Bullbak!

Direkt efter senaste inlägget la jag mig i sängen och sov i någon timme. Blev genast mycket piggare när jag vaknade upp sen och fick ett ryck och ville baka bullar! Haha. Så jag cyklade bort till affären och köpte ingredienserna som saknades. Kan intyga att de blev vääldigt goda (och stora!!)


Visst ser de goda ut? Hihi


"Words don't come easily"

Förlåt hörni, men jag är alldeles, alldeles för trött för att orka blogga idag. Tobias och jag somnade inte förrän vid 3-tiden inatt, det gick bara inte att somna! Att stiga upp vid 7 sen var inte lika kul alltså.. Så tro det eller ej, men jag ska faktiskt gå och lägga mig redan nu om en stund så jag får lite sömn och orkar med morgondagen.
Vi hörs mer imorgon hörni! Puss


"You'll soon be free to fly"

Gav allt på gymmet idag känner jag nu, är helt jäkla slut. Har lite söndagsångest idag med, skola imorgon vilket INTE är speciellt lockande. Men ikväll kommer iallafall min älskling hem från Göteborg, ska bli skönt att träffa honom igen! Ha en fortsatt trevlig dag allihop.


Bild på mig, våren 09.


Kollage - Nelly

Nelly har fått in så jäkla mycket fint! Flera snygga klänningar också.
Idag är det endast 32 dagar kvar tills jag fyller 18!!! Och då kan det ju vara kul att ha lite snygga klänningar till alla utgångar osv. Så ska se om jag kanske kan beställa någon idag. Vi ska nämligen sälja vårt wii och alla tillbehör så då får jag ju lite pengar där med! Men nu ska jag, pappa och syster iväg och träna lite. Puss


Collage by: me

News in my closet


Har haft en riktigt trevlig dag med mamma och pappa inne i Kalmar. Jag körde dit, inne vid Hansa city, i stan och så hem. Så nu har jag verkligen börjat få kläm på det där! Iallafall, vi fikade på Fyra kök (räkmacka, mums!) och så blev det lite shopping. Köpte ett jättesnyggt beiget linne på Gina, fanns bara ett kvar, sån tur! Sen ett par solglasögon och ett fränt armbandsur.
Ikväll blir det en hemmakväll med familjen, vi åt precis god mat och så ska vi titta på Melodifestivalen tänkte vi. Ha en fortsatt bra lördagskväll allihop! PUSS&KRAM

"We don't waste no precious time"

Har haft en galet underbar kväll med mina två snyggisar. God mat, rolig tripp till Kalmar, jättebra bio ("Min låtsasfru") och en massa talk! Hoppas ni haft en lika bra fredag som jag har haft, annars får ni ha en fortsatt trevlig helg hörni. Jag är faktiskt inte ett dugg trött, konstigt nog? Så jag ska nog sätta på en film eller något. Sleep tight!


Ceasarsallad m. fetaost, sweet chili-sås, vitlöksbröd,
vitt vin och två fina vänner. Kan det bli bättre?


Lovely friday

Var precis och tränade med Sofia och Madde, igen! Skönt. Lite senare kommer de hit igen och vi ska göra ceasarsallad med vitlöksbröd och efter det åker vi in till Kalmar för att se på bio. Skön fredagskväll helt enkelt!


Receptdags!

Fick många kommentarer angående min mumsiga frukost i morse och det var till och med en som bad mig att lägga upp ett recept på den. So here you go!


Every day I will remind you


En gammal bild på Amy, Madde och mig. Saknar de tiderna!

Idag har jag hunnit med att ha både körlektion, övningskört med pappa och tränat med två fina brudar! Imorgon blir det en dag med Sofia och Madeleine, vi ska laga god mat och se en sen bio i Kalmar på kvällen tänkte vi.
Är på ett riktigt "funderarhumör" idag känner jag. Har suttit och skrivit ner massa texter på känsla i ett block. Kan visa er lite nån gång om ni vill? Puss


American pancakes

Vaknade vid tio-tiden idag och var ovanligt hungrig.. Så jag kände att jag kanske var värd lite lyxigare frukost idag än andra dagar! Vet ni vad jag gjorde? Amerikanska pancakes! Och de blev dessutom riktigt goda också. Det + lite grädde och banan. Mmm riktigt gott.

I eftermiddag har jag körlektion så ska börja göra mig iordning lite smått för det nu tänkte jag.
Vi hörs senare!


Ska det va, så ska det! ;)


"blood, sweat and style"


Collage by: me

1. Träningsskor, Reebok Easytone. 2. Tank top, Nike. 3. Vattenflaska, Röhnisch. 4. Sport bh, H&M. 5. Headset, Skullcandy. 6. Sweat shirt, Monki. 7. Tank top, Röhnisch. 8. Träningsbag, Adidas. 9. Shorts, Nike. 10. Sport bh, Nike.

Nu ska jag och...

Nu ska jag och lillebrorsan snart ge oss iväg till den nya simhallen. Där väntar Sofia och hennes lillebror på oss och så ska vi bada och bubbla där i några timmar. Puss!


"Jag är Lucy in the Sky, jag är högt över molnen"


Question!

Vart har du köpt detta fina öronhänge? :)

Svar: (Mitt Ear Cuff i föregående inlägg) Det är köpt på Glitter för ett tag sen, är dock lite tveksam till om det finns kvar eftersom det är så populärt!

Idag har jag lite att pyssla med. Var precis iväg och tränade och nu ska jag snart börja plugga lite körteori. Vid 5-tiden ska jag och Tobias iväg och handla lite för vi tänkte laga till lax ikväll! Får inte vara hemma eftersom mamma och hennes polare ska ha "halv åtta hos mig" haha.


Bjussar på en oldie!


Before/after

Hade inget för mig häromdagen så jag tänkte piffa till mitt enkla ear cuff. Tog lite detaljer från halsband och armband och satte dit och ja, det funkade ju faktiskt!
Vad tycker ni?


20 februari

Hade en riktigt trevlig kväll igår med kalas för Lina. Vid 23-tiden bestämde sig jag, Tobias, Lina och Emma oss för att dra ut på en riktig spökrunda haha. Så vi åkte till en sjuuukt läskig skog och gick runt där inne utan ficklampa och allting, det var verkligen skitläskigt! Slutade med att allihopa sprang och skrek som galningar av rädsla, hahah.


Tobias, jag, Lina och Emma!


"Brokeback mountain"

För er som inte sett den - SE DEN!
Min första tanke om filmen i början var "eh, vad är det här?" men efter ca 20 minuter förstår man och den är så fiiiiin. Helt klart värd att se!


Birthday breakfast

Idag fyller min syster Lina år! Så vid halv tio-tiden gick vi ner och sjöng lite för henne, haha. Hon fick bland annat denna stekpannan med hjärtform (bild nedanför). Så vi passade på att testa den idag på hennes dag!
Nu ska pappa och jag ut och övningsköra lite och sedan blir det fix för lite kalas ikväll. Hörs senare!


H&M dress

Tycker verkligen att denna klänningen från H&M är hur söt som helst! Tänk er den rosa i sommar då man är brun och fin.. Den svarta är ju också superfin!


FINALLY!

Nu har vi äntligen sportlov, ett välförtjänt sådant också! Lovar att uppdateringen ska bli bättre nu, har varit dålig nu på senaste eftersom jag haft så jäkla mycket plugg.

Min dag ser ut som så att vid 4 ska jag möta upp Sofia på friskis och vi ska träna till klockan 6. Sen blir det en myskväll med pappa och syster. Vi ska laga god mat och titta på tv hela kvällen! Ska även hinna ut och övningsköra en runda någon gång under kvällen också!


Rihanna!

Nu är det klart, den 2 november åker vi ett gäng tjejer till Stockholm för att se Rihanna! Kommer bli gryyyyyymt.


Fullspäckad onsdag

Förlåt för ingen uppdatering igår, hade en dålig dag helt enkelt. Idag är jag inte heller på ett sånt där dunderhumör men det ger sig väl med tiden :)
Idag är det faktiskt min namnsdag hihi, "Julia". Det firar jag med en pluggfri dag, filmtittande, fruktsallad och glass!

Har faktiskt varit duktig idag tycker jag allt!
• Sånglektion vid 8.00..
• Ekonomiprov
• Plugg med Jessica på körskolan
• Körlektion
• Städat rummet


Gratttttttttttis Linnie till körkortet idag med!


Receptdags

Tänkte lägga upp ett passande recept i och med att det är alla hjärtans dag! Säger som jag brukar - baka, ät och njut! PUSS OCH KRAM. Hoppas ni har haft en härlig alla hjärtans dag.


Kärlek


"Var och en av oss är en ängel med endast en vinge
och vi kan bara flyga genom att hålla om varandra"


The end of this week

Lägger in ett par bilder sen i fredags då vi firade Linn. Det får avsluta denna helgen och denna veckan! Imorgon börjar en ny vecka och den inleds med världens mysigaste dag - alla hjärtans dag. Vi hörs då, blir några riktigt kärleksfulla inlägg, hihi. Puss och godnatt!


6 timmar kvar

6 timmar kvar på auktionen på mina skinnshorts! De kan alltså fortfarande bli dina!
Klicka in på auktionen här ---> Skinnshortsen


13 februari

Precis hemkommen! Nu ska jag börja plugga lite smått på företagsekonomin och efter det blir det ett träningspass med Sofia x2. Imorgon är det alla hjärtans dag, så himla mysigt! Hihi. Sista skolveckan nu också sen tar vi ett väldbehövligt sportlov, hur skönt är inte det?! Ha en bra söndag allihop, puss!


Just nu på bio!

Denna perfekt skapade mannen (nedanför) går inte direkt att undvika. Jag, Jessica och Sofia har fått dille på honom alltså.. MUMS är det rätta ordet! Hursomhelst går en film på bio just nu där han är en av huvudpersonerna. "127 hours" och den ska tydligen vara jättebra också! Ett måste att se den alltså, iallafall för oss tre.. haha.

Nu åker jag in till Kalmar med mami, sedan vidare till mormor och morfar och stannar där över natten. Hörs imorgon!



JAMES FRANCO

Lyckad fredagskväll

Precis hemkommen för en toppenkväll hos Linnie. Det finns inget bättre än att umgås med mina tjejer alltså, man blir så lycklig hihi. Tackar Linn för god mat och efterätt också. Mumsigt som bara den var det!
Nu måste jag snart lägga mig känner jag om jag överhuvudtaget ska orka med en heldag i Kalmar med mamma och Tobias!


Tonight's look!


Sneakpeak

Äntligen fredag, äntligen helg! Ska ta mig en lång dusch nu och börja göra mig iordning lite smått inför kvällen. Vid halv sex ska jag möta upp brudarna och vi drar oss vidare till Linn där vi ska fira att hon fyller 18! Jag tror och hoppas på att det kommer bli en kanonkväll. PUSS&KRAM


Detta ska jag ha på mig ikväll. (Ni får se hela outfiten imorgon!)


Redhead

Jahani, ikväll färgade jag mitt hår rött som ni kan se på bilden nedtill. JUST KIDDING. Jag har photoshopat bilden så få nu ingen chock om ni ser mig i verkligheten som brunett! ;)
Ja, jag har försökt fördriva tiden idag med att experimentera lite i photoshop, fick till några bra bilder ändå, kan visa er en annan dag om det så önskas!


Another ear cuff

Denna sjukt snygga Ear Cuff och mycket mer hittar ni på juveliasmycken.se.


a-4ab+32/2x = what?

TRÖTT är vad jag är, på skolan alltså. Speciellt på Matte B som är pest och pina x1000!
Tydligen är mitt spinningpass inställt ikväll med = mer tid till plugg... VILL INTE! Jag är så skoltrött att man får sån där panik i hela kroppen och bara vill skrika. 8 dagar kvar till sportlov nu, låt tiden gå fort!


Kände att den här bilden passade in för vad jag känner idag, haha..


"Even brighter than the moon"

Kom hem från Kalmar för ca 2 timmar sen, är helt död! Så jag skippade hockeyn för jag kände att jag orkade verkligen inte. Köpte en långklänning idag (kunde inte låta bli..) och den visar jag er på fredag, tänkte ha på mig den då vi ska hem till Linn nämligen.



Glöm inte bort auktionen med mina skinnshorts!
Nu är det bara 4 dagar kvar. ---> här <---


"You just gotta ignite the light and let it shine"

Hade endast en lektion idag i skolan, skönt! Så Sofia och jag stack och tränade på gymmet en stund och nu ska vi snart in till Kalmar en runda med Jessica och Madde. Vi ska titta på lite alla hjärtans dag - presenter och sådär. Ikväll blir det förmodligen att titta på hockey också.


Detta hade jag på mig idag!
Svart transparant skjorta Nelly.com, linne JC, korsöronhänge Glitter, Cheap Monday jeans Weekday.


Alla ♥ dag - presenter


Collage by: me

1. 52 romantiska veckor, spelkort - 149kr (allahjärtanspresent.se)
2. Örngott "I love you" - 49kr (lagerhaus.se)
3. Kärlekstärningar - 59kr (myheart.se)
4. Värmande, smaksatt massageolja - 165kr (bluebox)
5. Nalle "Älskar dig" - 795kr (presenteriet.se)
6. En fylla-i-bok, "En kärleksförklaring" - 159kr (myheart.se)
7. Ljus "You light up my day" - 39kr (lagerhaus.se)
8. Presentboxen - 299kr (godisboxen.se)
9. Sweetieboxen - 149kr (godisboxen.se)
10. Godis "Best kisser" - 25kr (lagerhaus.se)


One favourite snack

Det stora, viktiga idrottsprovet gick faktiskt bra idag. Eller det kändes så iallafall!
Nu ska jag ta mig ett mumsigt mellanmål och sen sitta och fixa lite kollage, har blivit en ny liten hobby nu tycker jag, skitkul! Sen ska jag nog iväg till min pojkvän en liten stund tänkte jag. Vi hörs lite senare hörni. Puss


Vaniljfil, flingor (K-special) och skivad banan = nyttigt och GOTT mellanmål!


Receptdags

Like I promised you - här har ni ett mumsigt recept. Baka, ät och njut!


Picture by: me

Questions!

Frida - Jag saknar dina recept! Fler recept tack? :D
Svar: Ja, shit vad dålig jag har varit på att lägga upp recept på senaste! Lovar att lägga upp ett antingen ikväll eller imorgon, blir ett riktigt smarrigt vill jag lova, haha!

Lina - Vilken är din naturliga hårfärg?
Svar: Min naturliga hårfärg är ljusbrun/"råttfärgad", gillar den inte alls! Därför kör jag alltid på antingen blonda slingor eller lite mörkare rödbrun färg.

Fanny - Något jag tror du skulle passa riktigt bra i, det skulle vara rött hår! =) aldrig funderat på det?
Svar: Du är inte den första som säger det, haha. Jo, jag har funderat men jag tror inte jag skulle våga färga det sådär skrikande rött. En tjejkompis till mig, Jessica, har nyligen gjort det och hon blev verkligen grymt snygg i det! Vi får väl se vad framtiden har att erbjuda, hehe ;)


Skinnshorts säljes

Säljer ett par riktigt snygga skinnshorts från MQ (märke Zoul).
De är i nyskick, endast provade.
Nypris: 399 kr. Mitt utropspris: 99 kr.

För att komma till auktionen klicka ---> här <---


Kan Dee

Har kommit fram till att det idag endast är 53 dagar kvar tills jag fyller 18 år! Satt och skissade lite på en önskelista förut, mamma har tjatat så om det. Kom precis hem från gymmet och nu ska jag snart påbörja pluggdagen.

Håll utkik för ikväll kommer jag lägga ut ett snyggt klädplagg som jag tänker sälja för ett bra pris!
Tänker även besvara några frågor som jag fått in de senaste dagarna.
PUSS


Detta linne hamnade på min önskelista! Hur snyggt är inte det?
---> Det är från KanDee <---


News in my closet

Har precis tittat klart på "I rymden finns inga känslor" för tredje gången, haha. Tobias ville så gärna se den så. Nu ska vi ner och käka räkmacka, gott! Sen blir det förmodligen att titta på en film till.
Detta linnet, från JC, var ett av de två plagg jag köpte idag
(hittade ingen bild på den andra)

En dag i stan

Idag har jag haft en dag i Kalmar med min pappa och lillebror. Kom hem med två stycken plagg faktiskt som jag tänkte visa er lite senare! Tobias kom precis och vi ska käka tacos här hemma hos mig och sen ska vi hitta på något kul. Vi har dock inte kommit på vad än.. Haha.


Mina två bruttor och salladen vi gjorde igår!


Beslutsångest!

Precis hemkommen från en kanonkväll med två grymma brudar! Jag nämnde ju tidigare idag att jag behövde er hjälp med en grej.. Det är nämligen så att jag vet inte om jag ska bli blond när sommaren börjar närma sig eller om jag ska fortsätta att vara brunett. Kul med förändringar men åh, så svårt att välja!

Vad tycker ni?

Blond?

Brunett?


En kväll med världens bästa

Kom precis hem från skolan, ska ta mig ett varmt bad nu tänkte jag. Senare ska jag och Jessica spendera vår kväll hos Sofia. Vi ska laga god mat, mysa och förmodligen dra till Sebbe en runda där Jonte också är. Isåfall blir det nog lite jacuzzibad osv! Men vi får helt enkelt se hur kvällen slutar.

Har en liten fråga till er ikväll som jag verkligen behöver hjälp med! Hörs senare


Världens bästa!


Tips!

Tipsar om tre väldigt bra produkter från FACE. Ansiktsvatten, rengöringsmjölk och dag/nattcreme.



Jofama by Kenza



Tror att ni som jag tycker att Kenzas nya skinnshorts är överdrivet läckra! Hade inte min plånbok skrikit så mycket på mig hade jag lätt beställt hem dessa nu på en gång.. Får väl fortsätta drömma helt enkelt :)

En riktigt nervig dag

Idag har det varit en riktig nervositetsdag! Först på grund av matteprovet som faktiskt gick förvånadsvärt bra, hoppas att det inte bara är en känsla nu bara. Efter att ha gjort det cyklade jag till trafikskolan och pluggade först lite körteori och sen hade jag körlektion i 80min. Det gick också jäkligt bra men var riktigt nervös då jag skulle fickparkera, haha. Fast det gick till slut!

Nu kan jag slappna av och ska lägga mig och titta på "I rymden finns inga känslor". Sjukt go film, rekommenderas starkt!


Angående sommarjobbet

*Tar en paus ifrån matteplugget*

Har fått in några frågor angående mitt sommarjobb, vad och vart jag kommer att jobba.
Det enda jag kan säga är att jag kommer att jobba som personlig assistent här i Nybro, kommer att jobba natt tre dagar (+ -) i veckan vilket jag själv tycker är perfekt. Mer än så får jag tyvärr inte säga eftersom det är sekretessbelagt!


Bjuder på ytterligare en sommarbild, visst ser det härligt ut?


Första februari

Några + och - idag:

+ Redovisningen på naturen gick bra idag
+ Fick träffa mina saknade vänner (japp, man saknar faktiskt dom bara efter några dagar)
+ JAG HAR FÅTT ETT SJUKT BRA SOMMARJOBB!

- Måste plugga Matte B, HELA dagen. Har terminsprov imon, good luck.
- Illamåendet börjar smyga fram igen, inte kul alls
- Kom på att jag ställt glassen under min säng igår (fråga mig inte varför) och glömt kvar den där, så nu är det bara smält äcklig gegga kvar. Duktigt! Jag som tänkte haft den tills jag pluggade idag...


Hittade en gammal bild på mig och syster.
Love


RSS 2.0