Old times

Jag saknar de gamla tiderna. När allt var som bäst.
Jag saknar vår gamla klass, jag saknar faktiskt tillochmed paradisskolan..
Ibland önskar jag att man kunde spola tillbaka tiden så man kunde ta vara på den mer. Det finns så mycket man velat göra som man kommer på nu efteråt. Det är inget som någonsin kommer gå att ändra på eller fixa till. Jag saknar när vi umgicks alla tjejer, det är inte så nu längre. Amy går i Kalmar och jag träffar väldigt väldigt sällan henne.

Med dig hade jag verkligen alltid kul, jag vill inte att det ska ta slut. Det känns som om vi på något sätt glider ifrån varandra. Nya vänner kommer till osv. Det är inget jag är arg över, utan tvärtom. Det enda som gör mig ledsen är att vi inte har tid att ses knappt.
Ända sen vi föddes har vi haft kontakt, vi har varit bästa vänner så långt bak i tiden jag kan minnas. Du var alltid den första som jag ringde när jag behövde hjälp eller vad ledsen. Vi har exakt samma humor och jag saknar det om dagarna.. :( Men tiden förändras och det är tyvärr inget man kan göra åt.



 


Amy Victoria Mörck <3 Julia Emma Kjellin

...

Gotta make a change
For once in my life
It's gonna feel real good
Gonna make a difference
Gonna make it right


Let me feel safe
always

Stressig måndag

Det var riktigt segt att stiga upp idag! Men tänkte på Tobias som börjar praktisera vid kvart i 7 när jag stiger upp så det hjälpte mig lite på traven, haha. Iallafall, skolan var jobbig som fan. Känns bara som om vi får mer och mer läxor och prov. Tar det aldrig slut?
Gick till fem idag och efter det tränade jag, Sofia och Linnie spinning. Den här gången var det riktigt jobbigt, men jag tog i allt vad jag hade så är faktiskt nöjd med min insats! :D
Hur som helst, matteprov på onsdag och geografiprov på torsdag. Är sämst på matte och fattar ingenting av geografin. Så vilket ska man plugga mest på? Åh..


Jag i onsdags innan SP-festen :)

Inte riktigt som jag tänkt mig..

.. blev kvällen igår. Först var vi ju hos Simon och hade det trevligt men vid 10-tiden stack jag, Olivia, Emelie, Maya och Rebecca till Macke. Där var det lite mer folk och vi hade det faktiskt till en början kul. Men under kvällens gång hände det lite grejer som jag inte vill ta upp här vilket gjorde att jag bara ville hem.
Iallafall, nu är jag hemma och ska snar börja plugga lite. Sen funderar jag på om jag ska hitta på något ikväll, för det är jag sugen på. Något jag är mindre sugen på nu är skolan som börjar imon igen..


Här är iallafall en bild på hur mitt hår blev.


Lördagkväll

Ikväll blir det äntligen fest, haha :) Har varit med Tobias hela dagen och vi har bara slappat typ. Sen gjorde vi oss i ordning för fest, och han stack till Macke och jag till Amy.
Så jag sitter här hos Amy nu och vi ska vidare till Simon där fler folk är. Sen vid typ tolv-ett tiden drar nog jag och Olivia och kollar läget hos Macke! Men nu ska jag fixa det sista. Sen sticker vi!
Pusss


Jag och Amy

Friday

"Flickan som lekte med elden" såg ju jag och Tobias igår i Kalmar och den var faktiskt riktigt bra! Efter vi sett den så köpte vi hem lite mat och gick hem till Niclas lägenhet och åt. Vi tog bussen hem vid halv tio-tiden och när vi kom hem satte vi på en film och myste :) Han är väldigt bra min grabb.
Idag stack jag hem vid halv ett typ efter att ha ätit frukost o sådär. Så ska plugga hela dagen hade jag tänkt.. Sen ikväll hoppades jag på fest, men vet inte om det blir någonting av det nu? Hmm, sånt som märks.
Juste, jag skulle ju lägga in en bild på hur mitt hår blev, men har inte hunnit ta någon bild än haha. Så det kommer väl någon gång framöver, annars får ni se det irl!
Skriver mer senare, pusss


Frissan idag

Kvällen/natten igår ute i Ruskemåla blev faktiskt ruskigt bra :D haha.
Vi förfestade några stycken i Simons lägenhet innan och efter nio någon gång åkte vi vidare ut dit. Det var redan massa folk där när vi kom fram. Under kvällens gång blev det bara roligare och roligare, det var kul att lära känna så oerhört många med! Vid halv ett-tiden åkte jag hem och jag släpptes av utanför Tobias hus.
Där fick jag vänta och frysa i typ 10 minuter tills Tobias, Markus och Anton kom och gjorde mig sällskap. Vi drog vidare till kungshall på "efterfest" men det var inget drag där så vi stack hem..
Idag fick jag stiga upp vid 9 hos Tobias för att cykla hem o duscha osv. För vid 11 har jag en frisör-tid, jag ska klippa och bleka håret! :) Får hoppas att det blir ett bra resultat.
Bilder kommer efter jag varit där.

Ändrade planer

Åter igen, ändrade planer (som det brukar bli nu för tiden)
Ikväll blir det sp-fest istället! Förmodligen förfestar vi hos någon i klassen så det ska bli trevligt. :)
Sen får vi väl se vart jag hamnar inatt, antingen sover jag hemma, eller hos tobias.
Ha det fiiint

Orientering s-u-g-e-r

Hade orientering idag på morgonen och Jessica och jag var först ut. I början gick det fan bra för oss och vi tog alla kontroller snabbt. Men sen när vi skulle ta de sista så gick det åt helvete.. Vi sprang vilse, tog fel kontroller osv. Så ja, först ut - sist in blev det nästan. Orientering är nog inte riktigt vår grej!
Börjar inte förrän 13.45 igen, så det känns rätt skönt. Vill ha kväll nu, för då blir det fest med älskling och flera. :) Sen imorgon ska jag klippa och färga håret hos frisören, efter det åker jag och Tobias in till Kalmar och på kvällen blir det bio. Vi sover nog förmodligen i Kalmar.
Men jag ska duscha och lite sånt nu, skriver nog mer ikväll!

Jag drar igång igen!

Skoldagen har inte varit så jobbig som den brukar på tisdagar faktiskt. Fick sluta tidigare också så jag stack hem till Tobias och här är jag nu. :) Tänkte vara hans "hemmafru" för en dag, laga lite mat och sånt där. För han har varit duktig och sprungit orientering och för att skryta lite om honom så kom han faktiskt först med! Haha
Så han är värd lite service idag ;)
Ikväll vid sju-tiden ska jag träna spinning med Sofia. Ska bli skönt att komma igång faktiskt.
Imorgon har jag också orientering på morgonen och efter skolan blir det nog träning med Linn och Sofia igen. På kvällen vet jag inte om det blir fest eller inte. Sånt som märks :)
Pusss


16 månader

.. med Tobias idag. Gud vad tiden går fort :o jag minns liksom när vi hade fyra månader, fast då var allt mycket annorlundare. Vi har gått igenom så otroligt mycket och vi har blivit starka tillsammans!
Förra veckan var väl inte direkt en rolig vecka om man säger så. Mycket tjafs och bråk men det är sånt man en dag kommer över, och vi lyckas ta oss igenom det. Hur ledsen och arg man än blir/blev så kommer man över det. Vi säger elaka och dumma saker till varandra men säg någon som inte gör det? Man dör inte av det och man blir starkare i sig själv.
Iallafall, på ett sätt (konstigt nog) har det känts skönt att ha bråkat med dig nu.. För jag har fått ur mig alla äckliga känslor jag hållt inom mig. Jag har hittat tillbaka till mitt rätta jag igen.
Nu känns det nästan sådär pirrigt igen när vi ska träffas osv, och det är skönt att det kan bli så ibland. Pussarna och kramarna känns mer kärleksfulla på något sätt.
Man ska vara glad för det man har och verkligen försöka uppskatta allt alla gör för en.
Jag älskar dig, min alldeles egna Tobias.

 

21 guns

Do you know what's worth fighting for
When it's not worth dying for
Does it take you breath away
And you feel yourself suffocating
Does the pain weight out the pride
And you look for a place to hide
Does someone break your heart inside
You're in ruins

One, 21 guns
Lay down your arms
Give up the fight
One, 21 guns
Throw up your arms into the sky
You and I

When you're at the end of the road
And you lost all sense of control
And your thoughts have taken their toll
When your mind breaks the spirit of your soul
Your faith walks on broken glass
And the hangover doesn't pass
Nothing's ever built to last
You're in ruins

One, 21 guns
Lay down your arms
Give up the fight
One, 21 guns
Throw up your arms into the sky
You and I

Did you try to live on your own
When you burned down the house and home?
Did you stand too close to the fire?
Like a liar looking for forgiveness from a stone

When it's time to live and let die
And you can't get another try
Something inside this heart has died
You're in ruins

One, 21 guns
Lay down your arms
Give up the fight
One, 21 guns
Throw up your arms into the sky
You and I

vi spelar ett spel som ingen kan vinna

Söndag

Igår blev det fest hos mig istället, blev lite ändrade planer. Vi hade ingenstans att vara osv, men det löste vi!
Till en början var typ alla trötta iumed att de flesta hade varit på fest dagen innan med. Men sen blev det faktiskt riktigt trevligt och kul! Runt ett började några st dra sig hemåt men Jonas o de var kvar :) Så vi satt mest och snackade och sjöng, haha.
Vid 3-tiden stack de också hem och de skulle gå ända till Hanemåla i minusgrader.. Tyckte ganska synd om de faktiskt.
Jag blev klar med städningen vid typ 4-tiden och då la jag mig direkt i sängen och somnade. Men tror ni jag fick sova ut idag? - nej! För jag blev väckt vid 9 och medtvingad in till Kalmar.. Hmm, får väl ta mig en tupplur senare (a) haha.
Jonas fick någon bild från igår men han ligger ju och snarkar nu så jag lägger in en bild från i fredags då vi festade i St Sigfrid! Men den här helgen har varit bra tycker jag.
Denna veckan går vi bara tre dagar för det är studiedagar torsdag och fredag :)


jag och tobban

Fest-helg

Igår blev det fest i St Sigfrid och det var väl helt okej. Det var kul att träffa folk som man inte sett på länge!
Bilder kommer så fort jag fått tag på dom. :)
Hamnade hos Tobias inatt iallafall där även dansken sov. Vi vaknade vid typ elva idag och vid tolv-tiden drog vi tre till Mcd och åt. Det var välbehövligt för jag har varit hungrig sen igårkväll och jag har t.o.m vaknat inatt av att magen har kurrat! haha
Ikväll blir det fest igen hos Maja med massa folk. Sen sover nog Jessica hos mig eller tvärtom.
Hörs senare
Pusss


ÄNTLIGEN HELG

Oops she did it again
She pied in her pants
It's so desgusting
It smells like shit

Oops she think she is cool
But she looks like a fool
And we don't like - ueh!

Så gick Jessicas och min låt idag när Sofia var väldigt kissnödig! Hon kissade faktiskt inte på sig men hon höll på att göra det. :D haha så jävla kul.
Slapp naturkunskapen idag pga mötet och det var en jävla tur för naturkunskapsläraren var hur jävla tjurig som helst idag. Värre än vanligt tillochmed, och tro mig, då är det illa..
Ikväll skulle jag egentligen varit med Madde, Sofia och Lloyd men det blev icke så för min del. Blev tillfrågad att följa med till St Sigfrid där det är fest med så jag funderar på att dra ut dit istället och träffa lite gamla klasskompisar? Får se hur jag gör. :)
Men nu ska jag faktiskt ner och umgås med min kära lillebror.
Pusss


"Tredje världskriget"

Igår var hela dagen åt helvete.. men som sagt, vissa dagar är sämre än andra. Hade "Tredje världskriget" med Tobias, hade mycket plugg att hinna med osv.. var inte helt kul.
Idag hoppas jag på en bättre dag iallafall :) Och det känns faktiskt som om det kommer bli det.
Sitter hos Tobias nu men han har redan börjat skolan och jag börjar inte förrän kvart i 10. Niclas ligger och sover i rummet bredvid men han lär ju vakna när som!
Har bara två lektioner idag, eller ja, först ÅIF-möte och sedan musik. Så det blir ingen jobbig dag!
Ikväll ska jag träffa Madde och Sofia och vi ska nog till Lloyd i think? Så det blir nog en trevlig kväll.

Men jag skriver nog mer senare!
Pusss

Onsdag

En tråkig Onsdag med dessutom. Tror ni det blir mindre plugg för mig idag? - nej minsann..
Jag har precis suttit och gjort 17 sidor spanska och har ytterligare 8 sidor kvar att göra. (y) + att jag ska läsa ut en 250 sidors lång bok på två veckor. Fyfan vad jag älskar skolan!!!
Nog om skolan. Jag vill ha helg nu, blir förhoppningsvis fest. :) Och imon ska jag träffa efterlängtade Madde med. Var ett tag sen vi sågs nu efter skoltid eller så.
Och vet ni vad jag saknar nu? Min tungpiercing, haha.. Många av er visste säkert inte om att jag precis tagit ut den, men jag var tvungen för min sånglärare. Jag kan inte sjunga "på rätt sätt" om jag har den nämligen. Men jag överlever väl utan den!

Snart ska jag börja plugga igen och runt åtta sticker jag till baby igen och sover där inatt. Blir tv-tittande på Efterlys & Idol och mys hela kvällen.

Jo en sak till, nästa vecka ska jag färga håret.
Hjälp mig?!
Jag har tre alternativ:

1. Bleka många slingor igen (som i somras)
2. Bleka håret och sedan göra mörka slingor i underhåret
3. Färga håret ljusbrunt blandat med ljusa och brunröda slingor

Plugg, plugg & plugg...

Kan det bli mycket värre i skolan nu? Vi har inom de närmsta 4 veckorna MINST 10 saker att göra. Ibland undrar jag varför jag valde sp när jag redan var så jävla skoltrött.
ÅH, vad jobbigt. Men jag får helt enkelt stå ut och jag vet ju att alla andra i klassen också lider.. Hmm, kan det inte bli lov snart tack?
Iallafall, det jag skulle gjort idag var att träna på friskis, men tror ni jag hinner det? - nej! För jag ska plugga istället. Gud var kul. Haha, ne vad negativ jag är nu. En positiv sak är att när jag pluggat klart ska jag cykla till Tobias och där sover jag inatt och även imorgon natt tror jag. För han är hemma själv tills på torsdag.
Tror faktiskt att jag köper med ett glasspaket eller en godispåse dit, för det är jag värd efter allt plugg! :G
Hoppas det blir en rolig helg denna veckan iallafall, så man får ta en liten paus från allt pluggande. Men nu är det väl bäst att jag sätter igång så jag blir klar någon gång!
Hoppas ni inte har lika mycket plugg som jag.
Pussss



Bild på mig sen i somras.

Helsingborg - STCC

Måste börja med att säga att detta har varit den bästa helgen på länge! På fredagskvällen klockan sju åkte jag, Tobias, Bettan, Yngve och Emil iväg mot Helsingborg. Vi var framme runt elva-tiden. Tobias och jag gick ut en runda och vi kom på att vi faktiskt trivs hur bra som helst där. Kanske blir en flytt om några år? haha
Iallafall, vi gick och la oss i någolunda tid för på lördagsmorgonen steg vi upp vid halv nio.
Vi gjorde oss i ordning och åkte iväg till Knutstorp för att kolla på bland annat STCC.
Och här kommer lite bilder:


VIP-biljetter! he-he (som Tobias bror, Jimmy, fixat)




Tobias och "hans" lamborghini. haha men erkänn feeeeet :D



Motorcyklar var det med, riktigt häftigt att kolla på!



Bland annat här jobbade Jimmy och vi fick följa med och titta hur dom gjorde osv. Skithäftigt! Skakade även hand med Hubbe, lite coolt ju haha.



Jimmy i svart. :)



Ted Björk (mästare i Sverige på STCC) och jag fick ÅKA BIL I 270km/h MED HONOM PÅ BANAN! Herrejävlar vad kul det var alltså! Och tack Jimmy för att du fixade så jag fick det. Haha, det var verkligen en upplevelse. :)



Avslutar med denna bilden på mig när jag faktiskt badar! Klockan var väl åtta på kvällen och så var det ungefär 10grader i vattnet. Haha, fyfan det var inte skönt, men Tobias hade mobbat mig hela kvällen om jag inte hade gjort det.. ;)

Tack för den här underbart roliga helgen.

Fredag, igen?..

Igårkväll kändes det precis som fredag och först blev det som sagt förfest hos Sofia och det var trevligt. Runt halv nio gick vi till busshållplatsen och väntade på bussen, och på bussen träffade vi massa roligt folk som också skulle in till Kalmar.
Iallafall, väl inne i Kalmar hoppade nästan alla av vid cigarrelvan och vi tjejer med klackskor fick det ganska jobbigt när vi skulle gå ända till vallen! haha, men det gick.
Det var rätt mycket folk inne i stan så det blev ganska bökigt att hålla koll på alla så ja, man hamnade själv ett antal gånger bland allt folk. Tur att mobilen finns alltså!
Runt tolv iallafall så åkte jag, Sofia och Tobias hem med Madde och hennes pappa. Jag frös skitmycket också.. Jag hamnade hos Tobias och sov där inatt.
Idag hade jag sovmorgon till tolv och då har jag sånglektion, första gången med så är lite nervös! Men det ska säkert gå bra, Jessica är där nu innan med. :) Efter det har vi musik igen, typ gehörs- och musikläxa. Vet inte riktigt vad det innebär, men det märker vi sen, haha.
Och ikväll bär det av till Helsingborg med Tobias och hans familj, stannar där över natten och imon blir det förmodligen STCC för Tobias bror fixar vip-biljetter! Så det ska bli häftigt :D
Men nu ska jag kila, ha det fint.
Pussss


Helsingborg april/maj 09

@ Sofias place

Sitter hos Sofia nu och det ramlar in massa folk hela tiden! :)
Vi ska förfesta här och vid nio-tiden bär det av in till Kalmar och vallen.
Men nu måste jag kila igen, ha det bra!
LINN HÄLSAR PEACE OUT <3

Hejdå fotbollen..

Skoldagen idag var ganska kort, men o andra sidan hade vi typ inga raster bara massa äckliga lektioner..
Efter skolan cyklade jag hem och åt lite o sådär. Sen ringde jag Sven (min tränare) och berättade hur jag kände med fotbollen, att jag tröttnat osv. Kändes ganska vemodigt måste jag säga, men när man känner innan varje träning att man verkligen inte vill/orkar träna så är det likabra man slutar.
I över 9 år spelade jag, när jag var mindre var det det bästa i mitt liv nästan. haha.
Alla cuperna, de är inte detsamma nu när man är äldre.. Men när vi var mindre var vi fan hur duktiga som helst, vi vann nästan allting. :D Vi var tillochmed med i en pojk-cup, gick mindre bra, men vi spelade oavgjort mot ett lag. Haha, men kul var det.
Jag har haft så kul och lärt känna så många bra människor inom fotbollen, och ja, jag erkänner att jag kommer sakna det lite, men det känns som jag har gjort mitt liksom.
Så nu ska jag börja gymma istället, för jag måste hålla igång! Det måste jag, annars kommer jag få panik.

Ikväll har jag varit hos Amy och det var ju ett tag sen. Vi hade lite att snacka om eftersom vi inte ses lika ofta längre eller går på samma skola.. Så det var trevligt. :)
När jag kom hem tittade jag på Idol som började idag, haha alltid lika kul med auditionerna!
Men nu ska jag faktiskt ta mig ett varmt bad och sen krypa ner i sängen.
Pusss


Alla skulle ha en vän som dig.


Godnatt

Och så drog skolveckan igång igen..
Idag gick jag ända till 5 och det var riktigt segt! Men jag stod ut och det kommer jag få göra ett tag framöver också. Idag har jag typ inte gjort någonting alls. Jag har i princip bara lyssnat på musik, spelat gitarr & sjungit och varit ute och gått en runda.
Imorgon har jag en rätt kort skoldag och efter det ska nog jag och Sofia ner till gymmet och träna lite. :) Måste komma igång med det nu!
Sen kanske jag ska träffa Amy, hoppas på det iallafall, det är ju inte så ofta det blir av längre.
På torsdag blir det kalmar och vallen med tjejerna! Ser fram emot det. :)
Nähe, nu ska jag snart krypa ner i sängen tänkte jag, ha det så bra!
Godnatt


Då var helgen slut igen..

Då var det söndag igen och skola imon.. Åh varför måste helgerna gå so fort?!
Iallafall, inatt sov jag ju hos älskling och det blev att vi var hela dagen idag också. Vi har bara tagit det lugnt, varit på mcd och lite sånt där. Sen var vi hemma hos hans pappa en stund och hälsade på med. :)
Och jag har varit typ deppig ikväll och när jag är det vill jag verkligen inte sova själv så han är jättegullig och sover hos mig inatt.
Nu i veckan har jag mycket att göra! Imorgon går jag till fem och när jag kommer hem måste jag plugga.. Sen ska jag börja träna, förmodligen på tisdag. Sen måste jag bara hinna träffa Amy någon dag nu med.
På torsdag är det inspark i kalmar och då åker bland annat jag, Linn och Jessica in och festar!
Sen i helgen kanske jag ska med Tobias och hans familj till Helsingborg igen. :)
Usch imorgon början dagen med geografi.. jippi, och det är vi ju så bra på, eller hur Jessica? haha
Nähe, nu ska jag ner och göra lite kvällsmat till mig och Tobban.
Godnatt!


Tack för igår allihop!

Hallå, sitter hos Tobias just nu och vi hade tänkt kolla på en film.
Vi mår inte helt bra sen igår, särskillt inte Tobias.. haha. Men det var en jättetrevlig kväll hemma hos mig igår tycker jag. Kul att lära känna folket lite mer. :)
Framåt 2-tiden började vi bli lite för många så ja, det slutade med att typ alla drog hem och så var det bara jag och Tobias kvar när klockan var runt halv tre. Vi somnade gaaanska snabbt, haha.
Idag vaknade jag vid 10-tiden och jag lät Tobias ligga kvar i sängen till typ halv två, haha stackarn..
Sen nu var vi precis iväg och åt pizza, och nu ska vi bara slappa framför en film här på datan. Vi är hemma själva ikväll så ja, vi får väl se vad vi hittar på!


Sofia, Linn, jag och Jessica. <3


Haha, kul hade vi iallafall!

Tack allihop som gjorde min kväll :)

Kort skoldag - senare fest!

Hade naturkunskap idag vid 9.45-10.45. Sen skulle jag haft håltimme i 2,5 timma och sen komma tillbaka till skolan för att ha musik. Men nu fick jag reda på att musiken är inställd! Så min helg börjar nu för mig. :D
Jag ska snart börja städa lite och så och sen när Tobias slutar vid ett ska jag bort till honom för vi ska fixa med lite. :)
Ikväll blir det fest! Och det är jag verkligen sjukt sugen på, så det ska bli kul.
Sen sover Tobias här i think och imorgon skulle vi hitta på nånting kul. :) ja ni, finns inte så mycket mer att säga om den här dagen, så antingen skriver jag mer ikväll eller hörs vi imorgon!
Bilder kommer förmodligen då med.
Pusss


Världens bästa pojkvän

Tobias Joakim Wåhlin
så heter han, som har fått mig att falla totalt.
Aldrig i hela mitt liv har jag känt såhär för någon som jag känner för dig Tobias.
Det finns så många tillfällen som andra inte ställer upp för sina flickvänner. Men jag känner att du ställer upp hur ofta som helst, och det är jag glad för.
Du är nästan för bra för att vara sann. Jag vet att när vi bråkar så säger vi massa dumma grejer som vi egentligen inte menar. Jag kan vara en idiot, men det kan du också vara.
Men det är normalt att bråka och fightas, annars skulle det ju vara ett tråkigt förhållande, right?
Det finns så mycket jag vill göra med dig, och jag vill ha en framtid med dig. Jag känner att det kan bli något, jag gör det! Snart blir du 18 och då finns det fler möjligheter för oss båda. Vi kan åka utomlands själva, vi kan åka vart vi vill iumed att du får bil.
Jag skulle känna mig så tom om det tog slut mellan oss, jag skulle inte kunna leva normalt. För utan dig är jag ingenting. Du har blivit en del av mitt liv, det känns som du har blivit min andra halva.
Men du har gjort mig så stark genom den här tiden. Du har fått mig att inse att man inte ska bry sig om vad folk tycker, och du stöttar mig i allt jag gör. Vill bara att du ska veta att det betyder så jävla mycket för mig. Kanske inte har uttalat mig så mycket om det till dig, men du ska veta att det värmer.
Du har sagt till mig att du kan ibland känna och veta vad andra tänker. Och det har jag börjat tro på, för du vet PRECIS när jag behöver en kram, du vet PRECIS när jag har nånting på hjärtat. Det är ibland läskigt..
Du har min humor med, och det älskar jag. För jag kan skratta ihjäl mig åt dina skämt!
Snart har vi 16 månader, tänk vad mycket vi har gått igenom?! Alla dessa minnen, bra som dåliga (mest bra). Jag börjar nästan gråta nu, usch (a) jag kommer aldrig glömma dig. Vad som än händer, så aldrig i hela mitt liv att jag kommer glömma dig.
Jag älskar dig över allt annat, världens bästa pojkvän.


Fotografering

Hallå!
Igår tog jag massa bilder som jag tänkte lägga in om en stund.
Skola idag, var riktigt riktigt seg måste jag säga. Och så har det regnat precis hela dagen. Tummen upp för det asså!
Imon blir det fest, vilket gör mig lite gladare iallafall. Haha.










Tillbaka till skolan!

Idag blev det skola för min del och det var faktiskt rätt skönt att komma tillbaka.
Hade idrott på morgonen och vi sprang först en runda i skogen och vad tror ni händer då? JO - jag blir getingstucken. Så det har bultat i mitt ben hela dagen och det gör faktiskt fortfarande ont.. haha synd om mig.
Fast resten av skoldagen har varit kul ändå, har varit mycket skratt osv.
Iallafall, nu sitter jag och äter kladdkaka. Fasen också, jag hade ju lovat mig själv att vara nyttig när skolan började. Så bra gick det!
Nä, men jag ska nog fixa ett gymkort idag så ska börja komma igång med träningen ordentligt nu.

Sen ikväll kan jag ju tipsa er om att det är "Efterlyst" och där kommer de prata om mordet i Köpingsvik som hände i midsomras. Det tycker jag iallafall ska bli intressant att kolla på.

Så det tänker jag och Tobias slå oss ner och titta på och sedan sover jag hos honom inatt. :) Det är en stor fördel att bo nära sin pojkvän kan jag ju säga. Och så blir det dubbelt så nära till skolan också, haha.
Men nu ska jag ner och leka med min lillebror lite, var ett tag sen jag gjorde det nu känner jag.
Ha en bra dag allihop!


Klänning/tunika köpt på BikBok.
Den är guldig och inte beige!

Lev ditt eget liv, låt inte någon annan leva det

.. sa just min underbara pojkvän till mig.
Han har så jävla rätt. Varför ska man låta andra behandla en illa när man kan må bra?
Det finns mycket eländiga saker här i livet som gör att man kan må rent ut sagt åt helvete. Jag menar, det finns människor som inte fattar att man gör någon illa. Är det så jävla svårt? Att veta vad som är rätt och fel?
Jag vet inte hur många gånger i mitt liv som jag låtit någon behandla mig illa, för att jag varit så feg och inte sagt ifrån. Jag har varit så rädd för vad folk ska tycka osv och det vet jag att jag inte är ensam om.
Men asså, tänk efter.. Som exempelvis: om man är tillsammans med någon man älskar av hela sitt hjärta och så snackar kompisarna skit om det osv.
Är dom riktiga kompisar då? Som trackar ner på en för att man blivit tillsammans med en? Bara för att dom själva inte kan få nånting. Åh, jag blir så trött på samhället idag, helt ärligt!
Varför kan man inte bara vara en äkta vän och acceptera läget.

Man ska vara glad för det man har.
Och som sagt - lev ditt eget liv, låt inte någon annan leva det.

Och nej, detta handlar inte bara om mig utan om alla.


Jobbig Tisdag..

Och nu tänker ni att jag har en jobbig dag i skolan, men nej. Jag är sjuk idag vilket innebär att jag måste vara inne hela dagen. Hostar gör jag också som en jävla gris. Åh, det är jobbigt att vara sjuk!
Men mamma är lite snäll iallafall, hon är påväg och hämtar min jeansjacka nu och ska köpa räckmackor,  hihi.
Imorgon måste jag till skolan, även om jag mår dåligt. Får panik av att sitta inne!


RSS 2.0