Keep on dancing till the world ends

Har precis sovit någon timme (fick endast två timmars sömn inatt, om ens det..) så känner mig lite piggare nu och därmed lite mer pepp inför kvällens festligheter! Haha, känner mig hård som kör ikväll igen alltså efter att ha kört alldeles för hårt igår.. haha. Men hoppas ni får en trevlig valborg allihop!


Madde, jag och Sofia med de snygga brillorna inatt inne på K.M!


We danced the night away

Grym och galen kväll/natt igår! Kan sammanfatta kvällen med dessa ord: Födelsedagsmiddag, förfest hos fia, heta glajjor, Party Rock Anthem, uppbränt hår, vallen, km, öl, bjudna på brännmanet & golden strike (!!!), sköna människor, pussar, dans, bistro, skratt, svengelska med folk från Litauen, ännu mer dricka, efterfest till kvart över sex, spya. HAHA, så värt! Helt underbar kväll med mina vänner, nya som gamla.

Ikväll kör vi igen, eller?... Valborg!




Bjuder på lite bilder från Maddes mobil som togs igår!

Let the rhythm change your world on the floor



Nu beger jag mig strax bort till Sofia, hon ska firas rejält ikväll! Senare ikväll drar vi till Vallen, tror detta kommer bli en toppenkväll verkligen!

Don't stop keep it moving
Put your drinks up
It's getting ill, It's getting sick on the floor
We never quit, we never rest on the floor
If I ain't wrong we'll probably die on the floor

See the sunlight, we ain't stopping

Godmorgon alla finisar!
Idag vaknade jag upp med ett toppenhumör. Ska snart iväg till stan för att fixa lite saker tills ikväll då vi ska fira Sofia. Känner att det kommer bli en fet kväll/natt med underbara vänner!


En liten sneakpeak på min outfit ikväll!


U L L A R E D

Jobbade hela dagen igår, gick hur bra som helst! Kom hem vid åtta-tiden på kvällen och då åkte vi direkt till mormor och morfar för att sova där. Idag ringde klockan vid 03.30 (!!!) och bilen rullade iväg till Ullared vid 04.30! Har haft en underbar dag med mamma, syster och mormor. Hittade en massa nödvändiga saker och på hemvägen stannade vi även till i Växjö där det blev ännu mer shopping. Så kan inte vara annat än nöjd just nu!


Lite av det jag hittade idag i Ullared:
Smalt nitskärp, tandborste, strumpbyxor, ögonfransböjare, borste, ett "förfestspel", stay ups, deodorant, hårinpackning, lösögonfransar, läppstift, nagellack, mascara.

White treasures


Collage by: me

"Feels so good being bad"

Kom hem från Öland för en stund sen! Har fått rätt mycket färg nu kan jag ju tala om, Härligt som bara den! Ska ut och springa en runda snart tänka jag och sen pysa ner i sängen och kika film. Ska nämligen upp vid 6 imorgon, börjar jobba vid 7. Blir jobb hela dagen ända till klockan 9 på kvällen, ska faktiskt bli kul! Puss


Till the world ends

Har haft en helt underbar dag i Kalmar med världens bästa Sofia! Har bjudit på solning i slottsparken, restaurangbesök, promenad i stan, glass och ännu mer soool. Helt underbart väder! Kom hem nu bara för en stund sen, ska faktiskt åka över till Öland vid sju-tiden, mys! Som ni märker är det väldigt dålig uppdatering just nu, beror på att jag helt enkelt prioriterar att sitta ute i solen framför att sitta inne vid datorn, hihi. Puss på er!


Bjuder på en låt som vi spelat hela dagen hihi
Britney Spears - Till the world ends


Reebok Easytone

Idag har jag varit iväg hela dagen, därmed dålig uppdatering. Åkte först in till Kalmar, köpte en jättefin blus från ginatricot och ett par Reebok Easytone. Jäklar vad sköna de är alltså, ska gå med de på så ofta som möjligt! Efter Kalmar-besöket åkte vi till mormor och morfar ute på landet, skönt att få komma iväg lite faktiskt. Har solat i princip hela dagen där!


Påskafton

Hade en kanonkväll/natt tillsammans med Sofia och världens goaste gäng i Kalmar igår! Sofia och jag tog nattbussen hem vid 02.15 och jag somnade nog inte förrän halv fyra någon gång.
Idag kommer en del av släkten hit på påskmiddag, trevligt! Undra om man får något påskägg iår eller om man är för stor för det nu när man fyllt 18? Haha.


Fick detta gigantiska påskägget förra året när jag fyllde år!


"Something you can never rearrange"

Väntar på att Sofia ska komma, ändrade planer ikväll. Vi ska in till Kalmar på lite grillparty! Hoppas ni får en fortsatt trevlig långfredag och att ni njuter lika mycket som jag över ledigheten. Pusss



Mina tatueringar - förklaring

Jennie - hej kan inte vi få se bilder på alla dina tatueringar? :D och sen att du berättar om de, typ varför just de motivet o va de betyder för dig :D

Svar: Visst kan jag göra det!

Jag har tatuerat mig tre gånger sammanlagt. Första gången var i Växjö när jag gick i 8an och med åren blev den väldigt ojämn. Så bilden nedanför (är tagen när den är precis nygjord) visar min första och sista tatuering med tanke på att jag fixade till den för några veckor sen i Kalmar på Nikila. Jag jämnade ut den, satte dit en fjäril och lite sånt. Fjärilen har min mormor valt ut, den symboliserar henne och vår relation till varandra. Hon och morfar bor ute på landet och när jag var liten brukade jag alltid fånga massa fjärilar när jag var där ute på sommaren. Min mormor betyder så oerhört mycket för mig.


Min andra tatuering har jag på ryggen/nacken. "Memento Vivere" (Remember to live). Denna betyder också väldigt mycket för mig och den symboliserar livet. Man får inte glömma bort att leva, vad är det annars för mening med livet? Man måste våga göra misstag, man måste våga ta sig an förändringar, det är sådant som gör en stark.
Livet är det viktigaste vi har, det är det viktigaste för dig själv. Och att leva det på ett sätt som man själv vill och själv blir lycklig av, betyder allt.

Question!

Har fått in en del frågor nu, varav flera är om mig och Tobias. Den senaste löd:
Hej! Hur är det med dig och Tobias? Det känns som att det var länge sedan du skrev om honom? Kram
Svar: Detta är någonting som jag egentligen inte vill ta upp här på bloggen men för att göra klart för er som frågar jämt och ständigt så kan jag tala om att jag har läget under kontroll. Jag tänker inte gå in på detalj om vad som har hänt och vad som inte har hänt utan det är någonting som jag anser angår endast oss två.

Påsklov!

Har umgåtts med min sidekick idag, love it! Vi har pluggat, cyklat och kikat fotboll, ätit pizza och chillat. Trevlig kväll med andra ord. Sjukt skönt med påsklov nu också! Nu ska jag lägga mig och titta på någon film I think. Hoppas ni haft en trevlig torsdag allihop. Puss


ME AND MY SIDEKICK ;*


LIFE IS GOOD

Är på riktigt bra humör just nu! Livet är för härligt ibland hörni. Imorgon är sista skoldagen denna veckan sen tar vi påsklov, klarade alla faserna i körteroin idag (stolt!), det är varmt ute, har inget plugg kvar och jag har så sjukt mycket kul att se fram emot nu! LOVE IT!


Bjussar på en, kanske inte helt vacker, bild från Palace för två helger sen.
Jag, Madde och Linnie!


You hit me twice, but who's countin'?

Har varit hemma hela dagen för att plugga! Har ett stort ekonomiprov imorgon som jag fortfarande inte kan speciellt mycket om.. Så var nyss ute och sprang en lång runda i det fina vädret för att rensa tankarna. Har lyckats bränna mig i solen efter 3 timmar idag också! Haha, men hellre det än blekfis, right?
Två skoldagar kvar nu innan det är dags för påsklov!


Runwaydreamz

Precis hemkommen från skolan och konserten gick faktiskt bra. Bilder får ni imorgon! För nu ska jag ta mig något och äta och sen gå och lägga mig, är helt slut!


Runwaydreamz.com

Längsta skoldagen ever

Ska snart bege mig iväg till skolan för att ha världens längsta skoldag. 08.30-21.30. Detta beror på att vi ska ha konsert ikväll kl. 18.30! Och genrepet börjar klockan 3 så jag hinner inte hem emellan. Men jag ska försöka uppdatera med lite bilder från konserten ikväll sen. Ha en bra måndag! Puss


Tog lite bilder i lillbrorsans rum, hihi.


We ♥ it

Hur mycket längtar man inte till sommaren när man ser dessa underbara bilder från Weheartit?






It's sunday, again

Söndag = söndagsångest.. Men den kommande veckan går vi bara fyra dagar och har sen ett välbehövligt påsklov!
Idag är det enbart plugg som gäller för min del. Har massor att förbereda inför konserten imorgon + ett arbete och ett prov. Sen ska jag väl försöka få in ett träningspass också någon gång under dagen. Vädret kan man ju inte direkt klaga på!

Hoppas ni får en trevlig söndag allihop, hörs senare!


Spontan men galet kul fredagskväll!

Förlåt för NOLL uppdatering igår. Jag och Sofia skulle från början haft en mysig hemmakväll med ett gäng men det kom lite saker ivägen. Så vi bestämde oss för att åka in till Kalmar en tripp och kolla läget. Väl där inne träffade vi på massa härligt folk och det slutade med att vi hamnade inne på Bistro. Sjukt galen och kul kväll! Vi var hemma i Nybro igen runt halv tre-tiden. TACK SOFIA! ♥


Vi fick en bild inne på Bistro! Haha



Nybeställt!


Kunde inte låta bli att beställa hem denna urtjusiga virkade klänningen. Har velat fram och tillbaka med tanke på att den skickas från Sydafrika, men äh, what the hell! Den kommer användas flitigt i sommar, när man är brun och fin hihi. Ni hittar den och fler virkade kläder hos - emmaoclothing.

Kan Dee



Kandeeshop.se


Natti

De nya Marabou-cookiesen hade inte kommit in i butik här i Nybro än, suck.. Så jag bakade chokladbollar istället, hihi. Ska njuta av dem och sätta på en film tänkte jag. Sov så gott hörni, så hörs vi imorgon. Puss!


Ny marabou-produkt!

Marabou har kommit med en ny produkt - chocolate chip cookies! De kom ut i butik förra veckan så gissa vad jag ska bort och köpa i affären nu? Hihi. Man måste ju testa! Finns i smakerna Schweizernöt och Mjölkchoklad.


Himlen är oskyldigt blå

Har varit helt slut idag efter att ha varit i simhallen med klassen idag på morgonen. Så jag sov två timmar när jag kom hem och nu har jag precis varit på banken och fixat med mitt nya konto osv. Tänkte lägga mig och titta på "Himlen är oskyldigt blå". Hoppas ni haft en bra tisdag! Puss


Swimwear - Nelly


Nelly

Vårkänsla

Jag och Sofia kom precis hem från skolan. Nu sitter vi här och dricker lite vitt vin och äter jordgubbar, mums! Hihi. Om en stund ska vi ut och gå en runda och köpa glass. Vårkänsla? - JA!


"Because it's so much easier to run"






LeLove

Händelserik söndag

Händelserik dag! Åkte in till Kalmar med Sebbe och Linus vid ett-tiden, vi shoppade lite grann och tog en fika innan vi åkte tillbaks till Nybro igen. Då hämtade vi upp Sofia och drog hem till Sebbe. Vi beställde pizza och jag slingade Sebbes hår, resultatet blev grymt! He he. Efter det gick jag och Sofia en runda och nu är jag här.
Hoppas ni haft en bra söndag allihop, puss!


Bjuder på några bilder sen i fredags!


Some fact about me


Vänster bild: Jag. Höger bild: Madde, Jessica, jag, Linn och Sofia

Tog denna av Madde.

Du heter: Julia

Smeknamn:
Julle, Jullan, Jullsi osv, haha.

Låt som när du är ledsen sörjer till:
Brukar faktiskt inte sörja till låtar, snarare sorliga filmer!

Beroende av:
Lycka.

Vad tror folk om dig:
Jag hoppas att folk som inte känner mig uppfattar mig som glad och positiv, som jag faktiskt oftast är.

Stämmer det:
Ja, det gör det.

Vad får du oftast komplimanger för:
Mitt hår och min hy, haha.

Vad säger du för att imponera på någon:
I'm not gonna tell ya! ;)

Hur imponerar man på dig:
Med självförtroende (inte för mycket dock) och komplimanger bland annat.

Brukar du skratta för dig själv:
Jo tack, haha!

Vad står det i ditt senast inkomna SMS:
"Kom ut :)"

Var bor du:
Nybro

Trivs du där:
Det är mysigt, ja. Men alldeles för litet!

Äger du några converse:
Yes I do.

Sprit, cider, vin eller öl:
Vin

Brukar du bli för full:
Det händer väl såklart alla, men oftast nej!

Är du allergisk mot något:
Jordnötter (har dock inte den allvarliga varianten av allergi utan får bara sjukt ont i magen och kan kräkas om jag äter det)

Hur svarar du i mobilen:
Aa hallå?

Antal timmar sömn inatt:
7

Brukar du komma i tid:
Ja, det är jag ganska duktig på faktiskt!

När mår du bra:
Då jag är med mina vänner.

När blev du fotad senast:
Idag på förmiddagen.

Hur känner du dig nu:
Sliten men glad.

Vanligaste färg på dina kläder:
Svart eller vit

Vad tycker du om fötter:
Haha what? Nä det är faktiskt inte så himla trevligt.

Vad saknar du:
Sommaren.

Hade du en bra kväll igår:
Verkligen!

Favorit dryck på morgonen:
Äppeljuice

Rakar du benen:
Haha nä jag sparar för tillfället (skämt o sido)

När brukar du oftast gå och lägga dig:
Vardagar: Runt 23. Helger: Brukar bli en bit in på natten

Är du blyg:
Njae, inte speciellt!

Sysslar du med någon idrott: Nej, eller jag tränar på gym och spinning och sådär. Slutade med fotbollen för ett och ett halvt år sen nu ungefär.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet:
Ja.

Har du spytt offentligt:
Nej

Vad skulle du göra om du vore kille för en dag:
Allt som killar kan I guess, haha!

Är du nöjd med ditt liv:
Ja, det är jag. Dock finns det alltid saker man saknar och skulle vilja ha, men nöjd det är jag!

Är du bortskämd:
Nej, inte överdrivet!

Vad gör du i morgon:
Ska träffa Sofia och Sebastian. Jag ska slinga hans hår och så ska vi bada lite jacuzzi!

Vilken kändis tycker du är en bra förebild:
Beyonce!

Vad längtar du till:
Sommaren med världens bästa vänner.

Har du bra vänner och äkta vänskap:
Utan tvekan, ja!

Vad använder du för schampo:
Gliss.

Hur gammal är du:
18

Tycker du om någon just nu:
Ja, det gör jag.

Gröna eller röda äpplen:
Gröna

Gillar du golf:
Haha, nä

Vilken tid gick du upp idag:
Runt 11.

Har du sovit i din egen säng inatt:
Nej.

Har du strumpor på dig nu:
Jajemen.

Är det okej att gråta: Tycker jag var en dum fråga, klart det är?

När grät du senast:
I torsdags efter frisörsbesöket..... haha vilken tönt jag är.

Vad skulle du göra om du vann en miljon:
Tagit med mina kompisar på en fet utomlandsresa!

Bär du glasögon eller linser:
Inget utav det.

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder:
Nej.

Har du piercing:
Ja, i naveln och i öronen.

Vill du gifta dig:
Vet inte, isåfall skulle det vara utomlands, helst på Jamaica! Hihi

Vill du ha barn:
Absolut!

Solar du ofta:
På sommaren, ja. Det händer även att jag solar solarium.

Är du bra på att laga mat:
Ja, faktiskt he he.

Är du flygrädd:
Nej!

Hur vig är du:
Jag är inte som en gymnast men inte heller som ett kylskåp om man säger så haha!

Är du musikalisk:
Ja, jag älskar att sjunga och så kan jag även spela gitarr och lite piano. Love it.

Vad dricker du helst när du är törstig:
Vatten! (Eller en kall läsk om det är varmt ute)

Vilken är din favoritglass:
Lakritsglass och polkagrisglass

Tror du på ett liv efter döden?
Jag blir helt dum i huvudet när jag tänker på det, kan inte komma på något svar..

Tycker du om sushi?
Har aldrig vågat smaka!

Vad äter du helst när du ser på film:
Godis hihi.

Har du tandläkarskräck?
Nejdå, inte så farligt.

Är du morgon- eller kvällsmänniska:
Både och måste jag nog säga, men mest kvällsmänniska.

Vilken ögonfärg har du:
Grönbruna.

Har du någon gång gråtit dig till sömns:
Ja.

Biter du på naglarna:
Nej.

Röker du:
Händer ibland på fester.

Hur ofta tränar/motionerar du:
2-3 gånger i veckan vanligtvis.

Senaste låt du hörde:
My heart is refusing me - Loreen


Saturday

Vill börja med att säga TACK för era fina kommentarer!
Lyckad fredagskväll igår med tjejerna som började hos Madde och fortsatte på Palace. Det var sjukt mycket folk eftersom Hoffmaestro var där och spelade. Natten slutade inte som man förväntat sig (ovanligt?) men i helhet var kvällen/natten riktigt trevlig! Bjuder på lite bilder senare.


Jag idag på förmiddagen - bakisfrukost ute i solen med en filur hihi


Friday!

Ja, som ni kan läsa i senaste inlägget så är jag numera rödhårig. Man måste ju våga göra lite chansningar här i livet, eller vad säger ni? Har inte riktigt vant mig vid det än, men det funkar väl om man så säger.
ÄNTLIGEN FREDAG och ikväll blir det utgång med fina tjejer.


Blond turns another hair color?

Jahani, det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig hos frisören. Blev "blond" (snarare brun-guld-orange?). Som tur var räddade min älskade mamma mig när jag vara som surast så vi åkte iväg till affären och köpte hårfärg. Och vet ni? I'm going red-head, typ. Vi får se hur resultatet blir! Lägger in bild imorgon.

Fick en fråga förut - "Vart ska du jobba?"
Svar: Jag ska jobba som personlig assistent. Med det menas att jag har hand om en brukare som inte klarar av vardagslivet som vi normalbegåvade. Mer än så får jag egentligen inte säga på grund av sekretess!


Kilar till frisören

Nu måste jag kila, ska vara hos frisören om en kvart. När jag återkommer är jag blond, just so u know! Har fått in några frågor som jag tänkte svara på senare också. Hörs om några timmar!


Sveriges nya sedlar

Motiven för de nya sedlarna och mynten i Sverige är klara. Sedlarna ska vara lite mindre än de vi använder oss utav idag. De ska även börja tillverka "tvåkronor" och "200-kronorssedlar".
Är det inte häftigt?


Läs mer: http://www.sydsvenskan.se/ekonomi/article1433751/Nya-sedlar-och-mynt-presenteras.html

I've got a job!

Kort skoldag blev till en lång skoldag. Kände att jag behövde gå på extramatten idag så jag gjorde det. Nu har jag precis varit ute och kört lite med pappa.
Kan ju tala om att I'VE GOT A JOB! Var ju på anställningsmöte tidigare idag och fick skriva på massa papper och fick även mitt schema, är helnöjd! Det firas med lite bakning ikväll i think, hihi. PUSS


B-U-S-Y

Sjukt dålig uppdatering idag, jag vet! Men har varit upptagen. Efter skolan direkt så hämtade Madde och Sofia upp mig och jag har varit där tills nu. Så ja, ni förstår kanske varför.
Imorgon blir det skola sen ska jag på anställningsmöte med min blivande chef, nice! Godnatt hörni, puss.


My new tattoo


Lovade ju er att visa min tatuering idag so here u go! (Bilden är tagen med blixt) Vissa partier är mörkare eftersom den är nygjord och jag gjorde den nedre delen för ca 3 år sen. Man ser inte så jättebra på bilden, fjärilen är mer skuggad i verkligheten. För övrigt kan jag tala om att jag blev nöjd med resultatet!

It's monday, again

Då var det måndag igen och ny vecka. Har rätt mycket att stå i denna veckan också så därför ser jag fram emot fredag nu då första utgången nalkas, hihi. Men nu ska jag ner och käka frukost och sen hoppa upp på cykeln och ta mig till skolan. Har en lång dag idag.. Ha en bra måndag hörni!


Today's me!


Playsuit


Denna playsuiten köpte jag idag, som jag nämnde tidigare. Den är dock mycket finare i verkligheten!
Nu inväntar jag kvällens film "Taken" som går på 4an klockan 21.00. Skippar "Stockholm-Båstad" ikväll, tyckte det var ett jäkla B-program! Eller vad tycker ni?

Har fått in många nyfikna kommentarer om min tatuering så imorgon lovar jag att lägga upp en bild på hur den blev!

Fick min "wantie"

Kom precis hem ifrån Kalmar, har varit där med finisen själv. Hittade en jättefin playsuit (kan visa er senare). Men nu tänkte jag faktiskt visa er vad jag fick i födelsedagspresent av Tobias igår. Blev så jäkla glad! Nu ska jag plugga naturkunskap.. Puss


Minns ni att jag lagt upp detta tidigare som "wantie"? Hihi


Cause I'm havin' a good time

Har för tillfället släktkalas här hemma! Har ätit god mat (grillspett, friterade klyftpotatis, fetaostsallad osv) och snart är det dags för tårta. Får se vad resten av kvällen har att erbjuda sen, nånting ska nog minsann hittas på! Vi hörs hörni. PUSS


Me and mom!


Saturday!

Drinkkvällen hos mig igår blev lyckad! Natten blev dock inte som planerad då ett gäng killar från klassen på 7 pers hälsade på mig. Det slutade med att jag och Sofia tillbringade natten tillsammans med de med gott snack och annat kul. Dock fick vi inte helt mycket sömn! Men what the hell, right? Haha, ikväll är det släktkalas som gäller.



We're gonna raise our glasses tonight!

Äntligen är denna jobbiga skolveckan över. Ikväll har jag bjudit hem tjejerna på drinkkväll eftersom jag fyllde år igår. Jag ska laga lite mat och sådär också. Kommer nog bli toppen! Nu måste jag kila och göra mig iordning lite grann. Hoppas ni får en trevlig fredagskväll. Puss!


RSS 2.0