111231 - Last day of the year

Detta är det sista inlägget jag skriver 2011, som har varit det bästa och mest händelserika året i mitt liv. Upp- och nedgångar men fy tusan vilket bra år! Jag har lärt känna så sjukt många nya människor som har förändrat mitt liv totalt, jag har kommit vissa närmre, andra har jag glidit ifrån. Här står jag idag, 31 december 2011, och är så otroligt glad för allt jag har. Därför tänker jag fira in det nya året på bästa sätt med härliga människor!
2012 blir alltså lite av en utmaning, att få det minst lika bra som 2011!

GOTT NYTT ÅR ALLIHOP!
Bildbomb från detta underbara år:

















111230 - Sneakpeak

Det har varit två fullspäckade, stressande dagar med fix och planering inför nyår med Sofia. Ikväll är jag och lillebrorsan hemma själva så vi ska strax gosa ner oss i soffan, poppa lite popcorn och sätta på en film. Satte ihop min nyårsoutfit förut också, så här har ni en liten sneakpeak på den:


Angående min balklänning

Fick in en fråga förut om var jag har köpt min balklänning. Jag har faktiskt beställt min balklänning från balochfest.se, klicka HÄR för att komma direkt till webshopen.


111228 - Lite shopping

Har haft en riktig slappisdag idag, skönt! Nu ska jag lägga mig och titta på en film innan jag beger mig bort till Sofia för att planera lite inför nyår.


Detta var det jag hittade i Kalmar igår: En väska/necessär, glittrig topp, jeans och två par örhängen.
Imorgon ska jag och syster åka till Växjö för att se om det finns mer att ha där!


111227 - You got it wrong

Har varit inne på mellandagsrean idag men tyckte inte det fanns så mycket att ha, mest massa skit! Men hittade lite smått och gott som jag tänkte visa er imorgon för nu är det filmdags. Just det, fick hem min balklänning idag och är verkligen helnöjd! Den tänker jag dock hålla för mig själv tills det blir dags, hehe.




111226 - We can do this all night

Kvällen igår blev lyckad måste jag säga! Sofia och jag åkte in till Kalmar och hann vara på två förfester innan vi begav oss till Palace. Klockan halv ett ungefär bestämde vi oss för att gå till Sandra och kika läget och där avslutades även kvällens/nattens äventyr! Tack min fina vän!


111225 - Juldagen

God morgon allihopa! Jag hade en urmysig julafton igår med min fina släkt, massa (då menar jag massa) mat och annat gott och fina presenter. Är helnöjd måste jag säga!
Nu ska jag snart iväg till jobbet, jobbar till ca sex ikväll, sen bär det av mot Sofia och tillsammans ska vi göra denna kvällen till den bästa! PUSS


111223 - Dan före dopparedan

Sitter i soffan bredvid min fina syster och spelar Bingolotto! Inte nog med det, vi har fixat naglarna, druckit vin, käkat pizza och julgodis, mums. En riktig uppesittarkväll med andra ord! Puss på er och God Jul!

 


111222 - Spräckt byxa var det här

Mycket händelserik dag med jullavslutning i skolan där konserten gick bra. Lyckades dock på traven ramla pladask mitt på scenen och samtidigt spräcka byxorna. Tror jag är den enda som lyckas med sånt?.. HAHA, får helt enkelt bjussa på det.
Ligger i sängen och njuter av att jag har jullov, så välbehövligt lov har jag nog aldrig varit med om. Det enda som fattas nu är en bokad resa som förhoppningsvis kommer ske inom kort med min fina vän. Älskar livet just nu!


111220 - Meet me at the finish line

Ännu en dag då hjärnan gått på helvarv och det kommer den att göra hela kvällen också, behöver verkligen lov nu känner jag. Jag har ju glömt att visa er min tunika/linne från BikBok som jag köpte för ca två veckor sen! Framtill är det som ett kort linne och baktill är det ett längre, transparent stycke. Man kan ha någonting under den, ha den uppknäppt eller bara ha den som den är. Älskar den!


111219(20) - Hetsig dag

Vilken dag! Jag är fortfarande på helvarv känner jag.. En hetsig skoldag som varande ända till klockan fem, hem för att äta lite mat och sedan börja plugga konstant från klockan sex tills nu (midnatt) till provet imorgon. Dagens enda höjdpunkt: min beställning från Nelly kom och klänningen satt som en smäck!

Bjuder på tre bilder från i lördags som blev en mycket spontan kväll med Sofia:




111218 - söndag

Har precis slagit in alla julklappar, så nu har jag det ur världen! Ska snart påbörja kvällens pluggande sedan börja kika på restresor, bäst att börja snart! Puss

 


111217 - Glitterögonskugga, svar

Hur sminkar man sig med sånn glitterögonskugga? :)

Svar: Jag har alltid tyckt om att experimentera lite med smink! Tycker det är en perfekt ögonskugga nu kring jul och nyår och man kan göra flera häftiga sminkningar med den. För att se exakt hur man sminkar sig med ögonskuggan steg för steg kan ni gå in på Lindas blogg och titta.


Don't really know how I got here

Kort skoldag och efter det åkte jag och Lina in till Kalmar för att handla de sista julklapparna. Ikväll har det varit superlugnt för min del, mamma och jag har suttit framför tv'n och bölat till Svenska hjältar-galan. Så sjukt fint!

Skickade ju tillbaka min nyårsklänning från Ginatricot förra veckan eftersom den satt så konstigt så jag beställde idag en ny från Nelly.com. Hade lite rabatt där med så jag skickade efter en festlig ögonskugga och ett läppglans också!


111215 - nine days left

Jag har fått in tusen frågor (från samma person tror jag) som vill veta var jag köpte paljettklänningen och faktum är att det står i inlägget - Ginatricot! Så nu har du fått svar på det!

Idag pallrade jag mig faktiskt iväg till skolan för första gången i veckan, huvudet hängde inte riktigt med haha. Nu ligger jag och lyssnar på massa musik och ska ut och gå en långrunda tänkte jag. Behöver rensa skallen lite! Puss


Bjuder på två bilder från förra julafton, enbart nio dagar kvar till nästa! hihi

111213 - Elva tolv tretton

Ännu en seg dag hemma liggandes i sängen, ska verkligen försöka pallra mig iväg till skolan imorgon! Tänkte lägga mig och titta på "One day", har hört att den ska vara väldigt bra. Får se hur långt jag hinner se innan jag slocknar. Hörs imorgon! Puss


Världens bästa vän


We can get crazy, let it all out

Blöö seg dag. Längtar tillbaka till i lördags, fyfan vilken kväll!
Nu ska jag åter igen krypa ner under täcket för att se de sista avsnitten av The Vampie Diaries säsong två. Blir ingen skola för min del imorgon heller, faktum är att det suger att vara sjuk. Puss


111212 - Sjukis

Är allt annat än frisk just nu, ligger helt snuvig med halsont och yrar i sängen. Alvedon och The Vampire Diaries räddar mig denna kväll!

Haha hittade lite (ofräscha) mingelbilder sen i lördags, bjussar på det:


111211 - Galen utekväll

Ligger helt utslagen i sängen som en riktig sjukling.. Men det var det värt efter en kväll som igår, galet! Sofia och jag åkte in till Växjö där vi festade hela kvällen ända till morgonkvisten med härliga människor. Verkligen en sån kväll man vill göra om och om igen!




111210 - Kan Dee


Collage by: me
Klicka här för att komma till shopen.

111209 - Sista idolfinalen

Idag åkte jag och Lina in till Kalmar efter skolan för att handla julklappar och det hittade vi minsann massor av idag + att jag hittade två grejer till mig själv också hihi (visar imorgon!). Nu ikväll har Amy varit här och vi har lagat mat och tittat på Idolfinalen, mys! Tycker det var sjukt synd att Robin inte vann, men Amanda var helt klart värd det! Puss


"A Very Gaga Thanksgivning"

Känner mig stolt efter en dag som denna! Jag KAN till och med ha klarat en mvg-uppgift på matteprovet (måste ha fått en snilleblixt under provet, för det gick avsevärt bra!), jag har tagit mig igenom allt man ska kunna inför finansiering & kalkyleringsprovet och även skrivit fyra sidor på religionsarbetet. Pluggis där ja, men jag kan iallafall ge mig själv en klapp på axeln innan jag går och lägger mig ikväll!


Lady Gaga
från "A Very Gaga Thanksgivning". Grym!


111208 - Önskelista 2011


Tänkte visa er några saker som står på min önskelista i år:
1. Ögonskugga i svart och silver/glitter (MakeUpStore)
2. Clinique powder (Kicks)
3. Locktång med konisk utformning (OBH Nordica)
4. Clinique mascara (Kicks)
5. Lanza healing strength
6. Pyjamasshorts (GinaTricot)
7. Ny väska (inte just den på bilden)
8. Pengar

111206 - But sadly I'm not wise

Ikväll bjuder jag på ett trisst inlägg, sorry hörni. Men jag har pluggat Matte C hela kvällen eftersom jag har prov imorgon och jag måste verkligen klara det! Sitter just nu och kikar på lite julklappar, har ju lovat er att lägga upp min önskelista här på bloggen och den kommer inom kort! Puss


111205 - Eat my words

Fick hem min nyårsklänning idag, alldeles för stor åh!! Men, förmodligen hade jag inte kunnat ha den ändå eftersom jag och min fina vän Sofia planerar en resa över nyår. Hoppas till tusen på att det blir av nu bara!

Lovade ju er några bilder från hår- och sminkvisningen igår:





111204 - Hårmodevisning

Kom för en stund sen hem från hårmodevisningen som Maja och tre andra tjejer hade som projektarbete, jätteduktiga var dom! Hann inte mer än innanför dörren hos Tobias nu ikväll förrän han och hans mamma tog tusen kort på mig... Haha. Nu ska vi äta lite varm smörgåstårta innan vi gosar ner oss framför en film "11 11 11". Puss


Såhär ser jag ut för tillfället, lovar er fler foton imorgon när
jag kan lägga in alla bilder på datorn!


111203 - saturday

Sitter för tillfället i sängen med en trött pojkvän bredvid mig. Vi ska snart sätta på en film och smaska i oss lite godsaker. Härligt att ha honom tillbaka över helgen! Imorgon ska jag upp tidigt för att åka in till Kalmar och bli fixad inför hårmodevisningen! Förresten, ROBIN ÄR I FINAL!


Nyårsklänning

Beställde precis årets nyårsklänning som för ovanlighetens skull inte beställdes från Nelly.com iår utan från Ginatricot! Går och lägger mig nöjd och belåten ikväll, puss på er!


111201 - December

Då var vi inne i december månad! Efter skolan jobbade jag i några timmar sen bar det av hemåt igen för att plugga inför talet imorgon, känner mig hyfsat säker nu iallafall. Det ska bli så skönt med helg imorgon och ett plus är att min fina pojkvän kommer hem som jag inte träffat på över en månad nu! Nähe, The Vampire Diaries väntar, see ya. Puss


Dessa mysiga "tofflor" har BikBok fått in och har fått en plats på min önskelista!
Jag har förresten fått in en fråga om jag kan visa vad jag önskar mig i julklapp, lovar att visa någon dag.


RSS 2.0