Alla har vi en favorit

Olle var utan tvekan min favorit i kvällens program av Idol! Inte nog med att han sjöng en av de allra bästa låtarna "Sex on fire". Går han inte vidare ikväll börjar jag gråta. Haha! Nej men han lär väl få ett wildcard om han inte har röstarna på sin sida.
Vem är er favorit i Idol so far?


News in my closet!

Kort skoldag, slutade vid ett. Direkt därefter åkte jag, mami och syrran in till Kalmar en sväng. Det var meningen att de skulle hitta skor och det gjorde de också, men jag köpte mig några shyssta plagg också (nedanför)!


Rosa, lila skjorta/blus från BikBok, t-shirt (köpte stor storlek så det blir som en tunika) från H&M,
 öronhängen set också från H&M.


Jäkla gottegris

"Godis är en del av mig, det är något man aldrig kan ta ifrån mig" hahah herregud vilka diskussioner vi hade i skolan idag. Vi är några stycken som har bestämt oss för att ha godisförbud, så jag har varit utan godis i två veckor nu. Skulle vara utan det till nyår! Tror ni jag lyckades? - NEJ med stora bokstäver. Jag är och har alltid varit en jäkla gottegris.


In my heaaaaaart he he

What a night!

Behöver nog inte säga mer än att kvällen/natten igår var toppen, om man bortser från vissa incidenter! Hade sjukt kul med världens bästa vänner iallafall. Bilder kommer så fort jag fått tag i några. Ikväll blir jag bortskjutsad från mitt egna hem, snällt? Nej men, mina föräldrar ska ha big party, haha. Så jag ska snart ge mig iväg till Tobias. Puss!


Nattinatti

Nu säger jag och Sofia godnatt. Vi har en händelserik morgondag, kväll/natt framför oss!



Lägg märke till våra snygga outfits! he he


Oh, come and get you some candy

Har varit en heldag i Kalmar med Tobias och Sofia. Var ute efter ett par skor och jag hittade minsann ett par grymt snygga stövlar/boots från DinSko (bilden nedanför). Är ledig idag och imorgon, sjukt skönt. Ikväll kommer Sofia igen till mig och sover här inatt. Imorgon är det partydags, som vi sett fram emot denna fredagen! Jag är verkligen taggad till tusen!


Tips på hårvårdsprodukter!


1. "Syoss Shine Boost" (shampoo och balsam) ger håret en riktigt fin glans, och det gör även håret väldigt mjukt. Jag har väldigt lätt för att få slitna toppar osv, men ända sen jag började använda dessa produkter har det spröda försvunnit mer och mer.

2. "Elvital Total Repair" är en fullständig behandling för skadat hår. Det är en inpackning som efter 5 gånger ska ha reparerat hårets slitningar. Det ger också håret styrka, mjukhet och glans. Alla reklamer är givetvis överdrivna, men jag kan säga att mitt hår blev mycket bättre efter att ha använt denna produkt!

3. "Lanza Silk Serum" är en hårvårdsolja som man lägger i hårtopparna då håret är blött. Det skyddar då håret för värme (upp till 260 grader). Jag tar i oljan varje gång jag ska använda antingen hårtork, plattång eller något liknande. Det skyddar inte bara håret mot värme utan ger håret lyster också. Superbra!

4. "Lee Stafford Poker Straight Flat Iron" är en vårdande spray liknande Lanza silk serum. Man sprayar det i hårtopparna och en bit uppåt när håret är blött. Som man hör på namnet (straight) så får det håret att lättare bli platt, dvs om du plattar det, samtidigt som det skyddar håret otroligt bra.

On my way

Ska cykla iväg till skolan nu, idrott första lektionen = orientering.. Inte det roligaste men. Kommer inte hem förrän halv sju ikväll för jag har teori på trafikskolan efter skolan också. Så vi hörs då! Puss ♥


För mycket

Ja, vi har alldeles för mycket plugg just nu så jag känner att jag knappt har tid att uppdatera. 200 spanskaglosor ska vi kunna tills imorgon och jag har inte ens öppnat boken, + ett företagsekonomiprov på onsdag. Ja, vi får väl se hur detta går!


Såhär såg jag iallafall ut idag!


Min helg i Helsingborg

Min helg i Helsingborg har varit toppen! Vi kom upp rätt sent på fredagskvällen så vi åt och drack lite innan vi skulle krypa ner. Dagen efter åkte vi och tittade på STCC där Tobias bror jobbade där med att filma och grejer. Det var trevligt ända fram tills det började ösregna och Tobias och jag sprang in på en äcklig toalett för att skydda oss från att bli blöta, haha. Iallafall, på kvällen där sen åt vi på restaurang med Tobias bror och hans jobbarteam. Supergott! Kom inte hem förrän rätt sent och då gick vi och la oss. Idag på morgonen gick vi en långrunda i en mysig skog och sedan längs havet innan vi åkte hemåt.






Nästa - Helsingborg

Nu har jag precis packat klart för snart kommer familjen Wåhlin och hämtar upp mig och vi drar till Helsingborg över helgen till Sonja och Anders! Imorgon kommer vi även att titta på STCC eftersom Tobias bror är med och filmar och snackar där. VIP, yeah! Haha :D Nej men, jag ser fram emot en trevlig helg. Vi hörs på söndag! ♥


Perfect Perfumes


Parfymer för kvinnor:
1. Isadora
2. Calvin Klein "euphoria"
3. Black XS
4. Kate Moss
6. Naomi Campell


Parfymer för män:
1. 1 Million
2. Calvin Klein U2
3. Björn Borg
4: Hugo Boss

Right now

Hann inte med mer än en lektion i skolan idag för sen bestämde jag mig för att gå hem. Har haft sån fruktansvärd mensvärk halva natten och det har fortfarande inte släppt. Tabletter hjälper inte heller så det är ju värdelöst.. Nu känner jag mig lite bättre iallafall och tänkte äta min frukost som jag måste få i mig. Nektariner, ananas, knäckebröd med ost och paprika, det är grejer det! Nu ska jag försöka få lite plugg gjort också. Puss


Walk walk fashion baby

Hur snygg är inte denna långklänning från Acne?! Nyinkommet på Nelly.com.


Soldiers surprise

Den här filmen säger verkligen mer än tusen ord. Så sjukt fin. Jag har sett den om och om igen kanske 4 gånger och jag har lipat och lipat, haha. Det är soldater som har varit ute och krigat men som kommer hem till sina familjer, flickvänner och barn. Titta själva får ni se. Speciellt vid 01.40!


Biggest Loser Sverige

Skolveckan har dragit igång igen och nu känner man hur allvaret börjar. Första provet på fredag! Men det ska nog gå bra. Ikväll fick jag äntligen se andra avsnittet av Biggest Loser som numera blivit ett av mina favoritprogram hihi. HEJA SPOGGE! Han är för söt, haha!


Photographing

Jahaja, klockan var ställd på 7.30 idag för att ge sig ut och fotografera med tjejerna. Madde tog lite bilder först som hon ska ha till sitt projektarbete (alltså inte de bilderna som är nedanför) och sedan lite outstanding bilder som ni kan se här nere haha. Ni är bäst! ♥






Haha sista bilden är skön! Maddes blogg hittar ni här.

Förbereder mig inför en toppenkväll

Jaha, blev inte mycket till skola idag efter som vi var på "framtidsresan" halva dagen. Var ändå rätt kul! Efter skolan var mamma och jag på stan en runda för att handla present till mormor som faktiskt fyller år imorgon. Så vi ska på kalas dit då! Men ikväll blir det andra bullar. Först ska jag och Sofia iväg och träna och efter det ska vi laga tacos, titta på Idol, ut och glida, you name it, vi ska ha en riktig toppenkväll! :)


Fashion collage

Valde ut ett antal skor som enligt mig är grymt snygga och som jag defenitivt skulle kunna tänka mig att använda i höst och gjorde ett litet kollage av det hela.


En typisk TV-kväll!

Blev inget Karlskrona idag, vi tar det på söndag istället! Jag har spenderat min kväll hos min pojkvän, vi har bakat chokladbollar, tittat på Idol och snart ska vi titta på "Kungarna av Tylösand". En svensk version av "Jersey shore" vilket jag tyckte var ett kanonprogram. Så vi får se ifall det svenska toppar det!


Snabb update

Yes, kort skoldag idag. Slutade vid ett och efter det blev det en runda på stan med Sofia och Jessica. Nu ska jag käka Ristorante och göra mig iordning för en tur till Karlskrona. Min faster har fått hem 8 lådor med kläder från 8848 och vi skulle få köpa saker mycket billigare än normalpris. Så det gäller att passa på, haha!


Inlinesbrudar

Vilken tung dag alltså! Har varit nära på att somna några gånger till och med. På idrotten åkte vi inlines också, med tuffa hjälmar! He he. Direkt efter skolan blev det teori på trafikskolan till klockan sex. Ikväll ska jag verkligen bara dega, är hur seg som helst! Fotboll eller Idol på tv'n? Hmm.. återstår att se!


Godkväll

Jaha, då drog en ny skolvecka igång. Och nu börjar allt plugg komma också, fy! Men det är bara att ta. Efter skolan var jag och Sofia ute och gick en långrunda och stannade även för lite fika. Mysigt! Nu ikväll har jag bara tittat på tv, bland annat "Biggest Loser Sverige". Usch, vad hemskt att se alla så. Mamma och jag kunde knappt hålla tårarna inne haha. Man lider ju med dom..

Nu ska jag kika på en film sen blir det sängen. Puss godnatt!


Dagens outfit! Jag vet, ingen bra bild. Men jag sov hos min pojkvän inatt
så hann bara med att ta en snabb bild på morgonen!


You don't always have to be on top

"It's okay to say you've got a weak spot
You don't always have to be on top
"


1. Weekday
2. Topshop
3. Weekday
4. Lindex
5. Weekday
6. Kyssjohanna.se
7. Topshop
8. Lindex
9. Kyssjohanna.se
10. Bikbok
11. Yesstyle.com
12. Weekday
13. Kyssjohanna.se
14. Weekday

Lindas sminkblogg

Bjuder på ett bloggtips idag samtidigt som jag är med och tävlar i hennes tävling om en goodiebag. Var med och tävla ni också!

Linda's blogg!


Trött på SJ!!!

HERREGUD säger jag bara, HERREGUD. Jag, min lillebror och Tobias har varit i Kalmar idag och tittat på bio. När den var klar gick vi till stationen och vad tror ni händer? Jo, tåget är försenat som vanligt. Väl inne på tåget sen får vi betala 190 äckliga kronor för två ungdomar (Noah åkte gratis). Det är helt sjukt, det är ju inte ens rimligt!!! Envis som jag är gick jag in på hemsidan och kollade upp priserna. Hade jag rätt? Ja! En ungdom kostar 44kr, inte 95! ARGGGGGGGGG. *tar ett djupt andetag* , bion var iallafall bra :)



Barn för en dag

Kan tala om att tjejkvällen igår var hur trevlig som helst. Tack hörni!
Idag ska jag på bio med lillebrorsan och älsklingen. Det blir "Toy Story 3"! Mest Nois som ville se den men jag har alltid gillat de filmerna sen jag var liten så det blir säkert kul hihi. Får väl ta fram barnet i mig idag!


Jag minns varenda scen ifrån vår film

Äntligen fredag! Man längtar till helgerna i veckan nu minsann. Ikväll blir det tjejkväll med världens bästa vänner. Vi ska laga tacos, baka kladdkaka och göra det vi alltid brukar göra - babbla. Tiden går så fort när vi umgås för vi har så mycket att prata om (även att vi ses varje dag i skolan?) haha. Ser fram emot en riktigt trevlig kväll!


Paket från posten!

USCH, vilken sugig dag.. Allt har verkligen gått åt skogen. Pappa kom tröstande förut med ett paket från posten som kommit till mig. Det gjorde min dag, som jag har väntat på att detta paket skulle komma! Jag började prenumerera på "SOLO" för ett tag sen och då skulle man få hem en sminkväska + 2 mineralögonskuggor, 1 mineralpuder och 1 mineralbronzer! Asnajs :)



Kalmar nästa!

Älskar onsdagar! Börjar vid 10, slutar vid 13. Hur skönt är inte det? Därför passar jag och mina tjejer på att åka in till Kalmar en runda för att äta lite och sådär. Kanske hittar något litet också, vi får se! Så vi hörs ikväll. Puss


Såhär ser jag ut idag iallafall!


RSS 2.0