Where have you been all my life?

Fick in en fråga om vem jag skulle gå på balen med, jag ska gå med en killkompis som jag känt i flera år som heter Linus!
Satt precis och kollade igenom Nellys nyheter och föll för den här gudomligt fina klänningen:


Kommentarer
Postat av: Filippa

Gud, så fin!

2012-03-08 @ 10:13:02
URL: http://filippafredriksson.blogg.se/
Postat av: amila

Julia, din kommentar i min blogg gjorde mig illa till mods precis som många kommentarer som jag har läst i din blogg under alla åren du har bloggat. Jag önskar att jag hade ett svar på varför folk beter sig som de gör mot dig. Men det enda jag kan komma att tänka på är att folk är avundsjuka på dig. Jag vet att det är lamt, men det är det enda jag kan tänka mig. Folk vill vara som du, folk vill ha det som du har.



Jag vet att du fick bittra kommentarer även när du och T. var tillsammans och nu när ni inte är det fortsätter dem. Förstår liksom inte grejen. Varför bryr sig folk så mycket om en annan människas liv? Blir de aldrig trötta på sig själva? Det hade helt klart jag blivit. Fan va jobbigt att behöva leva med sig själv och hela tiden känna begäret av att behöva förstöra någon annans lycka. Jag hade fan hellre tagit mitt liv. Det finns fan inget jag hatar mer än människor som livnär sig på andras lycka. Som kämpar för att förstöra och förgöra. Jag hoppas innerligt att de vaknar upp och börjar leva sitt eget liv snart, och inte ditt... Jag hoppas.



Jag har skrivit det innan och jag kommer skriva det varje dag (om så behövs)... jag bryr mig verkligen inte vem du är tillsammans med (du får vara tillsammans med vem och hur många du vill :)) så länge du är lycklig. Det finns inget som ger mig mer styrka och motivation än att mina medmänniskor är lyckliga. Då blir jag lycklig. Och du förtjänar alla lycka som du har i ditt liv. Hoppas verkligen att det fortsätter så här... din lycka är en av solens alla strålar. Sköt om dig och försök att inte ta åt dig. Tänk att det handlar om avundsjuka. Kram.



p.s. hahaa snacka om en hel berättelse.

2012-03-08 @ 10:40:48
URL: http://frokenpositiv.blogg.se/

Skriv vad du har på hjärtat här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (behövs ej fyllas i)

Din Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0