Five days left

... and I'm still counting down! Kvällen igår blev bra, slutade dock lite för tidigt. Men det var nog lika bra det med tanke på att jag jobbar idag.
Nu vill jag bara sitta på planet påväg till Cypern, Ayia Napa. Ska bli så sjukt skönt att få komma bort från allt ett tag och bara kunna slappna av och ha kul! Nu är det pizzatime på jobbet, n i c e!


Pool-/grillparty

Nu är vi snart redo för att bege oss till Linas place där det ikväll vankas pool-/grillparty! Vilken tur att vädret blev på vår sida nu ikväll då, hihi. Vi får helt enkelt se hur kvällen slutar, om det blir utgång eller helt enkelt en grym hemmafest! HA EN BRA LÖRDAG, för det ska minsann jag ha! Puss


Hot jumpsuit

Fy fy fy fy för detta tråkiga väder. Hoppas det blir bättre till morgondagen då det vankas poolparty!
MEN, om exakt en vecka sitter vi på planet till Cypern, Ayia Napa!

Tidigare i veckan, när jag och Sofia var i Kalmar, fick vi syn på denna läckerbiten på BikBok. Älskar färgen och liknande plagg, om inte denna, kommer garanterat inhandlas vid nästa shoppingtur.


My look today

Här sitter jag, klarvaken och helt medveten om att jag egentligen borde sova just nu. Jobb vid elva imorgon bitti till tre på dagen på lördag, hard work work! Nähe om man ska ta och krypa ner nu då? Yepp. Godnattpuss


Här får ni min look från idag iallafall:
Virkad tunika, emmaoclothing.se | Jeansshorts, H&M | Skor, DinSko | Armband, Glitter


MovieMarathon

Blä, vilket trisst väder idag, det är så man verkligen bara vill krypa ner under täcket och deppa! Men icke då, blev nyss bjuden på film-maraton av Tobias, gulligt! Kan faktiskt inte bli bättre en dag som denna.


Ny bikini

Igårkväll satt jag och kikade igenom H&M's rea lite grann och fick syn på en bikini jag tittat på i sommar men som inte funnits i butik. Nu dessutom på rean, så den klickade jag hem med en gång! Aldrig fel med en extra bikini, speciellt inte nu när vi ska till Cypern!


Wednesday

Precis hemkommen från jobbet, skönt! Lite senare i eftermiddag ska jag träffa mina brudar för att planera det sista inför resan. Vi får helt enkelt se hur kvällen slutar! Puss


Light is the new majority

Hade en jättetrevlig kväll igår med god mat och trevligt sällskap!
Idag blir det jobb hela dagen och imorgon ser jag fram emot att få träffa Jessica (som jag inte sett sen midsommar!) och Sofia. Vi ska planera resan till Ayia Napa som är om 10 dagar (!!!) Längtar ihjäl mig verkligen! Hoppas ni får en fin tisdag. Puss






You put it down like New York City

Gud vilken härlig dag det har varit! Sofia och jag tog en tripp in till Kalmar och var där hela dagen. Asmysigt verkligen! Unnade mig själv lite och köpte en fin kjol på Gina för 299kr. Ville hitta något nytt att ha med mig till Cypern. Hihi, nästa fredag är det dags!
Nu ska jag snart bort till affären, ikväll står trerätters på schemat. PUSS


Läskig skåpbil?

Haha, världens sjukaste grej hände just:

Tobias och jag hade precis sett klart en film på datorn och vi tänkte gå och lägga oss (klockan var halv tolv). Så ser jag en mörk skåpbil köra sakta runt i hans kvarter. Vi väntade en stund för att se om den försvann men det gjorde den inte. Den stannade utanför nästan alla hus i kvarteret inklusive Tobias hus. Eftersom det varit en del inbrott här i trakterna blev vi lite misstänksamma. Lättskrämd som jag är började jag gnälla och oroa mig för vad dom höll på med egentligen.. Då kom Tobias med en galen idé att köra efter den för att kolla upp reg-numret! Jag hade inte så mycket till val, för att stanna kvar själv i huset var out of question! Vi körde ut på jakt och till slut hittade vi den körandes sakta i ett annat kvarter.
Tobias bara "vi stannar och frågar vad dom håller på med!!"
Jag "NEJ!!!"
Lyssnade han på mig? Nej.. Så han körde fram till skåpbilen, vevade ner rutan och frågade vad fan dom höll på med som körde runt vid tolv på natten en söndag och stannade vid nästan varje hus. Till svar fick han:
"Vi hjälper bara vår dotter att dela ut reklam, hon sitter här i baksätet!" *Hennes dotter vinkar*
PINSAMT! (men vem fan delar ut reklam vid tolv, halv ett på natten?!)


It's hard to feel the rush

Äntligen hemma efter två dygns jobb.. Har precis duschat och gjort mig i ordning lite. Ikväll överraskar pappa mig och syster med bio, Harry Potter it is! Ska bli skönt att koppla av lite.
Fick önskemål att visa upp fler bilder på mig själv, vad jag har på mig osv. Lovar att jag ska bättra mig på den fronten!


My look today.


It's time to face the facts

Tufft att stiga upp idag med så mycket börda på hjärtat. Andra dygnet på jobbet är snart avklarat och då tar jag ledigt några dagar. Efter såhär tragiska händelser inser man hur mycket man uppskattar allt i sitt liv. All tid är värdefull och jag ska ta vara på minsta lilla sekund. Jag är så glad att jag har så fina vänner, en underbar pojkvän och världens bästa familj.



"Another place, another time, another world, another life"

Tragisk dag med många tragiska händelser. Vad händer med världen? Ska sätta mig i soffan, tända några ljus för alla människor i Oslo som mist livet idag men även ett ljus för Marcus som gick bort idag.


I'm on the edge of something final we call life

Precis hemkommen från biografen, "Kronjuvelerna" var verkligen superbra! Var både rolig, spännande och sorglig. Så den rekommenderar jag er att se! Nu ska vi ladda ner några filmer till och ha en riktig myskväll. Vi kom på att vi faktiskt varit tillsammans i 38 månader idag, hihi coolt va? Puss


Kronjuvelerna

Hej hopp! Precis hemkommen från Öland, gud känns inte som om jag varit hemma någonting. Pappa och jag ska iväg på ett rejält träningspass snart, måste fasen börja komma igång igen nu!
Ikväll blir det iallafall bio med finisen, vi ska se Kronjuvelerna.


Svar på era frågor!

Ditt drömresmål? :)
Svar: Oj, USA måste jag nog säga. Dit SKA jag någon gång i livet. Även Thailand och Jamaica!

hur gammal är du?
Svar: 18 år

vad heter den röda hårfärgen du har i ditt hår? :D jätte fin verkligen.
Svar: Brillance "Intensive red" 872.


utomlands någe i sommar?
Svar: Ja, tidigare i sommar var jag och Tobias på Mallorca. Om två och en halv vecka bär det av mot Cypern med några tjejkompisar! :)

Hur ser din vardag ut om 10 år?
Svar: Oj, svår fråga. Tror faktiskt att jag kommer ha familj då och förhoppningsvis ett bra jobb!

vad gillar du bäst av vår, sommar eller höst?
Svar: Sommar, utan tveckan!

Hur har du lärt dig allt du kan i photoshop? :)
Svar: Jag har ända sen jag var liten varit intresserad av foton osv och det har jag fått från min pappa. Han har lärt mig det mesta i photoshop men sen har jag till viss del testat mig mycket fram med.

vad drömmer du om?
Svar: Att få ett så bra liv som möjligt :)

din största önskan?
Svar: Hmm, antar att det är samma som ovanstående svar!

Är du och Tobias tillsammans igen?? Hur kommer det sig? :) Puss
Svar: Tänker inte gå in på detalj när det gäller det där. Men vi insåg väl helt enkelt att vi inte ska vara utan varandra, en av orsakerna har varit att han ska flytta till Göteborg snart men varför sluta kämpa för det?


Hejsan!
Jätte fin blogg!
Ops, du hade frågestund! Då får man väl passa på att fråga!

Vilka bloggar brukar du läsa?
Om du är med någon, spelar det någon roll hur den ser ut då?
Vad är det roligaste du gjort i sommar?
Vad vill du ha som jobb?


Svar: Fråga 1: Jag läser väl de vanligaste bloggarna som Angelica Blick, Kenza, Lindas sminkblogg osv..
Men även mwestin, lioa, thingsyouremember, kryddburken. Där har ni några av alla bloggar jag läser dagligen!
Fråga 2. Nej absolut inte!!
Fråga 3. Oj, kan inte peka ut något så men det måste varit de gångerna jag varit ute med vännerna, Göteborg och Mallorca!
Fråga 4. Mitt drömjobb är barnmorska :) Mycket jobb och läsande för att ta sig dit bara.

vad är din favoritattraktion på Liseberg?
Svar: Måste nog vara Balder haha.

Hur har du råd och åka utomlands hela tiden? och betalade du din bil själv? eller är du så bortskämd?:P vart har du sommarjobb btw?
Svar: Utomlands hela tiden? Näherru där tog du fel. Jag har varit utomlands 3 gånger sammanlagt varav en gång detta året med Tobias och det var en restresa. Snart ska jag utomlands igen med några tjejkompisar och den resan bokade vi förra året!
Den svarta bilen är inte min den är hela familjens, men den "gamla" audin fick jag ta över men jag får såklart betala bensin osv själv. Jag sommarjobbar som personlig assistent!

Varför ska tobias flytta till göteborg? Hur känner du inför det? Vet hur det känns att bo långt ifrån sin älskade, hoppas ni fixar det! <3
Svar: Tobias har fått jobb hos sin bror i Göteborg. Jag skulle aldrig tillåta honom att stanna kvar i Nybro för min skull, det är orättvist. Men visst känns det jobbigt, vem hade inte känt det så? Kommer kunna hälsa på honom vissa helger och på loven (för jag har ju fortfarande ett år kvar i skolan). Vi ska kämpa ut i det sista, hur jobbigt det än är, det har vi lovat varandra. Tack för stödet!

Min helg

Nu är jag hemma i Nybro igen, ganska skönt ändå. Ikväll ska jag svara på alla frågor jag fått in på frågestunden, blev några stycken, kul!


Vi kom till Göteborg på fredagseftermiddagen och då gick vi på Liseberg! Efter att ha åkt karuseller tills vi nästan däckade tog vi det lugnt lite. Kasse var så envis med att vinna en stor kexchoklad så han spelade bort hur mycket pengar som helst på det haha. Precis innan vi skulle dra hem på kvällen lyckades han vinna en och han blev glad som en liten unge haha!



Samma kväll gjorde vi en riktigt grym utgång i Göteborg. Vi lyckades komma in på Trädgården där vi festade till 4 på morgonen, så kul har jag faktiskt inte haft på länge! Alla somnade gott den morgonen sen kan jag ju tala om.


Såhär såg vår frukost ut på lördagsmorgonen (vi tvingade oss upp för att gå på stan). Vid 5-tiden åkte alla de andra hem och det var bara jag och Tobias kvar i Götet.



Så på lördagskvällen bestämde vi oss för att äta trerätters, efterätten var min favorit (jordgubbar att doppa i choklad och mjukglass). Vi kom hem rätt sent den kvällen! Söndagen var helt lugn, vi gick på stan en runda innan vi bestämde oss för att bege oss hem.
Har haft en toppenhelg i favoritstaden!

I götet

Hej hörni! Ville bara tala om att jag lever och har det bra. Göteborg levererar, åh vad jag älskar denna staden! Snart flyttar mitt hjärta hit, om en månad ca.. Vet inte riktigt hur jag ska fixa sista året hemma utan honom, blä! Vi har deppat lite över det ikväll och bestämde oss därför för att gå ut och äta på en mysig restaurang nu. Så here we go, hoppas ni har det bra! PUSS


Frågestund

Imorgon direkt efter jobbet beger jag mig till Göteborg med ett härligt gäng och stannar där hela helgen! Vi ska gå på Liseberg, göra en ordentlig utgång på fredagskvällen, shoppa och bara njuta. Ska bo i Tobias brors lägenhet.

Var länge sen jag hade en frågestund så jag tänkte faktiskt ha det nu! Varsågoda, fråga vad som än faller er in (godkänner inte kommentarerna förrän jag läst allt).


I want you to take over control

Har precis käkat lite tacos med syster, vi ska lägga oss i soffan om en stund och titta på Harry Potter hihi. Men först ska jag kila iväg till Sofia en stund för lite skitsnack och mys. Hon hade fått hem taxfree-katalogen nu med så den måste vi kika lite extra i! Om 23 dagar bär det av mot Cypern, Ayia Napa!!!




Några bilder från dagarna i Millegarne (Lina är den skickliga fotografen haha)

Prenumeration

Precis hemkommen från Millegarne och vi har haft det jättemysigt! (Bilder kommer ikväll).

Evelina - Måste säga att jag verkligen diggar din blogg. Konstigt nog verkar jag inte kunna prenumerera på din blogg via BlogLovin' och jag undrar varför det går snett. Är det någon annan som också har problem med att prenumerera på den här bloggen?

bloglovin

För det första: Tack tjejen!
Klicka här för att börja prenumerera på min blogg! Hoppas det inte ska vara några konstigheter nu :)

Millegarne

Hej hörni! Slutar jobbet vilken sekund som helst, har en liten ledig stund nu och väntar på att min andra kollega ska komma och ta över. Direkt efter jobbet tar jag bilen och hämtar upp Tobias. Då beger vi oss till Millegarne där resten av min familj är. Stannar där tills Onsdag så får se om jag uppdaterar något innan det (beror på om det finns något nätverk där nere). Annars får ni ha det fint tills dess! PUSS


Ny strandklänning

Har precis varit iväg och spelat lite tennis med grabbarna. Blev så jäkla varmt så körde hem och tog ett dopp i poolen och snart får jag nog sällskap av dom också. Superhärlig dag verkligen! Pusss


My look today; Ny strandklänning från H&M


Fullspäckad dag

Precis hemkommen från jobbet, skönt! Ledig idag men imorgon är det dags igen. Idag har jag en del att göra eftersom jag inte hinner med något utav det imorgon:

• Sola + bada ett tag
• Tvätta bilen
• Packa resväskan till måndag (Åker till Millegarne)
• Handla till måndag
• Träningspass


Längtar tillbaka!


Boy I, must've been out of my mind

Nu ska jag alldeles strax iväg till jobbet. För er som inte vet jobbar jag hela dygn så jag kommer tyvärr inte kunna uppdatera mer idag.. Kvällen igår bjöd på en god middag med lax, och så somnade jag tillsammans med en fin filur under bar himmel. Hur mysigt?

Vi hörs imorgon hörni. Puss!


Weheartit.com

Cheez twisterz

HAHA, jag har snart lyckats äta upp en hel påse cheez twisterz själv, inte okej!!! Det går inte att sluta när man väl börjat alltså, helt sinnes. Men mmmm vad gott det är.


Härliga dagar

Igår på dagen försökte Tobias lära mig att spela tennis "på riktigt" och vet ni vad jag kom på? Att jag är riktigt KASS på det. Haha. Igårkväll åkte vi med mamma och Noah ut till mormor och morfar. Där fiskade vi, åt grillat och drack några glas vin innan vi begav oss hem igen. En riktigt trevlig dag alltså. Nu ska jag ut och ta ett dopp i poolen. Ha det fint! Puss


Syster och jag för x antal år sedan, haha.


Nya pärlan

Sorry för världens sämsta uppdatering. Jobbade ju dygn från måndag till tisdag. Direkt när jag slutade på tisdag åkte jag och familjen till Malmö igen för att hämta den nya bilen. Var inte hemma förrän 21-tiden igår och då var jag helt slut!

Fick inte världens bästa bild på bilden, men här har ni den! En audi A6 quattro, sportversionen. För er som bryr sig ska vi byta till snyggare fäljar och även sätta in xenonlampor under framljusen. :)


The big 4

Vet ni vad jag har gjort idag? - Inte ett smack! Jo förresten, har suttit och tittat på The big 4 hela kvällen och höjdpunkten var självfallet Metallica. Eller ÄR rättare sagt i och med att de spelar fortfarande. Måste vara en grym känsla för de som står precis vid scenen!

Imorgon är det jobb som gäller för min del. Pusss


Nois och jag för nårra veckor sen.


Malmö

För tillfället är jag så lycklig så jag skiter totalt i att jag bara sovit 2 timmar inatt och i min äckliga baksmälla!
Precis hemkommen från Malmö där vi varit hela dagen, vi har kollat på bilar. Tror ni vi hittade drömbilen eller - JA! I'm fucking in love, och jag skojar inte. Vad det är för bil förblir en hemlis, ni får se på tisdag när vi hämtar den (den var inte leveransklar idag).
Mamma och jag tog precis ett dopp i poolen, och nu ska vi hänga framför tv'n med massa filmer resten av kvällen. Välbehövligt? Yepp. PUSS


Yes, I am crazy

Ja, ni ser rätt. Jag, Julia Kjellin, är uppe nu efter att ha kommit hem vid halv fyra idag på morgonen och knappt hunnit sova två timmar. Nu rullar snart bilen mot Malmö där min dag kommer att spenderas, berättar lite mer sen. Den här bilresan ska bli... väldigt intressant! Fan vilken kväll/natt igår! Tack alla som gjorde den så bra. Pusss


Jag och Sofia innan vi drog till vallen igår.


Details of tonight

Yes, ikväll kör vi!
Läppstiftet är från Lindex med färgen "445 Mango diamonds".




Precis hemkommen..

Kom precis hem från jobbet! Därmed den dåliga uppdateringen igår eftersom jag jobbar hela dygn.
Åh, var tog det fina vädret vägen? Iallafall, ikväll blir det förmodligen lite festligheter och Vallen. Nu ska jag och mamma iväg och handla lite. Hörs senare! Puss


Angående poolen är den nästan klar. Själva poolen är klar så det går att bada i den, men det runt
omkring håller vi fortfarande på att bygga (som ni kan se bakom mig och Noah på bilden).


RSS 2.0