111031 - Much to do

Håller på att packa väskan till morgondagen då jag äntligen åker upp till min pojkvän och hans nya lägenhet i Göteborg! Idag har jag dock en hel del grejer att stå i.

• Apoteket
• Plugga
• Sola
• Fixa present
• Tvätta upp kläder
• Packa färdigt


111029 - Lördagsmys

Mysig fredagskväll igår med Idoltittande och film. Robin fick som vanligt mig att rysa genom hela kroppen, han är ju hur grym som helst! Japp, jag tror jag är kär. Nästan iallafall.
Nu ska jag och lillebrorsan snart bort till affären och handla lite till kvällen. Han har beställt tacos, animerade filmer och godis. Vad gör man inte för min lilla goding?


111028 - Finally

Äntligen helg, äntligen en veckas höstlov! Idag ska jag inte öppna en enda bokjävel! Haha.
Jag och syrran håller för tillfället på att uppdatera våra Iphones till iOS 5 versionen. Spännande! Ikväll unnar jag mig en riktig myskväll framför Idol med massa gottit. Trevlig helg allihop! Puss


My look today:
Långklänning, H&M || Grå tröja, BikBok || Korshalsband, kyssjohanna.se


Hej, du får mer än gärna bli min eller så..


Hittade denna superheta klänningen på InLoveWithFashion.com. Finns massor av andra läckerheter där så kika in den hemsidan!

111027

Försäljningen idag gick jättebra, dock fattades halva inkomsten från idag när vi kom hem vilket har varit ett jäkla mysterium.. Sura pengar dessutom! Aja, inte mycket att göra åt tyvärr.
Nu ska jag plugga gärnet inför sista provet imorgon innan lovet, wish me good luck! Puss


(Försök tänka bort mamma i pyjamasbyxor i bakgrunden.. hahah)


MeStore

Har suttit hela kvällen och pluggat Internationell ekonomi och även fixat det sista inför morgondagens försäljning. Tänkte tipsa er om en webbsida som säljer riktigt fina smycken, plockade ut några av mina favoriter nedanför också! ---> MeStore.se <---


Collage by; me


111026 - Hi hat cupcakes

Precis hemkommen efter lite jobb - uppträde på Ansgarsgården. Gick bra, dessutom är lite extra cash inte helt fel heller haha! Idag på morgonen hann jag även göra klart cupcakesen (som den 4:e försäljningen imorgon kommer att bestå av), helnöjd måste jag säga!


111025

En skoldag avklarad, sista engelskadiskussionen avklarad, vilket gick helt fantastiskt bra! Nu ska jag få det sista plugget avklarat för att senare ikväll kunna sitta och njuta framför Desperate Housewives, yummie!


Min fina sidekick och jag på playan i somras.
Vill tillbaka till härliga Cypern, Ayia Napa!


111024 - Inte igen...

ASSÅ, näe nu får det vara nog! Vaknade upp med svullna ögon som knappt gick att öppna, är trött på den här skiten nu! Efter ett besök hos doktorn fick jag äntligen en remiss, så ska få göra massa stickprover osv nu. Hursomhelst, gick bara till skolan idag för att göra ett prov som förövrigt gick hyfsat bra, sedan hem igen för att vila mig lite. Hoppas ni andra får en bra måndag. Puss


111023 - Let the time rush!

Söndag = söndagsångest. Denna veckan kommer vara överjävlig i skolan, men o andra sidan vill jag bara ta mig igenom den eftersom ett gott höstlov väntar veckan därpå! Vet ni en grej? Om exakt 228 dagar festar jag gärnet med mina klasskamrater på vår student. LÅT TIDEN GÅ FORT NU!


It's written all over your face

Tänkte snart pysa ner i sängen för att se några avsnitt av Prison Break. Något som dock måste nämnas är min favorit i Idol - Robin, som verkligen var helt GRYM ikväll! Kommer lyssna om och om igen på detta klippet. Haha, you heard me, han har vunnit mitt musikhjärta, helt klart!


111021 - Some news

Är precis hemkommen från Kalmar. Har både hunnit med att hitta lite presenter + shopping! Hittade faktiskt en del (bilderna under). För ovanlighetens känns det inte som om jag har helg eftersom mestadels av den kommer spenderas med pluggberget.. INTE okej.


Korallblå tunika med öppning i ryggen, BikBok.


Ljusblå skjorta & svart tröja, H&M.


Transparant tröja, BikBok.
(Fick ingen bra bild på denna, är 100 gånger finare i verkligheten!)

 


111020 - Paket från posten!

Kom precis hem från skolan och det finns inget bättre än när det ligger ett paket från posten och väntar på en! Speciellt inte när det innehåller kläder heller, he he. Fick hem det fina nattlinnet och kuvertväskan jag visade er för några dar sen, supernöjd!

Ikväll ska jag bort till min pojkvän och hans familj. Sänder en extra tanke till er idag. Ni är verkligen som en andra familj till mig. Ni är guld värda.


111019 - Please, don't stop the music

Sitter och drömmer mig bort i musikens värld för tillfället, vad skulle man göra utan den? Tänkte bjussa på några goa låtar jag lyssnade sönder på för några år sen:



Seconhand Serenade - Fall for you


Secondhand Serenade - It's not over


Dead by April - Losing you


Linkin Park ft. Jay Z - Numb Encore


Sum 41 - Pieces


Dragonforce - Dawn Over a New World

111018 - Projektarbete

Jobbiga, jobbiga dagar alltså. Jag vet, jag har klagat en del på sistone, men jag överdriver verkligen inte. Vi har alldeles för mycket i skolan. Hur kul är det att komma hem vid typ tre, fyra om dagarna och sen behöva plugga till minst nio på kvällen? Man har ju inget liv. Ikväll har iallafall jag och Sofia ägnat oss åt vårt projektarbete - bakning!


Look at our masterpiece today, väldigt nöjda!



111017 - Plugg, plugg & återigen plugg

Då var vi igång igen, ännu en riktig pluggvecka.. När tar det slut liksom? En riktigt positiv grej som gav mig lite extra motivation idag var att jag fick G på matteprovet! Nu sitter jag och tragglar med engelskan, ska ringa mitt hjärta om en liten stund med tänkte jag innan jag lägger mig i sängen för att se några avsnitt av Prison Break.


Längtar tillbaka till varma sommaren här i kylan...
We♥it


111016 - Lägenhet, check!

Hemma efter en lång och försenad (ovanligt..) tågresa hem från Göteborg. Idag var vi och tittade på lägenheten, de var så himla trevliga och ville mer än gärna hyra ut den till oss, wiiie! Efter över två timmar kom vi fram till att om allt går som det ska är det dags den 1 november! Den var verkligen helmysig, låg i ett lugnt område bara 15 minuter från stan med spårvagn.


Bjuder på en nästan 3 år gammal bild på oss, haha!


111015

Kvällen slutade verkligen helt fail för min del igår, mer än så behöver jag inte säga. Haha, nu är jag iallafall på g igen, har precis packat klart väskan för om två timmar far jag till Göteborg och Tobias. Puss


Här är några bilder från gårdagen!
Lot's of love to you!


111014 - Let's go!

Precis iordninggjord inför kvällens festligheter! Nu ska jag käka lite snabbt och sedan bege mig bort till Sofia och förfesta med tjejerna! Känner på mig att det kommer bli en grym kväll, men hård! NU KÖR VI!


My look tonight:
Klänning, Nelly.com || Öronhängen, Lindex || Ringar, H&M och Kyssjohanna.se


111013 - Sometimes we're trapped in the circle

Fy, vad dålig jag har varit på att uppdatera på sistone.. Men det har sina anledningar - alldeles alldeles för mycket plugg. Idag har jag faktiskt gjort en liten beställning från H&M och romwe.com!


111011 - Finally!

Upp-och-ner-vänd dag har det verkligen varit! Ena stunden sitter jag och deppar över matten som jag förövrigt har prov i imorgon, andra stunden ringer Tobias och berättar att han äntligen fått lägenhet i Göteborg. Hur underbart är inte det?! Så jag måste åka upp dit i helgen och titta jag med eftersom vi satte ut en annons på båda oss tillsammans. Så spännande!

Vet att jag lovat er en bild på resultaltet av håret idag, men jag har verkligen inte haft tid att ta någon med tanke på allt äckligt plugg vi har nu. Men det kommer!! Ni får en annan bild så länge hihi.


111010 - Can we all slow down and enjoy right now?

Är helt slut efter en låång dag. Sitter just nu med hårfärg i håret och väntar spänt på att det ska bli färdigt! Denna gången blir det en aning rödare, resultat kommer! Nu ska jag ner och plugga matte, känns dock ganska hopplöst just nu med tanke på att jag inte fattar ett smack.. Alldeles för mycket plugg just nu, blä!


111009 - Ghost Hunt..

Igårkväll/natt blev jag medtvingad på spökrunda med Tobias, Kasse och Dansken. De hade hittat ett skitäckligt öde hus/slott som låg ute i skogen ca 7 mil härifrån! Jag kan tala om att det var minsann inte bara jag som var skraj utan grabbarna förlorade även sin "manliga sida" hahaha.


Haha, måste bara tillägga att Tobias inte alls är så tuff som han ser ut på sista bilden!
Han bokstavligt talat kutade ut ur det rummet efter bilden togs, haha.


111008 - Let's love and risk it all

Fick mig en liten överraskning i morse då Tobias stod utanför dörren, hihi. Ikväll ska jag hem till honom och hans familj för att ha en riktig riktig myskväll! Har saknat det hur mycket som helst.
Men först; släktkalas!


111007 - No life

Fredag och helg, äntligen! Får passa på att njuta av denna helgen då min fina pojkvän kommer hem, för nästa vecka drar helvetet igång. Fram till höstlovet (tre veckor) har jag F-J-O-R-T-O-N grejer i skolan, och det är inga små grejer heller. Då undrar man ju lite hur lärarna tänker, ska man inte få ha ett liv nu heller?


My look today

Nu har jag pluggat alldeles för länge på psykologin, så nu är det snart dags att se Robinson och efter det ett eller två Prison Break avsnitt! Puss


Skjorta, BikBok | Triangel-bh, Gina | Stelt halsband, H&M | Jeans, BikBok


111006 - vårt mästerverk blev succé!

ÄR PÅ VÄRLDENS BÄSTA HUMÖR JUST NU! Vi sålde 55 kakor (fick 6 över i skolan, men hemma väntade en sugen familj som glatt köpte de överblivna) hur bra är inte det?! Vi kom med dåligt självförtroende idag men hann inte mer än in i skolan förrän vi sålde 2 st. På EN timme sålde vi 35 kakor, grymt! Fantastisk start med andra ord.


Här har ni en bild på vår mästerverk som vi sålde idag.


111005 - Some news in my closet

Stress, stress, stress! Alldeles för mycket i skolan nu. Hela kvällen har tagits upp av projektarbete (baka) och vi får väl se hur resultatet blir imorgon då första försäljningen kommer att vara.
Allt, verkligen allt har verkligen gått emot mig idag känner jag, så jag går inte och lägger mig med ett leende på läpparna denna kväll..


Bland annat detta köpte jag igår: Svarta jeans, BikBok | Grå tröja, BikBok


111004 - Desperate är tillbaka!

Min dag har bestått av skola & shopping. Hittade inte helt mycket i Kalmar men en del fick jag med mig hem, tänkte visa er imorgon! Nu har jag precis tittat klart på första avsnittet av sista säsongen av Desperate Housewives, lär bli en spännande säsong! Nu tänkte jag ladda ner ytterligare säsonger av min favoritserie Prison Break.


Den som väntar på nåt gott, väntar aldrig för länge!

Kan du berätta lite vad ert projektarbete handlar om? :)

Fick nyss in denna frågan och tänkte ge ett litet svar på det:
Jag och Sofia har kommit fram till att göra en lite mer outstanding kakbok som kommer att innehålla inte bara recept utan lite andra saker också (vad vill vi inte riktigt gå ut med än, hehe). Nejmen som första projekt nu ska vi göra "8 sorters kakor", alltså baka 8 olika sorters bakverk och sedan sälja det i skolans caféteria. Det är inga superenkla bakverk utan vi experimenterar lite själva också, vilket bara är kul! I slutändan ska allt detta komma med i vår lilla kakbok då, lovar att berätta mer sen när vi börjar bli klara. Den som väntar på något gått, väntar aldrig för länge. Right?


111003 - Mission completed!

Efter en lång skoldag begav sig jag och Sofia hem till mig för att genomgå första delen av vårt projektarbete - bakning! Och vet ni? Det blev så sjukt lyckat! (Bilder kommer inom en snar framtid). Hoppas ni haft en bra måndag. Puss


My look today:
Blus/Skjorta, BikBok | Stelt halsband, H&M | Jeans, Vila | Nya skor, Bianco


111002

Någon mer än jag som brast ut i gabflabb när Jacob i True Talent började sjunga "En kulen natt-natt-natt" ikväll?! Haha, jag fattade ingenting. Verkligen. Ska lägga mig och titta på en film nu tänkte jag, sen nana. Puss Natti


Ett av de två par skorna jag köpte i Sthlm senast!


111001 - It's getting heavy

Kom hem från underbara Öland för ett tag sen. Jättemysigt har det varit och kanonväder! Nu ska jag lägga mig och titta på en film tänkte jag. La ju aldrig in några bilder sen Sthlms-resan med klassen, så här får ni några nu:


RSS 2.0