120131 - I've come back swinging

Tyvärr har jag inget direkt intressant att skriva om idag heller, mest massa plugg som vanligt. Har även hunnit med lite träning på gymmet och ett afrodanspass idag med, skönt! Puss


En av Nellys fina nyheter, älskar den!


120130 - D ö d

Fullt upp idag hela dagen. Slutade skolan vid fem, hem direkt för att plugga Matte C med Sofia i några timmar, efter det iväg till affären för att köpa hårfärg och sen färga håret. Så nu sitter jag här och är bokstavligt talat helt död. Så jag säger väl godnatt då, puss på er.


120129 - We just livin'

Även igår fick det bli utgång för min och Sofias del, blev en kanonkväll som alltid med min fina sidekick! Innan vi begav oss ut i nattlivet åt vi god mat, började korka upp och göra oss iordning med musik på högsta volym. Idag ringde klockan vid 9.00 (...) och det var bara att bege sig iväg till jobbet. Bra helg, längtar redan till nästa!


120128 - WE ARE YOUNG


120127 - En riktig mysdag helt enkelt

Äntligen helg, en välbehövlig sådan! Efter skolan åkte mamma och jag in till Kalmar för lite mys, hittade lite underkläder också. Efter lite pizza och mys framför tv'n så kom Amy till mig ikväll och vi hade också lite mystajm! Nu sitter jag här och ska precis sätta på en mysig film hihi.


Fick hem min hårring från Nelly igår, älskar den!


120126 - Thanks to you I'm finally thinking about me

Hade en riktigt trevlig kväll/natt igår som spenderades i Kalmars uteliv. Var sjukligt mycket folk på Harrys där Sidney Samson spelade vilket förstås bara var kul! Något segare var att behöva stiga upp och bege sig till skolan idag efter att ha sovit knappt 4 timmar. Men det var det helt klart värt!


What doesn't kill you makes you stronger
Stand a little taller
Doesn't mean I'm lonely when I'm alone
What doesn't kill you makes a fighter
Footsteps even lighter
Doesn't mean I'm over 'cause you're gone

Thanks to you I got a new thing started
Thanks to you I'm not the broken hearted
Thanks to you I'm finally thinking about
me

120125 - I'm bulletproof, nothing to lose

Håller för tillfället på att plocka ihop en duglig outfit till kvällen då det vankas utgång och SIDNEY SAMSON! Ska snart bege mig bort till Sofia där vi ska börja korka upp och göra oss iordning. PUSS


LOVE U


120124 - Kvällens wanties

Ännu en skoldag avklarad, studenten nu tack! Ikväll har jag tränat ett riktigt jobbigt afrodans-pass och pluggat så nu är jag helt slut känner jag. Ska nog lägga mig tidigt ikväll. Puss


Collage by: me


120123 - My day in pictures




120122 - New schedule

Fy tusan vilken slapphelg jag har haft, skönt men samtidigt har jag sånna myror i benen.. Nästa helg ska jag bara ut, så är det bara!
Från och med imorgon börjar mitt nya skolschema som är lite slappare än mitt förra, skönt att kurserna försvinner en efter en nu. Dock är måndagarna fortfarande sjukt sega, men det kan det vara värt! (Projektarbetestiderna försvinner snart med).


120121 - Say those words like there's nothing else

Min dag har sett ut såhär hittills: Jobb 7.00 - 11.15, hem direkt för att göra sig iordning och bege sig till Kalmar och Leos Lekland. Efter det belv det en liten runda på Modehuset också och nu är vi precis hemkomna. Blir en lugn kväll även ikväll eftersom jag inte får göra något ansträngande.. Men nästa helg kör vi igen!


120120 - Friday

Klockan 05.00 ringde mitt alarm idag och det var bara att hoppa in direkt i bilen i princip för att åka in till Kalmar och sjukhuset. Fick göra ett pricktest som (förhoppningsvis!!) ska visa vad jag är allergisk mot. Vill bara bli av med skiten nu, så länge som jag haft det. Efter skolan blev det en tripp in till Kalmar med Sofia, vi åt kinabuffé och gjorde en liten shoppingtur hihi. Att man aldrig kan låta bli!!!

Nu; lägga mig i soffan och titta på en film och sen sova, för imorgon ringer klockan vid 06.00 och det är dags för work!


Älskade hjärtat


Mitt lilla hjärta ligger och sover, det har varit en jobbig och omtumlande dag, främst för honom. Jag älskar dig min lilla solstråle

120119 - Victoria's Secret

L y C k L i G är vad jag är just nu. Efter massa drömmande och längtan efter resan i maj tillsammans med Sofia så blev jag lite föör sugen på att beställa hem en ny bikini. Lyckades bli två fina från
Victoria's Secret. En kornblå och en vit i samma modell, nöjdis!


120118 - Another question

Har fått in ytterligare en fråga, den här gången om jag kan visa bilder på kakboken jag och Sofia gjort i vårt projektarbete. Roligt när ni kommer med frågor! Tyvärr kan jag inte lägga upp bilder på den än då projektet fortfarande är aningen hemligt, men jag lovar att ni kommer att få se lite av den inom en snar framtid!


Första bakverket vi gjorde.



Ayia Napa-resan

hej. har inte du varit i aiya napa? kan du inte göra ett inlägg om lite info, om priser på det mesta, vilket hotell osv? :)

Svar: Det stämmer alldeles utmärkt, sommaren 2011! Jag kan börja med att säga att det var den roligaste resan jag har gjort någon gång i mitt liv. När det gäller priser så bokade vi resan ca ett halvår innan vi skulle åka så det gick på runt 6000kr per person. Hotellet vi bodde på hette "Melpo Antia" och var inte det fräschaste hotellet jag bott på men det var helt klart dugligt för det var ju trots allt en partyresa vi valde att åka på. Trots x antal fighter med kackelackor och spyor i korridorerna så var helheten ändå okej. Poolområdet var riktigt nice med massa härliga människor och baren var också helt okej! Men det bästa med hotellet var att det låg så pass nära nattlivet. Så fort man gick utanför hörde man tydligt alla nattklubbars musik. Det tog ca 10 minuter att gå (sakta) till Grabbarna Grus, skandinaviens nattklubb, som enligt mig var den bästa! Nissi Beach skulle enligt hotellets beskrivning ligga nära med gångavstånd men jag ska säga dig att vi gick EN gång, 5 jävla kilometer fram och tillbaka i dödande värme. Aldrig igen tänkte vi! Så skulle vilja ändra den beskrivningen till 5 min med taxi. Stranden var dock kanon! Bra priser överlag, det mesta kostade ungefär som det gör här hemma i Sverige.

Mitt råd är väl: Om ni ska åka på en mysig semester med pojkvännen eller familjen, åk INTE till Ayia Napa! Inte till den livliga delen där vi bodde iallafall. Haha. Men om du funderar på att åka dit med dina kompisar, tveka inte en sekund. Du kommer inte ångra dig!


Behöver jag nämna att det var galet varmt?


120117 - Need to take a breath

Stress, stress och stress, ja det är ungefär det mina dagar består av nu för tiden. Skönt med 1h och 40min träning idag iallafall, gym och ett roligt men jobbigt discopass! Nu ska jag fortsätta med ännu ett stressmoment - plugg.

Kommer svara på en bra fråga lite senare ikväll, så håll utkik!


Angående iPhone-skalet

Fick in en fråga förut om vad jag fick betala allt som allt för mitt iPhone-skal från Society6. De tar 35 dollar för alla skal och i slutändan med frakt inräknat så gick det på 45 dollar (ca 300 svenska kronor). Finns alltså hur många skal som helst att välja bland, gjorde ett litet kollage nedanför på förslag!


Collage by: me


120116 - TACK!

Vilken dag! Sjukt jobbig och lång skoldag, kom hem här vid 5. Då lämnade stundens räddare i nöden (pappa) över två paket som kommit hem till mig på posten, mina beställningar! PLUS ett brev från chefredaktören på BalochFest.se där jag beställde min balklänning för att jag hade länkat deras hemsida på min blogg. Inte nog med ett gulligt handskrivet brev fick jag en liten smyckesängel med beskrivningen "du är en ängel!", tack snälla!


120115 - Kreativiteten flödar

Måste säga att jag är mycket stolt över mig själv efter denna helgen. Vem sitter uppe en fredagskväll till halv tolv, en halv lördag och några timmar en söndag för att plugga? Jo, jag och Sofia! Känns riktigt skönt att ha avklarat nästan allt på projektarbetet nu, bara lite kvar på rapporten!

Har såklart hunnit med en hel del mys i helgen också!


120114 - Sportkollektion

Ginatricot lanserade för inte så länge sen en ny kollektion - nämligen en sportkollektion. Är själv ägare av några plagg därifrån! Snygga och till bra pris måste jag säga. På tal om träning så ska jag faktiskt bege mig bort till gymmet ett bra tag nu. Hörs senare!


Collage by: me


A hard work work..

Ikväll har jag och Sofia fixat klart det mesta av vårt projektarbete, förutom rapporten, men den blir snart klar den med! Den här dagen har varit ganska påfrestande så är helt slut i huvudet nu. Ska lägga mig och titta på en film nu, får helt enkelt se hur länge mina ögon orkar hålla sig öppna! Puss


Världens bästa vän och kompanjon!


120113 - Friday 13th

Var hos Sofia hela kvällen igår och det slutade med att jag sov där inatt. Mysigt mysigt!
Idag har inte varit min dag, fick sjuka magkramper i skolan så det var bara att bege sig hemåt.. Så här ligger jag i soffan med laptopen i knät och tittar samtidigt på film. Fredag den trettonde var det ja!
Just det, glömde ju visa er min lilla oväntade beställning från Nelly igår, so here you go:


Birsen Shirt || Choker Necklace


120112 - I won't fall

Kom precis hem från ett tufft träningspass på gymmet. Riktigt skönt att vara igång igen! Imorgon är det kort skoldag sen tar jag helg, ännu skönare! Satt uppe ganska länge igårkväll och utan att jag knappt hann tänka efter hade jag beställt hem två grejer från Nelly.. Visar er ikväll finisar! PUSS


120111 - Earrings

Redan skoltrött efter att ha gått i skolan en dag. Inte så konstigt när vi redan fått snart ett tio-tal saker att göra på 3 veckor, blir så trött på det! Ska göra klart mitt sista psykologiarbete nånsin nu iallafall och sen ut och gå en liten runda. Puss

Just det, fick in en fråga om var jag har köpt mina örhängen som jag hade på nyårsafton. De är köpta på BikBok!


120110 - Alanya

Har varit sjuk i två dagar från skolan och legat hemma. Idag mår jag mycket bättre! Tidigare idag bokade jag och min fina vän Sofia en resa till Alanya, Turkiet. Vi kommer att åka den 19 maj och vara borta en vecka, alltså är vi tillbaka en dag innan balen. Perfekt!


Hotellet verkar supermysigt och ligger enbart 100m från den kända stranden Kleopatra
och så är det bara 200m till centrum och nattlivet. CAN'T WAIT!


120108 - Back to the reality

Även denna dag har spenderats nere i ishallen med goa människor för att se alla finaler o.s.v. av Nybro Open. Imorgon är det dags att återfinna sig i verkligheten igen, nämligen börja skolan efter två veckors lov. Inte nog med det, nu är det slut på allt onyttigt och dags att börja sätta igång med träning ordentligt! Sluttramsat Julia!


120107 - Some old pictures

Efter att ha suttit i ishallen hela kvällen och tittat på Nybro Open ligger jag nu i sängen och tittar på massa gamla bilder. Hittade bland annat dessa bilder (nedanför), om man ändå hade tid med att fota nu!




120106 - More than I can be

Vet inte riktigt vilket humör jag är på idag, därför har Robin räddat mig denna förmiddag med sitt underbara album! Tre dagar kvar på mitt sista jullov nånsin, känns för jävligt rent ut sagt. Vill inte tillbaka till stressen och ingen fritid.


Take a little time to feel around

Beger mig till Öland ikväll och stannar tills på fredag.

But I will remain where the top begins
Cause I am not a word, I am not a line
I am not a girl that can ever be defined
I am not fly, I am levitation
I represent an entire generation
I hear the criticism loud and clear
That is how I know that the time is near
So we become alive in a time of fear
And I ain't got no muthafuckin' time to spare




My 2011

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja, en massa saker! Något av de bättre sakerna var Ayia Napa med brudarna.
2. Höll du några av dina nyårslöften? Hade som många andra ett mål om att hålla mig i form och träna minst två gånger i veckan - höll ca ett halvår haha..
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej.
4. Dog någon som stod dig nära? Ja.
5. Vilka länder besökte du? Spanien och Cypern.
6. Är det något du saknat år 2011 som du vill ha år 2012? Frihet från skolan.
7. Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas? 25 maj - jag tog körkort.
8. Vad var din största framgång 2011? Jag lyckades skaffa mig ett mycket bra sommarjobb som nu i efterhand har gett mig stora möjligheter till jobb efter jag slutat skolan.
9. Största misstaget? -
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Ovanligt lite för att vara jag (brukar vara rätt bra på det annars)
11. Bästa köpet? Min tattoo.
12. Vad spenderade du mest pengar på? Resor!
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Japp, min lillebror är specialist på det.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011? Give me everything - Pitbull m.fl., Jag kommer - Veronica Maggio, Best thing I ever had - Beyonce, Someone like you - Adele.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Mest gladare tror jag, men klart att alla har upp- och nedgångar.
16. Vad önskar du att du gjort mer? Ägnat mer tid åt mig själv och ibland bara stanna upp och leva i nuet.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Tänkt tillbaka på det förflutna.
18. Hur tillbringde du julen? Med min familj och släkt hemma hos farmor och farfar.
19. Blev du kär i år? Nope.
20. Favoritprogram på TV? The Vampire Diaries, utan tvekan!
21. Bästa boken du läste i år? Läste desvärre ingen speciellt bra bok.
22. Största musikaliska upptäckten? Jessie J!
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? En ny laptop.
25. Något du önskade dig men inte fick? Det är väl mycket man önskar sig och inte får? En sisådär sju miljoner skulle ju inte direkt sitta fel? Haha
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2011? Fixade till min tatuering och hade en riktigt mysig kväll med familjen.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Nej det tror jag faktiskt inte. Man måste vara med om motgångar här i livet, så är det bara. Inget är perfekt!
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2011? Har blivit mer "kvinnlig" (haha) och lagt av med mina fula baggyjeans och pojkflickstilen!
29. Vad fick dig att må bra? Min lillebror är utan tvekan bäst på det. Men även mina vänner, familj och pojkvän.
30. De bästa nya människorna du träffade? Oj, har träffat så många härliga nya människor 2011! Bl.a. kalmargrabbarna som Sofia och jag hängde med i våras och i somras!


120103 - iPhone case


Såhär kommer snart min iPhone att se ut, *överlycklig tjej*. Beställde hem detta läckra iPhone-skal från Society6 och jag hittade minst femton andra skal jag hade velat ha, så checka in där alla iPhone-ägare!

120102 - Älskade


Finare finns inte, mitt lilla underbarn.


120101 - New year, new possibilities

Vilket nyår! Måste tacka alla härliga människor, speciellt Sofia för igår/inatt/imorse. GALET KUL! Började dagen med solning, jacuzzi och fix med världens bästa vän. Vi fortsatte kvällen med trerätters och tog sen bussen in till Kalmar och grabbarna grus, som var med oss hela kvällen och natten. Efter att ha firat tolvslaget allihopa så drog vi oss ner till The Sign och dansade hela natten. Efter att vi alla suttit en timme i en trappuppgång, käkat en sjukt god pizza, halvsovit på ett jävla golv omringade av både det ena och det andra så tog vi fem-bussen hem och vid halv sju låg jag och sov i min säng.

Japp, det var en kort version av nyårsafton. GOTT NYTT ÅR - 2012!





PUSS


RSS 2.0