My first kiss

Det var något fel på hela blogg.se igår och jag tror inte jag var den enda som märkte det? Haha. Så jag kunde inte skriva om "Min första kyss" som är nästa steg i kalendern. Därför tänkte jag göra det nu!

Dag 16 - Min första kyss

Ni kommer bli häpna nu, men min första kyss var med min nuvarande pojkvän fast för 9 år sen. Vi var tillsammans när vi var små också och jag kommer ihåg hur nervös man var inför sin första kyss. Vi hade faktiskt planerat detta i förväg att vi skulle träffas vid en speciell plats och "göra det". När vi väl var där räknade vi till tre och kysstes i hela 6 sekunder, kan ni tänka er?! ;) Haha, låter helt sjukt men antar att det är fler som gjort så när man var liten! Anledningen till att jag säger att detta var min första kyss är för att jag kommer ihåg den så väl. Man var sådär nervös och pirrig innan. Om man ska räkna med när man var lite äldre sen istället så var Samuel min första kyss.


Kommentarer
Postat av: michelle

vad gulligt! :D

Sv: Ja, blev jättesur! Jag tycker att Lin och Erik borde vunnit som par och sen hade jag inte tyckt det spelat så jättestor roll men tycker nog att Lin skulle fått pengarna..! :)

2010-12-17 @ 16:50:45
URL: http://michellehh.blogg.se/
Postat av: Sara

sv: Vad kul :) ska läsa!

2010-12-17 @ 23:17:53
URL: http://ssaraniilsson.blogg.se/
Postat av: Sara

sv: Ja absolut, själv då? :)

2010-12-17 @ 23:18:51
URL: http://ssaraniilsson.blogg.se/
Postat av: JEMPA!

sv: Hej du!

Ja det har jag :) Du också hoppas jag?

2010-12-17 @ 23:19:44
URL: http://jempsss.blogg.se/

Skriv vad du har på hjärtat här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (behövs ej fyllas i)

Din Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0