130327 - Last few days

Idag ringde klockan vid 05:30 - tentadags! Vi var ett litet gäng som hade glömt anmäla oss till tentan idag så vi var där tidigare så vi kunde få chans att komma in och skriva. Det fick vi, men med en timmes avdrag av tentaskrivningen vilket resulterade TRE stressiga tentatimmar. Man hann knappt läsa frågorna, så surt när man hade pluggat något så otroligt inför tentan. Men man lär sig av sina misstag! Nu ska jag snart iväg på fotbollsträning och sen stannar jag i Nybro, för imorgon är det 20-årskalas för mig där. PUSS

Här är några bilder sen helgen och fram till idag:


130325 - Tattoo

Här är tatueringen jag och min syster gjorde för vår fina lillebror förra veckan. Den är fortfarande i läkningsstadiet så om några veckor kommer den vara mycket finare! Är verkligen hur nöjd som helst och jag kommer inte ångra det en sekund i hela mitt liv.

Anledningen till att vi gjorde den var att vår lillebror är så unik och fin på alla sätt och vis. Vi vill hylla honom och visa alla att vi alltid kommer att älska honom, oavsett vad som händer. Vi kommer alltid att stötta, hjälpa och se till att han får ett så bra liv som möjligt, även i framtiden. Vänster arm, närmast hjärtat. Jag kan inte vara vid hans sida varenda dag, därför ville jag dels för honom göra tatueringen så han kan se att han alltid kommer finnas hos mig oavsett var jag befinner mig, men även för min egen skull så att jag kan känna och se det också. Han är inte som alla andra, vår lillebror, men jag skulle inte byta ut honom för något i världen, jag skulle offra precis allt för honom och det står jag till 100% för.

"Littlebrother, I will love you until infinity runs out"

130321 - Blue dream

Dålig uppdatering nu, har varit sjuk samtidigt som det är tentavecka. Igår tatuerade jag och min syster oss men ni får se tatueringen när den är läkt. Då ska jag förklara dess syfte också, så håll utkik!

Älskar min långklänning jag fick hem från Nelly för några veckor sen!

130318 - Måndag

I onsdags förra veckan dök en rejäl förkylning på mig igen, jag som aldrig blir sjuk... Missade därför första träningsmatchen igår, så jäkla surt. Nu börjar tentaveckan med så måste verkligen pigga på mig, men febern vill inte släppa. SUCK! Några pigga-på-sig-tips? Någon?


130312 - I'm right here with you

Nu drar pluggandet igång på allvar igen, tenta om två veckor! Juridikkursen är inte över än och nu handlar det bl.a. om sociallagarna LVU, LVM, LSS osv. Imorgon ska jag hem till min fina familj och sova där till fredag, känns så skönt att bara kunna åka hem till dem i princip när jag vill och se så att allt är okej. Saknar lille Nois så det skriker om det nu med!
 
Nu dröjer det inte länge tills jag fyller 20 och syrran har precis fyllt 18. Vad hände med tiden?

130310 - Yesterday

Det blev en lyckad dag igår med mitt hjärta. På kvällen gjorde vi nachostallrik, drack lite champange och tittade på melodifestivalen. För övrigt tycker jag att helt rätt låt vann, Robin är ju otrolig!
Nu väntar jag återigen på att fotbollsträningen ska börja, nästa helg börjar matcherna dra igång också. Spännande! Puss

 

130309 - ♥

Vilken vecka!!! I torsdags fick jag reda på att jag klarade juridiktentan och den lättnaden är inte att leka med! Idag har jag och Harald varit tillsammans i ett helt år. Det ska vi minsann fira. PUSS
 
 

130306 - New in

Sitter och väntar på att tiden ska gå fram tills fotbollsträningen, så sugen! Fick hem min klänning idag (från förra inlägget) och den var hur fin som helst! Så den tänker jag med glädje behålla. Fick även hem min glossybox i måndags med fem superbra produkter! Ett par fotbollsskor har jag också införskaffat, behövliga saker. NÖJD! Nähe, dags att klä på sig fotbollskläderna och tagga igång!


130303 - Dreamdress

Har haft den lugnaste helgen nånsin, men så himla välbehövligt efter några känslomässiga dagar! Idag kommer familjen på besök på lite lunch och så, ska även kolla på nya fotbollsskor, ett måste nu när säsongen snart drar igång! Ikväll är det träning också, såå jäkla skönt att vara igång igen.

Igårkväll beställde jag en underbar klänning som jag tänkte ha på Haralds systers bröllop i april:
 

RSS 2.0