130429 - Bröllop

Har haft fyra helt underbara dagar i Tranås som har bjudit på fix och trix inför Haralds systers bröllop, en kväll med Haralds kompisar och själva bröllopet som förövrigt blev hur lyckat som helst! Bröllopsfesten gick vi hem ifrån vid 04:30 och det säger väl en del om hur kul vi hade. Är så glad och tacksam för att jag hamnat i så bra sällskap och bland så underbara människor. En riktig TOPPENHELG med andra ord!

Idag taggar jag om inför seriepremiär mot Timmernabben!
 

130422 - Most obstacles are inspiration

Vi har inte haft internet på sista tiden, så kör från mobilnätet, som också håller på att ta slut haha. Får hoppas på ny internetåtkomst inom de närmsta dagarna! Har så mycket roligt framför mig nu - i helgen är det bröllop, helgen efter Ullared och 20-årsfest, veckan efter Valborgsfirande och dessutom är det drygt en månad kvar till sommarledighet och Londonresan! PUSS
 

130411 -

Har haft många upptagna dagar och har knappt tid att blogga längre, så det får bli lite då och då när jag har tid! Hade min 20-årsfest i helgen och det blev hur lyckat som helst med fina vänner. Nu är det plugg för full rulle som gäller, ska göra en barnobservation på min kusin i Karlskrona i helgen, intressant!


130403 - Beautiful friends

Har haft en toppendag tack vare mina fina vänner som överraskade mig totalt! Vi skulle ha en vanlig mysfika trodde jag, men de hade skrivit en sån jäkla klockren dikt om mig, lurat mig med en anmälning till Farmen och klippt ihop ett jättefint kollage med massa bilder på oss. Har inte skrattat såhär mycket på länge! Så fruktansvärt glad att jag träffat dessa underbara människor!

https://cdn2.cdnme.se/1279830/6-3/pic_515c95da9606ee333e2389e7.jpg" class="image">


RSS 2.0