130513 - Some news

Har hunnit med oerhört mycket idag, fattar inte själv hur det har gått till! Har hunnit göra klart ett arbete, måla balkongbordet, läsa 55 sidors plugg, handlat och nu håller jag på att baka både bröd och bullar! Gäller att vara effektiv, haha!

Det var länge sen jag internetshoppade så jag "belönade" mig faktiskt med tre plagg ikväll:


Jo Dress - Nelly.com


OBEY Cap Leo - JFR.se


F*CK sweater - DMretro.se

130507 - Att utmana stressen

Har varit mycket de senaste dagarna med Valborg, fester, matcher och skada... Fick åka ambulans till akuten i söndags då jag fick en enorm smäll på smalbenet, så har svårt att röra benet från knät och neråt. MEN jag återhämtar mig ganska fort, har redan börjat kunna stödja lite lätt på det.
Sitter just nu och läser i en bok inför ett seminarie - "Att utmana stressen". Jag kan inte sluta läsa, det är så fruktansvärt intressant. Att stress kunnat bli en av de största folksjukdomarna vi har är helt otroligt. En riktigt intressant sak jag lade märke till är ett citat från en kvinna som berättar om sin vardag:

"Dygnet har 24 timmar. En vuxen människa behöver 9 timmars sömn. Kvar finns 15 timmar. Heltidsarbete innebär 8 timmar, kvar finns då 7 timmar. Mat och matlagning (3 mål + 2 mellanmål per dygn) tar 4 timmar. Kvar finns 3 timmar. Transporter till och från arbete, skola, aktiviteter tar 1½ timme. Kvar finns 1½ timme. Motion tar en halvtimme. Kvar finns en timme. Denna sista timme ska räcka till hushållsgöromål, skötsel av hus, trädgård, bilar, djur, umgänge, hobbies, tid för eftertanke, kärlek m.m."

Är en vardag verkligen förenlig med att må bra? Fick mig verkligen en tankeställare av den här boken, helt otroligt!

RSS 2.0