Idag är ingen vanlig dag...

... för det är Tobias födelsedag! Grattis på 19-årsdagen fina du!
Vaknade för en stund sen, är hemma från skolan idag med eftersom jag hade feber och magkramper igår också. Idag är smärtorna i magen i princip borta, så jäkla skönt! Så det blir en plugg/film-dag för mig idag. Sen när Tobias slutar måste jag bara bort och ge honom en grattispuss :) hihi.


Världens hemskaste kväll/natt

Gårdagen förvandlades till kaos. Hade mått illa lite grann under hela dagen och vid 5 tiden blev det värre. Tvingade ändå i mig lite mat och Tobias och jag begav oss till Ekenäs. Men då började jag få massa kramper i magen och illamåendet verkligen sved i hela kroppen, har aldrig mått så sjukt jävla dåligt. Fick ligga i sängen hela kvällen medan de andra var nere o bastade vid havet.. Vid halv tolv blev jag riktigt dålig och jag visste inte var jag skulle ta vägen för smärtan i magen var verkligen hemsk! Så Tobias fick skjutsa hem mig, och väl hemma kunde jag varken ligga, sitta eller stå = kaos! Rätt som det var bara somnade jag, bredvid mamma. Vaknade idag med feber men som tur var var illamåendet borta. Kramperna i magen har suttit i hela dagen. Kul helg, verkligen!


Tobias mamma kom in med denna lappen, apelsinerna och ett
spann till mig igår när jag låg och vilade, så sött haha.


Lite firande

Är inte riktigt återställd idag, men det hindrar inte mig ifrån att fira min fina älskling. Han fyller 19 på måndag så vi tar och firar det idag han och jag. Vi ska laga god mat här hemma först och senare åker vi till Ekenäs för att basta, mysa och stanna där över natten.


Vårnyheter - Nelly


Collage by: me


Fredagsmys

Träningen igår resulterade en sjuk Julia.. Att jag alltid ska vara så envis! Nu har jag ingen kul helg att se fram emot, åhåå. Mamma är iväg och handlar halstabletter och glass till mig nu, då känns det väl lite bättre iallafall haha. Det är det enda positiva med att vara sjuk - man blir ompysslad!


Dags för...

... träning! Idag står spinning på schemat. Ända sen jag kom hem från skolan har jag varit jättehängig men tvingar mig faktiskt iväg för att träna ändå. Kanske inte är någon bra idé med tanke på att det faktiskt är influensatider nu och det sista jag får bli nu är sjuk! Men jag är jag och jag är en envis jäkel haha.
Puss på er.


Nagelförlängning

Kort skoldag, slutade redan vid ett. Men då fick jag och Sofia stressa hem för att hinna äta, för vid klockan två skulle vi fixa våra naglar. Vi kom till studion och nagelförlängningen började på mig först! Tog ca 2,5 timme, sen var det Sofias tur och det tog ungefär lika lång tid. Så sammanlagt 5 timmar var vi där vilket resulterade att jag kom hem sjuuukt hungrig, trött men väldigt väldigt nöjd. Nu väntar en slappkväll!

 


Ingen bra bild alls, lovar att ta en bättre snart!


"I'd still catch a grenade for ya"

Har haft en sjukt trevlig kväll med Tobias släkt! Vid halv fem åkte vi till hans mormor och morfar och åt supergod mat och efterrätt. Kan dessutom nämna att han har världens gulligaste mormor som går och kramar en hela tiden hihi. Vid sju spelade vi bowling i en timme och jag har nog inte skrattat så mycket som jag gjorde då på länge! Så jäkla sköna människor, ni ska bara veta. :)


Min finis och jag


Two questions

- Vart ifrån ska du beställa din balklänning?

Svar: Det är och förblir en hemlighet tills dess att balen är. Vill att så få som möjligt ska veta hur min klänning ser ut, tycker det är tråkigt om alla vet hur man ska se ut innan! (Det är lätt att lista ut om jag säger var den är beställd). Men jag lovar, ni ska få se hur den ser ut sen när det gäller! Hihi.

- Var det länge sen du beställde kjolen? :)

Svar: (två inlägg ner på min outfit) Jag köpte den förra sommaren på H&M så jag antar att den inte finns kvar längre tyvärr!


Bilden är tagen i somras (här är kjolen)


Mitt mästerverk

Har hunnit med massa idag under dagen. Har till och med gjort det ovanligaste av det ovanligaste - bakat bröd! Dessutom blev det riktigt gott hihi. Mamma blev riktigt impad - "Nämen Julia, det trodde jag inte om dig! REINE! REINE! Kom får du titta vad JULIA har gjort!!" (Reine är min pappa) Hahah.


Här har vi mitt fina mästerverk! He he


"None of it seems to matter anymore"

Ovanligt seg skoldag idag måste jag säga. Dock är det väldigt skönt att vi inte har ett enda prov eller inlämning denna veckan! Idag ska jag:

• Handla med mami
• Övningsköra med papi
• Plugga körteori
• Ta mig ett varmt bad
• Beställa balklänningen (!!!)


Såhär såg jag ut idag!
 
Vit skjorta MQ, kjol H&M, korshalsband Glitter.


Ear Cuff

Som jag nämnde igår fick jag med mig en pryl hem från Kalmar igår. Har sett att bland annat Angelica Blick har en sådan och jag tyckte det var sjukt snyggt. Dessutom kostade den bara 29,90;- på Glitter - hur bra är inte det? Hihi.

Nu ska jag snart ner och ta mig något lätt att äta. Vid fyra möter jag upp Sofia x2 på friskis för 2 timmars träning. Visst låter det som en bra söndag? Puss


It's saturday

Haft en härlig lördag hittills. Började med en tripp till Kalmar och jag fick med mig det jag ville hem (visar imorgon). Och så hittade jag presenter till Tobias också, perfekt! Vid 6-tiden kom han till mig och vi åt med min familj, supergod mat! (bilden nedan). Nu ska vi sätta igång en xbox-turnering, haha vi får väl se hur det slutar. Hoppas ni har haft en bra lördag!


News in my closet


Dessa godsaker befann sig i mitt paket idag. Kan det inte bara bli sommar nu, tack?
Snart kommer Fia till mig som sagt - myskväll på g!
Imorgon blir det en tripp till Kalmar med mamma. Ska bland annat köpa present till Tobias som snart fyller år. Egentligen får jag bara inte shoppa mer nu men jag har verkligen hittat en sån där "måste-ha-sak", hihi. Får se om den följer med mig hem imorgon eller inte! Puss&Kram och ha en supertrevlig fredag allihop!

Paket på posten

Jajemen! Idag väntade ett paket på mig på posten, nice. Visar er läckerbitarna som fanns där i ikväll (väldigt nöjd!) hihi. Ikväll ska jag och min underbara vän Sofia ha en riktig myskväll!


Bikbok favourites

Fick en fråga förut ifrån lisa - vart kommer kläderna ifrån? :)

Svar: (alltså i inlägget nedan, "Dagens Julia"). Kavaj Bikbok, linne Bikbok, cheapmonday jeans Weekday, skor Scorette.


Collage by: me

Dagens Julia

Har precis gjort mig i ordning och klar inför skolan nu. Är inte helt sugen men o andra sidan är det bara två dagar kvar till helg nu! Så det går väl förhoppningsvis fort.
Ikväll blir det spinning med syrran!


Dagens Julia.


Körlektion

Kort skoldag idag, skönt! Tiden har dragit iväg som bara den nu sen jag kom hem känns det som så snart ska jag iväg på körlektion med trafikskolan. 18-årsdagen börjar ju närma sig nu så det är bäst att intensivköra så mycket som möjligt nu innan!
Sover hos min finis inatt, så vi hörs imorgon. Puss


Trippelträning

Idag har gjort något som jag är väldigt stolt över mig själv för! Hihi. På morgonen hade vi en jobbig idrottslektion med styrka. Efter skolan började jag och Sofia med en timmes träning på gymmet (stenhårt!) och sedan en timmes gympa. Så vi har hunnit med TRE jäkla pass under hela dagen. Duktigt va? Nu blir det rejäl vila imorgon, det behövs verkligen, haha.


Underbara Fia och jag i somras!


Plugg och handboll

Ingen bra uppdatering idag - har pluggat precis hela dagen! Och nu ikväll tog jag en paus och tittade på Sverige-Sydkorea i handboll. Kul match att titta på, verkligen!
Imorgon väntar ett Naturkunskapsprov, ser inte fram emot det. Lär få sitta hela natten om jag ska få in allting vi ska kunna. USCH!


Själv tycker jag att Källman var matchens lirare!


Hemma efter 3 timmars spa!

Nu är vi precis hemkomna från 3 timmars spa! Kan tala om att det var hur skönt som helst. Vi fick basta, bli masserade i 40 minuter var, mat, godsaker osv. Verkligen helmysigt! Nu ska vi lägga oss och titta på en film, ni anar inte hur jäkla skönt det är att vara såhär avslappnad. Mums! Jullan är på bättre humör idag hörni. Puss&Kram!


Relaxing

Kom precis hem från gymmet, blev ett riktigt hårt pass idag.
Ikväll ska jag och Tobias på spa, det var hans julklapp till mig. Ska bli så fruktasvärt skönt att få slappna av lite!
Ha en bra söndag allihop, hörs ikväll! Puss 


The greatest

Skönt det känns att ha läsare som bryr sig, tack hörni!
Jag är inte trött. Sitter här helt klarvaken trots att jag vet att jag egentligen behöver sova. Tror jag drar igång ytterligare en film så blir det säkert ändring på det!


Har hört att denna ska vara bra,
värt att ge den ett försök!
Natti fina ni.


"You don't always have to be on top"

Har haft en sjukt tråkig lördag.. Tro mig, mer vill ni inte veta! Var dock ute och gick en långrunda med mamma förut, skönt att få ur sig lite funderingar som man hållt inom sig. Livet är inte alltid på topp, det är en sak som är säker. Hoppas ni haft en bättre lördag än mig. Puss på er


Såhär såg jag ut idag hursomhelst.


Bäst att fly hemifrån

Kom precis hem från en riktig myskväll med mina två tjejor. Vi tittade på Let's Dance bland annat och min favorit är helt klart Alexander! Så jävla söt och dessutom älskar jag norska hihi. Bagge är ju för jäkla gullig också! Haha. Wellwell, imorgon blir det gymmet först på morgonen sen planerar jag att fly hemifrån för min lillebror ska ha lite kalas här hemma med sina små vänner. Antar att det kommer bli ett jäkla liv så ja, ni förstår kanske varför jag väljer att inte vara hemma då! ;) Nu ska jag lägga mig så jag orkar stiga upp och träna imorgon. Puss Natti!


Kvällens snacks!


Myskväll

VILL BARA VARA 18 NU! Tur att jag bara har 77 dagar kvar då.. Är trött på att sitta inne hela helgerna.. Men ikväll gör Sofia och Jessica mig sällskap, blir en riktig myskväll tillsammans med dom hihi.


Jessica, Sofia och jag i Hestra förra året!
Snart är det dags igen :)


Nasty Gal

Dryg skoldag, tur att vi börjar vid tolv imorgon och slutar vid två! Känner att skolan tar kål på en för jag har varit helt trött i kroppen hela veckan. Men vid halv åtta ska jag och Jonathan träna spinning, får tvinga iväg min döda kropp, haha!



Sjukt snygga kläder från Nastygal. Klicka här för att komma till hemsidan!

New stuff

Har glömt att visa er vad jag köpte i Göteborg när jag var där förra veckan!


Grå/svart/glittrigt linne från Bikbok!
Första bilden blev inte bra, den rätta färgen kom inte fram. Tog med blixt på andra bilden och då blev det lite bättre. Jättesnyggt att ha till ett par skinnshorts eller under en transparant svart skjorta.


"Zoul" skinnshorts från MQ.
Hittade äntligen ett par skinnshorts också (som jag letat!). Fick ingen bra bild på de så jag tog en från google.

Julia tipsar!

Jag tipsar om mina tre absoluta parfymfavoriter:


Black XS


Beyonce Heat


Hugo Boss


"You're in control, just like a child"

Nu är det så att jag är skoltrött.. REDAN. Och det har bara gått två dagar sen vi började skolan igen efter jullovet. Vi har dessutom redan börjat få massa plugg vilket inte är helt lockande just nu. Därför trampar jag iväg till Tobban en stund för lite filmmys - mycket bättre än plugg!

Förresten, jag har glömt att berätta: Jag har godisförbud (igen). Och denna gången ska jag klara det minsann! Måste få bort mitt jäkla sockersug.. Har klarat 3 dagar utan något sött alls, duktigt va? ;)


Filmtips

Jag såg en sjuk film igår - Frozen. Denna ska ni se om ni gillar spännande och panikfulla filmer! Jag kan säga att jag är inte helt sugen på att åka skidor/snowboard i backen efter att ha sett denna film..


"Tre ungdomar bestämmer sig för att åka skidor/snowboard över en söndag, två killar och en tjej. De bestämmer sig för att åka ett sista åk innan de åker hem igen på kvällen men han som sköter liften vägrar att släppa iväg dem till en början eftersom det ska bli oväder och för att de stänger snart. Efter många om och men släpper liftkillen ändå iväg dem på en sista åktur. Det visar sig sen att liftkillen glömmer bort de och går hem vilket leder till att de tre ungdomarna fastnar i liften. Det hela går ut på hur dom ska ta sig därifrån utan att frysa ihjäl och på vägen försöka att inte bli uppätna av vargar."


Nog om Cypernresan!

Alla dessa frågor om Cypern, det är tydligen någon som kommenterar både min, Amys och Majas blogg hela tiden om denna Cypern-resa och nu tänker jag förklara precis hur det ser ut så det blir slutpratat om det sen!

Vi var från början sju stycken som skulle åka till Ayia Napa och vi hade pratat om att åka utomlands tillsammans vi tjejer väldigt länge. Nu är det jag, Jessica och Sofia som ska åka och jag tycker det ska bli minst lika roligt för det! Och den senaste frågan löd "vilken anledning det var varför de andra inte följde med" och det orkar och tänker inte jag ta upp här. Utan alla hade ett eget val och så enkelt är det bara :) Det är upp till var och en. Nu är vi tre och får gå efter det och göra det bästa utav situationen liksom! Och det kommer vi göra också för vi ska göra det till den bästa utlandsresan nånsin!
Som sagt så ska Amy och ett gäng andra tjejer åka samtidigt som oss och det tycker jag bara ska bli kul, så PUNKT slut om detta nu!


Question!

hej, läste på en annan blogg, amyyyy.blogg.se att hon också ska till cypern det datumet. Är inte ni vänner längre, varför åker ni alla inte tillsammans? Visste ni om att ni valde samma datum? Förklara lite :) tack för en bra blogg!

Svar: Jajemen, Amy och några tjejer till åker till Cypern samtidigt som oss. Vi är goda vänner Amy och jag det handlar inte om det, det blir bara lite "splittrat" när man inte går på samma skola. Så jag och två kompisar från min klass ska till Ayia Napa och Amy och några från hennes klass m.fl. åker samtidigt som oss. Vi hade inte en aning om att vi skulle åka samma datum utan det bara blev så, vilket jag tycker är kul! För det finns ju inget som säger att vi inte kommer umgås där nere! Klart vi kommer träffas och kanske festa någon kväll tillsammans! Anledningen till att jag åker med Jessica och Sofia är för att vi har pratat om detta sjukt länge och det var från början meningen att vi skulle vara 7st, men det blev inte så p.g.a. vissa anledningar. Hoppas på att detta kommer blir en underbar resa!

Jacuzzibad mitt i natten

Hade en mycket trevlig kväll/natt igår som först spenderades på Nybro Open och senare begav sig jag och Sofia hem till Sebbe en runda. Vid två på natten fick vi tre ett ryck och gick ut och badade i hans jacuzzi i en timme, slängde oss i snön och satt ytterligare ett tag där i. Så var inte hemma förrän 4-tiden på morgonen! Haha.

Nu ska jag iväg och träna på gymmet med Albin och Tobias! PUSS


Jättesnygg bild på oss innan vi gick ut och satte oss i jacuzzin! Haha


"It's like a dream, no end and no beginning"


It's like a dream, no end and no beginning.


AYIA NAPA, HERE WE COME!

Då var resan bokad och klar till Cypern (Ayia Napa) den 5 augusti iår! Åker tillsammans med mina underbara brudar Sofia och Jessica. Tror det kommer bli KANON! Längtar redan ihjäl mig.. Haha.

Ikväll blir det fotbollstittande med brudarna också, nice!


Göteborgsresan

Okej, jag har inte uppdaterat på 4 dagar - duktigt Julia! Men jag har varit i Göteborg och jag kände att datorn var den sista jag ville spendera tid med där.

Har hursomhelst haft 4 helt underbara dagar med Tobias och tack än en gång till Kenny som vi fick bo hos. Börjar känna mig hemma där och det är en positiv känsla vill jag lova! Vi har hunnit med lite shopping, ätit på en sjukt fin restaurang med den godaste maten nånsin, gått långa promenader i staden, slappat i lägenheten och haft det mysigt, varit på Freeport osv under dessa dagar. Tack min fina pojkvän!


H&M-news

Resan blev lite försenad, åker vid 6 ikväll. Så jag passade på att göra ett kollage med mina favoriter från H&M's nyheter. Vårkollektionen är ju helt sanslöst läcker! Eller vad säger ni? Långklänningar och långkjolar kommer användas flitigt i vår och sommar kan jag ju meddela. 
 

Collage by: me

Impulsresa!

Precis, spontant var det ja! Idag åker jag och Tobias med Kenny till Göteborgoch stannar där i några dagar. Har precis packat klart det sista och snart drar vi! Det här var inte alls planerat men jag älskar spontanitet så för mig gjorde det inte alls något - tvärtom. Vi har inte bestämt när vi kommer hem heller men det blir väl framåt helgen.


Tobias på "Jensens Böfhus" när vi var i Gbg senast.
Det blir nog ett o annat besök där dessa dagar med!


Fotografering





"Feels like flying"

Igår blev det en riktigt slappardag så idag känner jag för att hitta på något kul! Sofia ringde mig precis och kände precis samma sak så denna dagen kommer nog sluta bra. Vi hörs senare folket!


Haha, Sara skickade kanske inte världens finaste bild sen nyår.. Men kul hade vi!


Lyckad nyårsafton!

Nyårsafton igår firades med min pojkvän och våra underbara vänner och SHIT vad kul vi hade! Det är verkligen en dag som kommer ligga på minnet. Vi var inte hemma förrän klockan fyra på morgonen. 
Nu är det 2011 och jag känner på mig att det kommer bli världens bästa år! PUSS PÅ ER
 


Jag och Tobias igår, redo att fira nyår!


RSS 2.0