121028 - New in

Har haft en riktig slappissöndag med lite plugg och internetshopping, jag beställde hem fyra bikinis inför Thailandresan som börjar närma sig med stormsteg nu! Tänkte visa er en av dom som jag föll för direkt, superfin! Nu kom Harald precis hem från jobbet, ska laga lite kvällsmat och invänta Solsidan. Puss
 
Denna är från Victoriassecret, helt underbar!

121027 - Thailandresan

Idag är det exakt 42 dagar tills jag och mitt hjärta lämnar kalla Sverige för Thailand i två veckor. Igår bokade vi hotell för sista veckan så nu är hela resan färdig! Tänkte visa er var vi ska befinna oss dessa två veckor, är heeelt exalterad!
 
 Första hela veckan ska vi bo i Phuket på Karon Beach. Hotellet ligger precis vid stranden, supermysigt!


Fyra nätter in på andra veckan ska vi ta båten över till Koh Phi Phi och bo på den "avsmalnade" delen av ön så vi har kort gångavstånd till både Loh Dalum bay och Ton sai bay.

De tre sista dagarna kommer vi spendera i Phuket igen fast denna gång på Kata Beach. Hotellet var ett riktigt fint spa-hotell och jag blev helt förälskad i det.

121025 - KÄRLEK

Förlåt för sjukt dålig uppdatering nu! Men skolan och roligheter med vännerna går före just nu. Jag har verkligen träffat de underbaraste människorna alltså, ni förgyller mina dagar. Igår hade vi en riktigt skön kväll hos Lisa, trots att min förkylning blev värre. Man behöver verkligen sånna kvällar ibland med tanke på allt plugg.. Nästa vecka har vi TRE examinerande seminarium varav ett är den första tentan. Läskigt!
 

121020 - I'm still not sure what I stand for

Godmorgon fina läsare! Vaknade precis upp i Nybro hos min fina familj och om en stund beger jag mig tillsammans med mamma och syrran på en liten shoppingtur i Kalmar. Kvällen kommer jag spendera med Harald, Eric och lille mopsen, det blir först hockey sen pizza och filmkväll! Alltså en jäkligt bra lördag. Puss

Bilder från igår:
 

121017 - Some bad luck

Har haft lite otur de senaste dagarna, åkte bl.a. på 500kr böter igår när jag cyklade hem från gymmet. Inget cykellyse där ja! 500kr minus på kontot + student = ingen bra kombo, men det var bara att tacka och ta emot. Det är fortfarande sjukt mycket i skolan och första tentan närmar sig sakta men säkert. Nervöst!
 
Vad skulle jag göra utan dig va?

121014 - Kräftskiva

Dåligt med uppdatering, fortfaranade sjukt mycket plugg. Igår tog vi en paus från allt slit och unnade oss en utekväll. Först var vi här hemma hos mig och hade den mysigaste och roligaste kräftskivan nånsin, gud vad glad jag är att jag har träffat er! Efter det drog vi oss in mot stan där resten av kvällen/natten spenderades på Palace. En toppenkväll verkligen!
 

121010 - Tacopaj

Började dagen med en morgonrunda och en god frulle innan föreläsningen/seminariet. Nu ikväll har jag lagat tacopaj och den ska ätas när min älskling kommer hem från jobbet om en stund, mums! Tänkte till och med bjussa på receptet:

Pajdeg:
• 3dl vetemjöl alt. dinkelmjöl
• ½ tsk salt
• 75g smör
• ½ dl vatten

Fyllning:
• 500g köttfärs
• 1 gul lök
• 1 påse tacokrydda
• 2 dl vatten

Täcke:
• 2 dl créme fraiche
• 4 msk majonäs
• 5-8 mini-tomater
• 2 dl riven ost
• Alt. taco-chips

Gör såhär:
1. Blanda ihop ingredienserna till pajdegen och kör helst med en elvisp tills det blir en deg.
2. Tryck ut den i en pajform och förgrädda i ca 15 min på 175 grader.
3. Hacka löken och stek den tillsammans med köttfärsen. Tillsätt tacokrydda och vatten. Häll i formen.
4. Blanda ihop créme fraiche och majonäs samt hälften av den rivna osten och häll över köttfärsen.
5. Skär minitomaterna i mindre bitar och strö över de i formen. Tryck i taco-chips och strö över osten.
6. Grädda i 20min på 200 grader - KLART!
 
Såhär tjusig blev min tacopaj idag, yummie!

121009 - She got her head in the clouds

Var på frisörbesök igår, välbehövligt vill jag lova! Blev faktiskt supernöjd med håret. Idag var första lediga dagen på länge och då passade jag och Lisa på att gymma. Det är så jäkla skönt att vara igång igen med träning och nyttigheter. Puss på er!
 

121008 - Ready for a change

Har haft ännu en bra helg som har spenderats på Öland med familjen och hemma i Kalmar med fina vänner. I lördags blev det lite partaj, igen... Haha det här med att vara student alltså!
Imorse var jag ute på en morgonrunda och snart ska jag bege mig till föreläsningen. Efter det ska jag till frisören, är redo för förändring idag, även i livet! Puss
 
 

121004 - New in

Dagarna bara flyger iväg och varenda en av dem är fyllda med plugg (därav den dåliga uppdateringen). Har klarat mina två första seminarium men kan inte riktigt pusta ut än eftersom jag har fem seminarium och en hemtenta kvar innan kursens slut, vilket är om fem veckor. Men jag kämpar på och står i! Puss
 
Tänkte visa er jackan jag köpte i Stockholm på Zara i helgen, är supernöjd!
 

121001 - Stockholm

Dålig uppdatering p.g.a. min visit i Stockholm över helgen. Hade en toppenhelg med min efterlängtade vän. Välkomnades på ett minst sagt bra sätt med massa gott och mys, på lördagen blev det en ordentlig shoppingtur och avslutade med en sjuk utgång! Var inte hemma förrän tolv igårkväll. Saknar henne redan alltså.
 

RSS 2.0