) Sen bjöd mamma på pizza när jag kom hem, mumsigt.
Nu ser jag iallafall fram emot helgen! Shopping i Kalmar, fest & alla hjärtans dag, kan det bli bättre? hihi


Konserten avklarad!

Har inte sovit ett skit inatt, verkligen ingenting. Tobias var helt sur på mig för jag råkade väcka honom med lite gnäll, panikhostningar och spring upp och ner för trappan. Men duktig som jag är pallrade jag mig iväg till skolan idag iallafall hehe.. Vid sju blev det haitikonserten också och jag trodde först att jag skulle faila totalt eftersom min hals inte var helt okej.. Men efter många halstabletter, vatten och nässpray flöt det på rätt bra ändå! Jag och Jessica sjöng som sagt Himlen är oskyldigt blå. Alla var för övrigt jätteduktiga!
Men nu ska jag nana för jag är riktigt trött, hihi. Natti!


Ballerina kladdkaka

Sitter just nu hos min pojk, vi ska kolla på film nu och har precis öppnat ett paket "Ballerina kladdkaka". Var bara tvungen att testa det, jag som är sånt kladdkakfreak. ;) Haha. Efter filmen hade vi tänkt göra lite toast och sen kolla på ännu en film. Blir en sen men mysig kväll med andra ord!
Imorgon är som sagt Haitikonserten och jag ser väldigt mycket fram emot den. Ska bli kul! Däremot hinner jag inte hem från skolan, så min skoldag varar från halv nio på morgonen till ca åtta på kvällen.




Haitikonsert

Yes, imorgon klockan 19.00 är det dags för Haitikonserten i vår skola. Det är inträde på 50kr och alla pengar går direkt till Haiti-fonden. Jag och Jessica ska sjunga "Himlen är oskyldigt blå" av Ted Gärdestad.
Jag har blivit förkyld så jag ber till gud att jag inte har feber och halsont imorgon när jag vaknar, för isåfall är det kört.. Aja, vi får se hur det blir. Nu ska jag iallafall plugga på lite matte.

Halsont + Glass = (Y)

Igår träffade jag min pojkvän på kvällen, vi hade lite filmmys hemma hos honom tillsammans med hans mamma också. Jättemysigt! Med annanas, glass och kakor satt vi bänkade framför beckfilmen som gick. Vi somnade gott sen! haha. Idag har dagen varit tung, har varit förkyld men kämpade på in i sista minut. ;)
Slutade vid halv sex idag med, för Jessica och jag skulle öva på vår låt som spelas på onsdag på "Haitikonserten".

Nu ska jag käka lite polkagrisglass, supergott! Hjälper fint när man har ont i halsen med faktiskt :)


Lugn helg

Igårkväll var jag helt inställd på att inte göra ett skit, men så skrev Amy till mig att hon också hade skittråkigt.. Så hon kom till mig :) Vi pratade en hel del och vid typ halv elva fick vi damp och ville hitta på nånting. Vi letade fester men såklart var det helt dött här i Nybro och det var försent vid halv tolv att dra till Kalmar. Men det blev en trevlig kväll iallafall! Idag vaknade vi runt elva och stack bort till gymmet och tränade. Skönt!
Idag vet jag inte riktigt vad som händer, ska iallafall plugga.. suck

Ny fotografering

Idag hade jag verkligen inget att göra när jag vaknade. Så jag bestämde mig för att fota lite.. :)





Sen kan jag ju meddela att min helg har varit och kommer fortsätta att vara lugn! Mår konstigt och känner faktiskt inte för att hitta på nånting speciellt. Utan det kommer nästa helg istället.. :)


Some good moments in my life

   
   
     
   
    

*@...arggg*?!@<*

fyyyyyyyyyyyyyyyyy vilken dag. :( Allvarligt talat? Vad är det här? Direkt efter jag skrivit mitt andra blogg-inlägg skulle jag sätta igång med mitt geografiarbete som ska vara inskickat ikväll (jag hade typ 3 meningar kvar att skriva) och när jag kommer in där ser jag att den filen inte bifogats?! Så jag kan inte öppna den.. Och den skulle senast vara inskickad idag!!! Jag började storlipa (okej varför berättar jag detta? hahah) och har varit helt känslig hela kvällen. Tänkte först skolka imon men kom att tänka på att det kanske inte är nån vidare bra idé. JAG VILL HA LOV NU, för skolan har tagit över mig känns det som.. :( Min bror har räddat mig idag, han är världens bästa på att muntra upp någon. Har legat och kramat honom i en halvtimme nu när han låg och sov.
Nähe, nu ska jag sova. GODNATT

Skitdag!

Ja, det är precis vad min dag har varit idag! Ingenting har gått rätt.. varken i skolan eller hemma. Det värsta var när jag skulle träna på friskis.. När jag kommit dit och ska dra kortet så ser jag att det är fel kort? Jag har tagit min lillebrors kort så det funkade ju inte! Det var bara att gå hem igen för att hämta mitt kort. Ungefär halvägs till friskis igen kommer jag på att jag glömt skorna hemma.. Så det var bara att vända igen för att gå in och hämta dom. Smällde bokstavligt talat igen dörren sen för jag var så jävla förbannad! Tränade bara en timme för jag hade gjort slut på all energi idag med all surhet.. haha. Så vet ni vad jag ska göra nu? Jag ska fan ta mig baka några negerbollar, det är jag värd faktiskt!


.

 

There's nothing you can do to tear us apart

Är igång igen!

Hej!
Tränade inte på hela förra veckan så jag tänkte att idag ska jag ge mig fan på det igen. Mycket väl gjorde jag och Sofia det, vi körde på ett core-pass som var sjukt jobbigt (mest för magen) så jag kommer inte kunna skratta imon hehe.. Sen sprang vi en runda på rullbandet också! Så nu är jag helt färdig.
Sitter hos min älskling just nu för detta är sista dagen han har huset för sig själv iumed att hans mami kommer hem från gran canaria imon. Så tänkte joina honom. Vet dock inte om han har något lurt på gång där nere? För jag får inte komma ner :o haha, detta ska bli intressant!



Juste.. måste bara nämna det, beställde dessa skor för nån vecka sen (och ja, jag vet att alla kommer ha sånna i sommar) och därför tar de slut ganska fort. Jag har rätt stora fötter och gissa vad som hände när jag skulle beställa? Jo - det fanns bara i storlek 40 kvar, he he rätt bra att ha stora fötter ibland ;)

Så går det om man hamnar i syrrans garderob!

Kom precis in i mitt rum och får se min lillebror rota i min garderob? Hahaha så kan det gå :)


RSS 2.0