There is no one like you


130226 - Säljes!

Jag har rensat ut lite av min garderob idag och hittat tre saker jag aldrig använt p.g.a. storleken. Jag är ganska bred uppe vid revbenen och har svårt att få någonting att passa. Så två klänningar som jag blev helt kär i när jag beställde dem och fick hem dem gick inte att använda p.g.a. det. Kjolen har jag heller aldrig använt för den är för liten, den är från Zara! SÅ PASSA PÅ NU! Jag säljer de till bra priser, och ni kan antingen hämta de hos mig, möta upp mig någonstans eller också kan jag skicka det på posten (men då betalar köparen frakten).

Elise Ryan Dress | Nelly.com | Storlek: S/M (38) | Nypris: 399kr | Mitt pris: 199kr


Dreamy Dress, NLY Trend | Nelly.com | Storlek: S | Nypris: 599kr | Mitt pris: 299kr
 

Zara Basic Collection skirt | Zara | Storlek: M | Nypris: 249kr | Mitt pris: 129kr

130224 - My weekend

Det har varit en händelserik helg, helt klart. I fredags var bara mitt lilla hjärta i fokus, Nois. Hjälplös är det rätta ordet för den dagen. Men han är den starkaste personen jag känner och han fixar allt, min fina lillebror. Under dessa dagar jag har jag verkligen fått en förståelse för hur mycket folk bryr sig och hur tacksam jag är över att jag har så bra vänner, pojkvän och familj. Jag kan inte sluta le av tanken.
 
Helgen har även bestått av härliga kvällar med vännerna. Tequila, god mat, gitarrspel och sång mitt i natten.. Idag blir det en rejäl slappisdag med film, snacks och mys. Puss
 

130221 - Hej livet!

I en hel vecka har jag verkligen inte gjort annat än pluggat från morgon till kväll. I morse skrev jag tentan och satt kvar tiden ut (4 h) och skrev och skrev.. Har verkligen ingen aning om hur det gick men jag har gjort mitt absolut bästa, mer kan jag inte göra nu. Madde och jag tog en lunch och en shoppingrunda efter tentan och jag hittade faktiskt två tröjor. Blev helt förälskad i denna:
 

130216 - Time goes by

Jag är för tillfället hemma i Nybro och hälsar på och har nu i nästan två timmar kollat igenom massa gamla bilder, gud vad jag har förändrats genom åren! Så himla kul att se!

 

130214 - Happy V-day

Idag firar jag alla hjärtans dag för 20:e gången i mitt liv, denna gång tillsammans med min stora kärlek Harald. Jag är så jäkla lycklig och det känns som att alla bitar i livet på något sätt faller på plats. När jag kom hem från föreläsningen för en stund sen möttes jag av honom i hallen och han hade köpt en stor bukett blommor och biljetter till EM-matchen Tyskland-Norge i sommar, överlycklig! Ikväll ska vi däremot strida mot alla hjärtans dags alla fina middagar och beställa varsin kebab, allt behöver inte vara perfekt och det är det jag älskar. Puss och ha en kanon alla hjärtans dag!


130207 - Långhelg

Sista föreläsningen denna veckan är avklarad och jag tar därmed långhelg! För er som inte vet så handlar denna kursen om juridik, vilket är superintressant enligt mig. Det svåra är väl egentligen att slå i lagboken och tillämpa lagar efter rättsfall, men det kommer man väl in i så småningom! Ska nog ta tillfället i akt och börja titta på en ny serie idag, frågan är vilken..
 

130204 - Februari

Hela helgen har spenderats i Nybro där jag hunnit med att träffa fina Fia som kom hem och hälsade på i fredags, passat Noah tillsammans med Harald på lördagskvällen och tränat fotboll igår. Idag började plugget igen och jag fick reda på att jag blev godkänd på hemtentan! Så SJUKT skönt! Det ska jag fira med några avnsitt av The Vampire Diaries och chokladbollar. PUSS
 

RSS 2.0