Hos min pojk

Idag har jag hunnit med en del. Både att sola, vara på stan med mamma och vara med min pojkvän (som jag fortfarande är med). Vi har precis käkat lite ägg&bacon, mums! Just nu ligger vi och funderar på vad man kan hitta på, det finns ju inte så mycket att göra här i lilla Nybro.. Men vi kommer nog på något så småningom.


Heldag i Kalmar

Har varit väldigt dålig på att uppdatera sen midsommar, förlåt för det! Men vädret har varit så underbart så jag har inte haft tid att sitta vid datorn.

Igår var jag på stranden hela dagen med familjen Wåhlin, mycket trevligt!
Idag ringde väckarklockan vid nio och jag gick genast ut i det fina vädret för att bättra på solbrännan. Låg ute i över tre timmar för sen bestämde sig jag och Sofia för att åka in till Kalmar. Hittade en klocka, en plånbok och ett puder. Välbehövligt! Det var en hel del folk i Kalmar med för Calle Kristiansson, som kom tvåa i idol, spelade och sjöng där. Vid halv nio-tiden åkte vi hem med Madde och Jennie som körde cab haha, asballt.


Klockan jag köpte från Ur&Penn, halva priset woho!


Plånboken, satte i ett gulligt kort på min pojk också haha!

Midsommar

TODAY IT IS!
Snart beger jag mig till stationen där Sofia väntar på mig. Vi tar tåget till Kalmar och därifrån bussen till Färjestaden på Öland där Jessica och Linn väntar på oss. Förfesten kommer att vara på stranden, hur härligt är inte det?! Senare drar vi oss vidare uppåt på Öland där alla våra vänner är. Vi sover i Linns stuga i Saxnäs sen.
KOMMER BLI EN HELKUL MIDSOMMAR OM NI FRÅGAR MIG.


Nej, detta är inte min outfit ikväll, hann inte ta någon bild. Så det fick bara bli denna!

Summerdresses


Från vänster; nelly.com , nelly.com , nelly.com


Från vänster; nelly.com , H&M , modcloth.com , topshop.com


Från vänster; nelly.com , topshop.com , nelly.com


Från vänster; H&M , topshop.com , monki


Från vänster; monki , lindex , H&M , topshop.com


Från vänster; monki , nelly.com , missselfridge.com , nelly.com

Hello sunny day!

Haft en underbar dag hittills, i morse åt jag god frukost och solade med min pojk och vi skulle fixa lite tills imorgon. Sen skjutsade han hem mig igen och jag kunde inte slita mig ifrån solen så jag blev kvar ute i 2 timmar till, haha. Snart kommer the rest of my family hem och vi ska käka tacos ikväll!
Imorgon tar Sofia och jag bussen till Öland där Linn och Jessica är, och vi ska tillsammans med många andra ha en supertrevlig midsommar!



Bilder från förra årets midsommar, då det regnade lite då och då! Detta året hoppas vi på en ENBART varm och solig midsommarafton!

Minisommarjobb

Sov hos Madeleine inatt, åkte till henne vid två-tiden igår så hann inte uppdatera någonting.

Idag kom mami och hämtade mig runt halv tio och hon, jag, Rasmus och Noah åkte ut till min mormor och morfar ute på landet. Där hjälpte vi morfar att stapla (mycket!!) ved och vi lyckades tjäna en liten slant också hihi. Sen solade vi och badade i poolen, toppendag med andra ord!



Till salu!

Just nu min Olympus U 1050 SW till salu. Den ligger ute på tradera.com, hör av er/lägg ett bud om ni är intresserade.


MÅSTE SES!!!

DAMN säger jag bara. Måste göra lite reklam för en liten barndomskänning till mig. Moa heter hon och har känt henne i princip hela livet. Vet att några av mina kompisar också känner henne. Hittade denna videon på henne idag, från hennes skolavslutning. Hon sjunger så otroligt fint, jag sitter och gråter nu, haha herregud! Inte visste jag att hon kunde sjunga så fint!


BILDBOMB - poolparty








Jag hade en jättetrevlig kväll hos Madde i fredags! ♥

Ätbart smycke?

Ser väldigt gott ut men tyvärr är det ett konstgjorda jordgubbar, grädde, choklad, glass osv! Fint smycke att ha i sommar kanske?


Sorry

Igår hann jag inte uppdatera bloggen, umgicks med min pojkvän hela dagen. Vi åkte in till Kalmar en runda och nej, inte för att jag skulle shoppa utan för att HAN skulle shoppa. När vi kom hem åt vi lite sen slingade jag hans hår. Båda två blev mycket nöjda med resultatet, he he! Senare åkte vi en runda med bilen och köpte glass på Mc Donalds. Idag vaknade vi runt åtta, Tobias hade feber.. Så idag blir väl lite utav en "ta hand om Tobias-dag".

Bilderna från poolpartyt i fredags kommer ikväll istället! PUSS


Saknar fjällen!

18-årsfest (poolparty)

Snart beger jag mig till min goa vän, Madeleine. Hon fyllde 18 igår och ikväll blir det fest hemma hos henne på hennes urtjusiga baksida med pool, bubbelpool och grillplats! Känner på mig att det kommer bli en mycket rolig kväll.


Såhär ser jag ut ikväll!

Pictures from a wonderful yesterday


Några ifrån klassen


Jag och Sofia


Jag, Annie och Linnea


Fanny, Mickis, Johanna, Jenny, Linnea och Annie


Jessica och jag


Robin, jag och Simon


Pk, Elias, Jonathan, Pär, Markus och Sebastian


Annie, jag och Carro


Jag

TACK ALLIHOP IGEN! ♥

Toppendag!

Kvällen igår blev jäkligt lyckad med min kära klass, SP09! Festen höll på till lite över ett ca sen kom Jonte, Robin, Markus och Magnusson och joinade mig till klockan tre. Vaknade redan vid halv nio idag och gick ut i det underbara vädret och solade. Det gjorde jag i ca 2 timmar sen kom Tobias hit en stund. Han, jag och Noah gick till stan först för att köpa glass. Sen ville Noah åka i Tobias bil så vi åkte hem till Tobias pappa för att tvätta bilen och lite. Nu sitter jag här och det blir en kväll med Noah, ska passa honom.

Bilder från igårkväll kommer senare!



FINALLY!

Äntligen är det sommarlov, gud vad skönt det känns! Sjungandet gick bra, trots nervositeten, haha. Jag fick en fråga förut om var mina skor i mitt förra inlägg var köpta.
De är köpta på Din Sko. Så, nu vet alla det!

Nu ska jag iväg på studentfirande av min kusin och sen blir det inget annat än PARTY!!!


Drar snart till..

Drar snart till skolan för att värma upp inför skolavslutningskonserten idag! Först möter jag upp mina kära vänner, Jessica och Sofia och sedan drar vi oss vidare till aulan. Slutar lite efter tolv idag och då tar vi sommarlov. HÄRLIGT! Men jag får stressa hem eftersom vi direkt ska iväg på min kusins student. Kommer hem därifrån vid fem-tiden och då kommer Jessica och Sofia till mig med kebab och lite sen börjar festandet!

Ha en sjukt bra onsdag allihopa, för det ska minsann jag ha!
(Hörs kanske senare, beror på om jag har tid)


Jag idag!

Nighty night

Har otroligtvis hunnit med allt planerat ikväll + hunnit titta på Brasilien - Nordkorea. Riktigt spännande match, VM är det bästa som finns! Nu ska jag iallafall gå och lägga mig så jag orkar med hela dagen imorgon, det händer mycket då hörni, mina vänner!
Natti natti ♥


Snygg bild, jag vet! haha

GO GO GO!

Slapp skoldag, sista dessutom - SKÖNT. Idag har jag mycket att fixa. Jag ska hinna:
♥ Sola
♥ Fixa naglarna
♥ Bestämma vad jag ska ha på mig
♥ Ställa ut alla bord tills imorgon
♥ Förbereda presenter till min kusins student
♥ Handla

Men det är bara att köra på! JAG ÄLSKAR SKOLAVSLUTNINGAR. Sen har vi ett långt sommarlov framför oss och jag ska njuta av varenda sekund.


Bild tagen från Veckorevyn (älskar smyckena)

Today's outfit



Skoldagen har varit sjukt onödig. Vi har i princip bara haft betygssamtal och slappat. Efter skolan hängde Jessica med mig hem och efter ett tag kom även Sofia. Vi satt först bara och pratade och tog det lugnt innan vi kände att vi var tvungna att ta tag i den sista historiainlämningen som ska in imorgon. Vi insåg ganska snabbt att våra hjärnor redan tagit sommarlov haha.. Men nu är det bara TVÅ dagar kvar, sen kan vi njuta!

Lustig humor

Idag har min dag varit ganska.. ovanlig! Började med att jag steg upp och sprang en runda i det fina vädret. Direkt därefter åt jag pyttelite mat för att sen dra mig vidare till solariet med min syster. Jag testade stå-solariet vilket inte var en särskillt bra idé för jag fick gå ut efter fem minuter och sätta mig, blev precis svimmfärdig. Sen dess har jag varit helt utmattad idag. Tobias hämtade mig vid halv sex-tiden iallafall och vi cyklade en runda. Han ville även utmana mig på de "stora" ramperna nere vid åkrahäll haha..


Tobias: HAHAHAH, tror du att du är häftig nu eller?
Julia: MEN JA, ta kort nu då!

Haha ja, ibland kan man undra vad för humor vi har du Tobban..

Färgglada smycken!



1. Conley's
2. Urban Outfitters
3. Fredlare.com
4. Fredlare.com
5. Fredlare.com
6. Mywardrobe.com
7. Fredlare.com
8. Mywardrobe.com
9. G-shock
10. Miss Sixty
11. Fredlare.com

"Spansk frukost"

Idag på morgonen åt vi frukost på spanskan, det var meningen att det skulle bli något spanskt men med brist på fantasi fick det bli frallor, juice osv och sen kladdkaka till "efterrätt" hihi. Sen har vi i princip haft genrep hela dagen eftersom vi ska spela/sjunga på studenten imorgon. Slutade vid 15.50 idag och nu är min pojkvän här. Vi ska förmodligen hem till honom sen och nana där.
Ha en fortsatt bra torsdag! ♥


Herregud Julia.. KLANT!

Nu får jag snart ge mig?! Jag skulle fylla på min mobil med 150kr, gick in på telias hemsida osv osv. Vet ni vad jag gör? Jag råkar skriva i fel mobilnummer. Så där rök 150kr bara sådär. Tydligen var det någon Börje som fått sin mobil påfylld, gjorde kanske hans dag lite bättre iallafall *försöker tänka positivt*..


Allt löser sig :)


Am I just a chapter in your story?

Jag orkar inte med det. Att en person kan förändras så av några andra.. Känns inte som jag finns för dig längre när dom är i bilden. Kommer hela sommaren förstöras nu? Orkar inte ens tänka den tanken nu..

"Am I just a chapter in your story?"


Nybeställt!

Beställde just denna underbara klänning från Nelly.


Aha, vart tog solen vägen?

Jäkla pissväder! Både igår och idag har det varit mulet och regnat.. Hoppas det blir fint tills skolavslutningen bara. Idag ska jag plugga och försöka få det sista gjort för jag orkar inte göra allt i slutet av veckan. Senare ska jag träffa Tobias och då ska jag bara försöka koppla bort alla pluggtankar för ett tag.

Måste förresten hitta någon gullig tunika/klänning som man kan ha på skolavslutningen, inget speciellt direkt eftersom jag bara slutar 1an. Men lite fin vill man ju vara!


Jag och Fia med våra snygga tröjor, vi frööös. (Hur man nu kan göra det denna månaden?)


Inte långt kvar..

Kom hem vid halv två inatt efter en ganska fail kväll. Men det var helt okej ändå, haha. Idag steg jag upp vid halv tio typ för att gå ut att sola. Vädret har ju varit på topp idag också, helt fantastiskt! Sista veckan i skolan nu med, visst det är rätt mycket plugg, men sommarlovet börjar närsom så jag bryr mig faktiskt inte helt mycket. Det är bara att kämpa på sista veckan för sen kan man slappna av.
Ikväll kommer min älskling hem från Göteborg också, skönt!


Jag var populär bland Nois och hans kompisar haha!


Mina nya skor, här ser man hur de ser ut.

Härlig solig dag

Idag steg jag upp runt halv elva och gick ut och stekte i solen med mami. Vid två-tiden körde vi ner till en sjö (jag övningskörde) två mil härifrån för att Noah skulle få doppa sig. Det blev solning i ca 1,5 timma där med så har fått lite bränna nu alltså! Ikväll var det tänkt att jag och Sofia skulle ut och åkt inlines en runda men nu har vi precis blivit bjudna på lite party, så det kanske blir det istället.


Började dåligt - slutade bra

Min dag började för jävligt, dock gjorde det fina vädret mitt humör lite bättre. Tänker inte gå in på vad allt handlade om men det löste sig iallafall sen som tur var. Har legat ute i solen hela dagen och även varit inne en runda i Kalmar med pappa. Där köpte jag ett par skor som jag kollat på ett tag (de på bilderna under). Man ser inte riktigt hur de ser ut, mycket finare i verkligheten! Vid sex-tiden åkte jag och Jessica till affären och handlade allt som vi skulle ha till tjejkvällen senare. Vi åkte ut till Sofia där alla tjejerna var och det blev en lyckad kväll!



Tänk att..

Tänk att vädret kan förändra sig så mycket mellan två dagar? Igår var det iskallt, Jessica cyklade med vantar igår till skolan till och med? Idag var det helt tvärtom, solen lös och det var supervarmt. På vår långa håltimme åkte jag, Sofia, Jonte, Sebbe, Sofia, Jennie och Jessica hem till Sebastian där vi solade, badade och spelade fotboll! Mycket trevligt faktiskt. Nu ska jag dock fortsätta plugga på min geografi och senare kommer min älskling hit och sover här, saknar honom!

Ha en fortsatt bra onsdag. ♥


Kämpa på nu Julle!

Förlåt för dålig uppdatering, men ni vet ju hur mycket plugg jag har framför mig (läs föregående inlägg). Det är inte heller så kul att skriva om mina dagar eftersom det enda jag typ gör är att plugga arslet av mig haha. Men vet ni vad? Det är 11 skoldagar kvar nu, sen är det minsann sommarlov!


Gammal bild på mig

Onödig skoldag

Hade i princip EN riktig lektion idag.. Fick dock sluta klockan 12 så det gjorde inte mig någonting direkt haha. Efter skolan stack jag och Sofia hem till henne för att göra klart naturkunskapsfrågorna och vi fikade lite också. Sen har jag suttit ända tills nu med min jäkla geografi-inlämning som ska vara klar tills på fredag. Såhär ser mina föjande veckor innan sommarlovet ut:
v.22 - geografi-inlämning, fredag.
v.23 - samhällsdebatt, måndag. naturkunskapsprov & svenskabok tisdag. Historiainlämning nr1, fredag.
v.24 - Historiainlämning nr2, tisdag.

HUR SKA MAN ORKA?!


På spanskalektionen smög vi in i dramasalen he he

RSS 2.0