121130 - Fredag

Inväntar fortfarande resultatet på tentan då läraren är alldeles för seg på att lägga på det... Inviger helgen med en riktig myskväll med min fina pojkvän. God mat och soffhäng hela kvällen, välbehövligt! Puss


121129 - Du är hela världen

Du är min inspiration, mitt allt. Du behöver inte världen - världen behöver dig älskade du.
Jag vet inte vad jag hade tagit mig till utan dig. Varje dag jag inte är i din närhet gör ont, men du vet att jag alltid alltid finns där, oavsett vad. Du är inte som alla andra och tur är väl det, jag skulle inte byta ut dig mot något i hela världen. Du känner mig bättre än någon annan och det tycker jag är så fruktansvärt häftigt! Du känner av precis när jag är ledsen och behöver en kram och puss, du kläcker ur dig de mest klockrena kommentarer och då spelar det ingen roll hur ledsen man än är utan man brister ut i skratt med en gång. Det är läskigt att man kan älska och behöva någon så mycket. Tack för att du finns fina bror.
 

121128 - Julkänsla

Dagens seminarie är över och det gick faktiskt toppenbra! Efter det tränade jag och Lisa igen, vi har verkligen börjar komma igång nu! Nu är det bara en examination kvar innan Thailandresan - en salstenta! Börjar oroa mig inför resultatet på hemtentan som vi får reda på nu på fredag... Hatar att vänta!

Nu har vi fått upp det mesta av julpyntet, lite julkänsla måste vi ju hinna få innan vi åker (BARA 10 DAGAR KVAR NU!)


121127 - Marcia dress

Den här urläckra långklänningen köpte jag igår på Gina. Tänkte ha den på julafton, dagen efter vi kommer hem från Thailand bruna och fina hihi.
 

121126 - Yummie!

Idag har jag hunnit med ett grymt träningspass med Lisa och shoppat lite julklappar samt en julaftonsklänning till mig, helnöjd! Till middag lagade Harald fisksoppa, och jag som aldrig  har tyckt om soppa, är förvånad över mig själv! Men det var så gott att jag tänker dela med mig av receptet - HÄR!


121122 - Wanties

Några saker som står på "vill-ha-listan" just nu. Grejerna är från Nastygal.com, Nelly.com och Ginatricot!

121121 - Recepttips!

Har precis avklarat en hel dag med föreläsning efter några dagars "ledigt". Kvällen kommer spenderas med huvudet nere i böckerna men ska även försöka hinna med lite förberedelser inför Thailandresan, 2,5 vecka var nu!!!

Det är några av er som bett om recept till mintkrokantpanacottan jag gjorde för någon vecka sen och jag fick faktiskt tipset från tv-programmet "Halv åtta hos mig" där det var en tjej som gjorde den. Så ni hittar receptet här: Mintkrokantpanacotta
 

121118 - Mysiga dagar i Tranås

Godkväll fina läsare! Jag har varit i Tranås hos Haralds familj sen i torsdags och vi har haft det hur bra som helst. Första gången någonsin som jag befann mig där överhuvudtaget, så mycket nytt att se! Idag kom vi som sagt hem och det var verkligen back to the reality, alltså inte helt kul... Plugga, tvätta, städa var det ja!
 
Och justeja, för er som inte vet; jag uppdaterar i princip dagligen på Instagram där jag heter juliakjellin. Följ vettja!
 

121112 - Hello monday

Ny dag, ny vecka, ny kursstart! Dagen började med PPU-möte vilket fungerade hur bra som helst. Efter det hade vi kursintroduktion och föreläsning till kl. 17. Nu ska vi laga tacos och prata om Thailandresan resten av kvällen, det är ju trots allt bara 26 dagar kvar nu! PUSS
 
I fredags firade vi att jag gjort min första tenta på universitetet med att laga
hemmagjord plankstek och mintkrokant-panacotta. MUMS!

121108 - Finally

Blev precis helt klar med hemtentan och gud vilken jäkla lättnad alltså! Har precis slagit mig ner i soffan med ett glas vitt i handen tillsammans med finisen. Gossip Girl och mys står på schemat resten av kvällen, det är vi helt klart värda! Puss

Vi fixade att ta oss igenom denna jobbiga vecka, detta ska firas ordentligt på lördag!

121107 - Destroy what destroys you

Efter att från morgon till kväll i nästan en hel vecka ha suttit konstant med min hemtenta är jag nu mer eller mindre färdig! Lite finslipning kvar tills på fredag, sen så! Det här kan ha varit mitt livs jobbigaste och mest ansträngande uppgift hittills, men nu efteråt kan jag inte vara annat än stolt över mig själv, oavsett hur resultatet blir. Nu tänkte jag bege mig ut på en lång promenad och rensa huvudet lite, välbehövligt! Puss
 
Kan passa på att visa några saker som jag fick med mig hem från Ullared till lägenheten:


121003(04) - Offlinemode

Hallå folket! Lördagen har precis övergått till söndag och jag är klar med plugget för denna kvällen. Hemtentan tar kål på mig alltså och det är hela fem dagar kvar. Därför är jag lite off just nu, men det hoppas jag ni har förståelse för. Mina dagar ser likadana ut just nu och består enbart av plugg, äta, lipa och sova i princip. Nu ska jag nita kudden och förbereda mig inför ännu en dag med tentaskrivande, sjukt kul när man vet att alla andra är ute och svirar i natten på årets halloweenfest, verkligen! Godnatt!!!
 

RSS 2.0