Lite nya inköp

Idag har jag varit i Växjö hela dagen med familjen. Blev lite shopping och vi åt även på restaurang. Körde faktiskt hela vägen till Växjö och tillbaka hem igen, duktigt va? Hihi. Imorgon blir det en ny dag med shopping fast i Karlskrona, och då ska syrran med också! Återkommer imorgon. Puss ♥


Köpte bland annat denna mysiga koftan idag!


Kanske världens vackraste sång?

Har hört denna låt ett par gånger innan och då tyckte jag den var okej, men efter att ha sett "The last song" ikväll blev den grym. Jag ryser när jag hör den och den väcker många känslor. Ni har säkert hört den innan, men jag vet inte om ni tycker som jag. Jag tycker iallafall att detta är en av de vackraste låtarna jag hört. Good work Miley!


Göteborg

Nu är jag hemma från Götet och det känns ändå rätt skönt. Lagom att vara där en hel dag också faktiskt! Det första vi gjorde var att gå på stan, det var inte meningen direkt att jag skulle shoppa någonting men jag hittade ett halsband (lägger upp en bild i ett annat inlägg). Sedan fortsatte vi mot Liseberg! Eftersom det var Gothia förra veckan trodde vi att det skulle vara lite folk denna veckan, men vet ni? Det var MER folk än vad det var under Gothia så det gick knappt att åka några karuseller alls.. Trisst! Men det kunde man ju inte veta innan liksom. Jag hade hursomhelst jättetrevligt och vi kom hem någongång nu inatt. Tack allihop :)






Vårt nya badrum

Nu är äntligen vårt nya badrum klart! (nästan) Fattas bara lite detaljer som toalettpapper-upphängare osv, ja ni förstår? Men inredningen och allt är klart. Så här får ni se ungefär hur det ser ut nu!






Hello there!

Snart drar jag och Tobias in till Kalmar, ska hjälpa honom att shoppa lite he he. Efter det ska jag träffa min efterlängtade Sofia! Dock blir det att lägga sig tidigt ikväll, ska upp redan vid 5 imorgon eftersom vi ska till Göteborg.


Såhär ser jag ut idag! Enkel outfit med kläder från Ginatricot och BikBok, skor från H&M och väska från Lindex.

Filmtips

Nu när det är så dåligt väder är det perfekt med filmkvällar. Här kommer två av några filmer jag sett under dessa regniga dagar:


"The fourth kind" - en film baserad på verkligheten (de säger både i början och slutet av filmen att man själv får tro på vad man vill). Jag tror på vartenda ord, varenda händelse efter att ha sett den. Det är inklippta delar som har filmats från verkligheten eller vad man ska säga och sen är det även skådespeleri för att man ska förstå bättre.

Lite kortfattat handlar den om staden Nome i Alaska där flera människor börjar drömma ovanliga drömmar. När psykologen sedan ska försöka prata med dessa människor och ska sätta de i hypnos händer otäcka saker. Fy säger jag bara och denna film är ett MÅSTE att se! Ett tips, titta inte ensam.

Betyg enligt mig: 4/5



"The Collector" - he always takes one. Ja, det låter hemskt men tro mig, filmen är sjukt mycket läskigare än man förväntar sig. Ni vet, skräckfilmer brukar ju gå i vissa "faser", först är det inte läskigt, sen blir det läskigt, sen lugnar det ner sig igen och sen blir det läskigt. Ja, ni fattar. Men denna filmen var verkligen läskig hela tiden!

Den handlar om en familj som bor i ett stort hus som de håller på att renovera. Familjen planerar att resa bort på semester men det går inte riktigt enligt planerna, de hinner aldrig lämna huset. En otäck man/varelse? sätter ut massa fällor i precis hela huset som i princip är omöjliga att ta sig förbi. En av byggarna som är med och renoverar huset ska försöka rädda familjen.

Betyg enligt mig: 4/5 den också!

I'm back!

Nu är det sjukt länge sen jag bloggade och idag kliade det extra mycket i fingrarna så jag bestämde mig för att börja uppdatera igen lite då och då. Mitt liv har ställts till rätta igen och allt är bra nu förutom vädret! Fy vad tråkigt, det har ösregnat ända sen i torsdags natt nu.. Bara det blir finare tills på tisdag för då åker jag till Göteborg! 


Nytt inköp

Vill bara meddela att jag åker iväg idag till ett ställe som heter Millegarne. Kommer hem antingen på torsdag kväll eller fredag förmiddag. Ska försöka ta lite bilder och sånt där nere men mest bara njuta av tiden. Idag inskaffade jag en ny bh/topp från Lindex. Tycker den var jättetjusig och har tänkt använda den till min svarta genomskilniga skjorta som då ska vara lite halvöppen (finare utan band enligt mig). Toppen!



Uppehåll

Som ni kanske märker har jag varit väldigt dålig på att uppdatera på senaste tiden. Nu tänker jag ta ett uppehåll för det finns vissa saker i mitt liv som är viktigare att ta hand om just nu..
Ha det bra allihop, så hörs vi snart igen. ♥


Underbara dagar!

Klockan ringde klockan 07.00 idag. Är jag inte duktig?! Jag mötte upp Amy på stationen och vid 08.20 for vi till Köpingsvik. Vi var framme vid 10.30 ungefär och vi la oss direkt på stranden. Vi badade, solade och åt mat hela dagen fram till 16.30 ungefär då bussen gick hem igen. Det har varit en toppendag helt enkelt!

Ikväll åker jag och Tobias in till Kalmar och stannar där tills Söndag, blir nog en tripp till Öland imorgon också!


Nu måste jag..

Nu måste jag snart kila, ska möta upp Amy på stationen. Vi tillbringar våran dag i Kalmar för att fika och eventuellt shoppa litegrann. Ha en bra dag!


Min outfit idag.

Good days

Kan meddela att Eclipse är en av de bästa filmerna jag sett! Vi hade jättetrevligt igår allihop på bion också. Lovade mig själv innan vi åkte in att jag inte skulle inhandla någonting men tror ni jag fixar det när det är rea? Svaret är nej! Hittade ett par hyfsat snygga öronhängen. Har tittat på de innan då de inte var på rea och vilken tur att jag hittade det enda paret som fanns kvar igår då. Fick bara betala 30 kronor!

Imorgon ska jag in till Kalmar med min vän Amy som jag inte träffat på år och dar känns det som. Ska bli kul!


Eclipse

Ikväll åker jag och mina kompisar in till Kalmar för att se den efterlängtade Eclipse. Har hört att den ska vara jättebra men tänker inte ha alltför höga förväntningar. Filmerna brukar bli sämre då, haha.


Wonderful day

Vid tio på morgonen idag åkte jag, Tobias, Linn och Marcus till Köpingsvik på Öland. Underbart väder och sällskap! Kan ju inte bli bättre. Vi solade och badade tills klockan var ca 16.30 sen åkte vi vidare till Borgholm och gick runt där. Vi åt på en fin restaurang och senare köpte vi god glass också hihi. Det har varit en toppendag och vi kom hem bara för en stund sen!


@ the beach

Kom precis hem från Kalmar där jag, mamma och Noah har varit och solat och badat. Skitmysigt! Senare ska jag bort till Tobias och imorgon åker vi + Linn och Marcus till Öland för att sola och bada. Finns inget bättre än fint väder!


Noah & jag

Shopping... igen?!

Nu får jag ta och skärpa mig, alla pengar ryker ju snart..  Iallafall, det blev en dag i Kalmar med pappa idag för det var tänkt att jag skulle hjälpa honom att hitta lite nya kläder och skor. Det fixade vi men samtidigt blev jag jäkligt shoppingsugen och jag hittade två grejer. Ett vitt linne/tunika med motiv från H&M och en långklänning från Lindex. Vi åt på restaurang också, fish&chips beställde jag. Mums! Nu ska jag och pappsen titta på fotbolls-VM, ser fram emot kvartsfinalen mellan Ghana och Uruguay. HEJA GHANA!


Love the way you lie

Tröttnar aldrig på Rihannas låtar, sjukt bra. Tillsammans med Eminem sjunger hon låten nedanför:


Rihanna feat Eminem - Love the way you lie

Visst är jag gullig?

Tobias och jag somnade sent igår hos honom. Vaknade vid halv elva idag, har knappt kunnat sova inatt pga värmen! Jag brukar inte klaga på värmen men när man vaknar femtioelva gånger på natten och är genomsvett är det en annan sak.. Haha. Iallafall jag gick ner och gjorde frukost till mig och Tobias och dukade ut det. Visst är jag gullig? ;) he he


RSS 2.0