NYÅR

Egentligen har jag inte tid att sitta här, men jag tänkte bara lägga ut min outfit tills ikväll!
Först ska jag och Jessica bort till Tobias och fixa lite, sen drar vi vidare till Sofia där Madde också är. Vi ska laga lite mat och ta de första drinkarna! Runt halv sju går vi till Olivia där massa roligt folk som man inte sett på ett tag är.
Vid tolvslaget håller vi till på torget (gammal tradition) och sen drar vi förhoppningsvis på någon fet efterfest! Ser verkligen fram emot denna kväll/natt!
GOTT NYTT ÅR!


Klänning från nelly.com (inte den bästa bilden)


Mina urläckra skor!


Tillbakatittande på 2009

Jag har lärt känna underbara människor, äldre och yngre. Mina kompisar har varit de underbaraste på hela året kan jag ju tala om, jag är sjukt glad att jag har dom. Det har blivit mycket fester med mina gamla vänner men också med nya, vilket har varit väldigt trevligt.
När jag tittar tillbaka på 2009 tänker jag ett glatt år, inte ett jobbigt och ledsamt år. Visst har det hänt en hel del tråkigheter men listan med roligheter blir längre! Midsommar var en av de stora höjdpunkterna, firades med mina kompisar i Lundegård & Köpingsvik! Mallorca var jag också på tillsammans med min familj och Tobias familj, sjukt mysigt var det.
Jag började gymnasiet, SP09, som är en riktigt bra klass på många sätt och vis. Lite jobbigt att vi är 34 stycken kanske, men det blev en vanesak ganska fort.
Gothia var jag på i sommar också med gamla fotbollslaget, det gick väl sådär med själva fotbollen, men vi hade jättekul! Träffade ju folk från hela världen.
Vad har jag mer gjort? Hela året har jag varit tillsammans med Tobias och det har varit hur många bra stunder som helst, helt oförglömliga. Även många jobbiga och ledsamma stunder men det är sånt alla går igenom. I helhet så har mitt år varit hur bra som helst, nästan ett av de bästa åren i mitt liv.

   
  
  
  


2009 är snart över

LISTA:
1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?: ja, massa saker.
2. Höll du några av dina nyårslöften?: nae
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?: nej
4. Dog någon som stod dig nära? nej, lyckligtvis!
5. Vilka länder besökte du?: spanien
6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010?: ja, men förhoppningsvis kommer jag få med mig det mesta.
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?: 21/5
8. Vad var din största framgång 2009?: att jag lyckats bli så stark i mig själv
9. Största misstaget?: att inte ha vågat säga ifrån..
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?: ja
11. Bästa köpet?: vet faktiskt inte, har köpt en hel del bra saker!
12. Vad spenderade du mest pengar på?: kläder
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?: mina vänner
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?: rap das armas, nu måste vi dra, hurtful, russian roulette m.fl!
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?: både och, mest gladare!
16. Vad önskar du att du gjort mer?: varit med mina vänner
17. Vad önskar du att du gjort mindre?: trackat ner på mig själv och stått på mig istället!
18. Hur tillbringar du julen?: hemma med familj och släkt :)
19. Blev du kär i år?: jag har varit kär hela året!
20. Favoritprogram på TV?: idol tror jag
21. Bästa boken du läste i år?: haha jag är inte så mycket för att läsa så..
22. Största upptäckten?: hmm bra fråga.. vet inte :)
23. Gjort något du ångrar?: ja
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?: pengar
25. Något du önskade dig men inte fick?: en rund säng (a) haha
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?: ja, oja! skadar ju inte att vinna 5 miljoner ;)
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?: enkel men nu i slutet av året har jag piffat till det lite mer!
29. Vad fick dig att må bra?: mina underbara vänner, pojkvännen och min familj.
30. Vilken kändis var du mest sugen på?: haha säger som Amy.. BrAd PiTt
31. Vem saknade du?: Amy Mörck
32. De bästa nya människorna du träffade?: några i klassen och för övrigt i skolan. Mikaela Alm exempelvis. :)


Bild på mig i början av detta året.


Shopping

Sitter i Kalmar just nu i lägenheten med Tobias. Vi har varit på hansa city och på stan hela dagen.
Igår var jag på stan med Madde, Jessica och Sofia och då hittade jag en hel del faktskt. Idag hittade jag också lite grann, några tröjor, en tunika och smycken. Det enda som fattas nu är ett par SKOR till nyår. Hmm.. fåse om jag lyckas dra med Tobias ner till stan en gång till imon (a)
Nu ska vi äta mat, hörs kanske senare!
Puss

Julafton

24 december
Självaste julafton! Vaknade tidigt idag och åt god frukost med hela familjen. Dagen fortsatte och jag var faktiskt ute och övningskörde på stora vägen en stund. Sen gjorde jag mig i ordning och så kom kusinerna och de runt 2-tiden. Vi kollade på kalle anka och åt god julmat! Sen vid 6-tiden kom tomten och då blev det paketöppning! Rasse var tomte och Noah verkligen försökte komma på vem det var hahah. Men han lyckades inte! Även att Rasse ibland inte kunde hålla sig för skratt när Noah kom med ett glas vatten och sa "här har du snälla tomten.. eller.. vem är du nu?".
Jag blev mycket nöjd med mina paket och jag orkar faktiskt inte skriva allt jag fick. Men en eller fem shoppingrundor blir det för min del iallafall! ;)


Här tittar Emma, Lina och jag på Kalle Ankas Jul!


Julmat :)


Sen kom ju tomtefar haha


Sen upptäckte vi ett stort FETT hål i tomtens byxor så man såg rätt in till kalsongerna.
Och det tyckte såklart noah var jätteroligt (jag med eftersom jag har sjukt bra humor!) haha


Det var ett tag sen det var såhär mycket snö på julafton. Riktigt mysigt :)
Jag har iallafall haft en toppendag, hoppas ni andra också haft det! GOD JUL

Lilljulafton

Idag kom Tobias till mig runt 5. Nyfikna som båda är så bytte vi julklappar direkt och öppnade dom. Av honom fick jag ett presentkort på FACE, så jag ska köpa lite smink och sånt. Perfekt :) Efter det åt vi lite med min familj och vid halv åtta började bingolotto - uppesittakvällen. Men vi orkade med typ två bingo sen gick vi upp och tittade film istället, haha.
Sen bara för en halvtimme sen kom hans mamma och hämtade honom och hon lämnade över paket till mig och jag till henne (a) haha. Himla go är hon! Tack så mycket.
Det har varit en supermysig kväll tycker jag. Och imorgon är det äntligen julafton, som jag har längtat! Hihi känner mig som liten igen.

 

Dan före dopparedan!

23 december
Igår var nog den lugnaste dagen på länge för mig. Jag och mamma klädde granen, bakade julgodis och sen kom pappa hem med kebab till oss! Hann med ett träningspass också :) Kände ingen stress och det skönaste var att veta att jag behöver inte plugga! Nu ska jag och mamma snart ner på stan för vi kom på några julklappar till i sista sekund. Sen ska vi handla det som fattas till julbordet också.
Ikväll kommer Tobias till mig och vi ska ha lite myskväll med min familj här, byta julklappar och så. Åh vad jag älskar den killen :)


JULLOV!

Idag var det lätt att stiga upp ur sängen kan jag säga, ville bara till skolan och få allt gjort så man fick komma hem och få jullov! Hade spanskaprov på morgonen men det sket sig totalt, fast helt ärligt så bryr jag mig inte. FÖR JAG HAR INGET ÄCKLIGT PLUGG NU PÅ LOVET och ig på ett spanskaprov gör inte mig nånting!
Hade julkonsert och det gick väl helt okej när Jessica och jag sjöng "All I want for christmas is you". :) Slutade vid 12 ungefär och då cyklade jag hem. Ikväll ska jag, mamma och Nois klä julgranen och baka julgodis! Mys - en bra start på jullovet med andra ord.


GOD JUL! 2 dagar kvar till julafton


21:a december

Idag har varit en bra dag! Dels har jag och min älskling 19 månader tillsammans idag och sen fick jag reda på att jag fick precis G på matteprovet! Känns så jävla skööönt. Riktigt glad blev jag, + att samhällskunskapsprovet gick bra idag med. :) Imorgon är sista provet på hela detta året, spanska.. Haha tror inte jag orkar plugga sådär mycket till det faktiskt, så det får gå som det går. SISTA DAGEN IMORGON SEN ÄR DET JULLOV! 3 veckors ledighet, är inte det helt underbart?

Bowling!

Igår vid kvart i åtta mötte jag upp Linn och vi cyklade till bowlinghallen och mötte Tobias och Marcus. Vi började bowla och Linn ledde faktiskt i början. Haha, genom allting var macke sämst och på slutet tog jag igen som fan och vann överlägset! Som ni ser gjorde jag tre strikar i rad, hahah fyfan vad kul det var. När jag slått två st sa jag såhär "äh ska jag få en till eller?" och så får jag verkligen det också? hahah (kan erkänna att det var mest tur). Så började Linn och jag skämta med killarna (som var fruktansvärt sura) och sa "det är inte ens kul för oss att få strike längre, vi är vana nu". Och FYFAN vad sura dom blev :D hahaha. Iallafall, efter det stack vi och hyrde en film, köpte lite godis och cyklade hem till Tobias. Linn och Macke stack hem sen lite innan tolv. Det blev en trevlig kväll! :)


Här har ni beviset på att jag är bäst! hahah
(macke trodde att han kunde komma igen på slutet genom att fuska och skjuta ett extra slag)

Nu är jag färdig..

.. med alla julklappar. Har inte en enda kvar! Känns skönt :) Var ju inne i Kalmar idag med mamma, pappa och Tobias. När jag kom hem pluggade jag och det har jag gjort framtills nu. Och nu hade jag tänkt att ta mig en dusch för vid åtta ska jag, Tobias, Linn och Macke bowla! Självklart kommer jag att vinna (brukar låta så).. Haha, nä men det ska bli kul! Efter det åker vi hem till Tobias och kikar film förmodligen. Låter som om det kommer bli en trevlig kväll.


Äntligen helg!!!

Jag är superglad idag, började vid 9.45 och då hade några av oss i musikprofilen övning på låten "All I want for christmas is you". Det gick bra och vi ska visa upp det på tisdag nästa vecka! Kommer bli ett roligt nummer haha.
Min helg kommer dessutom bli riktigt bra, för ikväll ska jag och Tobias laga god mat och ha en riktig myskväll hemma hos hans pappa eftersom vi är ensamma där. Sen imorgon blir det bowling med han, Linn och Macke. :D NAJS. Det som är mindre najs är att jag måste plugga mycket för jag har prov på måndag och tisdag!
OCH SNART ÄR DET JUUUL!


Är riktigt sugen på att festa, så längtar till nyår nu!

Tillbaks till verkligheten igen

Idag drog skolan igång för min del igen, hade som sagt matteprov och det gick åt helvete om jag får säga det själv! :( Det är ett mirakel om jag får G på det asså.. ÅH varför är jag så dålig på matte? Hmm.. aja, kan ju inte direkt gå och leta upp en annan hjärna haha.
Gud vad mycket snö det har kommit ute nu, SKÖNT! Det blev en massa julkänslor när den kom. Dock saknar jag värmen lite, kunde det inte bli sommar typ direkt efter nyårsafton? 10- grader på nyår och dagen efter kunde det vara 20+? haha

Vill utomlaaaaands




Sista dagen

Idag var sista dagen med alla i lucian. Kändes tråkigt men ändå skönt att allt är över!
Har ätit pizza två gånger idag med så det ska jag inte äta på ett jävla tag nu, usch.. haha. Men den här dagen har varit den bästa av alla tycker jag ändå, har varit på massa ålderdomshem osv och där uppskattar dom ju verkligen sången.
Haha usch jag orkar inte skriva allt vi har gjort för jag är helt slutkörd i huvudet!
Men bilder kommer så småningom, när Jessica och Mathilda skickat :)

 

JAG och min volvo 142!


Mikaela, Jessica & jag.

Idag har vi tre varit hur oseriösa som helst, skrattat åt nästan allting! hahah. Bland annat har vi gått och sjungit på "Jag och min volvo 142".

Bilen den går uta helvete, den blåser om varenda BMW.
Däcken dom spinner när jag gasar på med min volvo 142!
dududud (8) yeaaaaah, volvo en volvo.. aha aha..

Ja ni som kan den vet ju hur den går ;) Sen när vi skulle sjunga på Liljas så hittade vi vår lilla 142a!


Haha lite sne bild, men vi skyller på Erik som tog den! :D
Och så har det ju snöat idag med, mums.

Ännu mer lucia..

Steg som sagt upp vid 5 idag och det var riktigt trögt ska jag säga er. Lyckades ändå göra mig iordning och få i mig lite frukost innan det bar av till sporthallen. Första uppträdet var vid 7 och det gick väl sådär. Dagen rullade på och vi hann med 19 framträdande fram till halv 8 på kvällen. Så nu är jag ganska död om man säger så! Och det lockar ju inte direkt att stiga upp vid ungefär samma tid imon.. Fast då har vi bara 10 framträden.

Lägger in bilder när Jessica skickat, vilket inte blir ikväll.
Så jag säger godnatt nu!

LUCIA

13/12 - Lucia

Idag vid två träffades alla i madesjökyrkan och vi övade låtar och värmde upp. Runt fyra fikade vi och började efter det göra iordning oss för vid fem skulle all publik komma. Fy vad nervös man var! Men det gick iallafall väldigt bra, även för Jessica att läsa dikten. Ingen svimmade heller! Haha.
Jessica fick ett halsband och vi tärnor fick varsitt armband (jättefina). Nu är det bara 39 uppträden kvar.. haha. Snart kommer min älskling hem från Stockholm och jag tänkte åka hem till honom lite innan och överraska honom! Imorgon blir det till att stiga upp vid klockan 5! Vi får väl se hur det går..






Lördag

Idag blir det varken fest eller något annat speciellt kul för min del. Vid fyra ska jag vara med på en julkonsert och sjunga några låtar, efter det ska papi och jag iväg och handla lite tills ikväll, blir återigen en myskväll med familjen. Måste dessutom plugga lite matte för att överhuvudtaget ha en chans att klara provet nästa vecka!
JAG SAKNAR TOBIAS, han är i stockholm och vi har verkligen inte hunnit ses knappt någonting denna veckan.. Hoppas vi hinner ses en stund imorgon annars ses vi nog inte förrän onsdag nästa vecka. SUCK :(
En bra sak idag är iallafall att det har snöat lite idag, alltså är julen nära!

Idol 2009

Och vinnaren blev Erik! Fyfan vad han var värd det! För det första sjunger han "The show must go on" i princip lika bra som originalet, för det andra sjöng han vinnarlåten bäst och för det tredje var han verkligen värd att vinna.
Calle kommer bli något iallafall och som jag sett det har Erik varit bäst rakt igenom hela programmet, han har liksom velat det mest av alla. Jag började lipa när han tog upp sin flickvän på scenen, riktigt gulligt + att det är varje tjejs dröm haha. Men jag är väl helt enkelt för känslig! ;) Nu tänkte jag lägga mig och titta på en lång film, men lär förmodligen somna efter halva. Imorgon är det julkonsert för min del.


"Lusserugby"

Sov hos Tobias inatt och stackarn hade hög feber inatt, höll på att svettas ihjäl bredvid honom (a) haha. Så han gick upp med mig i morse och så gick vi ut o gick för han behövde frisk luft. Vid nio mötte jag Jessica och vi cyklade till skolan för att titta på Sofia när hon gick i luciatåget.
Vid tolv samlades vårt rugbylag i sporthallen och vi började peppa! I stort sätt gick väl matcherna hyfsat bra, trodde faktiskt det skulle gå mycket sämre. Vi kom 3a och hur många lag som var med behöver vi ju inte nämna.. ;) haha. Nämen vi tar igen det nästa år! Då ska vi träna myyycket innan med.
Nu hade jag tänkt laga lite mat till mig och familjen, ikväll blir det idolfinal :)

GRATTIS TILL AMY IDAG MED!


Årets första uppträde

Årets första uppträde med lucia var idag. Vid halv sex samlades alla tärnor och lucian utan för lions och vi fick lite och äta o så där. Vid sju sjöng vi "långa programmet" och det gick faktiskt bra. Efter det åkte vi vidare till kungshallshemmet och sjöng "korta programmet" för allihop där och det gick också bra :)
Nu är jag helt slut! Så ska hem till min kära pojkvän nu och nana där.
Imorgon är det lusserugby som gäller! Är faktiskt ganska taggad just nu, sen får vi se hur det går imon haha. Kan gå bra men kan också gå åt helvete? Men det är sånt som märks! haha


Jag


Jessica :)


A R G

Jag är arg på allting idag så är inte så sugen på att skriva i bloggen.. Rugby-träningen gick väl inte helt bra och det känns bara som om vi kommer göra bort oss på fredag! Sen orkar jag inte skriva de andra sakerna som hänt idag. Arg och ledsen var orden ja..
Hejs!

Music is life

Vad skulle man göra utan musik?! Usch denna veckan är grymt jobbig med allt plugg och alla övningar jag har så jag lugnar just nu ner mig med skön musik:


Rihanna - Russian Roulette


Kings Of Leon - Sex on fire


Dragonforce - Dawn over a new world (väldigt gammal, men sjukt bra!)

Bygger upp..

.. mina klena muskler så gott jag kan tills på fredag nästa vecka. Då är det lusserugbyn! Och vi har ett lag som vi bara övat med en gång? bra.. Vi har knappt en vecka på oss nu heller, men vi får köra på så gott det går, antingen går det hyfsat bra eller också blir vi väl dödade på plan! haha.
Jag har iallafall haft ett träningspass här hemma nu i 30 minuter intensivt vill jag lova! Massa armhävningar, situps, knäböj osv! Jag kanske blir värsta biffen snart? Nää skulle inte tro det, men det är dags för mig att komma igång igen nu känner jag, har inte tränat på friskis på hur länge som helst nu.


mumsigt.. haha

Julhandlat

Kom precis hem från Kalmar, har varit där med mamma och Lina. Vi var först på modehuset men där hittade jag ingenting så vi åkte vidare in till stan där jag faktiskt hittade lite julklappar! Fast måste nog åka in nästa helg med någon dag. Hittade världens finaste klänning idag med som jag ville ha på nyår men hade dock inte råd :/ Får hoppas på att den finns kvar efter jul! Denna veckan kommer bli låång. Massa plugg, ska färga håret hos frisören, lusserugby, luciaövningar osv! Men det det ska nog gå :)


Mikaela, jag och Jessica på konserthuset i Växjö!

Nattbloggar

Fattar inte att jag fortfarande är vaken? Tjejkvällen med Amy, Linn och Jessica var trevlig och vi åt världens godaste mat! Efter tio cyklade Amy till Simon och då gick vi andra ut och gick en lååång runda, och då menar jag lång. Var hemma vid halv tolv ca. Jag har hunnit med att titta på "Hajen" - sjukt läskig film, och halva "family vacation". Snart kommer Tobias till mig, han har varit och festat och ville sova här. Hoppas jag inte hinner somna bara..


Lördagskväll

Sitter och surar för att varje gång jag hittar en superfin mobil så är den för jävla dyr! Åh.. varför kunde man inte vara rik? Snart ska jag börja göra mig iordning för vid halv sex ska jag möta Linn och Amy vid coop, vi ska köpa mat + lite gott tills ikväll då vi drar vidare till Jessica. Efter det tänkte Linnie och jag hitta på lite bus :) hihi


Detta var min och mammas frukost igår i Kalmar, mums!

Dålig på att uppdatera..

Det är lördag idag och jag har inte skrivit sen i torsdags! Iallafall, vi var ju på operett i torsdags och kom hem vid kvart i ett på natten, så man var lagom trött då. Haha, bilder kommer någon dag framöver.
Igår (fredag) steg jag upp och hade rugbyträning med tjejerna i klassen. Det gick väl sådär haha ;) Men vi har ju bara haft ca en vecka på oss att öva så det får gå som det går på fredag då det är lusserugbyn! Efter den iallafall så var jag ledig och då åkte jag och mamma in till Kalmar för att kolla lite julklappar, jag hittade lite grann men har dock inte köpt något än! Det får jag göra imorgon för då åker jag, Tobias, mami och papi in till Kalmar igen :)
Tobias och jag hade Idol-mys igår hela kvällen och tog det bara lugnt. Idag passar vi Emil och vi tänkte spela lite guitar hero nu haha. Ikväll blir det en tjejkväll med Amy, Jessica och Linn. Trevligt! :)


Min cutie :)

Växjö om en stund!

Yes, snart bär det av till Växjö med musikprofilen. Vi ska kolla på en operett i konserthuset, tror det kommer bli jäkligt maffigt faktiskt! På hemresan stannar vi även till på Mcd så vi är inte hemma förrän efter tolv nån gång.
Imorgon är jag ledig hela dagen förutom att jag ska på rugbyträning klockan halv nio på morgonen.. Vet inte om jag vill vara med egentligen, jag får se hur jag känner imon efter träningen!
Aja, nu ska jag göra mig lite i ordning. Puss


Sola och basta

Måste först bara nämna att jag hade omprov i matte idag och jag lyckades få G! :) Så det är jag faktiskt riktigt glad över. Efter skolan stack jag och Tobias hem till honom och jag hjälpte han lite att plugga. Vid sju drog jag hem till mig och då skrev Amy och frågade om jag ville till simhallen och basta & sola med henne. Det tyckte jag lät som en bra idé så jag cyklade till simhallen och mötte upp henne. Vi hade massa att prata om faktiskt och det var skönt att äntligen få träffa henne igen. Iallafall, efter det cyklade jag hem till tobban igen och jag sover nog här skulle jag tippa på!
Vi ska se en film snart och lite sånt :)


Mmmums

Idag gick jag och Jessica runt och var helt nervös hela morgonen, vi skulle få reda på vem av alla oss nio st som hade blivit lucia. Klockan blev tio och vi tänkte "näe det blev inte någon utav oss iallafall.." men vid kvart över tio kom det in tre män i klassrummet. Antingen skulle det bli Jessica eller jag så vi höll varandra stenhårt i handen! Det blev Jessica :) Riktigt glad för hennes skull så ett stort grattis till henne!
Jag, Jessica, Sofia, Sebastian, Annie, Linnea och Jenny gick och åt pizza och firade detta lite, haha. Sista lektionen hade vi svenska och vi skulle redovisa, konstigt nog var det bara jag, Sofia och Jessica som förberett vår redovisning så vi var de enda som gjorde det. Det gick bra och vi fick MVG :)

Nu ska jag ner och baka pepparkakor och lussekatter med min bror och mami! Sen ska jag plugga matte hela kvällen för jag har omprov imorgon som jag bara måste fixa.. Puss


1 december idag. Det börjar närma sig jul, mysigt!


RSS 2.0