Åh, vad jag älskar livet just nu

Helt underbar dag har det varit idag, den varmaste dagen hittills iår! Sofia och jag gjorde en spontantripp till Kalmar och där inne stötte vi på Erik och Robban. Så vi gick en runda på stan sen köpe vi glass! Hittade faktiskt två bikinisar från BikBok, behöver ju det nu till utlandsresan! 11 dagar kvar, wiiie!


Måndag

Trött efter en lång och varm skoldag. Körde precis bort till Coop och köpte mig en kall pepsi och en marabou! Tänkte lägga mig framför en film eftersom att jag i princip är klar med allt mitt plugg inför sommaren. Ska börja skriva en packningslista (ja, jag vet att det är 12 dagar kvar men jag tycker sånt är så kul!) hihi. Någon är på braaa humör! PUSS


I just did something crazy!

Fick en ganska galen idé idag på morgonen, nämligen att beställa en sista minuten resa någonstans. Tobias och jag snackade ihop oss och båda brast ut "man lever fan bara en gång!"
Vi hittade en resa till Mallorca med ett hotell som var 4,5 stjärnigt för ett jäkligt bra pris så vi tvekade inte en sekund! Så den 11 juni (dagen efter studenten.. haha) hoppar vi på flyget och inviger samtidigt ett saftigt sommarlov. LOVE IT!



Redhead turns brunette

Sitter för tillfället med hårfärg i håret, ska som sagt bli brunett igen. Håll tummarna för att det blir bra!
Ikväll blir det enbart slapp för att lite smått börja tagga inför imonkväll, kommer bli grymt! PUSS


"415 Djup Kastanj"


This is insane

Jag har fortfarande inte riktigt fattat att jag har körkort! Hade en mysig kväll på Krögers tillsammans med fina vänner igårkväll! Slutade med att Sofia och jag slocknade i min säng vid halv två. Upp idag igen vid sju för att gå till skolan, mindre kul kanske. Haha, nu ska jag göra klart det sista på min engelska-inlämning för att sen lägga mig och titta på en film. Nu vill jag ha lördag! Pusss

Just det! Har fått önskemål att lägga upp fler bilder på mig och mina outfits om dagarna, kul att ni säger till! Ska genast bättra mig med detta!


Körkort!!!

FINALLY, körkortet är mitt! Känslan av att sitta själv och köra runt med bilen är enorm alltså, ska ut och köra hela dagen nu! Hihi. Ikväll åker jag, Sofia och Madde in till Kalmar och firar lite. I'M THE HAPPIEST GIRL IN THE WORLD RIGHT NOW!


Haha, mamma och min moster stod gråtandes med blommor i dörröppningen
när jag  kom hem från uppkörningen idag!


Säljer en...

Säljer en vit jättesöt klänning, köpt på MQ, som passar alldeles utmärkt nu till studenten eller skolavslutningen.
Utropspris: 99kr och ni hittar auktionen på tradera.se (klicka för att komma till auktionen)



Summer wanties


Collage by: me
Rosa, blå och röd är mina absoluta favoritfärger just nu och kommer användas flitigt i sommar!
Nästa vecka blir jag brunett igen, lite jobbigt att matcha det röda håret till färgglada kläder har jag märkt haha.

News in my closet!

Fick bli en liten shoppingtur i Kalmar idag. Hittade ett par skor från Lindex och två klänningar från BikBok! Nu börjar min "pluggsöndag" och det känns ganska deppigt med tanke på att de flesta är inne i Kalmar ikväll för att gå på/se på balen. Buhu..


Yummy!

Mysig fredag är två rätt bra beskrivande ord för denna dagen. Åt supergod mat (verkligen somrig!) med jordgubbar, grillat kött, vattenmelon, fetaostsallad osv. M U M S! Nu är jag trött efter att ha varit på musikal i 2,5 timme så ska lägga mig och titta på en film faktiskt. Imorgon börjar poolbygget!


Cats

Sommaren är äntligen tillbaka, igen! Har varit supervarmt hela dagen, hur skönt som helst! Ska alldeles snart ner och käka grillat med familjen och efter det ska jag möta upp brudarna för att åka och titta på Jessica som är med i musikalen "Cats". Ska bli väldigt trevligt! Laddar därför upp med en cider eller två nu innan, hihi. ÄLSKAR SOMMAREN!



"We might not get tomorrow"

Låt som gör mig på humör just nu.

Give me everything - Pitbull ft. Ne-Yo, Afrojack & Nayer


Vivistyle


Hello wanties! Från vivistyle.se.

Wednesday

Onsdag, alltså kort skoldag! Hade min sista körlektion idag efter skolan och nu sitter jag hemma och pluggar. Läser en engelskabok, rätt bra ändå, ska snart påbörja Naturkunskapsinlämningen. Tänker fortsätta att tycka att lärarna är idioter som lägger allt nu de sista veckorna.. Puss på er


Shoe art from Nelly!

Nelly har fått in en hel del coola plagg på senaste. Titta bara på skorna nedanför. Hur ballt som helst, dock inget jag skulle ta på mig! Vad tycker ni?


Collage by: me


Can't wait!

Nationellt prov i Matte B imorgon och jag sitter och ber till Gud att jag ska klara det. Dock hamnar tankarna till slut någon helt annanstans. Vill ha sommar och ledighet, sol och bad, mysiga grillkvällar, nattbad, utomlandsresa, sitta med en drink i handen vid något uteställe osv osv..

Men har räknat ut att det är exakt 31 dagar kvar till sommarlovet, 112 dagar kvar tills jag och brudarna drar till Cypern & Ayia Napa!


Mallorca 09


Thai noodles

Hela mitt rum är invaderat med tusentals skolböcker, ni ska bara se.. Därför är uppdateringen inte på topp just nu, tyvärr. Gick hem från skolan för en stund sen, känner att man gör mer nytta hemma än att vara där. Borde det inte vara tvärtom?


Nu: Thai nudlar med mami.
Sen: Matteplugg, Na-plugg, Eng-plugg


Sunday

Ooooch så var det söndag igen! Denna helgen har varit toppen, verkligen! Igår blev det grillkväll med goa kompisar. Idag har jag verkligen bara slappat, det är jag värd kände jag. Sen slog tanken mig att jag ska ju för helvete kunna över 70 organ, vad de heter, hur de ser ut, vad de har för funktion tills IMORGON... Great Julia.


Underbara ni!


Tonight we gon' be it on the floor

VILKEN KVÄLL IGÅR! Spenderades med härliga nya människor, de andra modellerna var verkligen hur goa som helst! Först blev vi stylade hos frisören, sen åt jag, Fanny och Sofia kina-buffé på Thai Silk sen begav vi oss för genrepet till visningen. Själva visningen gick också bra, ska försöka att få tag i lite bilder från den också. Happy girl! PUSSS


Några bilder från igår på några av oss modeller på Vallen!
(Vi har inte på oss de kläder vi hade på visningen)


Fredag den 13:e

Vaknade vid halv sju, stängde av alarmet och upptäckte att det är fredag den 13:e idag... Shit! Och modevisningen är idag! Haha, bra sammanträffande. Nä, så får man inte tänka! Nu ska jag iväg till skolan och ha två redovisningar. Hörs senare, PUSS


Me today, dålig cambild!


Busy day

Har varit upptagen hela dagen! Direkt efter skolan åkte jag, Sofia och Fanny in till Kalmar för att prova kläderna på Bikbok inför modevisningen imorgon. Var hemma vid sju-tiden och nu har jag precis ätit lite kvällsmat. Är så sjukt nervös inför morgondagen alltså, börjar undra vad fasen jag har gett mig in på?!


Me right now, goströjan är på! Haha


Letters to Juliet

Har haft en ganska bra tisdag ändå! Den avslutas med en film "Letters to Juliet" som mina vänner tipsat mig om. Vädret har ju varit helt underbart idag också, runt 25 grader i solen. Sommarn är på väg! Hihi.
Natti natti fina ni.


Vad har jag nu gett mig in på..

Vet INTE vad jag just gett mig in på.. Ska tydligen agera modell på Palace/Vallen på fredag, badmode från Bikbok/Carlings och så ska vi bli stylade av "Din frisör". Kul men sjukt läskigt! Vi får väl se hur detta slutar. Nu ska jag bort till solklart och bättra på brännan lite, man måste ju vara någolunda brun tills på fredag då!


Summerburst

Sitter just nu med biljetten till Summerburst Festival med David Guetta! Så jävla underbart!
Det är i Stockholm den 4 juni och jag åker dit med Tobias och hans bröder för att festa och njuta av spelningarna. Kommer förmodligen stanna kvar i 4-5 dagar i Stockholm också. Längtar verkligen sönder just nu! Hihi.


Give me some space, thanks!

Jag bokstavligt talat HATAR skolan just nu. Man får tydligen inte ha någon fritid längre med tanke på allt plugg vi hela tiden tilldelas, ÅH! Ja, jag är arg. Så det är väl bara att sätta igång nu antar jag? Det enda som håller mig vid liv just nu (okej nu överdriver jag lite) är solen! Kram på er

Just det, fick in en fråga igår med: Var beställde du solgalsögonkedjan?
Svar: Från Ginatricot för endast 49:-


Me today


Min helg

Hej allihop, har inte haft någon tid alls till att blogga den här helgen. Men ska genast berätta om min helg:

Fredag: Skola, marknad och sedan in till Kalmar med Sofia för att träffa ett härligt gäng. Erik firades och sen drog vi allihop till Vallen. Skitbra kväll/natt!

Lördag: Sov ett jäkla bra tag, låg ute i solen och dejtade sedan en finis på kvällen hihi. Mycket mysigt! Blev tacos, film ute på verandan och en biltur mitt i natten.

Idag: Vaknade upp vid 9-tiden och gick direkt efter att ha ätit frukost ut och solade. Så himla härligt väder! Har inte hunnit med så mycket mer än så och nu ska jag alldeles strax iväg till jobbet. Hard work work!


Bjuder på en bild från i fredags - jag och Sofia!


Thursday

Seg är det rätta ordet för vad jag är idag! Slutade skolan för ett tag sen och snart kommer Sofia för vi ska plugga till typ nio ikväll.. Men vill man ha en pluggfri helg så får man ge lite också haha!

Nu tycker jag att min fina vän Madeleine snart måste komma hem från Stockholm!
En och en halv vecka kvar?!



Question!

använda du ngt speciellt program när du skrev texten till receptet? :) det var jättefint! skulle väldigt gärna vilja göra så själv. Vill du förklara? :D
puss på en fin blogg jag hittade idag!


Svar: Absolut! Jag använder mig av Photoshop 7.0 med olika teckensnitt från bland annat 1001 Free Fonts (klicka för att komma till sidan). Tror inte du behöver ha just Photoshop för att använda den texten!

ooh kom på en fråga till! vilket textsnitt använder du när du skriver i bloggen? :) den vanliga lilla texten. pusss

Svar: Det är teckensnittet "Tahoma" i storlek 11!


Lovade ju er att visa vad jag beställde hem igår:
Vit topp/bandeau bh, solglasögonkedja, New Era keps!


Urgullig present

Lång dag idag, först skola från 10 - 13, sedan jobb från 13.15 - 19! Fick precis besök av två tösar, Amy och Maja. Amy lämnade en 18-årspresent till mig som hon inte hunnit ge. Så himla söt hon är! Hihi.


Fick bland annat detta söta örngottet!


"Sanctum"

Har gett upp plugget och sitter just nu hos en söt filur hihi. Vi ska kika på film - "Sanctum". Den ska tydligen vara riktigt bra! Gjorde en liten beställning förut också, kan visa er senare eller imorgon, för nu ska vi sticka bort till affären och köpa något gottit till filmen hihi.


My cute dress

Sjukt onödig skoldag idag igen så gick hem redan efter första lektionen och pluggade istället. Har rätt mycket att stå i nu med både plugg, jobb och körteori. Hoppas ni haft en bra tisdag hittills, hörs senare!

Idag kom äntligen min efterlängtade klänning från H&M hem. Den var verkligen superfin!



It's monday, again

Sjukt onödig skoldag, kunde lika väl varit lediga idag med!
Efter skolan hade jag omkörning vilket gick toppen. Nu ska jag snart lägga mig och deppa över att det är idrott UTE i kylan imorgon på morgonen.. Men vet ni? Det är bara 46 dagar kvar (6,5 vecka) tills sommarlovet, hur nice är inte det?
Godnattpuss

Jo, förresten. Fick in en fråga om var min tröja var köpt (i inlägget under).
Den är köpt på Ginatricot!


Just livin' my life

Kalaste är i full gång där nere, är proppmätt efter den smarriga efterrätten!
Imorgon börjar skolan igen efter en veckas påsklov som har varit det bästa lovet på länge. Jobb, vänner, shopping, sol, nytt folk och massa fester har det bestått av och hade jag fått bestämma hade det fått fortsätta ett bra tag till!
Puss&Kram


En riktig partyhelg

Valborg firades ute i Kristvalla i en lokal med härligt folk igår! Det blev en mycket trevlig kväll måste jag säga. Denna helgen blev en riktig partyhelg, vilket nästa helg också kommer att bli, haha.
Mamma fyllde år igår så idag ska vi fira henne lite idag. Jag gjorde en marängtårta med grädde, banan och jordgubbar till henne förut. Mums!


Mitt mästerverk, hihi!


RSS 2.0