111130 - Sista bakverket!

Sofia och jag har bakat fram tills nu och efter flera snesteg, x antal skrattattacker och ett totalt nedkladdat kök är vi nu äntligen klara med sista bakverket för projektarbetet! Nu ska jag försöka beställa min balklänning och sedan slipa lite på mitt svenskatal tills på fredag. Puss




111129 - Läkarbesök

Min morgon spenderade jag på sjukhuset med mina förbannade ögon. Förmodligen någon slags allergisk reaktion så vid nästa besök ska de göra ca 30 pricktester på min rygg för att se vad/om det är något jag inte tål. Scary! Idag är hur som helst stundentmössan beställd, sjuuukt!
Nu har jag pluggat klart för ikväll och ska titta på några avsnitt av The Vampire Diaries innan Desperate Housewives börjar - bra kväll!


Julkänsla
we♥it.com


111128 - Monday

Godmorgon! Har knappt kunnat sova någonting inatt eftersom det varit värsta stormen, kändes som blåsten skulle slå in rutorna! Nu ska jag snart bege mig bort till skolan och vid 12-tiden sitter jag på frisörsalongen hos Maja där hon fixar mitt hår inför hårmodevisningen på söndag. Puss


Börjar bli lite julstämning hemma nu, mysigt!


111127 - New in

Hade en jättetrevlig kväll igår med tjejerna! Steg precis upp nu för vid elva ska jag iväg och jobba. Så vi hörs ikväll igen när jag kommer hem. Puss


Mina nya skor jag köpte i fredags på BikBok.


111126 - Fin vän

Att vakna upp med en dålig nyhet är aldrig kul, men det är tur att jag har en sådan fin vän som alltid finns där. Du är den första jag ringer när det är något, oavsett bra eller dåligt. Att ord kan lyfta upp en så mycket, tack Sofia för dessa fina ord du skrev om mig. Du är en riktig vän, en sådan man aldrig vill förlora.


111125 - You got me smiling all the time

Vilken kanondag jag har haft med världens bästa vän idag! Efter att ha skrivit lite på rapporten åkte vi in till Kalmar för shopping och mat sen satte vi oss framför bioduken där Breaking Dawn visades. Åh, vilken underbar film! Får inte nog av Twilight-filmerna alltså. Efter det åkte vi hem till mig och tittade klart på Idol. Robin fick mig att gråta ikväll med "You raise me up", fyfan vilken kille alltså. LOVE!


Bild sen midsommar, haha glada och lyckliga tjejor.
Kärlek till dig min fina vän


111124 - Better want something

Sommar 11 ♥








Favourite music artists

Tycker det är så kul att ni börjat ställa massa frågor, det gör ju att jag kan uppdatera mer, så tack!!

kan inte du berätta några av dina favorit artister?. både manliga och kvinnliga?. :)

Svar: Jo, absolut kan jag det. Har valt de artister som verkligen berör mig med både musik och framförallt texter!


Nicki Minaj - Skriver helt grymma texter alltså, varenda ord hon sjunger/rappar går in i en. Hon mäter sig LÄTT med kända manliga rappare som exempelvis Lil Wayne, helt klart!
Jessie J - Helt otrolig röst och jag älskar alla hennes låtar, inte så konstigt att hon blivit känd på så kort tid så duktig som hon är!
Rihanna - Behöver jag säga så mycket? Hon är mer än grym.


Bruno Mars - Hans låtar berör verkligen, sätter sig på hjärnan vilket i detta fall bara är behagligt!
David Guetta - Världens bästa DJ. Så bra musik som han gör är helt otroligt, måste nog vara hans musik jag lyssnar allra mest på!
Coldplay - Jag har så långt jag kan minnas älskat Coldplay och deras låtar. Man har både skrattat och gråtit till dessa, dom är verkligen mästare på att sätta fingret på olika känslor!

111123 - The Vampire Diaries

Lång skoldag och nu är bakverken till försäljningen imorgon äntligen klara! Nu har lite till att fixa med sen ska jag lägga mig i sängen och titta på The Vampire Diaries tills jag somnar, man bli ju helt fast vid den serien!


Talk that talk

Rihannas nya album levererar, punkt.


111122 - juuulen är här (snart)

Kom precis hem från skolan och sång lektion var det sista jag hann med, kuligt! Nu ska jag få i mig lite käk sen blir det plugg resten av kvällen. Det är dock inte länge kvar till jullovet nu, längtar verkligen sönder! Nää, räknade på min kalender nu, det är bara 32 dagar kvar till självaste julafton!


Hunks!

Kan inte du lägga upp en topp-5 lista på hunkar världen över som du tycker är snyggast/sexigast? ;)

Svar: Haha, vilken kul fråga! Klart jag kan göra det! Dock är det ingen speciell ordning.


James Franco


Wentworth Miller



Jesse Williams


Bradley Cooper


Paul Wesley


111121 - Mitt hjärta

21 november 2011. Ja, idag har minsann Tobias och jag varit tillsammans i 3,5 år exakt! Helt sjukt vad tiden går fort, känns inte länge sen alls sen vi träffades sådär pirriga och nervösa första gångerna. Så idag sänder jag en extra puss till Göteborg, fy vad jag saknar honom nu. Och det är inte kul att veta att vi inte kommer ses på ytterligare ca 3 veckor. 5 veckor utan sin kärlek är inge vidare, speciellt inte när man vet att man bara ses i två-tre dagar sen dröjer det ytterligare veckor innan man ses igen. Men det är bara att kämpa på, right?

Always together, never apart.
Maybe in distance, never in heart.


Haha, så små...


111120 - Jeans

Förlåt för dålig uppdatering denna helgen, har varit lite mycket. Men idag mår jag bättre! Fick en kommentar förut som jag tänkte besvara:

Du måste visa din svarta jeans och var du köpte dom!!! Sjukt bra blogg, uppdatera mera!

Svar: De är köpa på Ginatricot för omväxlings skull! Tack så mycket, jag lovar att bli bättre på uppdateringen, haha!


111119 - Friday night

Hade en väldigt trevlig kväll med härliga tjejer igår, speciellt förfesten! Det slutade med att jag och min kära vän Sofia somnade i min säng sent inatt. Jag har varit hängig i ett par dar nu så jag kanske inte gjorde det smartaste draget att ge mig ut igår för jag har nämligen åkt på magsjuka ikväll.. Aldrig kul! Så min kväll spenderas nere i soffan med en ProViva i handen som lugnar ner magen.

Här har ni några bilder sen igår:





Fr

New in


111116 - It never ends..

Går nog inte att bli mer skoltrött än vad jag är nu, plugget tar ju aldrig slut?! Tolv grejer på fyra veckor väntar och mer lär det bli tyvärr.. Minns inte sist jag hade en ledig vardag alltså. Var är min älskling och bästa vän nu när jag behöver honom? *Suck* Nu ska jag mot min vilja läsa på lite till svenska NP imorgon. Hoppas er onsdagskväll blir lite roligare än min! Puss


Weheartit.com


Breaking Dawn

Ska snart pysa ner i sängen, saknar min pojkvän lite extra mycket ikväll, buhu.. Hade det varit för ett halvår sen hade jag cyklat bort till honom nu, idag är det inte så lätt att ta sig 32 mil för att träffas bara sådär.
Är lite avis på alla som får se "Breaking Dawn"- premiären imorgon, är arg på mig själv att jag inte bokade biljetter!


Every second is a highlight

Ikväll har jag verkligen pluggat, nu har jag lyckats få ihop 10 sidor på arbetet, känns skönt!
Alldeles strax ska jag krypa ner i sängen för imorgon blir det möte + skriva delegeringsprov med jobbet på morgonen och sen skola resten av dagen. Låt det bli helg snart!


My sidekick


111114 - Fråga & svar

Fick in två frågor igår och jag kan svara på den ena här eftersom det är ett kort svar:
Vart har du köpt boken? (alltså den jag köpte till min pappa i fars dag present)
Svar: Den är beställd från ---> bluebox.se <--- direktlänk till boken. Finns även liknande till mamma, syskon, bästa vän, pojkvän/flickvän osv!

Slutade vid fem idag, seg dag alltså! Nu ska jag fortsätta med plugget här hemma, lär väl dränka mig till sömns i böckerna ikväll. Puss på er



11113 - Fars dag

Fars dag var inbokat i kalendern idag ja, och jag tror faktiskt att jag och mina syskon lyckades göra papi glad. Han fällde till och med glädjetårar över sin lilla present vi gav till honom - nämligen en fylla-i-bok om honom där vi klistrat in lite bilder och skrivit olika saker.


111112

Idag har jag varit en sväng inne i Kalmar, hittade ett par svarta höga jeans som satt bra, äntligen! Ikväll har jag bara legat framför tv'n och slappat, man behöver sånna kvällar ibland. Nu ligger jag i sängen och ska sova, mobilbloggar för första gången så vet inte alls hur detta blir! Natti

 

 


11111 (12) - Skön fredagskväll

Har haft en urskön fredag med min kära barndomsvän, Amy, som jag inte träffat på ett tag! Skönt med lite snack och idolmys bland annat. Detta borde göras oftare! Körde precis hem henne och nu ska jag krypa ner i sängen och förhoppningsvis få sova ut länge imorgon. Puss Natti


HAHA, hittade en sjukt gammal bild! Måste vara minst 3 år gammal nu.
Men som vi sagt minst 50 gånger idag, gud vad man saknar den tiden.


Lillebror

Du är hela världen för mig. Det finns absolut ingen annan som jag älskar så mycket som dig min finaste lillebror. Du är speciell men det är också det som gör dig unik. Skulle aldrig i hela livet vilja ersätta dig för du har gjort så många stunder i mitt liv och kommer fortsätta att göra det också. Du slutar aldrig att överraska. Ger du mig en kram när jag är lite nere så gör det tusen gånger mer än om någon annan skulle göra det, för jag vet att du är den som förstår mig bäst. I din värld är inget krångligt, man ska bara vara, och det är så skönt när du bjuder in en till den världen. Min fina lillebror, jag är stolt över att vara din storasyster och kommer stötta dig i alla lägen. Jag önskar att alla fick chansen att lära känna dig, för du kan få en att skratta precis när som helst, hur dåligt man än mår. Tack för att du är speciell, det behövs fler sånna människor i världen som lyfter upp ens vardag.
Tack min allra käraste lillebror.


Somehow they both seems to become one

Trött efter en kväll med mycket plugg, skönt att ha två arbeten avklarade nu iallafall så man kan slappa resten av veckan! Imorgon är det försäljning nr 5 för Sofias och min del och på kvällen blir det konsert på "Öppet Hus" med musikprofilen. Nu ska jag faktiskt nana. Puss


Längtar tillbaka till de sena och fantastiskt roliga utekvällarna i Aya Napa.
Puss på dig pinglarn!


111109

Idag har det mest varit massa snack och planering inför studenten mellan oss tjejer, så jäkla kul att prata om det! Tiden går som sagt fort. Nästa vecka beställer vi studentmössor också!
Jag har letat balklänningar och igår tror jag att jag hittade den rätta, tyvärr tänker jag inte säga mer än så, får bli en hemlis helt enkelt! Hihi.


Långklänning, H&M | Skjorta, BikBok | Grå tröja, H&M


111108 - Tips

Tänkte ge er ett litet tips på en superbra sminkprodukt! Clinique's puder är det bästa pudret jag nånsin haft och då har jag testat många p.g.a. min känsliga hud! Det tar bort "glansigheten" totalt i ansiktet och håller en hel dag utan problem!


111107 - H&M failar igen...

Det är verkligen helt V-Ä-R-D-E-L-Ö-S-T att shoppa på H&M's hemsida! Beställde hem en pälsväst därifrån för ca 3 månader sen direkt när den kom ut, så får jag hem ett brev idag där det står "Slutsåld". Hur kul är den?! Suck...


So we become alive in a time of fear

Har precis tittat klart på "Jag saknar dig", gud vilken fin film alltså. Nu ska jag pysa ner under täcket och somna med musiken i öronen. Godnattpuss


Tjuvstartade pepparkaksätandet iår (också..) hihi



111106 - Off to work

Idag är det jobb som gäller, och imorgon börjar helvetet igen. Men det är faktiskt inte helt länge kvar till jullovet! Man får försöka tänka så. Tiden går fort mina vänner, innan man vet ordet av det står man där på självaste studentdagen och skumpan flödar! Nähe, nu måste jag sticka. Ha en fin söndag!


111105 - saturday

Sorry, hann inte uppdatera igår eftersom att jag direkt efter att ha kommit hem från Göteborg åkte till mormor och morfar över kvällen och natten. Behöver jag ens säga att jag älskade Robins version av Jessie J's "Who you are" igår? Moa var dock kvällens bästa!
Nu ska jag brottas med pluggberget ett tag, kul lördag.


111103 - Bra dag

Sitter för tillfället och pluggar i lägenheten, tröttnar mer och mer för varje minut som går så nu hamnade jag här haha.. Idag har vi varit på stan och shoppat och fikat, hittade faktiskt en jacka, en blus och en annan tröja. Visar er när jag kommit hem imorgon! Yes, imorgon åker jag tyvärr hem, hade gärna stannat några dagar till, eller veckor..


Intar mysläge

Har precis kikat på Bonde Söker Fru här i min ensamhet i lägenheten. Ska hoppa in i duschen nu och förbereda lite mys tills Tobias kommer hem. Han har nämligen namnsdag idag (vilket han inte själv vet om) så har fixat en liten present till honom som räknas lite som inflyttningspresent med! Så ska vi käka tacopaj som jag bakade förut och lite annat gottit. Ja, det blir nog en bra kväll det här! Puss


111102 - En titt på lägenheten

Pjuh, gud vad vi har kämpat hela morgonen i lägenheten! Steg upp tidigt för att åka och storhandla och efter lite frukost började vi röja i lägenheten. Så nu är alla flyttkartonger tomma, skönt! Han har ju hyrt lägenheten möblerad, så har inte behövt flytta in så mycket stora grejer och sådär iochmed att tv och allt sånt redan finns.

Tänkte visa er lite bilder på lägenheten. Ser en aning tomt ut, men imorgon ska vi ut på stan och köpa blommor osv så det fyller upp lite!


Såhär ser det ut när man kommer in i lägenheten.


Toaletten!


Köket, som precis är nyrenoverat! (vår favoritdel i lägenheten)


Sovrummet


Vardagsrummet


Och så till sist det lilla gästrummet
(finns en bäddsoffa också, som jag här står och tar kort ifrån).


111101 - Mot världens finaste stad

Hoppade precis ur duschen och ska snart göra mig iordning. Vid 18.13 går tåget mot Göteborg, Tobias och hans nya lägenhet, är så spänd! Tar med mig datorn upp så lovar att hålla er uppdaterade. Puss


RSS 2.0