My birthday

Har haft en toppen 18-årsdag och är nu även en tatuering rikare. Blev supernöjd och ja hörni, jag lovar att ni ska få se resultat (har fått in kommentarer om det). Sitter här framför min nya laptop nu hihi. Nu ikväll har vi haft lite mys här hemma med pizza och tårta. Imorgon blir det drinkkväll med världens bästa tjejer, nice! Ser fram emot det, så ska faktiskt lägga mig och nana nu.
Puss och TACK för alla gratulationer!


The last few minutes...

Är inne på mina sista minuter som minderrårig, lite vemodigt? Ja, faktiskt haha. Men jag har ju längtat som bara den efter det här.
Gud vilka bra år de senaste har varit och jag antar att äventyren bara kommer fortsätta nu! Nu är det bara att blicka framåt och se nya möjligheter i livet. Som min goa vän Sofia brukar säga - "live like there's no tomorrow".


Lite bilder från de senaste åren i mitt liv.


Kat Von D

Imorgon är det äntligen min tur att fylla 18! Blir en händelserik dag med tanke på att jag ska tatuera mig också. Jag ska fixa till en tatuering som jag redan har nere vid magen och fylla ut den lite.


Kat Von D


"Who would have known how bittersweet this would taste"

Nu vill jag bara ha den här skolveckan överstökad, det är inte kul alls att sitta och plugga till fyra olika prov! Ska iallafall börja med Ekonomin nu, vilket har en tråkighet som är som universum, d.v.s. oändlig.. Nähe, vi hörs kanske senare om jag kvävs av alla skolböcker! He he, nejdå. Puss


Bild tagen förra sommaren.


This day really sucks!

Skoltrött!!! Behöver jag säga mer?
Har fyra prov den här veckan, hur fasen ska detta gå? Beställde iallafall frisörtid förut, så på torsdag i nästa vecka blir jag blond (ungefär som på bilden nedanför). Men vet ni vad jag ska göra nu? Baka ryttarkakor så jag har nånting att smaska på de kommande dagarna som enbart kommer att bestå av plugg..


Bild från midsommar förra året.


Peptalk!

Alla har väl varit med om äckliga depp-dagar? Ja, jag trodde väl det! Då ska jag tipsa er om vad man kan göra för att bli på såå mycket bättre humör. Dessa låtar brukar jag lyssna på när jag är på dåligt humör eller rent utav deppig, och vet ni? Man blir (och jag har hört fler som blir) riktigt glad, nästan på topp! Brukar till och med sluta med att man ligger på golvet och spelar luftelgitarr, yes haha! 
Man kan såklart lyssna på dessa även om man redan är glad, då blir man bara ännu gladare hihi.

Värt ett försök, right?



"Don't stop me now" - Queen


"What the hell" - Avril Lavigne


"Radio Girl" - Volbeat


"Born this way" - Lady Gaga

HOLD YOUR HEAD UP, GIRL, AND YOU'LL GO FAR!

"It's written in the stars"

Idag har jag en blandning av söndagsångest men även lite excitement inför kommande vecka. Visserligen har jag fyra prov på G, men o andra sidan fyller jag år på torsdag, drinkkväll på fredag och släktkalas på lördag. Så det är verkligen en händelserik vecka som kommer!


"Just when I thought that all was gone"

Dagen började väldigt hysteriskt, det är inte varje dag man är nära på att förlora någon som står en nära helt. Men som tur väl gick det bra!
Har varit i Kalmar hela dagen fram tills nu. Hittade efter många om och men armbanden jag länge velat ha! Nu ska jag göra mig iordning för att lite senare åka till en söt filur. Puss



Köptes på Cubus för 59kr/st (det var 25% på alla smycken. Lucky me!)

We ♥ it

Har haft en jättemysig kväll med min familj, man kan behöva sånt ibland känner jag. Vi har ätit god mat, tittat på Let's dance och kikat resor utomlands.
Längtar tills imorgon





Weheartit.com


Minipizzor


Har ni sett så små pizzor? Perfekt om man bara vill ha något lätt till mellanmål. Det är bara att stoppa in de i ugnen i 8-10 minuter så är de färdiga. Dessutom är de väldigt goda också!


H&M dress

Fick hem den nya H&M-katalogen idag och satt och bläddrade lite i den. Fick syn på denna underbara sommarklänningen och kunde inte låta bli att beställa hem den! Älskar spetsen!


Love it

It's a new day.
Älskar vädret, älskar att alla pusselbitar håller på att falla på plats igen.
Var nyss ute och gick en riktig powerwalk i en timme med Sofia. Riktigt skönt! Får se vad resten av dagen har att erbjuda. Nu är det bara en vecka kvar tills jag fyller med!


"We just need to be a little crazy"

Haft en mysig dag med fina vänner. Har varit helt underbart väder också så idag åkte skinnjackan på. Hade endast en lektion idag och efter det åkte vi in ett gäng tjejer till Kalmar där Jessica tatuerade sig, resultatet blev super! Next week it's my turn!
Nu ikväll har jag och världens bästa Sofia suttit och kollat på film, snackat och käkat godis, hihi. Känns så skönt att vi är lediga både imorgon och på fredag - långhelg!


We're all born superstars

Har kört Kalmarrundan och Halkan idag med trafikskolan från 7.15 - 15.15. Så är lagom trött i huvudet nu! Men det har gått hur bra som helst faktiskt. Imorgon är det  en kort skoldag från 10.00 - 13.00 och efter det blir det Kalmar med Jessica, Sofia och Madde. Jessica ska tatuera sig och innan dess ska vi väl hinna med en liten runda på stan med. Puss


Jag har världens bästa vänner.


Bloggpaus

Kära vänner och läsare, jag tänker ha en bloggpaus pga personliga skäl. Jag känner att jag inte riktigt orkar eller har tid med att blogga just nu. Men håll utkik för jag lovar att slänga in ett inlägg då och då och jag känner för det, det lovar jag. Puss


Today's look


Today's look: Stor t-shirt, Gina. Bandeau-bh, Gina. Jeansshorts, Carlings. Solglasögon, Gina. Armband, Glitter.

Har varit vaken ett tag och ska snart bege mig mot Kalmar med pappa och Noah. Jag måste övningsköra där inne ett bra tag idag eftersom jag har både "Kalmar-rundan" och Halkan på tisdag. Sedan ska vi ha en liten picknick nere vid havet tänkte vi. För övrigt vet jag inte om det kommer bli så många fler uppdateringar idag, har en del andra viktiga saker att ta tag i.
Puss

"I can't stop cause I'm havin' too much fun"

Hade en jättetrevlig kväll igår i Emmaboda trots att den för min del slutade rätt tidigt.. Men förfesten blev iallafall grymt lyckad och det tackar vi Linnea för! Jag har alltid så jävla kul med världens bästa vänner, så grymt bra är ni! Detta kommer vi garanterat göra om igen - soon!


Bjuder på fyra flummiga bilder från igår, flest på mig och Sofia men ändå, haha. 
Tack hörni! (Fler kommer när jag får tag på det)


Superheta

Har pluggat körteori i snart 2 timmar, duktigt va? Hihi.
Madde, jag och Sofia hittade typ världens snyggaste wedges i Kalmar idag, måste bara visa er!


Den här skönheten hittade vi på Scorette för 699:-


"I'm on the right track baby"

Har inte varit hemma på hela dagen förräns nu. Efter skolan åkte jag och Sofia in till Kalmar med Madde och hennes bror. Där fikade vi och shoppade lite smått och gott inför imorgon. Jag hittade ett tjusigt armband och lösögonfransar. Nu har jag precis gjort klart min svenskainlämning så min helg förblir pluggfri!
Imorgon väntar riktiga festligheter!


Min fina fia på caféet idag!


Mycket att stå i

Idag har jag mycket att stå i:

• Dra till skolan för att ha två lektioner
• Cykla till trafikskolan för att plugga teori
• Tillbaka till skolan för att ha extramatte
• Cykla till trafikskolan igen och ha körlektion i 80 min
• Hem och plugga matte så det ryker om att (har prov imorgon)
• Träffa min fina

Haha, det är nog inte bara jag som blir stressad av att läsa detta va? Men det är bara att köra på, eller vad säger ni? Haha. Hoppas ni får en trevlig onsdag allihop. Puss


Me today


True words


Receptdags!

Tog precis ur mitt bakverk ur ugnen och jag kan tala om att den smakade kanonbra! Hihi.
Här får ni receptet:


Picture by: me

"What I'm feeling now, what I'm heading into"

Kom för en stund sen hem från skolan och sitter nu och äter lite mellanmål - jordgubbar och mjölk. Hur gott?! Får verkligen sommarkänslor när man äter det, hihi. Ska om en stund baka "ryttarkakor" tänkte jag, så ni får se resultatet sen och så kanske jag lägger in receptet om ni har tur också he he.

Vet ni? Det är bara 17 dagar kvar tills jag fyller 18 nu, låt tiden gå fort!


Help please?!



mswestin - Sjukt inspirerande och intressant blogg. Dessutom äger hon ett par armband som jag skulle kunna döda för att få nu. ÅH. Hjälp mig någon, dessa är från Nelly.com, men de är slutsålda där. Finns det någon annanstans man kan hitta sådana breda armband i antingen guld eller silver?!

Gårkvällens höjdpunkt - "Dynazty"

Fel bidrag vann årets Melodifestival igår, verkligen HELT fel. Erik Saade?
Kvällens höjdpunkt blev ett band som inte ens var med och tävlade:


Dynazty's version av "This is my life". Satt med gåshud alltså!

Är det lördag, så är det!

Dags för lördagsmys. Vi tog nyss oss varsin cider och nu väntar entrecôten, potatisgratängen och fetaostsalladen nere. Efter det blir det mys framför Melodifestivalsfinalen med en massa snacks. Själv hoppas jag att "The moniker - Oh my god" vinner! Vem hejar ni på ikväll? Hoppas ni får en toppen lördagskväll finisar. Puss


Är det lördag så är det, right? Haha

Saturday

Tjejkvällen igår blev lyckad måste jag säga!
Snart bär det av mot Kosta med Tobias, han ska hitta en kostym till balen osv. Ikväll ska vi laga till trerätters och titta på melodifestivalen. Hoppas på en bra lördag!


Denim


Fick hem dessa "blanka" stuprörsjeansen från H&M idag. Satt som en smäck vilket resulterade en glad Julia!
Klarade engelskaredovisningen galant idag också kändes det som, skönt att ha det ur vägen nu. Ikväll blir det först lite kalas och sedan bär det vidare mot Linn där hon och två andra snyggisar väntar på mig. Blir en riktig tjejkväll! Skönt med helg nu också, eller hur?! Det får ni en puss för! Hihi

Canon EOS 40D

Har fått in ytterligare en fråga - vad för kamera fotar du med?:)
Svar: Jag använder oftast min pappas kamera, Canon EOS 40D. Annars använder jag min mobilkamera (som är förvånandsvärt bra för att vara 5.0 megapixlar?)


Wantie

Ooooch så kom det äckliga vädret tillbaks igen.. Jag som trodde våren var på väg! Tur att vi tar helg imorgon iallafall, det behövs verkligen efter denna jobbiga veckan. Nu ska jag iväg och träna med Madde en stund sen blir det plugg resten av kvällen. Låter kul va?


Hur snyggt är inte detta halsbandet? Hamnade direkt på min vill-ha-lista!
juveliasmycken.se

"One soul praying"

Var på studiebesök i Kalmar idag till klockan 12. Hade sen körlektion vid halv två ungefär, körde landsväg idag! Sen har mitt humör flugit upp och ner resten av dagen, så har inte orkat eller hunnit blogga tyvärr.


Såhär såg jag ut idag med mina brillz haha. (älskar att solen är framme när man vaknar nu!)


Photoshop tips!

Har fått in ett antal frågor om hur man får stjärnor på foton (som en stjärnhimmel), så jag tänkte faktiskt visa er steg för steg hur man gör nu!


1. Öppna upp den bild du vill redigera!


2. Leta upp en bild med stjärnor på, sök till exempel på "stars" eller något liknande på google och spara. Öppna sedan upp den också.


3. Gå in på Arkiv - Nytt så du får fram en vit blank ruta.


4. Klistra sedan in stjärnbilden och det andra fotot i den vita rutan!


5. Om stjärnbilden hamnar bakom fotot får du dra stjärnbilden (Lager 1) över fotot (Lager två). För vi vill ju att stjärnora ska hamna bilden sen.


6. Sedan får du sänka synligheten på stjärnbilden så att den blir lite transparent över ditt egna foto. Du kan själv bestämma hur starkt/svagt du vill att det ska vara.


7. Efter det får du klippa ut bilden så att det blir som ovanstående. (För du vill ju inte att stjärnorna ska synas runt om bilden!)


8. För att snygga till färgen lite kan du gå in på Bild - Justeringar - Färgbalans. Detta brukar jag göra för att få en lite mer blåare nyans, vilket enligt mig är snyggt.


Så enkelt var det med det! Hoppas ni förstod ungefär hur man gör, annars får ni gärna ställa fler frågor.

Todays look

Trött som ett as är jag idag. Usch! Idag är det ju internationella kvinnodagen och fettisdagen, så på en håltimme gick jag, Jessica och Sofia till ett café och köpte semlor, hihi. Mumsigt!
Om en stund ska jag träffa Madeleine och Sofia, myskväll på G. Hoppas ni hittills haft en trevlig tisdag allihop. Hörs ikväll. Puss


Todays look: Heidi Klum t-shirt, Daily Express. Armbandsur, ColourUp. Jeansshorts, Carlings.
(hade förstås svarta strumpbyxor under shortsen också!)


Another question!

Har fått in ett antal frågor idag, den senaste var om spetsen på bandeau bh:n var genomskinlig vid sidorna och i ryggen och svaret är ja! Det är den. :)

Svarar på resten av frågorna imorgon för nu ska jag sova. Måste orka med veckans längsta skoldag imorgon, kul.. Hoppas ni haft en bra måndag allihop. Vi hörs imorgon. Puss Natti!



Mac mini

Pappa kom hem med en "Mac mini" med ett tangentbord och en "magic mouse" häromdagen haha. Att han aldrig ger sig! Jag har nog världens pryltokigaste pappa.. MEN nu kan vi använda stora tv'n som dator. Perfekt på fester då man kan lyssna på spotify osv, nice!

Nu ska jag snart träffa min fina. Vi ska faktiskt ut och springa en runda kom vi fram till. Puss på er!


Question!

hejsan! :) jag undrar vart du köpte din bandeau bh, för jag har verkligen letat länge efter en men inte hittat en. och jag är verkligen i stort behov av en nu i sommar då jag har linnen som är lite längre skurna vid sidorna. hoppas du kan hjälpa mig! kram

Svar: Det är klart jag kan hjälpa dig! Jag köpte min svarta bandeau bh på Ginatricot. Den finns i andra färger också så om du vill hitta någon, kanske inte just svart, så ska du gå dit! Kram


New favourite


Köpte dessa höga, asgrymma shortsen på Carlings idag. Lite USA detaljer på dem, love it!
Jag köpte även en bandeau bh, slapp vit tunika/t-shirt och en svart transparant body. Så jag är nöjd med andra ord! Ikväll ska jag och mamma ha en riktig myskväll, min mage strular så förmodligen stannar jag hemma från skolan imorgon. Aja, vi hörs senare!

In a bad mood

I'm in a bad mood today. Känner att jag behöver komma iväg, så jag hänger med familjen till Öland idag för lite picknick och sådär. Vi hörs senare. Puss


Dagens look: Svart transparant skjorta, Nelly. Vitt linne, H&M.
Svarta höga shorts, Vero Moda. Solglasögon, Gina.


"If you're one of us, then roll with us"

Bilder från igår, skulle vilja spola tillbaka tiden och köra igen! Men vi får helt enkelt göra om detta snart. Tack för en toppenkväll, mina fina!


"If you really want more, scream it out louder"

Förlåt för noll uppdatering igår, men jag hade verkligen inte tid! Skolan halva dagen och sen direkt hem med Sofia för att göra oss iordning inför kvällen. Det blev verkligen en kanonbra kväll med firande för Jessica först med härliga brudar. Sen åkte vi vidare in till Kalmar och hade en sjukt bra kväll/natt på Sandra med trevligt folk! Somnade inte förrän halv fyra ungefär. Idag återställer jag mig med godis och vatten, haha. Puss!


Jag och Sofia igår! PUSS


I'm still alive!

Precis hemkommen från Hestra och jag ÄR faktiskt hel trots ett x antal vurpningar! Haha. Har haft en supertrevlig dag faktiskt, är dock helt jäkla slut nu. Men det hindrar inte mig från att peppa lite extra tills imorgon, födelsedagsfirande för Jessica (lär sluta galet!) och sen utgång på det. Jag har verkligen världens bästa vänner!


Ready for bed

Wow, jag måste verkligen lägga mig nu! Klockan är ställd på 05.20.. Hela morgondagen spenderas i Hestra med skolan. Detta året ska jag åka skidor (åkte snowboard förra året). Kommer förhoppningsvis(!!!) hem med hela ben och armar imorgon. Jag, Jessica och Sofia har lovat varandra och oss själva att ta det lugnt imorgon för vi vill verkligen inte bli skadade tills på fredag. Det vore ju för jävligt isåfall!
GODNATTPUSS!


Jag i mitt rosa underställ, fränt va? Hahah!


"Live this life like there's no tomorrow"

Slutade vid 13.00 idag så då åkte jag, Jessica, Sofia, Linn och Mickis in till Kalmar. Sofia och jag gick lite själva först för vi skulle köpa lite presenter till Jessica som ska firas på fredag! Sen mötte vi upp henne och vi gick och åt. Sen började färden till alla tatuerare i stan och Jessica bokade till och med tid, nice! Jag frågade om idéer till min gamla nere vid magen (vill nämligen fixa till den och bygga på den lite). Att tatuera sig är verkligen en blandning mellan världens smärta men ändå så jävla kul på något sätt. Nästan så man blir lite smått beroende..

Har ni någon tatuering?


Såhär såg jag ut idag!


Adventureland

Har haft besök av min fina vän Sofia i några timmar här nu. Lite fika, snack och planering till fredag fick det bli! Har sovmorgon imorgon till klockan 10, hur skönt? Slutar sen vid 13.00 och då blir det en tripp till Kalmar med Jessica och Sofia, trevligt värre! Nu ska jag lägga mig och titta på film - "Adventureland", ska tydligen vara riktigt bra. Puss & godnatt.


Congratulations to...

Världens bästa Jessie! ♥
1 mars idag, älskar denna månaden. Då kommer våren hihi. Sen fyller jag år 31 mars också! Men idag är det inte min dag utan finisen självs! Hon ska firas rejält på fredag minsann, det kan ni ge er på!


RSS 2.0