Till salu!


Ett par Savita heels storlek 39 säljes med utropspris 99kr (har kostat 400kr).

Endast använda en gång!

Om ni är intresserade hör av er till mig eller besök http://www.tradera.com/Savita-Klackskor-auktion_340308_120948720.

News from H&M



Hennes & Mauritz har fått in finfina nyheter. Jag valde ut några av mina favoriter och satte ihop ett kollage. Do you like it?

PartyPictures

Nu kommer snart lite gäster hit till oss ikväll för att äta lite gott osv. Senare ikväll sticker jag till min pojk, vi ska titta på massa skräckfilmer, hihi. Ha en jättebra lördag allihop!

Här kommer lite bilder sen igår från Annie:







Tack alla underbarisar för igårkväll/natt. Lot's of love too you ♥


Halloweenparty

Hade en trevlig kväll/natt igår med underbara människor. Runt 6-tiden åkte vi alla som ordnade med festen ut till lokalen utklädda för att göra i ordning stället lite. Sen började vi förfesta och runt nio, tio kom allt folk. Det blev en helt okej kväll ändå, kul att se vad alla var utklädda till haha!

Kommer förhoppningsvis in lite fler bilder ikväll, om jag får tag i några. Idag blir det bara en slappis dag. Puss


Jessica, jag och Sofia igår!


Dagens Julia

Nu ska jag alldeles snart sticka iväg till skolan och skriva mitt sista Företagsekonomi's-prov. Önska mig lycka till! Slutar efter två idag och då blir det snabbt hem och fixa lite för vid fyra tiden kommer tjejerna till mig och vi ska börja ordna inför kvällen. 


Detta är hur ni ser mig idag, ikväll blir det en aning annorlundare klädsel haha (halloweenfest).


Receptdags!

Kände att det var dags för ett nytt, smaskigt recept kanske? Here you go, hoppas det smakar!


Bloggtips

http://www.lioa.se/ - Här är länken till Lisas blogg som enligt mig är riktigt intressant. Är sjukt avis på hennes guldiga "kors-ring" till höger nere på bilden. Hon är för övrigt en riktigt ball och egen stil och det gillar jag!


Two days left

Slutade vid ett idag efter att ha haft några timmars uppsatsskrivning i svenska och en seg mattelektion. Då åkte jag, mamma, brorsan, moster Nettan och min kusin Emma in till Kalmar för att göra några ärenden. Jag hittade faktiskt lite roliga saker på Partaj till fredag då jag ska klä ut mig till... ja vadå? Bilden nedanför är en liten ledtråd, eller ja, ni lär ju fatta direkt (om ni inte är riktigt tröga) Haha! Nejdå :) Two days left!


"Från och med då, från och med du"

Denna dagen har faktiskt varit lite mer händelserik! Lunch-konsert i skolan då jag och Sofia sjöng "Från och med du", gick faktiskt bra! När vi slutat cyklade jag och några av tjejerna till stan för att inhandla lite till fredag då det nalkas Halloweenfest, he he. Ska blir sjukt roligt! Sedan åkte jag och mami till Mc Donalds och åt, mummms. Nu fortsätter min kväll med plugg, men det är det fan värt för om några dagar är det minsann höstlov!


25 oktober

Ingen händelserikdag direkt - inte så mycket att skriva om.
Vill bara ha fredag nu! Tiden lär väl gå sakta bara för att man längtar, brukar vara så, haha.

Vilket roligt inlägg detta blev va? Tänkte väl det.. Haha. Godnatt med er ♥

                                    


Receptdags!

Hade tänkt lägga in ett och annat recept på godsaker lite då och då. Jag bakar rätt mycket och testar på olika saker genom att experimentera med recepten lite. Ibland blir det succé, andra gånger katastrof, haha. Men jag hade tänkt lägga in några recept jag testat på och lyckats med!


Saturday night

Ska alldeles strax bege mig till Tobias på kalas. Hans mamma fyller år! Trevligt :) Senare ikväll blir det förmodligen lite party med tjejerna i Påryd! Haha. Vi får se hur kvällen slutar. Puss


Ny design



Vad tycks om min nya design?

Har haft en jättemysig kväll med världens bästa lillebror, mamma och pappa. Det blev en kväll med pizza, godis, "Idol" och "I rymden finns inga känslor" och nu sitter jag här, trött som ett as! Ska nog faktiskt krypa ner i sängen snart. Hoppas ni haft en bra fredagskväll. Puss


"Pyjamasparty"

Förlåt för den dåliga uppdateringen, har lite privata anledningar till det. Men det ska bli ändring på det nu!

Igår hade jag en supermysig kväll med världens bästa tjej, Sofia. Vi lagade tacos och tittade på en skitbra film, "The Blind Side".
Idag har det varit en hyfsat lugn skoldag ändå, slutade vid 14.15. Ikväll ska jag ordna lite pyjamasparty för min lillebror, så vi ska iväg och köpa massa godsaker och äta pizza ikväll framför idol och lite - i pyjamas såklart! Haha.


Såhär såg det ut när jag tittade ut genom fönstret igår på morgonen!

Ben&Jerry's

Första skoldagen i veckan, var ledig igår. Skönt! Har varit en hyfsat lugn dag, dock failade jag totalt på naturkunskapsprovet men det är en annan femma! När jag kom hem hade min söta mamma köpt min favoritglass Ben&Jerry's Chocolate Fudge Brownie, mmmm hihi. Passar ganska bra när man har lite plugg att göra.


I love you ♥

Har haft en sjukt bra dag med världens bästa. Vi åkte iväg på eftermiddagen för att ta lite fina kort i det ljuvliga vädret. Nu ligger vi i hans rum och fantiserar om en Thailand resa i vinter som hans mamma nyss nämnde. Tänk om? Åh! Det skulle ju inte sitta helt fel det inte.


News in my closet

Har varit ute och jobbat på baksidan med poolen halva dagen idag och efter det åkte jag, papi och Lina in till Kalmar för lite shopping. Har lite beslutsångest för ikväll, fest eller myskväll?...


Kofta från Bikbok, Halsband från Lindex, Kofta från Bikbok, Jacka från Stadium, Skjorta från Gina.


PUSS

Är nyligen hemkommen från en riktigt trevlig kväll med mina tjejer! Efter en supergod måltid i Kalmar åkte jag, Jessica och Sofia hem till Nybban igen för att ha en myskväll. Madde kom även lite senare och gjorde oss sällskap framför idol!

Vid tre-tiden inatt ska jag möta upp min pojkvän på stationen, är inte jag bara för snäll ibland? Haha, så jag säger inte godnatt än inte.. Men en PUSS kan ni få!


Såhär såg jag ut ikväll, lite skillnad ser man minsann på mitt nyligen tonade hår!


En kväll med mina fina vänner

Sitter för tillfället i skolan på en ovanligt slapp lektion. Har en lektion till sen beger jag mig hemåt för att göra mig iordning lite för vid sex ska vi tjejer vara inne i Kalmar och äta på restaurang och lite sånt mys! Efter det drar Jessica, jag och Sofia hem till Jessica för att kika på Idol och äta godsaker hihi. Det kommer bli en toppenkväll :)




Förändring på G!

Eller ja.. en liten förändring iallafall, haha.


Tre st "vill ha - saker"


1. Britney Spears nya parfym "Radiance". Luktar fruktansvärt gott!


2. Naomi Campbells elfte skapade parfym (godast av de alla enligt mig)!


3. Sarah J. Parker NYC, så som själva parfymflaskan ser ut kan man tänka sig att den luktar, blandat med massa olika dofter vilket blir ett väldigt bra resultat - MUMS!

"Hämnden"

Igårkväll var jag och Tobias på bio, vi såg "Hämnden". Och FY fan vad bra den var, jag kunde verkligen inte hålla tillbaka tårarna. Den filmen är ett måste att se, jag vill se den igen alltså!
Idag har vi verkligen bara slappat hela dagen, spelat Fifa 11, skitkul faktiskt! Nu ska jag ner och umgås med mi familia och käka lite. Puss på er!


Ett steg närmare pool!


Papi, Mami, Nois och jag.

Pappa och Tobias jobbar på för fullt!

Tobias och jag vilar från det hårda jobbet, lägg märke till hur smutsig jag är i ansiktet, haha!

Vi fick besök av en kattunge, hihi

Jag fick testa på grävmaskinen också! He he

Baksidan efter 6 timmars arbete!

(mors) lilla Olle!


Japp, jag vet att jag är lika töntig som alla andra tjejer men ni kan ju fan inte annat än hålla med
om att denna mannen är sjukt snygg och framför allt duktig på att sjunga?!

Olle ♥


Ur min sminkväska

Tänkte visa er några av mina favoritprodukter ur min sminkväska just nu.



1. Fresh moisture liquid make-up (foundation)
2. Ögonfransböjare från KICKS
3. Rougeborste från H&M
4. Vit mineral ögonskugga
5. Mascara Flashy curl från Isadora
6. Foundation från Isadora
7. Brun mineral ögonskugga
8. Mineral puder
9. Blusher från H&M
10. Mineral browser
11. Kajalpenna från Isadora
12. Pinsett från Vadeco
13. Olika ögonpenslar alla från H&M
14. Compact puder från H&M
15. Glam Bronze från Loreal
16. Svart ögonskugga från FACE

Baka baka liten kaka

Fy fasen vilket äckligt väder det varit ute idag, regnigt och blåsigt! Det gillar vi inte! När jag kom hem från skolan idag satte jag igång med att baka kakor (kolabakelser) som jag fått receptet på av Sofia hihi. Har inte smakat än men dom blev ju absolut inte lika fina som hennes måste jag säga.. Men hon är ju mästaren själv på att baka så, he he ;) Nu ska jag plugga engelska resten av kvällen. Fun!


New make up

Kort skoldag, slutar alltid vid 13.00 på onsdagar vilket är riktigt skönt! Efter skolan stack jag och Sofia hem till henne och fikade lite sedan drog vi oss vidare mot stan en runda. Där hittade jag en foundation och även en mascara som jag har varit iväg och köpt med mami nu. Fick bli två produkter från Isadora denna gång!

Vad använder ni för sminkprodukter?


I'll go wherever you will go


I'll be there, always, no matter what.

Rock by Sweden

Jag gjorde ett litet kollage med smycken från Rock by Sweden! Laila Bagge är en av skaparna till dessa smycken tillsammans med Åsitas. Ja, man skulle ju inte direkt tacka nej till några utav dessa ögongodisar! Haha.


'Cause you're amazing



When I see your face, there's not a thing that I would change.
Cause you're amazing just the way you are.
And when you smile, the whole world stops and stares for a while.
Cause boy, you're amazing just the way you are.

Bruno Mars - Just the way you are

Min helg

Helgen på Öland har varit jättemysig, var ute och åkte runt i bilen tills klockan 2 på fredagnatten! På lördagen hade vi bara en allmänt mysig dag med en runda ner till Kalmarsund osv. Kom hem runt halv sju på kvällen och då träffade jag min Fia!

Nu är jag precis hemkommen från gymmet där jag varit i över en timme, duktigt Julle, hehe! Ska plugga lite engelska om en stunc och senare träffa snutten.


Friday, finally!

Har varit en ovanligt jobbig fredag i skolan. Lektionerna var riktigt sega och gick sakta. Men nu är jag iallafall äntligen hemma! Om en stund ska jag och familjen hoppa in bilen och köra mot Löttorp på Öland. 11 mil ska jag köra idag, woho! Kommer hem imorgon kväll igen, hörs då hörni. Puss ♥


Rasmus, Arlind och Anton med finfina peruker på svenskalektionen idag, haha!


RSS 2.0