My look today

Detta kan ha varit bland de jobbigaste skoldagarna nånsin, var helt död när jag kom hem så jag la mig och sov i två timmar haha! Nu ska jag och mamma ut på en jättelång powerwalk runda. Fick hem ett skitfint halsband från H&M förut, kan visa er sen! PUSS


My look today:
Beige tröja, H&M || Svart långklänning, H&M || Skinnväska till iPhonen, The PhoneHouse


Nighty night sweeties

Nähe, nu säger jag godnatt. Nu vill jag bara ha fredag och helg, då är det mys planerat med min sidekick. En heldag i Växjö och häng i hennes jacuzzi sent inpå natten väntar. PUSS


Natti natti!


Here I come!


Älskling, here I come! Hihi, nästa vecka på fredag åker jag upp till Göteborg igen, skönt! Hittade dessutom en skitbillig biljett så det var ju bara bonus.
Börjar vid tolv idag och har bara tre lektioner. Sen får vi se hur dagen slutar. Förresten! Jag har blivit erbjuden två jobbdagar denna veckan redan från mitt sommarjobb, hur bra?!

Another monday

Vad är det här? Är hösten redan framme i augusti?! Mer deprimerande än så kan det ju knappast bli. ÅH!
Aja, inget märkvärdigt i skolan idag alls, förutom att jag har kommit fram till att Matte C kanske kommer var alldeles för svårt för mig, hmm.. Nähe, nu ska jag bort till gymmet. Puss


Min fina lillebror idag på morgonen innan hans skolfoto, hihi!



Underbar helg

Precis hemkommen från Göteborg efter en låång bilfärd, hade gärna stannat men har ju tyvärr en utbildning att avsluta.. Tungt att säga hejdå till min fina idag men samtidigt är jag glad för hans skull! Vi har hur som helst haft en helt underbar helg (trots att det regnat mestadels).



Vi kom upp sent på fredagskvällen och då började vi packa in alla grejer, så efter x antal glas vin och ryggont efter allt bärande somnade vi allihop vid kl. 3!
På lördagen begav vi oss i ösregnet till Liseberg, trots vädret hade vi grymt kul faktiskt.



På lördagskvällen sen åkte Tobias och jag in till stan för att ha vår sista kväll tillsammans på ett tag. Vi åt tapas på en skitfin restaurang, "Mañana". Vitlöksbröd, tigerräkor, lamm, kycklingspett osv.. Mmm, sjukt gott var det! Efter det gick vi vidare till en mysig pub för att sen åka tillbaka till lägenheten och spela spel långt inpå natten med Kenny och Jenny!


JAG ÄLSKAR DIG!

It's time to say goodbye for a while

Kom för ett tag sen hem från Kalmar med en ny läckerbit, en sjukt efterlängtad iPhone!
Om en stund åker jag, tillsammans med Tobias och hans mamma, till Göteborg och stannar där över helgen. Idag är alltså sista dagen Tobias bor kvar i Nybro.. Så ska bli både kul men ledsamt att åka dit denna gången. Men vet ni vad? Vi kommer fixa detta, så är det bara.


Jag och min nya skönhet, hihi


Nybeställt!


Gjorde några beställningar från H&M nu lagom till lönen kommer!
Idag har skattjakten hållt på i princip hela dagen, kom precis hem och nu blir jag tydligen medtvingad på lite fest med grabbarna grus, haha. Hoppas ni haft en bra torsdag.

Just shoot for the stars

Idag har vi sparkat in de nya ettorna, ruligt ruligt he he! Morgondagen börjar med sovmorgon till kl. 10 och sen är det dags för Skattjakten och på kvällen blir det lite partaj.


My look today


True Talent

Har precis ätit grillat hemma. Nu börjar tv-kvällen, har längtat superlänge efter att "True Talent" ska börja! Imorgon börjar allvaret på riktigt..


Första dagen avklarad!

Första skoldagen avklarad, varade bara i 1,5 timme! Så nu ska jag bort till gymmet och pumpa, he he. Ikväll blir det grillning och så går det flera bra program på tv'n också. Hörs senare!


Sista lediga dagen..

Sista lediga dagen har jag mestadels spenderat i Kalmar. Fick till en början skippa frukosten, hoppa in i bilen och köra Lina och hennes kompis till Kalmar för deras tåg var försenat och det var deras första skoldag idag. Nervösa nya ettor, hihi kommer själv ihåg när man började ettan! Hann inte mer än hem förrän jag och Tobias åkte in till Kalmar igen, till IKEA. Nu ska vi hem till honom, käka tacopaj och titta massa filmer tills vi somnar. PUSS


Brilliance

Oooch så var sista jobbpasset avklarat! Hinner vara ledig i två dagar innan skolan drar igång igen.
Nästan hela denna dagen har jag spenderat med mitt fotoalbum, har gjort ett nytt för 2011! Har även hunnit med ett träningspass på gymmet och en joggingrunda ute. Nu hoppade jag precis ur duschen med ny hårfärg, kände att det behövdes nu med tanke på min otäcka utväxt! Puss


Blir rödhårig ett litet tag till iallafall, hihi.


Filmtips

Såg flera filmer igårkväll varav några av de bästa var:


"Peaceful Warrior"
Handlar om Dan Millman som är en jätteduktig gymnast vars allra högsta dröm är att vinna OS-guld. Han anser sig själv ha ett toppenliv! Dan träffar på en gammal man som jobbar på en bensinmack och den här mannen verkar veta mer om Dan än vad han själv vet. Från och med den dagen kommer Dans liv att förändras totalt. Den gamla mannen, kallad Socrates, lär Dan att leva i nuet och ta vara på all tid. "There is never nothing going on".


"Source Code"
Colter vaknar upp på ett tåg i en annan mans kropp mittemot en kvinna som påstår sig vara hans fru. I själva verket har han bara åtta minuter på sig att lösa ett bombdåd. Det enda han kan minnas är att han, innan han vaknade upp på tåget, befann sig i Afghanistan som soldat. När de åtta minuterna har gått vaknar han upp i en annan dimension, verkligheten. Han är instängd i en kapsel där han blir styrd av en militärbas. Nästa sekund skickas han tillbaka till tåget igen med ytterligare åtta minuter på sig att ta reda på fler ledtrådar för att kunna lösa bombdådet!

Let it rain over me

Fy vilket tråkigt väder ute idag! Det var bara att ta på sig höstkläder, buhu..
Är hemma själv hela helgen för resten av familjen befinner sig i Ystad. Så ikväll blir det filmmaraton + tacopaj. Låter ganska fint va? Puss


Looking up, there's only sky

Lugn torsdag. Ska snart bort till min fina som ligger hemma och är sjuk. Har bakat en liten kaka också hihi. Ja, ibland är jag minsann lite snällis!


Pictures by: me

News



Senast jag var i Kalmar inhandlade jag dessa höstnyheter som jag velat ha sen de kom ut. Den vinröda jumpsuiten är från Bikbok och den senapsgula tunikan från H&M! Hösten har ju redan bjudit in sig själv..

Don't want these days to end

Var i Ekenäs med Tobias hela dagen igår, därför ingen uppdatering! Vi hade en jättemysig dag med grillning, paddling ute på havet för att se sälarna, kvällspromenad osv. Idag bar det av hem tidigt, ska börja jobba om en timme ca. Näst sista passet, skönt!!


Napa-resan!

Vi kom till hotellet (Melpo Antia) runt tolv-tiden och då lämnade vi bara våra grejer och stack direkt ut i nattlivet för att kolla läget. Tog tid att ta sig igenom stans alla nattklubbar för gud vad många där fanns! Nästa dag gick vi till Nissi Beach och solade och badade där hela dagen. Köpte världens godaste mango-is-dricka!


Nästan alla andra dagar hängde vi vid poolen med allt härligt folk som befann sig där. En kväll festade vi till det ordentligt med "kalmar-gänget" och det blev en riktigt grym kväll som avslutades på Grabbarna grus!


Grabbarna grus var lätt den roligaste nattklubben så där höll vi till varje kväll! Några nätter efterfestade vi på Blue Moon också. Folket var helt galna ute men gud så jävla kul vi hade!! Vi åt på fina restauranger men det blev även lite fyllekäk på Mc Donalds som låg mittemot hotellet. Perfa!


Har lagt upp fler bilder på facebook. Denna resan har varit helt underbart rolig med goa människor. Nästan så man längtar lite tillbaka nu när man smält det lite. Hotellet dög, helt klart godkänt (om man bortser från några kackelackfighter).

Monday

Precis hemkommen från ett dygns jobb. Om en stund sticker jag och pappsen in till Kalmar för att kolla efter ett så bra abonnemang som möjligt (ska bli lika inne som "alla andra" och inskaffa en Iphone!) Haha, min gamla samsung har hållt bra ändå tycker jag i 1,5 år..

Ikväll lovar jag att lägga in bilder från resan och berätta hur det var och vad vi har gjort. Har fått in många frågor!


Världens finaste

Igår bjöd min fina pojkvän hem mig på lite kräftskiva/myskväll. Bara vi två. Det var riktigt mysigt och välbehövligt! Idag är det tyvärr jobb för min del som gäller, men bara tre pass kvar nu.


Titta så söt han är som fixat allt detta!! (+ massa andra godsaker hihi)


I'm back home!

Har haft en grym, helt sjuk vecka på Cypern med underbara människor! Har tagit massor med bilder som jag kommer lägga upp så småningom. Napa-veckan resulterade en sängliggande Julia med feber, hosta och en mörbultad kropp. Så jag återkommer, haha! PUSSS


Bjuder på en bild från en av alla galna kvällar i Napa så länge!


Hejdå Sverige

Hejdå folket! Nu tar jag mitt pick och pack och hoppar på planet till Napa! Ha det bra här hemma i Sverige så hörs vi igen om en vecka. TAGGA!!!


Bra avslutning på kvällen + tips

Äntligen är jag klar med all packning, som jag har kämpat, haha! Nu ska jag ner och sätta mig i soffan med familjen, ta ett glas rödvin och så avslutar jag kvällen med min finaste.


Laddat upp med riktigt bra produkter nu inför resan:
1.
LdB showergel "Aloe Vera" | 2. LdB Lotion "Aloe Vera" | 3. Dove Summer Lotion
4. Loreal Heat-Protection | 5. Garnier Respons Shampoo "avocado oil & shea butter"
6. Garnier Respons Balsam "avocado oil & shea butter"


Work it!

Stress, stress, stress!!!
Idag har jag sjukt mycket att göra och tro mig, det känns! Kom precis hem ifrån Sofia där vi överraskade Madde som flyttar nästa vecka med presenter och fika, hihi. Så nu ska jag packa och fixa klart allt tills imorgon. IMORGON! Imorgon..... PUSS



Resfeber

Härligt väder även idag, det gillar vi!
Imorgon direkt efter jobbet tar jag tag i den långa "att-göra-listan" vilket faktiskt ska bli kul!

• Tvätta kläder så det ryker om det!
• Packa klart resväskan (har knappt hunnit börja)
• Handla det sista som behövs
• Ladda ner massa låtar + fixa högtalare
• Överraska en vän
• Kräftskiva/kalas


Tror någon har lite resfeber och är gaaanska pepp på att om
44 timmar hoppa på planet straight away to NAPA!


Two fucking days left!


Såhär såg min kväll ut igår hemma hos Sofia med rosévin och trevligt sällskap.
Idag är det jobb som gäller, sista jobbdagen innan Ayia Napa! Har massor att göra imorgon med. TVÅ JÄVLA DAGAR KVAR, detta är ju helt sinnes! Är så pepp man bara kan bli. Puss på er

Kräftan number 1

Skönaste dagen på länge! Åkte till Köpingsvik med Tobias, hans bröder och deras kompisar och var där hela dagen och solade och badade. Blev även en sväng förbi Borgholm och Strand! Eftersom Tobias och jag åkte i cabben + varit i solen exakt hela dagen ser vi numera ut som två vandrande kräftor...


Fade into darkness


Äntligen lite fint väder igen, perfekt med lite ledighet nu då också! Imorgon blir det en tripp till Öland för att sola och bada hela dagen och då återstår endast 3 dagar till Cypern!

Don't be scared to run this, run this back



Collages by: Me

RSS 2.0