Shopping i bilder

Fick ett önskemål att jag skulle lägga upp bilder på det jag inhandlade igår så here you go!
Nu ska jag plugga vidare eftersom vi har 6 stora grejer nu de två sista veckorna innan sommarlovet, men det är bara att kämpa på!


Baggy jeans, H&M
Vitt linne, H&M
Beige tröja/kofta, Ginatricot


Skjorta, Cubus
Blå jeans, Cubus
Vitt linne med volanger, Ginatricot


Gammeldagsrosa topp, Ginatricot


Ring, H&M

Mors dag och shoppingdag

Idag på morgonen firade vi mamma och hon blev jätteglad för presenten (den där lilla boken om ni minns). Vid tolv-tiden åkte Lina, jag, Emma och mamma till Kalmar för att shoppa. Hittade en himla massa faktiskt både i stan och på modehuset. Vi bjöd mammsen på mat sen också, hon valde burger king av alla ställen? haha söt!

Hittade bland annat denna skjortan på bilden, för övrigt hittade jag:
Ett par baggy jeans, H&M
Två vita linnen, H&M
Ett par blå jeans, Cubus
En gammeldagsrosa blus, Ginatricot
Ett linne med volanger, Ginatricot
Hotpants, Ginatricot
En turkos ring, H&M

Vann rätt låt?

Eurovision song contest slutade för en stund sen och Lena från Tyskland blev vinnaren ikväll. Tycker helt klart hon var en värdig vinnare! Hon låg faktiskt etta på min topp-3-lista, Belgien låg 2:a och Danmark 3:a. Hon vann dock gaanska överlägset haha. Nu håller jag på att slumra till här på tangentbordet så tänker inte skriva så mycket mer! Godnattpuss

Vann rätt låt?


Lördag 29/5

Hann verkligen inte uppdatera igår, jag och Sofia var tvungna att jobba efter skolan från 15.00 - 21.00. Jobbigt, speciellt en fredagskväll! Efter det cyklade vi hem till henne, åt massa gott och tittade på film. Jag var inte hemma förrän lite efter 1 inatt och då orkade jag inte skriva någonting haha.

Idag ska vi jobba igen, vi börjar klockan 11.00. Är fortfarande helt slut sen gårdagen då det var sjukt mycket folk som kom och fikade och det var riktigt mycket att göra. Efter jobbet idag tänker jag bara ta det lugnt med min familj, det är inte ofta man gör det!


BRA/DÅLIGT

Min torsdag har inte varit så bra och det som gjort mig på dåligt humör är följande:
- IG spanska nationella
- Min mattelärare gör att man inte blir motiverad alls och hon förnedrade mig, Jessica och Sofia totalt idag
- Huvudvärk
- Ångest över allt plugg (tro mig, det är sjukt mycket) som kommer nu sista veckorna..

Följande saker som fått mig på bra humör:
♥ Mina underbara vänner
♥ En gullig mamma som försöker göra en på gott humör
♥ Tobias, som jag åker till alldeles snart
♥ Kladdmuffins!!! 



"Give it to me"


Perfekt morsdag-present!





*suck*

Seg skoldag + pissväder = sur Julia

Låter som en ganska bra dag va? ;) haha. Nejmen nu ska jag sätta mig och plugga (ännu roligare!). Åh, vad bra att man kan vara så himla positivvvvvvvvvvv då.


Sluta upp med alla bortförklaringar..

Stuck it out!

Jahapp, då var det måndag igen.. Slutade inte förrän fem idag, som vanligt. Usch nu på slutet känns det som hjärnan bara lägger av, man orkar inte anstränga sig! Dock vet jag att det är viktigast nu på slutet. Det är inte många veckor kvar nu, gäller att stå ut bara.


Today's outfit


En underbar helg på Öland

Tobias och jag kom upp till Öland i fredags runt 18.00. Vi började laga mat som vi sedan åt framför ett bra tv-program. Senare, när solen börjat gå ner, åkte vi ner till raset för att titta på solnedgången. Det var supermysigt faktiskt. När det börjar mörkna åkte vi hem igen och hade en fortsatt mysig kväll/natt.


Nästa dag steg vi upp hyfsat tidigt för vädret var ju superfint då också. Vi gick ut och åt frukost och solade i kanske två timmar innan vi bestämde oss för att åka en runda. Vi hamnade på Valles där vi köpte lite godis tills kvällen. På vägen hem till stugan igen fick jag ett ryck och sa till Tobias att jag ville bada! Så vi stannade till vid Böda sand hihi. Tro mig, det var inte varmt i vattnet alltså.. haha


Efter att Tobias sagt "du är ju helt galen" ungefär 10 gånger därefter åkte vi hem till stugan igen. På kvällen bestämde vi oss för att beställa pizza, så vi begav oss bort till pizzerian som ligger ca 100m därifrån. Vi hade turen med oss, vi blev bjudna på pizza, läsk och sallad för Tobias kände han som jobbade där just då! Efter att ha ätit pizzan osv gick vi en runda och på natten låg vi och kollade på skräckfilm. Idag steg vi upp runt halv tio och vi började städa huset osv. Sen begav vi oss hem. Stannade till i Borgholm och åt god glass vid hamnen också!
 

2 hela år!

Idag, den 21/5-10, har jag och Tobias varit tillsammans i exakt två år! Det firar vi genom att åka upp till Öland över helgen. Han kommer snart och hämtar upp mig här så hinner inte skriva så mycket mer förutom att det har varit kanonväder hela dagen fram tills jag och Jessica skulle cykla hem från skolan, då började det ösregna! Var helt genomblöt när jag kom hem.


Tobias och jag på Öland förra våren!


Nytt i garderoben

Fick hem min Jackline shirt idag från nelly.com. Längtar tills rätt tillfälle kommer då jag kan använda den!


Wonderful day

Åh vilket underbart väder här har varit idag! Valde nog fel kläder idag på morgonen för har svettats idag, haha. Sofia och jag gick faktiskt och köpte glass till och med, niiice. Vid halv fyra blev det avslutningen med styrelsen i skolan som jag är med i och vi åt på kebaben och lite sånt. Efter en runda på stan med Madde gick jag hem och är just nu i full fart med att packa och greja till morgondagen och helgen.


Outfiten idag!


Stoltare än nånsin!

GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS osv osv.. till min älskling som fått körkort idag!
Har varit hemma från skolan idag och Tobias ville träffa mig idag när han slutat. Så fick jag ett sms "kom ut o möt mig, jag är snart hos dig". Jag gick ut och letade efter någon på cykel eller också någon gående såklart. Så kom det en bil och jag tänkte ju inte på att det kunde vara han, men det var han! Han stannade utanför mitt hus, vevade ner rutan och sa "hoppa in!". Han körde mig och mamma till affären där vi skulle handla tills helgen. Blir alltså BILFÄRD till Öland nu i helgen istället för bussfärd! SÅ JÄKLA GUTT. Är så stolt över honom!


Nej, nej och nej...

Idag vaknade jag upp med världens öronvärk och halsont. Min bror har nog smittat mig - inte kul! Jag får bara inte var sjuk tills helgen.. Då är allt kört :( Gick som tur var bara till 12.00 idag. Hade engelska nationellt muntligt idag med, gick faktiskt bra och sammanlagt på alla engelska nationella prov fick jag VG+ ! Så det är jag riktigt nöjd med. Matte nationella lär väl inte gå alls lika bra men.. Har sovit nu en timme ungefär och ska börja plugga lite smått snart.


Hittade en gammal bild på mig, tror den är 2 år nu!


Förbereder..

Snart ska jag bege mig ner till stan för att inhandla lite tills helgen då Tobias och jag ska till min sommarstuga på Öland själva och fira vår två-årsdag. Hihi, jag måste börja förbereda min överraskning redan nu! Min lillebror har varit sjuk ända sen i torsdags förra veckan och nu ligger han här i min säng och småmumlar lite. Han kom nyss med världens sötaste kommentar:

Noah: Julia?
Jag: Ja Nois?
Noah: När jag dör, du dör och alla dör, då kan inte vi hoppa studsmatta mer..

Haha där ser man vad barn funderar på! Nu ska jag försöka få i han lite glass iallafall så han piggnar till lite.


Haha, jag och Jessica kände oss helt värdelösa på ytterligare en mattelektion idag..


M U S I C ♥

I wanna be a billionaire so fucking bad
Buy all of the things I never had
I wanna be on the cover of Forbes magazine
Smiling next to Oprah and the Queen

Oh every time I close my eyes
I see my name in shiny lights
A different city every night
Oh I - I swear, the world better prepare for when I'm a billionaire


Travie McCoy ft. Bruno Mars - Billionaire


Partypictures

Jag hade en jättetrevlig kväll igår med massa härligt folk. Tack allihop!






Första jobbdagen - a hard work work!

Kom precis hem efter min första jobbdag på Dolce Vita. Det gick jättebra och jag hade någonting att göra hela tiden som tillexempel servera kunderna, diska och fixa drinkar. Det var faktiskt kul! Dock har jag helt sönderbrända fingrar just nu.. haha. Nästa gång jag ska jobba där är nästnästa helg så det är kul att de vill ha tillbaka mig! Nu ska jag snart hoppa in i duschen och förbereda mig inför kvällen då det blir fest.


Längtar till sommaren


Resultat efter frisörsbesök

Imorgon är min första jobbardag på Dolce vita! Hoppas det går bra och att jag tillochmed får sommarjobb där.. På kvällen blir det lite fest, så det blir en fullspeckad dag för min del.

Såhär blev resultatet efter ett besök hos frisören. (Gjorde nåt konstigt med munnen så fick täcka för haha).


Ovanligt kalas!

Måste bara säga att kvällen igår blev superlyckad. Jag och Tobias åkte med hans mormor och morfar ut till ekenäs till ett båthus där vi skulle hjälpa till att ordna inför Yngves (Tobias mammas killes) storkalas. Det började ramla in massa folk runt fyra och vid halv fem var det ca 60 pers där. Vi åt god mat osv och mitt i allting börjar en man spela gitarr och sjunga massa fina låtar. Helt plötsligt säger han "jag ska nu välja ut 6 par som ska komma fram och dansa till en låt här" och tror ni inte jag och Tobias blir ett av de paren? Hahahha! Sen skulle alla rösta på vem som dansade bäst och vi vann? (Tror mest de som vi kände ville jävlas med oss) haha. Första priset var att vi skulle sjunga en sång själva inför allihop! Vi fick panik men vad hade vi för val? Hahah lite småkul ändå. Iallafall, resten av kvällen blev också väldigt lyckad tycker jag, vi var inte hemma förrän halv tolv typ.

Nu ska jag snart iväg till frisören, resultat kommer sen!


Äntligen helg!

Sista skoldagen idag för veckan, grymt skönt och välbehövligt! Tobias är här hos mig nu och vi planerar vad vi ska göra på vår två-årsdag som är nästa fredag hihi. Senare ska vi hem till honom där vi blir ensamma hemma hela kvällen, blir till att käka lite pizza och mysa. Imorgon hinner jag nog inte skriva på dagen eftersom vi ska på storkalas till hans mammas kille. Men lovar att skriva på kvällen!

Ha nu en bra fredag (höll jag på att säga?) onsdag! ♥


Love direction

I'm so obsessed, my heart is bound to beat right outta my untrimmed chest.


11 maj - en månad kvar..

Idag har jag kommit fram till att det bara är EN månad kvar till studenten som är den 11 juni (vi går dock till den 16 men de sista dagarna är ju bara skitdagar haha).

Sjuuukt jobbig och ansträngande dag i skolan idag. Spanskaprov på morgonen som inte gick alltför bra och efter det engelskaprat om en bok som gick superbra. Var uppe till ca halv 1 inatt och pluggade på spanskan så jag har varit jättetrött idag. Deprimerande att jag snart måste sätta mig och skriva ett historiaarbete nu också.. Buhu, det tar ju aldrig slut?
Sista skoldagen imorgon på veckan iallafall, sen är vi lediga torsdag och fredag - great!

Har fått lite önskemål att jag ska börja lägga in dagens outfit. Det är något jag härmed kommer att göra ibland!

 
Dagens outift!

4 plagg från Nelly

Ledsen för dålig uppdatering idag! Har pluggat tills nu. Hittade lite godsaker från nelly.com och den svarta genomskinliga skjortan tänker jag minsann beställa imon!





Messed up

Rubriken stämmer överens med min dag. Gick till fem i skolan - jobbigt. Kom precis hem och nu har jag hela kvällen framför mig med plugg. Ska läsa 30 sidor engelska och lära in ett helt spanskaprov tills imon.. Detta blir ett tråkigt inlägg fast jag har faktiskt inte mer att säga om min dag.


MTV's - Teen Mom

Har suttit och kollat på MTV's "Teen mom" i princip hela dagen. Har följt det lite halvt innan också och det är sjukt intressant att titta på. Det handlar om tonåringar som blivit gravida av misstag och hur deras liv ser ut efter graviditeten. Tyler och Catelynn adopterar bort sitt barn och försöker ta sig igenom det hela, vilket är riktigt sorligt att titta på. Medan de andra paren behåller barnet och försöker få förhållandena att fungera. En tjej är ensamstående också, pappan till barnet lämnade de nästan direkt. Hursomhelst, ett riktigt bra program som får en att inse hur livet kan förändras genom att få ett barn i såhär tidigt ålder.



Yesterday in pictures


Alldeles snart..

.. kommer min kära vän Sofia hit och vi ska fixa lite och göra oss iordning inför kvällen! Vid sex-tiden åker vi med de andra tjejerna in till Kalmar för att äta på restaurang och umgås. Skönt att bara ha en tjejkväll, det var länge sen! Dock ska vi förbi en fest (vår kompis fyller 18) senare och fira honom lite grann. Det blir nog en bra kväll!


Trerättersmiddag

Börjar med att säga att jag har haft en jättetrevlig kväll med mina föräldrar och min pojkvän. Mamma var vår lilla "värd" ikväll och lagade mat och serverade oss. Det gjorde hon jättebra! Efter maten spelade vi lite playstation och tittade på Talang. Nu ska jag och Tobias snart hem till honom och vara uppe halva natten hihi. Skönt att få sova länge imon!


Förrätten


Huvudrätten


Efterrätten


Äntligen fredag!

Just nu sitter jag och läser i en engelsk bok - Hanging on to Max. Den ska vara färdigläst tills tisdag så det är bara att läsa på, fast som tur är är den faktiskt riktigt bra! Var i skolan förut och hade naturkunskapsprov och nu har jag håltimme tills klockan kvart över ett (sista lektionen då) sen ska jag, Jessica och Sofia en runda ner på marknaden. Det är ju inte så fint väder ute så blir nog bara en kort stund.

Ikväll kommer Tobias hit och vi ska tillsammans med min familj äta trerätters-middag! Bilder kommer ikväll.


BASEBALL, GIRL!

Snygg baseball hoodie! Funderar skarpt på att köpa en sådan, kan vara mysigt att ha om kvällarna men även som "jacka" i sommar lite då och då. Har inte alls många hoodtröjor men denna gillade jag verkligen.


Summer, please?

Idag har jag äntligen gjort mitt geografiprov, skönt att ha det överstökat! Ett + är att det gick bra också. Senare ska jag träffa min pojkvän och vi ska greja lite med hans nya bil hihi. Det har varit pissväder hela veckan men nu börjar faktiskt solen sticka fram lite bakom molnen! Kan det inte bara bli sommar nu så man kan ta massa härliga bilder?




4 MAJ

Skoldagen har varit bedrövligt tråkig. Hade engelska nationellt prov på morgonen vilket gjorde mig väldigt stressad och det gick inte speciellt bra kändes det som.. Idag ska jag bara plugga på min geografi, har prov imorgon. Det lär inte gå speciellt bra det heller! Känns som vi har riktigt mycket i skolan nu, inte kul.

Imorgon ska vi bowla på idrotten iallafall, lite kul haha. Jaja, ALLT LÖSER SIG!


Jag och Jessica


A funny story about three friends


Sofia och jag hittade en burk full med godis...


Eftersom vi är sådana godisgrisar blev det inget kvar till Jessica he he he.


Sofia och jag fick väärsta sockerkicken och utmanade ödet..


Som ni ser talar bilden för sig själv, DETTA var inte vår grej.


Eftersom madrass-åkning inte riktigt var våran grej gick vi vidare till det vi är BÄST på.


Vi rockade loss!

A day with my sister

Idag har jag pluggat och även varit med min syster. Vi gick en långrunda förut och på vägen hem köpte vi glass hihi. Det fick bli den berömda Ben & Jerry's glassen - half baked. Tro det eller ej, men vi proppade i oss hela så nu mår inte jag helt bra måste jag säga! Haha, men det är väl rätt åt mig. Jag har ju lovat mig själv att tagga ner med sånt där nu, får bli en ändring nästa vecka.. Ikväll ska jag äntligen få träffa Tobias som varit i Stockholm hela kvällen och så sover jag där inatt hihi.

Hoppas alla har haft en trevligt söndag!


Dream on...

Igårkväll hade jag supertråkigt så jag satt och letade upp lite grejer jag skulle vilja köpa. Påtal om det, vet ni vad jag drömde för toppendröm inatt? Att jag var med i en tävling och jag fick 3 timmar på mig att shoppa HUR mycket jag ville i Stockholm. Jag fick inte ens in alla kassarna i bilen sen kommer jag ihåg, helt överlycklig var jag. Den lyckan gick över ganska snabbt när jag vaknade och insåg att allt bara var en dröm...


Toppen lördagskväll

Det här kommer jag att ägna min kväll åt. Avatar i bluray-format, en jäkla skillnad mot vanlig kvalité lovar jag er. Sen en skål med godis gör ju det hela bättre hihi. Hoppas alla får en toppen lördagskväll.
Puss! ♥


1 maj

Under ett år har det hänt en hel del
 

För ett år sen (21 maj för att vara exakt) så hade Tobias och jag 1 år och vi hade en urmysig dag. Det bästa med den kvällen var då han dukade ut godsaker på hans tak utanför fönstret. Vi satt där och åt och pratade, sen hämtade han filtar minns jag och vi la oss ner och tittade på stjärnorna.


För ett år gick jag i den här underbara klassen. Glömmer er aldrig.


Min bästa vän, Amy, och jag umgicks jämt. Ingen kände mig så bra som hon gjorde. Vad hände? Tiden förändrade så mycket.. Jag saknar dig.


Förra valborg firade jag med Tobias familj i Helsingborg i en riktigt flått lägenhet. Vi gick på tivoli, åt supergod mat, gick på stan, ja, det var nog min bästa valborgsmässoafton nånsin.


Ni har hängt med mig under hela det här året. Finns inga som är så bra som ni. Ni har hjälpt mig att ta mig igenom ett flertal mottgångar, men även varit med mig under de lyckliga stunderna. Ni får mig att må så bra.


Valborg - sjukt fail

Japp, ni ser ju överskriften. Valborg blev helt fuckat, fyfan. Förbannad är jag också.. Kvällen började bra men så uppstod en del tragedier och ja det slutade helt enkelt inte alls bra. Var hemma vid halv tolv ungefär och då hade vi stått i parken(?) där det började ösregna och vi blev genomblöta och kalla, ÅH! Så ja, idag är jag inte alls på humör måste jag tyvärr tala om. Saken blir inte bättre av att min pojkvän är i Stockholm hela helgen och jag saknar honom som en idiot. Happ.. vad ska jag göra idag då?

Bilder från igår (då det var kul) kommer förmodligen ikväll.
Ha en fin dag.

RSS 2.0