Lycka?

Fick en väldigt intressant fråga idag:
tror du man kan köpa lycka? varför/ varför inte?

Svaret är: Ja, till viss del! Som min kloka vän Sofia brukar säga "den som säger att man inte kan köpa lycka vet inte hur man shoppar!". Är man nere på botten och skulle vinna 97 miljoner, inte fan skulle man slänga bort dom och fortsätta gråta? Sen menar jag inte att pengar är allt, absolut inte. Man är inte lyckligare bara för att man har så mycket pengar att man kan torka sig med dom. Men det underlättar väldigt mycket, det kan ni ju inte annat än hålla med om? Kärlek är dock den största och viktigaste nyckeln till lycka, don't forget that!


Lazy day

Sola, dopp i poolen, sola, frukttallrik, sola, dopp i poolen. Ungefär sådär har min dag sett ut idag än så länge, visst låter det härligt? Jag ska snart ner till apoteket en runda och sen köpa hem lite glass tänkte jag, hihi. Imorgon är det jobb som gäller!


If you feel it, let it happen!

Ännu en underbar sommardag! Tobias bjöd med mig på en tripp till Köpingsvik i pärlan och där var vi och solade och badade i några timmar. Sen drog vi till Borgholm en runda och åt lite pizza i parken och gick runt lite.
Nu väntas ett dopp i poolen här hemma, gud vad varmt det är! UNDERBART! Ikväll blir det förmodligen lite fotboll med grabbarna grus igen, haha. PUSSS



A great summerday




Har varit helt underbart väder hela dagen. Hängde med Tobias och hans pappa till Helsingborg i morse för att hämta deras nya bmw z3. Tobias och jag körde nercabbat hela vägen hem, hur nice?! Så snart ska vi ut och glida en stund igen. Puss

Två filmtips

Idag har jag inte mått sådär jättebra så min kväll har spenderats i soffan med två filmer på rullning. Lyckligtvis var båda två kanonfilmer och jag tänkte tipsa er om dom!


"The adjustment bureau"
För er som tror på ödet - se denna filmen! Och ni som inte gör det - se den ändå! Haha, jag blev väldigt tagen av denna filmen. Den handlar om en grupp män som styr folks öde, vad som är meningen att hända och vad som inte är meningen att hända. Alla människors liv följer en plan, en plan som dessa män har stenkoll på. Minsta lilla miss, minsta lilla grej som egentligen inte ska hända (ex. spilla en kopp kaffe) rubbar planen.
Två stycken blir förälskade i varandra (de på bilden ovan) men det var inte meningen att hända. Se deras resa i filmen då de kämpar för sitt öde. 


"Water for elephants"
Underbar film, riktigt fin. Dessutom är Robert Pattinson en av huvudkaraktärerna vilket inte gör filmen sämre! I filmen, som förövrigt utspelar sig under 1930-talet, heter han Jacob Jankowskij och har utbildat sig till djurveterinär. Oväntat hamnar han på ett tåg som ännu mer oväntat råkar vara en kringresande cirkus. På cirkusen får han jobb som veterinär och lyckas falla för cirkusdiriktörens fru som också är cirkusens stjärna. Detta p.g.a. Rosie, elefanten som blir cirkusens nya stjärnattraktion. Man behöver absolut inte vara djurälskare för att se denna filmen men jag kan tänka mig att de som väl är det kommer älska denna filmen.

Cuz honestly you turned out to be the best thing I ever had


Kan vara den finaste låten som skapats. Beyonce levererar med sitt nya album!
(Bytte ut never mot ever i rubriken för er som reagerar)


Jag älskar dig


Yesterday

Igår firades midsommar och kvällen som helhet var trevlig men kaaaaos. Brukar bli så, eller vad säger ni? Faktum är att det var riktigt skönt att komma hem till Nybro sent inatt!

Det blev inte jättemånga bilder som blev tagna igår utan det är mest från vår lilla förfest. Lägger in fler så fort jag får tag på det. Nu ska jag fortsätta att dega framför tv'n som jag gjort resten av dagen också. Nice!


Midsommar

Godkväll (natt) och sorry för den dåliga uppdateringen idag, har varit upptagen hela dagen! Har fått in ett antal frågor och jag lovar att besvara dom så fort jag har tid. En ganska passande fråga kan jag svara på nu: hej! berätta om vad du ska göra på midsommar!! :)

Imorgon bitti tar jag och Sofia bussen till Jessica som redan befinner sig på Öland, Möllstorp. Där ska vi ha mys på dagen med mat, fix och förfest för senare under kvällen tar vi bussen in till Borgholm! Det är där vi kommer spendera kvällen och natten med massa festligheter och roligheter (förhoppningsvis iallafall!) Man ska aldrig förvänta sig för mycket, eller vad säger ni? Hoppas ni allihop får en supertrevlig midsommar!


Midsommar på Öland för två år sen. Shit, vad små alla var! Haha


Jewelry

Härlig väckarklocka jag hade idag = en Sofia och kutar in i mitt rum och skriker "JAG HAR TAGIT KÖRKORT!". Haha, så jävla skön. Snart ska vi iväg och lira lite fotboll med samma gäng som igår och senare ikväll glider vi in till Kalmar en sväng.


Ett av smyckena jag köpte på Mallis!


Klockren kväll

Sjukt trött efter att ha spelat fotboll i nästan tre timmar med grabbarna grus och Olivia! Så mycket som jag garvat ikväll har jag inte gjort på ett jäkla tag, värt att nämnas är Danskens klockrena "fälla-sig-själv-teknik". Hahaha gud!
Imorgon ska jag färga mitt hår rött igen (jag vet jag ändrar mig hela tiden, men jag gillade det faktiskt!)


Swimsuit H&M

Dagen har spenderats i Kalmar med Lina och Noah. Hittade en asläcker baddräkt på H&M som jag varit inne på att köpa innan också, så idag slog jag till! Har tänkt använda den till ett par höga svarta shorts eller något liknande.
Har inga planer för kvällen utan vi får se vad som dyker upp helt enkelt!




Världens bästa

Idag firar vi lillebrorsan som fyller år! Vääärldens gosigaste är han! Han har önskat sig en trumpet mest av allting, ska bli kul att se hans reaktion eftersom han om någon timme ska få en. Hihi, han är det bästa man kan tänka sig min lillebror. Pussss





Mallorca 2011


Vi kom till hotellet vid 5, 6- tiden på kvällen och då checkade vi mest läget, handlade lite och drack lite vin!


Andra dagen tog vi en drink vid poolen varav hälften bestod av tequila, där snålade de minsann inte på spriten! Haha. Efter lite lunch drog vi till stranden och var där resten av dagen!


Samma kväll åkte vi in till stan/hamnen och åt och gick runt lite i affärerna där. Senare på kvällen/natten satte vi oss på en uteservering med livemusik och tog x antal drinkar och öl. Mysigt!


Tredje dagen åt vi på en kinarestaurang som hade Alcudias största buffé efter att ha legat på stranden hela dagen! Där fanns allt från pizza till vanlig kinamat, pommes och ja gud vet allt! Fulla i magen som vi var traskade vi hem till hotellet igen. På kvällen tramsade vi lite och gick runt inne i Alcudia haha.
Fjärde dagen åkte vi in till gamla Alcudia och gick på en marknad där, hittade faktiskt lite smycken!


Kan ju vara värt att nämnas att jag var den som fick laga mat varenda dag medan Tobias latade sig på soffan haha.. Dock tvingade jag honom att diska sen så ;) Iallafall, femte dagen åkte vi in till stan/hamnen på dagen och solade och badade där ett tag. Vi begav oss hemåt igen och på kvällen åt vi på den mysigaste restaurangen nånsin!


Dag sex låg vi mest på stranden, åt god frukt och drog en pizza på en strandrestaurang. På kvällen festade vi till det med grannarna som bodde i lägenheten bredvid och det slutade med att vi tömde alla flaskor alltså.. Vid två på natten var det meningen att vi skulle ner och bada i havet men så långt hann inte nån utav oss haha..
Sjunde och sista dagen mådde vi alla sådär men bestämde oss för att åka in till stan/hamnen och på kvällen åt vi på en god men dyr restaurang och sen fick vi traska 6km hem till lägenheten igen för det gick inga bussar! Vi var tillbaka vid ca halv ett på natten och då var det ingen mening att sova med tanke på att bussen till flyget kom vid kl 3..

Den här resan har varit hur underbar som helst verkligen, skulle kunnat stanna en vecka till!

I'm back home!

Nu är jag hemkommen från Mallis och det känns väl både skönt men tråkigt! Att dra från sol och värme till kyla och regn är väl sådär, men ändå skönt att vara hemma. Har haft en helt UNDERBAR vecka! Direkt när jag kom hem somnade jag som en stock (vi sov inte på 30h) och nu kom mamma och pappa precis hem med pizza, mums! Ikväll ska jag träffa min efterlängtade Sofia, we have some things to catch up! Bilder kommer upp antingen ikväll eller imorgon, så håll utkik!

Händelserik dag

Vilken dag! Trots att jag inte har tagit studenten själv har jag haft en toppendag! Kom hem från Tobias för någon timme sen där jag och min familj varit sen klockan fyra och firat honom. Trevligaste kvällen på länge! Var superkul att få träffa hans bröder igen som man inte sett på ett jäkligt bra tag nu!
Och inte nog med det, imorgon tar vi flyget till Mallorca, hur underbart är inte det?! Man kan nog inte inviga sommarlovet bättre än såhär.


Bild från idag då vi sjöng för studenterna!


Och en verkligen urkass cambild på hur jag såg ut idag!

Imorgon tar jag sommarlov!

Hade en grym utekväll igår med världens bästa vänner! Efter 3,5 timmes sömn var det bara att tvinga sig upp och gå till skolan..
Men vet ni? Detta var min sista skoldag för imorgon är det studenten och iochmed att jag och Tobias åker till Mallis på lördag så får jag en veckas längre lov! Hihi. Håller på att packa för fullt men är ännu inte riktigt klar, har fixat allt tills imorgon också då alla treor tar studenten. Ska bli sjukt kul att sjunga imorgon med känner jag nu, är riktigt pepp! PUSS


Life is too good to be true!

Usch, fy och blä vad jobbigt det var att stiga upp idag. Men upp kom jag och till skolan kom jag.
Nu kommer snart Sofia och vi ska ta bilen bort till studenternas brännbollsfest en stund och sen ha lite picknick med kex, ostar, vindruvor osv. Mys!

Nu är det endast 4 dagar kvar tills flyget lyfter mot Mallis och jag tar sommarlov! Life is too good to be true!


Unexpected monday

Blev visst invited till lite oväntat partaj ikväll, kul! Så snart drar jag med grabbarna grus och påbörjar kvällen.


Tog en snabbisbild precis nu, haha.
Ha en trevlig kväll allihop!
PUSS


It's sunday

Har inte sovit alls mycket inatt med tanke på att jag blev väckt vid klockan halv fyra och fick sticka iväg och hämta mig syster någonstans mitt i ingenstans, haha. Idag blir det jobb för min del, ska ha min första riktiga jobb dag som innefattar att helt dygn. Ska bli ganska kul ändå! Hoppas ni får en trevlig söndag. Puss


Två bilder från dagarna på Öland!


Sjukling

Godkväll hörni!
Jag har gått och blivit sjuk, är grymt förkyld och jag tror att det kommer från i onsdags när vi fick sitta ute i kylan halva natten.. Har feber också och nu är det ju bara en vecka kvar tills vi åker till Mallorca så jag hoppas verkligen att jag hinner bli frisk tills dess! Gårdagen och idag har spenderats på Öland i stugan. Tog faktiskt årets första dopp i havet också, skitskönt verkligen!

Har fått tre saker sålda redan på min lilla bloppis, jättekul verkligen! :)


Tog på mig mammas nattlinne (som vi förövrigt gett henne i morsdag present iår)
och tyckte synd om mig själv. Nu ska jag gosa ner mig framför
en filt och tycka ännu mer synd om mig själv!


b l o p p i s

Godkväll hörni! Har precis rensat hela min garderob och så fick jag en lysande idé, nämligen att ha en liten bloppis!



Vit t-shirt med tryck från Carlings (OBS! Den är inte sönder vid kragen eller armarna, den var sådan när jag köpte den och alltså ska det vara så).
Storlek: Medium
Pris: 50kr (+ frakt)


Guld/glänsande body från bikbok. Aldrig använd!
Storlek: Small
Pris: 35kr (+ frakt)



SÅLD!
Svart klänning med urkäcker urringning i ryggen från Monki!
Storlek: Small
Pris: 60kr (+ frakt)


Skön och användbar skjorta som även kan användas som tunika (den täcker över rumpan).
Storlek: 34
Pris: 40kr (+ frakt)



SÅLD!
Denna tröja tror jag de flesta utav er känner igen från förra sommaren. Jag har knappt använt min så den är i fint skick!
Storlek: XSmall
Pris: 45kr (+ frakt)



SÅLD!
Jeansväst från Monki, bara använd ett fåtal gånger.
Storlek: XSmall
Pris: 40kr (+ frakt)




Kjol (men som jag och har sett andra mest använder som klänning). Från Vila.
Storlek: Small
Pris: 45kr (+ frakt)


Svart tunika/linne med dragkedja framtill!
Storlek: XSmall
Pris: 40kr (+ frakt)



Snygga svarta skor med nitar från Savita. Kostade 400kr!
Storlek: 39
Pris: 85kr (+ frakt)

Om ni är intresserade av att köpa ett/flera av dessa plagg kommentera OCH (eller bara) skicka ett mail till [email protected] med ämne "Bloppis". Plaggen skickas efter inbetalning.
Om det är nånting ni undrar över kan ni ställa frågor här eller också via mail (adressen står ovanför).
Hoppas ni hittar någonting ni gillar iallafall! :)

We just had a good time

Kvällen igår började hur bra som helst och det var verkligen smockfullt med folk inne på Vallen hela kvällen! Den slutade mindre bra, eller inte alls bra med andra ord. Sofia och jag fick sitta ute i kylan skitlänge pga vissa incidenter, tråkigt och dåligt tycker jag. Men vi kom hem iallafall, fast då hade det redan hunnit bli ljust och solen började kika fram! Idag vaknde jag vid klockan ett (?!). Nu ska jag, mamma, Lina och Nois åka och bada och sola. Hörs senare! Puss


Bjuder på en bild från några helger sedan, har inte fått bilderna från igår än!
Men dom kommer, i promise!


"Excuse me, but I might drink a little bit more than I should tonight"

Riktigt underbart väder idag! Sofia och jag korkade precis upp och nu beger vi oss alldeles strax in till Kalmar och fortsätter kvällen där. PUSS


RSS 2.0