Grattis på födelsedagen..

.. Tobias! :) Igår hade vi som sagt världens mysigaste kväll. Vid tolv fick han ett paket av mig med, ett armbandsur! Vi drack lite champange och kollade på nårra filmer sen somnade vi ganska gott faktiskt. Idag ska jag till honom på minikalas hos hans pappa och där ska vi äta lite tacos och så.


18 år!

Överraskningskväll

Idag har jag haft världens bästa kväll med Tobias. Eftersom han fyller år imon så gjorde jag en "överraskningskväll" för honom. Först när han kom så hade jag hällt upp ett varmt bubbelbad till oss och så drack vi lite cider. Sen hade jag lagat mat till oss två som vi satt och åt med tända ljus runt omkring oss. Efter det blev det en skitbra film som jag laddat ner och till det blev det lite snacks. Vi är nu hemma hos honom och vid tolv väntas ännu en överraskning till honom + champange ;)
Pusss

mmmmmmmums


Stuck With Each Other - Shontelle & Akon

"You can try to push me from you
Nothing you do can pull us a part"

Fullproppad och händelserik dag

Herregud vad mycket olika saker som hänt idag. Orkar verkligen inte berätta allting men iallafall, efter skolan idag hände jag och Jessica med Sebastian hem för att blondera slingor i hans hår. Det blev faktiskt bra! :) Så duktiga vi är haha. När vi sen skulle cykla hem så ringde min telefon och Jessica säger "vi stannar då..". Precis när vi börjar sakta in glider jag omkull med cykeln och ramlar ner i all äcklig snöööö! Mobilen blev helt genomblöt och jag också.. usch! Haha, men jag cyklade hem ganska fort sen och värmde mig.
Nu har jag massor att göra, men faktiskt bara roliga saker för jag har averkat mitt plugg! :)
Pusss


Tävling

Jag läste just på Foki's blogg att hon har en tävling och att man kan vinna ett superfint halsband :)
Halsbande, armband osv finns att köpa på Betties Galleria.
Jag skulle vilja ha ett i silver där det står Julia ♥ Tobias!


Kan det inte bli helg nu?!

Var hemma från skolan idag, mådde uruselt igårkväll och har sovit dåligt inatt. Magen krånglade.. Jag har sovit i princip halva dagen sen har jag även pluggat lite (försökt!). Matteläxan tills imorgon har jag gjort en uppgift på, en = kommer jag bli godkänd? - nej. Jag fattar ju inte ett skit :(
Och vet ni? Det ska bli värsta ovädret imorgon, iskallt och massa snö, kul....... Det enda som rycker upp mig just nu är att helgen förhoppningsvis kommer bli kanonbra! Massa festligheter :)

Vinterkräksjukan

Idag på morgonen när jag och Tobias satt och åt frukost hör vi från soffan där Nois sitter "JAG MÅR ILLA, JAG MÅR ILLA" och så kutar han in i sitt rum och kräks.. lilla vännen. Livrädd blev han (jag också) hihi. Sån kräkfobi som jag har! Men som tur var så skulle jag och Tobias cykla till skolan precis där efter så.. Bara inte jag blir sjuk nu!
Skoldagen har varit seeg som fan, gick till fem idag. Men nu ser jag verkligen fram emot helgen då Tobias fyller 18. Massa festligheter blir det då :)


Hon kvävde sin man

Sitter i skolan nu och Linn visade mig en skitful men ändå hemsk artikel! hahah

"Hon satt ihjäl sin man"
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6475457.ab

Varför går helger så fort?

Ja, varför gör de det? Tråkigt.. och imorgon är det redan skolan igen, yippie..
Men min helg har ändå varit helt ok. Skulle möta upp Tobias och hans killkompisar på stationen för de hade varit i festat. Jag följde Tobias, Macke och Nojje hem och det blev helt galet. Det bevisar vilka nötter dom egentligen är ;) haha. Ska nog inte ens nämna vad de gjorde mer än att jag har det på filmbevis! Från att de hade kastat min cykel 50 gånger i massa snödrivor till att ha ramlat och skämt ut mig kom vi äntligen hem.. haha. Tobias och jag åt lite och sen somnade vi nästan direkt. Idag vaknade vi två vid halv tolv och vi gick direkt upp för att gå en långrunda i det fina vädret! Vi åt frukost på mc'donalds med.

Nu sitter jag och väntar på mamma, vi ska iväg och handla lite. :)


Tandlös lillebror

Sov som sagt hos Tobias inatt och vi var hos hans släkt igår för att säga hejdå till hans mormor och morfar som ska utomlands idag. Det var väldigt trevligt! Idag har vi varit och kollat på innebandy med Kasse. Efter det skjutsade dom hem mig och nu sitter jag här med Noah, haha. Han har tappat sin framtand och han ser jätterolig ut! Stolt är han också :) haha. Vi väntar på att pappa ska komma hem med kebab till oss!
Vet inte om det blir lite fest ikväll, väntar på besked!


Kan man verkligen vara så söt?

Det finns verkligen ingen bättre än min pojkvän! Han säger så gulliga saker vid precis rätt tillfälle hihi

Jag: jag älskar dig såhär mycket (visar med armarna)
Tobias: jag älskar dig såhääär mycket (visar ännu större med armarna)
Jag: jaha.. men jag älskar dig så mycket som 7 varv runt jordklotet!
Tobias: jag älskar dig så mycket som universum är, och vet du? universum tar aldrig slut.

Tobias: det står julle på mitt hjärta :)
Jag: det står tobban på mitt hihi
Tobias: mitt är tatuerat, och du.. tatueringar går inte bort.

En massa kärlek till dig, Tobias Joakim Wåhlin.


Nya skor!

Igår övertalade jag papi att beställa hem ett par nya converse-skor till mig från USA. Hittar inte de någon annanstans än på den sidan, de finns inte ens på converse.com. Det fick mig att vilja ha dom ännu mer!

 


Hursomhelst, jag börjar vid tolv idag. Känns ganska skönt faktiskt, he he. Efter skolan blir det Kalmar med Jessica som sagt och ikväll ska jag träffa Tobias. Vi hade faktiskt 20 månader igår, tänk vad tiden går fort? Om fyra månader har vi ju för fasen TVÅ år.. herregud :) hihi. Så vi ska förmodligen hitta på nåt mysigt ikväll, vi får se.

Superheta

Superheta leggings med små silvriga nitar längst ner från Nelly. Tror minsann att jag ska beställa ett par sånna!

 

Imorgon har jag två lektioner: sånglektion och vanlig musiklektion. Efter det drar jag och Jessica till Kalmar för att småshoppa lite, eller ja, det beror ju på om vi hittar något (brukar vara dålig på det). Men vi får se. :)

Klar för träning!

Klar för träning med Sofia alldeles strax! Först gymmet sen ett medel-pass, skönt :)



Magsjuk?

Idag har min mage varit helt konstig verkligen hela dagen. Ända sen jag kom hem från skolan har jag mått illa och haft sjukt ont i den. Visserligen ska jag ha mens snart men detta känns inte som det? Snarare som nån sorts influensa? :( Skönt att jag inte kräkts iallafall för det är verkligen det värsta som finns!
Tobias ville vara lite gullig o ta hand om mig så han kommer o hämtar mig här snart med bilen hihi. (snart kan han köra själv!) Jag sover hos han inatt också.. :)
Hoppas jag blir bättre tills imon!

Yoga

.. har jag tränat idag. Först blev det ett intensivt pass på gymmet med Sofia sen kom Amy, hennes mamma och min mamma för vi skulle träna yoga. Första gången kan jag ju säga och sista var det med. Usch det var inte min grej. Hatar att vara så lugn hela tiden ;)
Nu ska jag ta mig en dusch sen sticka till Tobias och sova där inatt, mys!


Det kryper i hela kroppen..

Jag är förbannad, har panik, är irriterad, och gissa vad det är som då stör mig? JO - allt plugg :(
Jag orkar inteeeeee, redan första veckan när vi började nu fick vi minst 5 saker, nu har vi fått lika mycket till typ som vi ska hinna med på ca 5 veckor och jag vet att det kommer mer.. Detta suger. Ibland ångrar jag verkligen att jag valde SP.
Sitter här och det kryper i hela kroppen på mig, vet att jag har naturkunskaps-läxförhör imorgon på typ 25 frågor och jag vet att jag måste kunna det. Men jag vill inte jag orkar INTE!
Inte när jag vet att jag har så sjukt mycket annat att bli klar med också. Kunde det inte finnas en maskin som gjorde alla inlämningar åt en? Tror jag ska uppfinna en sån.

Oldies

Sitter och lyssnar på gamla låtar från typ 7an. Massa minnen ploppar upp i huvet hihi.


Secondhand Serenade - Fall for you


Secondhand Serenade - It's not over


Dragonforce - Dawn over a new world
(har visat den innan, men det är och kommer alltid var en av dom bästa låtarna!)


Jullan




"Snabba cash"

.. hette ju filmen som Tobias och jag såg på biopremiär igår. Joel Kinnaman var huvudpersonen och jag tyckte att filmen var superbra! Den hade nästan allt. Den var spännande, sorlig, läskig och rolig.
Och nej, jag ska inte berätta någonting om handlingen utan istället rekommenderar jag er att se den själva - på bio! Meningslöst att ladda hem en sån film, den måste ses på bio tycker jag.

Nu ska jag och papi bort och träna hursomhelst (känner att jag blivit riktigt duktig på det nu!) haha. Ikväll blir det förhoppningsvis lite fest.


Sveriges bästa skådespelare

Inget snack om saken! Hoppas verkligen att Joel Kinnaman får pris för Sveriges bästa skådespelare snart. Han är riktigt grym!
Känd som Frank Wagner i Johan Falk-filmerna och det är nog därifrån han blivit mest känd. Han spelar hur bra som helst i dom. Imorgon ska jag och Tobias se hans nya film "Snabba cash" och jag tror och hoppas på att den är MINST lika bra som Johan Falk-filmerna. Lääääääängtar :)




Torsdag

Sov hos Tobias inatt, mysigt :) Dagen började idag med en jobbig spanskalektion men vi fick reda på att vi fick sluta redan vid ett eftersom Engelskalektionen var inställd. Skönt!
Nu sitter jag och planerar Tobias födelsedag, eftersom typ ingen i hans familj är hemma på hans födelsedag får väl jag hitta på nåt för honom! 18 fyller han och då måste det ju vara något speciellt :) Får se vad jag kommer på!

Vid sex ska jag och Jessica bort till gymmet först och träna lite och sen vid kvart i sju blir det aerobic-träning med Sofia, Maja och Amy (vet inte om det är några fler som tillkommit?).
Sen måste jag plugga.. yes, det är redan igång :(


Right?

I don’t mind it
I don’t mind at all
It’s like you’re the swing set
And I’m the kid that falls
It’s like the way we fight
The times I’ve cried
We come to blows
And every night
The passion’s there
So it’s got to be right
Right?

No I don’t believe you
When you say don’t come around here no more
I won’t remind you
You said we wouldn’t be apart
No I don’t believe you
When you say you don’t need me anymore
So don’t pretend to
Not love me at all

I don’t mind it
I still don’t mind at all
It’s like one of those bad dreams
When you can’t wake up
Looks like you’ve given up
You’ve had enough
But I want more
No I won't stop
'Cause I just know
You’ll come around
Right?

No I don’t believe you
When you say don’t come around here no more
I won’t remind you
You said we wouldn’t be apart
No I don’t believe you
When you say you don’t need me anymore
So don’t pretend to
Not love me at all

Just don’t stand there and watch me fall
'Cause I, 'cause I still don’t mind at all

It’s like the way we fight
The times I’ve cried
We come to blows
And every night
The passion's there
So it’s got to be right,
Right?

No I don’t believe you
When you say don’t come around here no more
I won’t remind you
You said we wouldn’t be apart
No I don’t believe you
When you say you don’t need me anymore
So don’t pretend to
Not love me at all

I don’t believe you


Andra skoldagen avklarad

FY säger jag bara.. det är ett rent helvete att ha börjat skolan igen! Vi har redan fått massa skit att jobba med.. Fick förresten reda på mitt spanskaprov idag, fick ett poäng över G. Skönt det iallafall.
Äcklig mat är det i skolan nu med och rykterna säger att anledningen till att vi får äta på papperstallrikar, med plastbestick och dricka i plastglas är att det varit råttor i köket? Mysigt.. Rörde inte ens vid maten idag, så mamma var gullig och kom med pengar så jag kunde köpa något i cafeterian!

Nu sitter jag hos Tobias och väntar på att han ska komma hem från skolan. Ska träna om en stund med (antingen friskis eller egenträning?). Lär ju vara sjukt mycket folk på gymmet eftersom det är gratisvecka så jag tror jag tränar hemma :) Nehe, nu tyckte jag att jag hörde någon som kom innanför dörren.
Puss


Kan inte sova..

Kan inte somna. Undra varför? Kanske för att det är skola imon?..

      lista-tidsfördriv!

      1. Är du singel? nej
      2. Är du lycklig? ja!
      3. Är du uttråkad? jao..
      4. Är du ledsen? nej
      5. Är du italienare? nej
      6. Är du gravid? nej
      7. Är du full? nej
      8. Är du en cooling? dum fråga? ;)
      9. Är du från Irland? nej
      10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? nej, dom har inte gift sig än!

 
      1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? ja
      2. Har du nånsin blivit sårad? ja, många gånger
      3. Har du nånsin tänkt på en och samma tjej/ kille flera gånger under natten innan du somnade? haha ja!
      4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom? det har jag nog
      5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? yes
      6. Har du haft en hemlig beundrare? haha no idea? ;)
      7. Är du kär? ja, jätte! :)
      8. Vill du gifta dig i framtiden? ja

      10 saker två alternativ
      1. Kärlek eller lust? kärlek
      2. Hår eller ögon? ögon
      3. Katt eller hund? hund
      4. Några få bästa vänner eller flertalet "vanliga" kompisar? några få bästa vänner
      5. TV eller Internet? Internet
      6. Coca-cola eller Pepsi? pepsi
      7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? båda :)
      8. Pengar eller lycka? lycka
      9. Dag eller natt? båda?
      10. MSN eller mobil? mobil

      10 "Har du nånsin..."

      1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? ja, när jag var liten isåfall haha
      2. Brutit ett ben? nae, men en arm! ;)
      3. Gjort nåt du ångrar? ja, men det har väl alla eller.
      4. Hoppat Bungee Jump? nej, och jag kommer fan aldrig göra det heller! usch
      5. Ljugit för någon du tycker om? ja..
      6. Ätit en hel tårta? haha nej tack ;)
      7. Gjort bort dig offentligt? fråga mina kompisar o min pojkvän.. haha (a)
      8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? ja
      9. Gråtit när ett husdjur dog? hahah varje gång.
      10. Velat försvinna? ja 

      Vad såg du på tv sist? johan falk
      Vems blogg läste du sist? amyyyy.blogg.se
      Vad åt du sist? russin
      Vem pratade du med sist? mamma
      Vem ringde du sist? tobias
      Vem messade du sist? erica
      Vad läste du sist "bok"?  huh? :P
      Vem pussade du sist? tobias
      Vem kramde du sist? tobias
      Vem bjöd du sist på något? tobias hah
      Vad köpte du sist? bananer och choklad? haha

Nytt rum!

Här får ni ett smakprov på hur mitt nya rum ser ut just nu. (är inte färdig på långa vägar men..)







Idag ska jag vara med Tobias, vad vi ska hitta på vet vi inte riktigt än.. Kanske blir en runda ner till Nybro Open? Haha, nä vi får se! Hursomhelst så börjar skolan imon och det suuuuger. Börjar dagen med geografi med.. suck

Nybro Open

Yes, det blir det för mig ikväll igen. Denna gången med Tobias :)
Hinner inte skriva så mycket mer nu!
Puss

Bra kväll igår - Bra kväll idag

Igårkväll cyklade jag och Jessica till Tobias för att hämta upp honom. Vi drog sen vidare till coop/stationen för att möta upp Rasmus som kom med tåget. Vi gick in på coop för att hitta nånting att laga.. Var där inne ett bra tag tills Tobias äntligen tog tag i det "ÄH vi kör på kebab istället", så fick det blir det.
Vi gick hem till Tobias och där åt vi och kollade på en hyrd film. Den var riktigt bra. Lite efter nio stack vi till Nybro Open och där träffade vi lite folk. Men efter elva någon gång gick vi hem till Jessica och spelade "The Band" eller vad det heter. :D Tobias ville såklart testa trummorna! När det började bli långtråkigt (klockan var typ halv ett) så gick vi till Tobias igen och kollade på ännu än film. Sen åkte vi hem.


Här sitter Tobias och Rasmus i Jessicas hemma studio och lirar ;) haha

Anledningen till att jag skrev "Bra kväll igår - Bra kväll idag" var att jag vet att min kväll kommer bli bra idag med. För jag ska träffa min brutta Amyyy. Äntligen! Vi ska kolla på bland annat Simon som spelar Nybro Open ikväll.
Så vi ses kanske där?
Puss


Ångest..

Sitter här och har precis kollat på massa gamla bilder.. Fyfan vad jag saknar den tiden. Måste nog erkänna att den personen jag saknar mest av allt är Amy Mörck. Vi har haft världens underbaraste år tillsammans. Ända sen vi i princip var små har vi umgått hur mycket som helst. Vi började i samma klass när vi gick i sjuan och hade hela tre år tillsammans. Fatta då hur ovant det var att börja 1an utan henne. Hon i en annan stad och jag var kvar här i Nybro. Det suger lite..
Vi har knappt träffats någonting sen vi började gymnasiet och det suger ännu mer.

 
Vi hade våra stunder.. (a) haha

 


Vill bara att du ska veta att jag saknar dig.

Glassbomb

Träningen med Jessica gick finfint, även Macke och Linn var där och hjälpte oss lite ;)
Vid fyra-tiden kom min sjukling till pojkvän och vi lagade lite tacos (börjar bli rätt ofta nu för tiden?) och sen gjorde jag en glassbomb till honom och mig, hihi. Med glass, hemmagjord chokladsås, grädde, massa maränger och en banan. GOTT


Betyg: 8 av 10 /Tobias
he he he

Pumpa på!

Haha vad fult det lät..
Iallafall, vaknade lite efter elva idag och har sen dess bara gått runt och slappat. Vid två ska jag, Jessica och Sofia bort till gymmet en runda och pumpa på! Haha. Får se vad som händer ikväll, har lite att fixa här hemma eftersom jag ska byta rum (igen). Men det är rätt kul, för mamma ska hjälpa mig att inreda rummet med lite nya grejer!
Tog lite nya bilder igår förresten..




Sitter just nu...

Sitter just nu i Niclas lägenhet med Tobias. Eller rättare sagt, jag vaknade och har inget o göra så.. Tobias ligger fortfarande och vilar, han vaknade vid typ sju idag för att han var sjuk, illa!
Vet ni vad som känn så jävla gutt? Att typ alla börjar skolan denna veckan, men vi börjar på måndag nästa vecka :D hihi. Hursomhelst så vet jag inte vad vi ska hitta på idag, kanske gå på stan en runda och lite.
Hörs senare, puss!


Toppendag

Yes, det är precis vad jag har haft idag med Sofia och Jessica!
Vid 3-tiden cyklade jag till Jessica där Sofia också var och där satt vi och pratade en bra stund. Sen gick vi till videobutiken och hyrde en film (som var väldigt bra). Efter det gick vi till coop och köptde godis + tacos grejer!
Ni kan ju bara tänka er vilken bra kväll vi haft :) Spelat wii, ätit god mat och kollat film.


Jag och Sofia, spelar wii "Just dance"


Ni är bra!


Nattbloggar

Jag och Tobias sitter här nu, 03.15 är klockan. Vi är knappt trötta alls.
Var på bio förut med hans mamma och Yngve, Göta kanal 3 och den var väl sådär. Inte riktigt min humor ;) haha.
Tobias försöker tvinga ut mig och gå en runda, men det är ju pisskallt och läskigt ute nu (a) haha. Får se hur det blir med den saken. Vill hellre ligga inne i sängen och titta på någon film.


Lördag

Jahaja, kunde knappt somna inatt pga att magen gjorde ont som tusan! Men det gick till slut. Idag vaknade jag vid tolv-tiden, gick ner och åt frukost sen gick jag och pappa bort till friskis och gymmade lite :) I ca 2 timmar var vi där och när vi kom hem fick vi god mat av mami. Nu har jag gjort mig i ordning lite och väntar på att Tobias ska ringa mig, vi skulle nämligen hitta på något idag. Frågan är vad? Hmm.. återstår att se!

1 januari 2010

Känns konstigt? Att det redan är 2010!
Iallafall, min kväll igår blev toppen. Jag, Jessica, Madde och Sofia åt mat (rå kyckling med pommes? haha) och tog våra första drinkar! Sedan drog vi vidare ut i kylan till Olivia. Kvällen med allt folk, nytt som gammalt, blev kul. Vid elva-tiden gick några av oss ner till torget och vi var först av alla! IS-KALLT säger jag bara. Livrädda för raketer var vi också.. Iallafall, jag träffade på Tobias och massa annat folk. Tobias och jag gick upp till Erica där Boman också var och där stannade vi till 3-tiden. :) Då gick Tobias och jag hem till honom och myste.

Idag väckte Tobias mig på morgonen för han var tydligen snuvig? Han låg och harklade sig och allt vad han gjorde så jag fick rycket till slut (a) haha, vad elak jag är! Iallafall så har vi bara tagit det lugnt idag.









Tack alla för en bra kväll/natt! GOTT NYTT ÅR

RSS 2.0